Derine de çok geçmiş olsun canım, kız kardeşimin kızı da parkta telesiyejler var ya ondan düştü, burnu kırıldı, damak yirtildi, burundan ameliyat oldu, tomografiler, rontgenler, kimse istemez yavrusuna bir şey olsun ama ışte bazen oluyor, elimizde değil, rabbim korusun hepsini, tekrardan çık geçmiş olsun
Kızlar cuma sabahı 3:49 da dogum yaptım. Bu aksam eve geldik ama oglum kıskanclıklara basladı zarar verıo kardesıneannem var yardımcı sukur ama korkuyorum yinede. Kucugu bıraktım buyukle ilgileniom suan. İnş cok surmez atlatırız ya
alismaya calisioruz cnm. kucagina istiyor hep. oyuncak bebek gibi oynucak cocuklaSweet nasıl gidiyor kardeşe alışabildiniz mi. ?
Oğlum sürekli bana vuruyor, her yolu denedim, onune gecemiyorum, tatlı tatlı konuştum olmadı, ceza verdim olmadı, kustum olmadı, bana vurdukca eline az az vurdum olmadı, ağlıyor ağlıyor sonra da sen kötü annesinin, sen beni sevmiyorsunuz diyor, yine kucagimda ağlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.çok üzülüyorum
cnm bazen farketmeden yapsalarda bazen de tepki göstermek için yspıolar. Bn uyarmama rahmen acıtacak bişey yapınca aynını ona yapıorum acıdıgını anlıyor. Mesela bazen eline kalem alıyor ve batırmaya calışıyor bize. Acıyor yapma desek de oyun zannedıyor ama birazcık ona yapınca acıyomus dıyo vazgecio.Oğlum sürekli bana vuruyor, her yolu denedim, onune gecemiyorum, tatlı tatlı konuştum olmadı, ceza verdim olmadı, kustum olmadı, bana vurdukca eline az az vurdum olmadı, ağlıyor ağlıyor sonra da sen kötü annesinin, sen beni sevmiyorsunuz diyor, yine kucagimda ağlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.çok üzülüyorum
hadi gözünüz aydınbiz de bugün eko çektirdik yani çektirebildik yazın 2 kere gidip çektirememiştik,bu sefer baştan mızmızlansa da ikna oldu durdu ,rutin kontrollere devam yeni bi durum yok 8 ay sonra yine gidicez,içim rahatladı hep aklımdaydı benim de...
Ben bilerek bir şey yapmadım, ama belli iki oğlumu incitmisim. Aslında en büyük tepkiyi ise gitmeme veriyor, ise gitme çikolata istemicem diyor. hatta psikolog seçeneği önümüzde su an. Araştırıyoruz.
Bizde yasaklar çikolataya ve telefona, hala öyle fazla televizyon izleyen çocuklar değiller ama telefonu ellerine versek ınan bir saat başından kalkmazlar, ordan oraya şuursuzca izliyorlar, su an yasakladim, çok direndiler, çok agladilar. Çikolataya gelince oglum doymayi bilmiyor, her canı sıkıldığında yemek istiyor, vermediğim zaman da benden kötüsü olmuyor. Ona sınırı bazen koyamiyorum.
Canım kontrolden içiniz rahat donmenize çok sevindim. Çok şükür buyuyorlar ve denileni yapıyorlar.