2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Derine de çok geçmiş olsun canım, kız kardeşimin kızı da parkta telesiyejler var ya ondan düştü, burnu kırıldı, damak yirtildi, burundan ameliyat oldu, tomografiler, rontgenler, kimse istemez yavrusuna bir şey olsun ama ışte bazen oluyor, elimizde değil, rabbim korusun hepsini, tekrardan çık geçmiş olsun

canım üzüldüm okuyunca çok geçmiş olsun size de çabuk iyileşir inşallah... insan çok üzülüyo olucaksa da engel olamıyo... Allah korusun inşallah hepsini,amin canım..

Kızlar cuma sabahı 3:49 da dogum yaptım. Bu aksam eve geldik ama oglum kıskanclıklara basladı zarar verıo kardesıne annem var yardımcı sukur ama korkuyorum yinede. Kucugu bıraktım buyukle ilgileniom suan. İnş cok surmez atlatırız ya

aaa hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah yavruların... her sorun için tecrübelisin artık ikincide ama şimdi asıl sorununuz kıskançlık galiba inşallah uzun sürmez çabuk alışır canım...

Alllahim anali babalı büyütsün insallah, kıskançlık bizimkilerde de var, üzgünüm ama hemen geçecek bir şey değil gibi. Biraz akıllarının ermesi gerekiyor herhalde

Hastalık bize de uğradı dün gece burnu tıkalıydı odaya soğan koydum,okaliptüs yağı damlattım yakasına yastıgına, bugün hapşırık ve hafif hafif akmaya da başladı.sanırım peditus a başlasam iyi olacak.sizlerin kuzular burnunu sümkürerek temizletmeye başladı mı?

Evet canım , ikisine de hih de annecim deyince ikisi de yapıyor, yani burun aspiratorunden kurtulduk biz :)
Geçmiş olsun canım. Biz bir aydır neredeyse aile boyu hastaydik

Ceylincim geçmiş olsun,hiç sümkürtme ihtiyacı duymadım ben akınca siliyorum hep hapsırınca akıyo genelde o da her seferinde değil,burun aspiratörü biz de çok çok uzun zamandır kullanmıyoruz bebeklikte bıraktık daha ...
Papatyacım size de ailece hepinize geçmiş olsun canım...

Sağolun kızlar çok şükür çabuk toparladı ıhlamur ve Immun la...akma yok sadece gıcık gibi öksürüğü başladı.
Önceleri bronşite döner korkusu ile her hastalıkta Dr. Da olurduk.
burnu açık tutulacak dendiği için biz çok kullandık Aspiratör özellikle otri bebeyi..her defasında işkence gibi oluyordu çocuğa..ama uzunca zamandır ben de kullanmıyorum sümkürmüyor da öyle aktıkça siliyorum.

Oğlum sürekli bana vuruyor, her yolu denedim, onune gecemiyorum, tatlı tatlı konuştum olmadı, ceza verdim olmadı, kustum olmadı, bana vurdukca eline az az vurdum olmadı, ağlıyor ağlıyor sonra da sen kötü annesinin, sen beni sevmiyorsunuz diyor, yine kucagimda ağlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.çok üzülüyorum

canım ya her bi halleri her bi dönemleri zor,inan napılır başıma gelse ben naparım bilmiyorum... neden böyle yapıyo tahmin edebiliyo musun acaba sen faketmeden Zeynep e gösterdiğin bi ilgiyi mi gördü ona yapmıyosun diye kafasında büyüttü,ya da etrafta böyle davranan birisini mi görüyo ki... seninkiler baya derdini anlatıyo aslında sorunca konuşunca söylemiyo mu neden öyle düşünüyo...geçicek tabi de üzülüyo tabi insan...

biz de bugün eko çektirdik yani çektirebildik yazın 2 kere gidip çektirememiştik,bu sefer baştan mızmızlansa da ikna oldu durdu ,rutin kontrollere devam yeni bi durum yok 8 ay sonra yine gidicez,içim rahatladı hep aklımdaydı benim de...

cnm bazen farketmeden yapsalarda bazen de tepki göstermek için yspıolar. Bn uyarmama rahmen acıtacak bişey yapınca aynını ona yapıorum acıdıgını anlıyor. Mesela bazen eline kalem alıyor ve batırmaya calışıyor bize. Acıyor yapma desek de oyun zannedıyor ama birazcık ona yapınca acıyomus dıyo vazgecio.

hadi gözünüz aydın

Su ana kadar tv konusunda cok hassastım ama malesef oglumu o durduruor suan. Surekli istiyor izlemek. Sure koyuyorum bitince kapatıyorum mızlıyor bu seferde. Eşim gecen kapatınca cok agladı izlicem diye o da kaldırdı kutuya koydu. Sonra konustuk güzelce anlasma yaptık. Söz verdi bitinde aglamıcam surekli izlemicem diye ama biraz oynayıp oyalansa hemn yine tv acalım diyor. Oynamaya calısıyorum zamn gecirmeye calisıorum ama tatmin olmuyor. Su sıralar cok üstünede gitmek istemiyoruz ama tv konusunda cnm cok sıkılıyor

Ben bilerek bir şey yapmadım, ama belli iki oğlumu incitmisim. Aslında en büyük tepkiyi ise gitmeme veriyor, ise gitme çikolata istemicem diyor. hatta psikolog seçeneği önümüzde su an. Araştırıyoruz.

Bizde yasaklar çikolataya ve telefona, hala öyle fazla televizyon izleyen çocuklar değiller ama telefonu ellerine versek ınan bir saat başından kalkmazlar, ordan oraya şuursuzca izliyorlar, su an yasakladim, çok direndiler, çok agladilar. Çikolataya gelince oglum doymayi bilmiyor, her canı sıkıldığında yemek istiyor, vermediğim zaman da benden kötüsü olmuyor. Ona sınırı bazen koyamiyorum.

Canım kontrolden içiniz rahat donmenize çok sevindim. Çok şükür buyuyorlar ve denileni yapıyorlar.

belki çikolata ve telefona koyduğun yasak ve sınır bile bu tepkisine sebep oluyodur canım sonuçta o bunları çok seviyosa ve engelleyen de sen olunca en sevdiği şeyleri yasaklayan anne kötü anne olarak görüyodur, hele işe gitme konusu biçok çalışan annenin başında inan,ben çalışırken yanımdaki iş arkadaşım telefonda hergün ama hergün bu muhabbeti yapıyodu çocuğuyla oğlu her gün ağlar çağırırdı işe gitmepara kazanma bişey istemiyorum diye arkadaşım hergün aynı ikna cümlelerini kurardı,büyüyolar o da geçiyo,ama pedagog tabi en iyi yorumlar nasıl davranacağınızı ne söylemeniz gerektiğini bilirsiniz,çabuk atlatırsınız inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…