- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
Kizimin gecen carsamba yapilan 6.ay asilarindan sonra yukselip bir haftada dusmeyen atesi ve bitmek bilmeyen cildirmis gibi aglamalarindan dolayi 4defa doktora gittik ve enson sali sabah hastaneye yatti kizim. Kan ve idrar tahlilleri tekrarlandi, idrar kulturu verdik tekrar, kaka tahlili yapildi, akciger filmi cekildi, bobreklerine ultrasonla bakildi vs vs kucuk bir checkup gecirdi atesin nedeni icin ve sonuc idrarda lokosit disinda birsey cikmadi cok sukur, kultur sonucumuzu yarin alicaz. Neyse sali sabahtan carsamba aksama kadar hastanede yattik, serum verdiler, ilac verdiler ve cok sukur atesi dustude evimize geldik dun aksam. Suan hala ates dusurucu veriyoruz, yarin cikicak olan kultur sonucuna gorede tedavi olucak.
Bizim 4.ay asilarindada iki gun atesi ve yine ciglik cigliga aglama krizleri oldu ve yine yapilan tahlilde lokosit cikip, sonra tekrar tahlil yaptirdigimizda temiz cikmisti. Bugun gorustugumuz bir asi uzmani dediki bunlar bebegin asiya karsi verdigi asiri reaksiyonlar, 4.aydaki bu olaylardan sonra 6.ayda asi yapmamalari gerekirdi size. 1yasindada ayni asilarin ucuncu ve en agir dozu varmis, sakin yaptirmayin, cok daha ciddi reaksiyonlar verir bebek, birakin hastaligi gecirsin daha iyi dedi. Halk sagligi merkeziyle gorusup bunlari anlatip, asil yapilamaz diye yazi almaliymisiz. Napicamizi bilemedik, yarin doktorla konusucaz tekrar...
kızlar evlerinizde durum nedir bilemem ama
bizim salon darmadağınık
yere yorgan seriyorum
üstü oyuncak dolu
veee kurt gibi iki velet
bezlerimiz, biberonlarımız, emziklerimiz, pamuklarımız, beşiğimiz, hamağımız........
sizlerde durumlar nedir
Kizimin gecen carsamba yapilan 6.ay asilarindan sonra yukselip bir haftada dusmeyen atesi ve bitmek bilmeyen cildirmis gibi aglamalarindan dolayi 4defa doktora gittik ve enson sali sabah hastaneye yatti kizim. Kan ve idrar tahlilleri tekrarlandi, idrar kulturu verdik tekrar, kaka tahlili yapildi, akciger filmi cekildi, bobreklerine ultrasonla bakildi vs vs kucuk bir checkup gecirdi atesin nedeni icin ve sonuc idrarda lokosit disinda birsey cikmadi cok sukur, kultur sonucumuzu yarin alicaz. Neyse sali sabahtan carsamba aksama kadar hastanede yattik, serum verdiler, ilac verdiler ve cok sukur atesi dustude evimize geldik dun aksam. Suan hala ates dusurucu veriyoruz, yarin cikicak olan kultur sonucuna gorede tedavi olucak.
Bizim 4.ay asilarindada iki gun atesi ve yine ciglik cigliga aglama krizleri oldu ve yine yapilan tahlilde lokosit cikip, sonra tekrar tahlil yaptirdigimizda temiz cikmisti. Bugun gorustugumuz bir asi uzmani dediki bunlar bebegin asiya karsi verdigi asiri reaksiyonlar, 4.aydaki bu olaylardan sonra 6.ayda asi yapmamalari gerekirdi size. 1yasindada ayni asilarin ucuncu ve en agir dozu varmis, sakin yaptirmayin, cok daha ciddi reaksiyonlar verir bebek, birakin hastaligi gecirsin daha iyi dedi. Halk sagligi merkeziyle gorusup bunlari anlatip, asil yapilamaz diye yazi almaliymisiz. Napicamizi bilemedik, yarin doktorla konusucaz tekrar...
Niye yahu kocişin var ya, yalnız uyumazsın :)
gecmis olsun clue. biz de bir olay atlattik aksam. oglum ara ara oksurmeye baslamisti dun. emzirip yatiracaktim. emizrirken oksurmeye basladi ve bogazina kacti sut. uzun sure nefes alamadi ne yapicami sasirdim ters ceviriyorum sirtina vuruyorum yok nefes almiyo.oyle bir kustuki ama yinede nefesi gelmedi. en sonunda hizli hizli vururken sirtina kendine geldi nefes almaya basladi tabi ben agliyorum bi taraftan esimede ulasamadim telefonla yalnizdim. bundan oncede bogazina kacirdigi oldu ama boyle kotu uzun suren bisey olmamisti.hala gozumun onunde yaa cok korktum.rabbim bagisladi oglumu elh
gecmis olsun clue. biz de bir olay atlattik aksam. oglum ara ara oksurmeye baslamisti dun. emzirip yatiracaktim. emizrirken oksurmeye basladi ve bogazina kacti sut. uzun sure nefes alamadi ne yapicami sasirdim ters ceviriyorum sirtina vuruyorum yok nefes almiyo.oyle bir kustuki ama yinede nefesi gelmedi. en sonunda hizli hizli vururken sirtina kendine geldi nefes almaya basladi tabi ben agliyorum bi taraftan esimede ulasamadim telefonla yalnizdim. bundan oncede bogazina kacirdigi oldu ama boyle kotu uzun suren bisey olmamisti.hala gozumun onunde yaa cok korktum.rabbim bagisladi oglumu elh
Evet ben duydum o testi. Pahali bir testmis ama risksiz bir test. Deger yani.Merhaba arkadaşlar, 13. Haftadayım yarın Doktora gidiyorum. Test yapılacak. Sadece kandan yapılan tek bir test ile %98 sonuç veriyormuş. Amniyosentez yapılmaya gerek kalmıyormuş. Böyle birşey duydunuz mu?
