2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Biz de iyiyiz çok şükür, ikisi de hastalandı ama çabuk atlattılar, birer gün gün boyu kustular, ertesi gün hiçbir şeyleri yoktu. Ama şimdi de ben çok hastayım, ben de bu sene 2. Kez hastalandim, normalde çok hastalanmam. Okul ve ikizler çok yorucu, sanırım tam dinlenemedigim için bu sene bağışıklık sistemim zayıf.
gecmis olsun cnm dikkat edin

Biz de iyiyiz çok şükür, ikisi de hastalandı ama çabuk atlattılar, birer gün gün boyu kustular, ertesi gün hiçbir şeyleri yoktu. Ama şimdi de ben çok hastayım, ben de bu sene 2. Kez hastalandim, normalde çok hastalanmam. Okul ve ikizler çok yorucu, sanırım tam dinlenemedigim için bu sene bağışıklık sistemim zayıf.

Geçmiş olsun canım
Yenikullanici sizde ne var ne yok?

biz de hastayız ilk gün ilaçlar iyigelmezse antibiyotik başlayın dedi dr antibiyotik kullanıyoruz kendiiyi ama oksuruğumuz geçmedi daha.. onun dışında yine kusmalar,benimyorgunluğum onun huysuzluğu sonra tahammülsüzlüğüm derken pek iyi değiliz bugünlerde...

biz de hastayız ilk gün ilaçlar iyigelmezse antibiyotik başlayın dedi dr antibiyotik kullanıyoruz kendiiyi ama oksuruğumuz geçmedi daha.. onun dışında yine kusmalar,benimyorgunluğum onun huysuzluğu sonra tahammülsüzlüğüm derken pek iyi değiliz bugünlerde...
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin hepimizde ayrı bir tasa..Bugünler de geçecek ve hiç hatırlamayacağız belki de..İmmun 44 kullanıyor musunuz siz. ?

Bal soğan kürünü de öneririm grupta da fayda gören çok olmuştu hatırlarsan

size de gecmis olsun cnm. o tahammulsuzluk bn de hat safhada artik:KK43:

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin hepimizde ayrı bir tasa..Bugünler de geçecek ve hiç hatırlamayacağız belki de..İmmun 44 kullanıyor musunuz siz. ?

yok canım onun muadili umcayı kullanıyorum ben hasta olacak gibi olduğunda bikaç gün toparlayana kadar bu sefer işe yaramadı ağırr geldi direkt dr.a götürdüm.o ilaç diğer grupta pek popüler biliyorum orda da yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama bu tarz ilaçlar öyle kafaya göre aylarca verilmez,orda iştahı az olana okula giden çocuğa her gün aylarca kullan diyolar ni,ye bilmem,olur mu öyle şey,bi arkadaşım iyi bi dr.a gidiyo sağlık sigortası varzaten o somuştu dr.una,sadece hastayken ilaçlarına destek olarak kullanabilirsin demiş hele hele en fazla 3 buçuk ay devamlı kullanılabiliyomuş.aman canım sen de kullanma,en nihayetinde ilaç bu sürekli kullanılması ne kadar normal olabilir...

Bal soğan kürünü de öneririm grupta da fayda gören çok olmuştu hatırlarsan

onu yapıyorrum ben de canım ama biz her öksürükte dr.suz iyileşemedik,alerjik bronşit durumumuz var ya uzun sürüyo bizde öksürük.belki öksürüğün sebebine bağlı işey yarıyodur. bi de çiğ soğan suyu ve bal sonuçta çocuk içiyo ama suat şeklini görüyorum sonuçta ve tadına bakmışlığım da var boşa eziyet etmeyeyim dedim bu sefer

size de gecmis olsun cnm. o tahammulsuzluk bn de hat safhada artik:KK43:

sağol canım hepimize çocuklarımıza iyilik sağlık versin bize sabır versin onlar da mutlu büyüsünler...

papatyacım,size de çok geçmiş olsun...

yok canım onun muadili umcayı kullanıyorum ben hasta olacak gibi olduğunda bikaç gün toparlayana kadar bu sefer işe yaramadı ağırr geldi direkt dr.a götürdüm.o ilaç diğer grupta pek popüler biliyorum orda da yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama bu tarz ilaçlar öyle kafaya göre aylarca verilmez,orda iştahı az olana okula giden çocuğa her gün aylarca kullan diyolar ni,ye bilmem,olur mu öyle şey,bi arkadaşım iyi bi dr.a gidiyo sağlık sigortası varzaten o somuştu dr.una,sadece hastayken ilaçlarına destek olarak kullanabilirsin demiş hele hele en fazla 3 buçuk ay devamlı kullanılabiliyomuş.aman canım sen de kullanma,en nihayetinde ilaç bu sürekli kullanılması ne kadar normal olabilir...

