oğlum doğduktan sonra ilk defa öğretmen olmadığıma pişman oldumbu büyüklerin bi bildikleri varmış hakkaten 10 yıldır özel sektörde çalışıyorum hep halimden çok memnundum, sabahlara kadar çalıştım oh oh ne güzel diye hiç şikayet etmedim... oğlum doğduktan sonra tekrar işe başlayınca gözüm saatte habire.. haftaiçi oğlumu toplasan bi saat anca görüyorumdur öğretmen arkadaşlarım, çok imrendim size...
bu arada benim branşım da edebiyat
yani ders sayısı çok olanlardanım
ama ben sabahçı olmayı düşünüyorum bu sene
ders de 7.15 de başlıyor
bakalım bu sene zor olacak gibi görünüyor
Benim de branş Türkçe. Okulum tam gün. Olabilirse yirmi saat ders isteyeceğim. Öğleden sonrayı boşaltmak için. Bir de öğretmen olan arkadaşlar bebeklerimiz 1 yaşına gelene kadar yani doğumdan sonra bir yıl nöbet tutmayabiliyoruz. Bilginize :)
Benim de branş Türkçe. Okulum tam gün. Olabilirse yirmi saat ders isteyeceğim. Öğleden sonrayı boşaltmak için. Bir de öğretmen olan arkadaşlar bebeklerimiz 1 yaşına gelene kadar yani doğumdan sonra bir yıl nöbet tutmayabiliyoruz. Bilginize :)
Bir ekleme de ben yapayım. Doğum izninin bitiminden itibaren ilk 6 ay süt izni 3 saat, 2. 6 ay 1 buçuk saat. Süt izni istenilen her saat kullanılabilir.
Eki Görüntüle 789370 Eki Görüntüle 789371 Eki Görüntüle 789372 Eki Görüntüle 789373
Bu da benim minik prensesim ipek...
burdaki saat ibaresi acaba ders saati mi yoksa bildigin 3saat mi? ben süt izimi kullanacagim diye kalan derslerime başka öğretmen bulurlar mi ne dersiniz?):
657 de yer aldığından tüm memurlara geçerli, öğretmenler için olmadığına göre 3 ders saati değil, 3 saat. :)
Muhtemel bu sene okulda 50 saat civarı kimya dersi olacak, 2 öğretmeniz. uTam gün eğitim yaptığımız için, 5 + 3 olursa 25 saat alabilirim, 4+4 yaparlarsa herhalde istemem 25 saati öğle tatiliyle beraber eve gelmeyi isterim.
papatyacım ben de edebiyatçıyım. Branştaşları görmek güzel :)
Hep söylerim, ben öğretmen olamadım, imrenmekteyim öğretmenlere diye. Üniversitede araştırma görevlisiyim.
Bebişimden sonra sizlere daha daha çok imrenmekteyim. Düz mantık, yarım gün çalışıyorsun, yaz tatili vs vs.
[Bi de size sormalı tabii :)]
tek öğretmen olmamanin avantajı. ben bir hesap yaptım da süt izni kullanırsam kalan derslerime kim girecek? başka bir öğretmen alınabiliyor mu acaba okula sirf anne süt izni kullanacak diye ???
Yerim o dili ben maşAllahEki Görüntüle 789370 Eki Görüntüle 789371 Eki Görüntüle 789372 Eki Görüntüle 789373
Bu da benim minik prensesim ipek...
hah hah benimki de Türkçe :)türkçe maalesefseninki?
bu arada maaşallah bebekleri ile uyuyanlara. benimki hamaksiz 10dakika ancak uyur . gündüz hiç uyuyamaz zaten. illa hamakta saklanacak ve öyle uyuyacak. aah ah emzik alsaydi böyle mi olurdu...
bak benimki de öyleydi, uyuyana kadar yanında duruyordumEmzik alsa da öyle olurdu. :) Kızım emziğiyle uyumaya çalışırken hep yanındayım. Eliyle sürekli emziğini çıkartıyor, oynuyor. Ağzına tekrar vermek zorunda kalıyorum. Anca iyice uykusu gelip hareketsiz kalınca gözleri açık olsa da çıkabiliyorum yanından.
Şimdi bir de emziği püskürterek fırlatmayı öğrendik. Oyun oynuyor kendince, öyle olunca da hemen uyuyamıyor tabii :)
Bir ekleme de ben yapayım. Doğum izninin bitiminden itibaren ilk 6 ay süt izni 3 saat, 2. 6 ay 1 buçuk saat. Süt izni istenilen her saat kullanılabilir.
Merhaba bende ingilizce öğt.okulum tam gün 3 e kadar tabii 4-5.sınıflar geç çıkabiliyor bazen ben o yüzden o sınıfları almamayı düşünüyorum öğlenden sonra kullanmak istiycem süt iznimi bu durumda biz 3 saat kullanabilicez dimi doğum izni bitimindense umarım öyledir.bu arada idareciler bizim istediğimiz zamanı ayarlamak zorundalar bununla ilgili meb yazı göndermiş öğretmen karar vericek zamanına uymayan müdürlere soruşturma açılıcak diye biraz içim rahat bakalım inş sorun çıkmaz.