Yarın doktordan öğreneceğim ama böyle test yapıran var mı? Merak ediyorum.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Sag...yla-down-testi
Cok gecmis olsun cnm.Kizimin gecen carsamba yapilan 6.ay asilarindan sonra yukselip bir haftada dusmeyen atesi ve bitmek bilmeyen cildirmis gibi aglamalarindan dolayi 4defa doktora gittik ve enson sali sabah hastaneye yatti kizim. Kan ve idrar tahlilleri tekrarlandi, idrar kulturu verdik tekrar, kaka tahlili yapildi, akciger filmi cekildi, bobreklerine ultrasonla bakildi vs vs kucuk bir checkup gecirdi atesin nedeni icin ve sonuc idrarda lokosit disinda birsey cikmadi cok sukur, kultur sonucumuzu yarin alicaz. Neyse sali sabahtan carsamba aksama kadar hastanede yattik, serum verdiler, ilac verdiler ve cok sukur atesi dustude evimize geldik dun aksam. Suan hala ates dusurucu veriyoruz, yarin cikicak olan kultur sonucuna gorede tedavi olucak.
Eki Görüntüle 789370 Eki Görüntüle 789371 Eki Görüntüle 789372 Eki Görüntüle 789373
Bu da benim minik prensesim ipek...
Ben sinif ogretmeniyim. Ben kullanamiyorum de mi? Egitim ogretimi aksatmadan diye yaziyor ya. Norm fazlasi olursam kullanabilirim ama de mi? Zaten ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum ama yine de bu sorulari merak ediyorum kizlar. Var mi bilginiz?657 de yer aldığından tüm memurlara geçerli, öğretmenler için olmadığına göre 3 ders saati değil, 3 saat. :)
Muhtemel bu sene okulda 50 saat civarı kimya dersi olacak, 2 öğretmeniz. Tam gün eğitim yaptığımız için, 5 + 3 olursa 25 saat alabilirim, 4+4 yaparlarsa herhalde istemem 25 saati öğle tatiliyle beraber eve gelmeyi isterim.
Dersler boş geçer gerekçesiyle müdür izin vermek istemez. yönetmelikte sınıf öğretmenleri için açıklık getirilmemiş maalesef. Kaçıncı sınıfları okutacaksınız?Ben sinif ogretmeniyim. Ben kullanamiyorum de mi? Egitim ogretimi aksatmadan diye yaziyor ya. Norm fazlasi olursam kullanabilirim ama de mi? Zaten ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum ama yine de bu sorulari merak ediyorum kizlar. Var mi bilginiz?
sakasi bi tarafa tabiki ben de MEB de olmayi cok isterdim..nasil calistiniz da atandiniz yahubundan sonra atanmak bana hayal..
ben dershanedeyim kizlar..calismayacaktim ama patron eve sözlesmesiyle geldi :-D:-D haftada 3gun calisiyorum..ee malum dershaneler basladi. saat 9-18 arasi...
ama oglumu canımı hayatımin anlamını coooook ozluyorum..her tenefus ariyorum annemi :-( aksami zor ediyorum..aklima geldikce gozlerim doluyo..habire resimlerine. akip videolarini izliyorum :'( :'(
ama sonraki 4gunluk tatilde sevmekten hirpalaktan hoplatmaktan sarip sarmalaktan bitap dusuyo kuzum :-D
Dersler boş geçer gerekçesiyle müdür izin vermek istemez. yönetmelikte sınıf öğretmenleri için açıklık getirilmemiş maalesef. Kaçıncı sınıfları okutacaksınız?
Öğretmenlerin süt izni hakkında bilgiler | SGK Hizmet Dökümü Tc İle SSK Bağkur Prim Gün Borç Sorgulama Öğrenme
***4. Sınıf öğretmenleri ise tıpkı branş öğretmenleri gibi normal öğretimde öğle arasında kullanırken, ikili öğretimde süt izni kullanmaları mümkün değildir. Ancak 4. Sınıfı okutan öğretmenlerin derslerine din kültürü ya da İngilizce öğretmeninin girdiği derslerde süt iznini kullanabilir ve programını da kendisi belirleyebilir. Bir başka istisna durum ise sınıf öğretmeni ikili öğretimde süt iznine göre sabahçı ya da öğlenci olma konusunda seçim yapma hakkına sahiptir.***