onu yapıyorrum ben de canım ama biz her öksürükte dr.suz iyileşemedik,alerjik bronşit durumumuz var ya uzun sürüyo bizde öksürük.belki öksürüğün sebebine bağlı işey yarıyodur. bi de çiğ soğan suyu ve bal sonuçta çocuk içiyo ama suat şeklini görüyorum sonuçta ve tadına bakmışlığım da var boşa eziyet etmeyeyim dedim bu sefer

sağol canım hepimize çocuklarımıza iyilik sağlık versin bize sabır versin onlar da mutlu büyüsünler...

papatyacım,size de çok geçmiş olsun...[/Q

Ya aslında alırken ben de öyle kullanmayı planlıyordum ama yengem yeğenime sürekli veriyormuş kışın,ben de hergün vermeye başladım.üzerinde gıda takviyesi diye yazıyor ama dediğin gibi ilaç mahiyetinde sonuçta kimyasal. .
Alerji testi yaptırmayı planlıyor musunuz Dr birşey dedi mi?

Herkese çok çok geçmiş olsun.
Çok yorgun ve tahammülsüzum. Sürekli tehdit ederken buluyorum kendimi, çok yanlış ama önüne geçemiyorum. "Böyle yaptığın için seni markete goturmeyecem" "yemeğini yersen çikolata verecem" gibi.
Ben hala hiicbir takviye kullanmıyorum. Sadece balık yağı aldım onu da iciremedim zaten.
Şu an havalar çok soğuk, dışarı da çıkamıyoruz, çok bunaliyorlar evde.
Şu kış ayını atlatirsak sanırım çok rahatlayacaz hepimiz.
Kızlar 2 ve 4 yaşındaki yeğenlerim için doğumgünü hediye önerileriniz nelerdir.

Çok yorgun ve tahammülsüzum. Sürekli tehdit ederken buluyorum kendimi, çok yanlış ama önüne geçemiyorum. "Böyle yaptığın için seni markete goturmeyecem" "yemeğini yersen çikolata verecem" gibi.
Ben hala hiicbir takviye kullanmıyorum. Sadece balık yağı aldım onu da iciremedim zaten.
Evet kar bile yapmış ankara..canım hepimize arada oluyor ki senin iki evladın var yani..Kreş i ne zaman düşünüyordun. ?

Hediye denilince kıyafet almak en kolay yol geliyor bana,eğer sorabiliesen ihtiyaçları olan bir şey de alabilirsin. Mesela atkı bere eldiven takımı, panduf ilk aklıma gelen. .malum orası ankara☺

Krese gittim geçen gün, çok beğendim, apartman altı değil, oyun alanları çok geniş. Yerden ısıtmalı bisiklet sürme alanları bile var kocaman, 33 aylık diye almadılar, 36 ay öncesini almiyorlarmis, iki yarım gün verecektim, sadece oyun oynasınlar diye, a olmadı ışte. Devlet kresi.
2012 doğumlular 3 yaş olarak geçiyormuş. Öğretmen ezilirler onlarin arasında dedi, 2012 ocak doğumlu çocukla aralarında 14 ay var sonuçta. Bir ayın bile çok farkettiği bu yaş grubunda..
Mart ayında gelin on kayıt yapalım dedi önümüzdeki yıl için. Seneye nasipse vereceğim zaten. Seneye de yarım gün vereceğim .

gecen bir arkadasimlada ayni muhabbeti yaoiyorduk. tehtit etmeden bisey yaptiramiyorum diyordu. bn de ayni durumdayim yaa sart kosuyorum hep ama ama baska turlu de yapmiyor

Krese gittim geçen gün, çok beğendim, apartman altı değil, oyun alanları çok geniş. Yerden ısıtmalı bisiklet sürme alanları bile var kocaman, 33 aylık diye almadılar, 36 ay öncesini almiyorlarmis, iki yarım gün verecektim, sadece oyun oynasınlar diye, a olmadı ışte. Devlet kresi.
2012 doğumlular 3 yaş olarak geçiyormuş. Öğretmen ezilirler onlarin arasında dedi, 2012 ocak doğumlu çocukla aralarında 14 ay var sonuçta. Bir ayın bile çok farkettiği bu yaş grubunda..
Mart ayında gelin on kayıt yapalım dedi önümüzdeki yıl için. Seneye nasipse vereceğim zaten. Seneye de yarım gün vereceğim .
İşte bende o tarza yakın biryere vermek istiyordum ama bütçe yetmiyor malesef.
Yoksa apartman altı yerler uygun fiyat veriyormuş.

