2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar biz tek uykuya geçtik
kendileri böyle istedi
az önce yatırdım ikisini de
akşamüstü 6-7 gibi uyku beyinlerine vuruyor ama
uyumuyorlar bir türlü
ama bunun bir güzel tarafı oldu
gündüz az uyudukları için akşam 9 gibi uyumaya başladılar
bize de biraz dinlenme fırsatı kaldı böylece

Evet canım yaa, Allah rahmet eylesin ekmek parası uğrunda şehit olan vatandaşlarımıza. Geride kalan ailelere de sabırlar diliyorum.
Ne basit bir cümle değil mi, ..
Rakamın artmasından endişe ediyordum, akşam 20 kişi idi, sabah tvyi açtığımda 201! İnanamadım önce.
1'i de birdir 201'i de elbet ama..

Bak yaa 205 olmuş.
"Çizmelerimi çıkarayım mı?.."
"Kredi borcum var.."
Hikayenin ilk cümleleri geliyor arkadaşlar.
Allah sabırlar versin ailelerine..

Bir iğne bile ederinden kat kat pahalıyken piyasada, bizde niye ucuz insan hayatı böyle arkadaşlar?
1 Mayıs 1 Mayıs

"Taksim'e gireceğim!"
"Yok giremezsin, sokmam!"

Tomalar, biber gazları, taş, ateş, su.
Hükümet, sendikalar.

Al sana 1 Mayıs!

İşçilerin çalışma şartları, can güvenliği, gelecekleri..
Bunların hiç biri konuşulmadı hiç bir tv kanalında.
Varsa yoksa olay, propaganda.
O onu dedi, bu bunu dedi.

Al sana 1 Mayıs!

Umarım ders çıkarılır ve çalışma hayatında "güvenlik tedbirleri" had safhada artırılır, diyeceğim ama..

"Bu memlekette de bir gün sabah olursa Haluk!"

Soma'da ölenlerin ailelerine allah sabır versin.... çok ama çok zor, ateş düştüğü yeri yakıyor şaka gibi bizim ofise zorunlu olduğu için geçen haftalarda iş güvenlik uzmanı gelip eğitim verdi. neymiş efendim ofiste de kazalar olabilirmiş. kablolara takılıp düşebilirmişiz o yüzden bilgisayar kablolarına dikkat edeymişiz falan filan. önce siz insanların ölümüne engel olun boşverin ofis kablosunu filan, dostlar alışverişte görsün... inşallah ölümler daha da artmaz yürekler yanmaz artık bu ülkede

benim bir aydan fazladır tek uyku yapıyor öğlen saatinde akşamda 8'de yatıyor . memnunuz bizde halimizden...

Can kaybı 232'ye ulaştı ( çok zorr çokk Allah yakınlarına büyük sabırlar versin. Dualarımız Soma'yla (

Sabah yine gozlerini capak baglamis acamiyordu. Temizleyip saglk ocagina gittim hemen. Iltihap kapmis. Esintili havada kaldiysa eliyle ovalamis mikrop kapmistir dedi. 2 gun once de parkta idik. Esiyodu ama gozunu ivaladigini hatirlamiyorum. Bulasiciymis. Sonuc damla verdi. Tobrex. Insalah faydasi olur diger gozune bulasmadan.

Sen farketmeden ovalamıştır bi ara çok geçmiş olsun canım hemen atlatır inşallah. Koruyup kolluyoruz ama oluyor illaki

Selam arkadaşım. Sık sık okuyorum ama yazamıyorum. Seni görünce bir yazasım geldi Canım "çocuğunuz büyütürken sizi neler bekler" diye bir kitap var. Ben taaaa ilk oğlumda 2001 yılında almıştım. Elimden düşürmem başucu kitabı gibi. 13. ay sorunlarının anlatıldığı başlıklarda her şeye vurmak, her şeye dokunma sendromu, gıdaları fırlatma, yemeği püskürtme gibi herkesin ortak derdi olan başlıklar var. Çok güzel önerileri olan bir kitap ve kesinlikle faydalı uygulamalar. 2 oğlumda bizzat satır satır deneyip yaşadıklarım mevcut. Şimdi Cansu için aynı taktikler. Demem odur ki her annenin elinde mutlaka lazım bir kitap. Şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ne güzel anlatmissin oyle
arpacıksa ihmal etmeyin bizde götürmedik en başında sonra çok problem oldu
Geçmiş olsun sizde ne oldu
somadaki olaylarda hayatlarını kaybeden onca cana allah rahmet eylesin
allah ailelerine sabır versin
offfff çok kötü
Çok uxuldum ben de. Allah rahmet eylesin
Geçmiş olsun cnm. Bizde de arpacik var
Kitabi alicam cnm da yazar adi da verir misin

Bu çocuklar telepati kuruyorlar kesin :) Alllah sağlık sıhhat versin yeter ki...
Yenikullanıcı canım geçen gün tek uyku yapmıştı ya oğlum,o gün öylece mazide kaldı yine iki uykudayız ve inşallah gece uykusu da yine düzene giricek gibi iki gecedir 10,30 civarında uyuyor çok şükür...

Benimkinin de bir gözü kan çanağı gibi. Önce rahatsızlığından günlerce uykusuz kalmasına verdim bugün de uyumadı pek ama önceki gün uyumuştu, geçmedi. Bugün göz doktoruna götüreceğiz inşAllah önemli bir şey değildir.ü

İnan dün aklımdan sen geçmiştin bualcacım, nerede bu kız, daha taşınmamışlardır, diye düşünmüştüm.
Kitabı ilk fırsatta sipariş edeceğim canım, çok sağol bilgilendirmen için.

tobrex'le 3 güne kalmaz geçer. geçmiş olsun...

HEPIMIZIN BASI SAGOLSUN

bu kitabi ben de merak ettim bugun netten siparis verdim once arastirdim tabi cok kisi memnun yarin ins elime ulasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…