- 18 Şubat 2013
- 287
- 24
seninle hemen hemen aynıyız tatlım bende yeni başladım sayılırben ek gıdaya yeni başladığım için biraz acemiyim.
kahvaltı için önerileriniz varsa onlarıda değerlendiririm :)
hayırlı olsun canım...
maşallah küçük erkeğe ve de geçmiş olsun. Allah damatlığınıda göstersin işte...
puppa maşallah oğluşun sünnet olmuş hayırlı olsun darısı büyük düğününe tabi daha sünnetini düğün yapmadan bendeki de laf mı
seninle hemen hemen aynıyız tatlım bende yeni başladım sayılıryoğurt yedi kızım arada bir meyveli yoğurtta ikram etmeyi düşünüyorum meyve püresi verdim evde olanlardan sebze çorbası yaptım bikaç kez tadımlık yedik bu saydıklarımı genelde emişiyoruz bana sağlık ocağı hemşiresi (6 aylık aşısı için gittiğimde ) yumurta vermemi önerdi her çorbası değil ama ara-ara kemik suyu kat dedi cumartesi günü dr. kontrolümüze gideceğiz (geç kaldık biraz ama ) bakalım dr. teyzemiz neler önerecek hadi bakalım miniklerimize afiyet olsun
bak yine aynıyızcanım bende altıncı aya kadar ufak ufak tattırmalar yaptım
yeni yeni öğün olarak veriyorum çorba ve meyveyi.
yoğurtu her tattırdığımda suratını ekşitti.
inşallah alışır.ben bir yoğurt delisim.oğlumda öyle olsun isterim.
sende doktorunun önerilerini bizlerle paylaşırsın cnm o zaman
daha öğreneceğimiz çok şey var tecrübeli annelerdenn :)
ben ek gıdaya yeni başladığım için biraz acemiyim.
kahvaltı için önerileriniz varsa onlarıda değerlendiririm :)
kaç zamandır aklımda inanki hep sorayım sana dedim fırsat bulamamıştımkizlar yurutec zararliymis ya bz de ayaklarinustunde kendimiz bastirirsak da mi zararli olur acaba?
kaç zamandır aklımda inanki hep sorayım sana dedim fırsat bulamamıştımayağına basabiliyor mu Batuhan yeğenim diye soracaktım benim düşüncem tatlım bence zararlı değil ayaklarına bastırmak bebek ne istiyorsa onu yapabileceğinden emin olduğu an istiyordur diye düşünüyorum bence minik-minik adımlar attır annesi ayak kasları çalışsın maşallah oğluşuna hem bende kızım olmasına rağmen yürüteç almadım ve almayı da düşünmüyorum ama onun yerine ilk arabam almak aklımda tabi dr.umuza da bahsederek Eki Görüntüle 793068
kizlar yurutec zararliymis ya bz de ayaklarinustunde kendimiz bastirirsak da mi zararli olur acaba?
maşallah hisselerini ne güzel anlatmışsınSelimle Büyüyorum mendilleri hazırlayın uzun yolculuk başlıyor ANNESİNİN PRENSİ: Seninle Büyüyorum Prensime Mektup 4
rica ederim tatlım Azra iyi teyzesi geçen hafta aşımızı da atlattık :18: bu hafta daha iyiyizBen de bakiyim bu arabaya sagol cnm. Azra prenses napiyor? Yerim onu ben. Masallah resimde iyi gelismis gounuyor.
bu bahsettiğin devam sütü mü :26: çok anlamıyorum bu işlerden ama kaşık maması denedin micanım benim kızım da sütü içmez oldu. özellikle sabahları kesinlikle içiremiyorum
çok bilmiş , uzmanmış gibi cevaplamak istiyorum ama napıyımm bebeklerimize az da olsa adımlar attırmaktan yanayım ama dr. kontrollerimiz düzenliyse dr. a danışmakta fayda varben uzun zamandır arada bastırıp adım attırır gibi yapıyorum, zararlı mı bu kadarı da acaba...
ben bebeğimi anne sütüyle besliyordum, günde 2 çay bardağı da ek gıda veriyordum...
bir haftadır ameliyatım dolayısıyla aptamil 1 numara mama ile besliyorum ve yine günde 2 çay bardağı ek gıda veriyorum...
doktorumuz 4 saatte bir 150 cc içebileceğini söylemişti fakat emzirirken sık sık emmeye alıştığı için 4 saat aç bekletebilmem mümkün değil, bir kere de o kadar çok da içmez... o yüzden 2 saatte bir 75 cc içirmeye başladım... fakat geceleri de her 2 saatte bir sanki saat kurulmuş gibi ağlayarak uyanıyo ve mama vermeden susmuyo, hepsini içmeyip uyuyakalsa bile illa ki 2 saatte bir ağlayarak uyanıp mama istiyor... sersem gibi kalkıyoruz sabahları...
bebeğini mama ile besleyen anneler sizler geceleri ne sıklıkta besliyorsunuz ve ne kadar ne veriyorsunuz... geceleri ne sıklıkta uyanıyo bebekleriniz...
bir de dün aklıma geldi 1 numara mama mı yeterince beslemediği için sık uyanıyor acaba bebeğim, sizler kaç numara mama kullanıyosunuz, kızım 6 mart doğumlu yakında 6 aylık olucak...
ben bebeğimi anne sütüyle besliyordum, günde 2 çay bardağı da ek gıda veriyordum...
bir haftadır ameliyatım dolayısıyla aptamil 1 numara mama ile besliyorum ve yine günde 2 çay bardağı ek gıda veriyorum...
doktorumuz 4 saatte bir 150 cc içebileceğini söylemişti fakat emzirirken sık sık emmeye alıştığı için 4 saat aç bekletebilmem mümkün değil, bir kere de o kadar çok da içmez... o yüzden 2 saatte bir 75 cc içirmeye başladım... fakat geceleri de her 2 saatte bir sanki saat kurulmuş gibi ağlayarak uyanıyo ve mama vermeden susmuyo, hepsini içmeyip uyuyakalsa bile illa ki 2 saatte bir ağlayarak uyanıp mama istiyor... sersem gibi kalkıyoruz sabahları...
bebeğini mama ile besleyen anneler sizler geceleri ne sıklıkta besliyorsunuz ve ne kadar ne veriyorsunuz... geceleri ne sıklıkta uyanıyo bebekleriniz...
bir de dün aklıma geldi 1 numara mama mı yeterince beslemediği için sık uyanıyor acaba bebeğim, sizler kaç numara mama kullanıyosunuz, kızım 6 mart doğumlu yakında 6 aylık olucak...