Ya aslında alırken ben de öyle kullanmayı planlıyordum ama yengem yeğenime sürekli veriyormuş kışın,ben de hergün vermeye başladım.üzerinde gıda takviyesi diye yazıyor ama dediğin gibi ilaç mahiyetinde sonuçta kimyasal. .
Alerji testi yaptırmayı planlıyor musunuz Dr birşey dedi mi?

alerjı testi aklıma gelmedi canım ama ben nerdeyseeminim toza karşı olduğuna pazar gibi tozlu bi ortama girsin ya da çocuklarla kum atark oynasınlar sadece o gün öksürüyo...

Balık yağı almadım daha bu kış,sen ne kullanıyordun?

geçen sene sadece 4 ay möllers kullanmıştım canım 2şişe almıştım,bu sene carlson aldım...

canım biz de aynı durumdayız ben de babası da daha tahammulsuz Derin dedaha çok anlıyo uzuluyo etkileniyo nasıl toparlanıcaz bilmiyorrum,hepimiz en az hasarlaatlatalım şu dönemi mutlu mesut buyutelim inşallah çocuklarımızı...
canım bence he ikisi için de lego al ben bu ay yeni aldım çok sevdi diğerlerinden çok farklı lego duplo 5 yaşa kadar zaten 2si de oynayabilirr her fiyata da var istersen 2sine tek buyuk de alabilirsin... hem kız hem erkek çok sever bence ben çiftlik modelini aldım hayvanları seviyodiye çok sevdi...

Canım oyuncağın linkini atabilir misin .su an lego oynuyorlar bir de hamur. Onlarca hamur malzemeleri var. Dediğinden de alırım.

Canım oyuncağın linkini atabilir misin .su an lego oynuyorlar bir de hamur. Onlarca hamur malzemeleri var. Dediğinden de alırım.

canım bizdeki bu http://www.happy.com.tr/Lego_Duplo_My_First_Farm_10617?keyword=lego far bu siteden almıştım ben bu model bitmiş,legonun kendi mağazası adorelerde ve toyzz shop gibi oyuncakçılarda 65 fiyatı urda 56ydı.

bu model deguzel ondan kalmış http://www.happy.com.tr/Lego Duplo_...name=lego duplo&sort=pd.name&order=ASC&page=2

çok çeşit var az parçadan çok parçalıya göre fiyatları değişiyo. ikizlere alıcaksan çok parçalı al bence birlikte oynasınlar
http://www.adoreoyuncak.com/lego_duplo/Category.aspx?CatID=50 u siteden tüm çeşitlerine bak canım sonra beğendiğin ürünü koduyla googleda aratırsan en uygun nerdeyse ordan alabilirsin

ben en çok bu big farm ı beğeniyodum ama önce deneyelim diye az parçalı first farm ı aldık http://www.adoreoyuncak.com/lego_lego_duplo_big_farm/ProductDetails.aspx?ProductID=18088

doğumgününde de bunu almak istiyorum big farm almam artık http://www.adoreoyuncak.com/lego_lego_duplo_play_house/ProductDetails.aspx?ProductID=15191

Tamam canım , teşekkür ederim, derine polly pocket setlerinden alabilirsin, zeyno gayet severek oynuyor,o da parça parça alınabiliyor.

Tamam canım , teşekkür ederim, derine polly pocket setlerinden alabilirsin, zeyno gayet severek oynuyor,o da parça parça alınabiliyor.
hiç bilmiyodum bunları baktım bence de sever biz de alalım,senin tavsiye edeceğin bi modeli var mı,ben şemsiyeli bi modelini gördüm onu beğendim bu aralar şemsiye düşkünlüğü var gördüğü yerde istiyo tehlikeli diye almıyorum,o yüzden o dikkatimi çekti...

X