2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Geçmiş olsun. 6. ay aşılarından ben de korkmaya başladım.

Bizdede durumlar soyle :) mutfakta ve oturma odasinda iki ayri dösek ve üzerinde cesit cesit oyuncaklarlar var puset var mama sandalyesi alicaz bakalim onu nereye koyucaz :) yatak odasindada park yatagi var ama donup durmaktan onun icinde uyuyamiyo yatakta benimle uyuyo babamizida yere attik bu durumda yatak odasida dandini anlicaniz bi salon var daginik olmayan bakalim onunda istila edilmesi yakindir :)

aaa hatunlar bu ne yaa...turkce edebiyat heryer..azicik renk katin hayatiniza COGRAFYA ;-) :-D :-D

Geçmiş olsun canım, inşallah kültür de temiz çıkar da biran önce ateşi düşer kuzunun.

sakasi bi tarafa tabiki ben de MEB de olmayi cok isterdim..nasil calistiniz da atandiniz yahu bundan sonra atanmak bana hayal..

ben dershanedeyim kizlar..calismayacaktim ama patron eve sözlesmesiyle geldi :-D:-D haftada 3gun calisiyorum..ee malum dershaneler basladi. saat 9-18 arasi...

ama oglumu canımı hayatımin anlamını coooook ozluyorum..her tenefus ariyorum annemi :-( aksami zor ediyorum..aklima geldikce gozlerim doluyo..habire resimlerine. akip videolarini izliyorum :'( :'(

ama sonraki 4gunluk tatilde sevmekten hirpalaktan hoplatmaktan sarip sarmalaktan bitap dusuyo kuzum :-D

geçmiş olsun.Allah şifa versin

Clue geçmiş olsun canım.inşallah sonuçlar temiz çıkar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar. idrar kültürümüzde temiz çıktı, idrar yolu enfeksiyonuda yokmuş. bi kan tahlili daha yaptırdık bugün, o da temiz çıktı. çok şükür gayet sağlıymışız ama bir haftalık ateş niyeydi bilmiyoruz. gizli enfeksiyon vardı, ilaçlarla geçmiş dedi doktorumuz, bugünkü kan tahliliyle ona bakmış. aşıyla alakası yok, aşıdan olsaydı ateş 40u geçer, havale geçirtebilecek boyuta gelirdi, aşılarınızı yaptıracaksınız, aşı zaten olan birşeyi tetikledi sizde dedi. birde üst damağı kabarmış, deli gibi ağlamaları dişten olabilir dedi. hayırlısı artık, şuan iyiyiz çok şükür, bütün ilaçları bıraktık, Allah birdaha yaşatmasın inşallah...

gecmis olsun clue. biz de bir olay atlattik aksam. oglum ara ara oksurmeye baslamisti dun. emzirip yatiracaktim. emizrirken oksurmeye basladi ve bogazina kacti sut. uzun sure nefes alamadi ne yapicami sasirdim ters ceviriyorum sirtina vuruyorum yok nefes almiyo.oyle bir kustuki ama yinede nefesi gelmedi. en sonunda hizli hizli vururken sirtina kendine geldi nefes almaya basladi tabi ben agliyorum bi taraftan esimede ulasamadim telefonla yalnizdim. bundan oncede bogazina kacirdigi oldu ama boyle kotu uzun suren bisey olmamisti.hala gozumun onunde yaa cok korktum.rabbim bagisladi oglumu elh

Canım çok geçmiş olsun.
Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın.

Çok geçmiş olsun.

Evet ben duydum o testi. Pahali bir testmis ama risksiz bir test. Deger yani.
Yaptiracaksan iyi sonuc alirsin ins.
Cok gecmis olsun cnm.

Cok tatli bu fistik masallah.

Ben sinif ogretmeniyim. Ben kullanamiyorum de mi? Egitim ogretimi aksatmadan diye yaziyor ya. Norm fazlasi olursam kullanabilirim ama de mi? Zaten ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum ama yine de bu sorulari merak ediyorum kizlar. Var mi bilginiz?

Ben sinif ogretmeniyim. Ben kullanamiyorum de mi? Egitim ogretimi aksatmadan diye yaziyor ya. Norm fazlasi olursam kullanabilirim ama de mi? Zaten ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum ama yine de bu sorulari merak ediyorum kizlar. Var mi bilginiz?
Dersler boş geçer gerekçesiyle müdür izin vermek istemez. yönetmelikte sınıf öğretmenleri için açıklık getirilmemiş maalesef. Kaçıncı sınıfları okutacaksınız?

Öğretmenlerin süt izni hakkında bilgiler | SGK Hizmet Dökümü Tc İle SSK Bağkur Prim Gün Borç Sorgulama Öğrenme

***4. Sınıf öğretmenleri ise tıpkı branş öğretmenleri gibi normal öğretimde öğle arasında kullanırken, ikili öğretimde süt izni kullanmaları mümkün değildir. Ancak 4. Sınıfı okutan öğretmenlerin derslerine din kültürü ya da İngilizce öğretmeninin girdiği derslerde süt iznini kullanabilir ve programını da kendisi belirleyebilir. Bir başka istisna durum ise sınıf öğretmeni ikili öğretimde süt iznine göre sabahçı ya da öğlenci olma konusunda seçim yapma hakkına sahiptir.***

Son düzenleme:

ama onlar için çalışıyoruz
daha iyi bir hayat sunabilmek için
yani en azından ben kendimi öyle kandırıyorum tatlım

çok geçmiş olsun

Su an bir sinifim yok malesef. Norm fazlasiyim. Tesekkurler cvp icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…