2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sevgili mart anneleri malum okullar 2 eylülde başlıyor süt iznini falan nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz

öğleden sonra derse girmemeyi düşünüyorum. gerçi bir gün yine sarkacak öğleden sonraya.müdür programı iyi ayarlarsa problem yok. okul yakın zaten 1gibi evde olurum. o süre içinde annem bakacak bizim evde. inşallah güzelolur bakalım. keşke din kültürü öğretmeni falan olsam diyorum bazen, arkadaş 2gün calisiyordu sadece. benim branş çok dersli. oof of.

ben de inşallah öğleden sonralarıma ders koydurmamayı düşünüyorum ama tabi bu benim düşüncem bakalım müdür bey ne diyecek oofff ne zor işmiş

Kızlar ishal salgını var aman dikkat edin.

Amanınnn benim bebeğim de ishal..
Normalde günde bir kez, bazen de iki kez yapardı kakasını. Bugün dikkat ettim üç kez yaptı, ilki gündelik normal kakamızdı, ikincisi -afedersiniz- bayağı gazlı ve fazla kaka, üçüncüsü ise azıcık.
Dişleri çıkıyor oğlumun. Eller ağızda ve hırçın. Ben ona yoruyordum ishalini. Kafam karıştı iyi mi
Rabbim tüm bebeklerimizi korusun..

Bu arada ben de henüz hiç regl olmadım.

cnm benim kızımda karnına karnına yumruk yapıp vuruyor ki nasıl ben hiç düşünmedim senin gibi acıkcası o bi tepki gibi geldi bana biberonu elimde görüyosa ve acıktıysa yada kucagıma almamı istiyosa yada sıkıldıysa yada çok heyecanlıysa karnına vuruyor ve ana kucağını kendi bacaklarıı sallayarak anakucagınıda sallıyo ki ucacak nerdeyse bence takma aklına cnm kendilerini ifade etmeye calışıyolar ve kendilerini tanıyolar bence :))

kızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim

cnm mart 20 de dogum yaptım 60 gün kanamam oldu sonra 6 gün sonra 26 mayısta hasta oldum sonrada 11 agustosta oldum 1 yıl hasta olmayanlar var düzensizlik normal sıkma canını

canım diş çıkarırkende ishal normal 3 kere kaka yapması ishal olduğu anlamına gelmez korkmana gerek yok

seslenince dönüp bakmaması normal olmayabilir hiç bir sesemi tepki vermiyo yoksa sadece adını seslendiğinizdemi emin olmak için başka doktorlarada götürmelisin bence diğer hareketleri normal olabilir her çocuğun kendine özgü ikendini ifade etme şekli vardır

kızlar yorumlarınız için teşekür ederim bu gün yine test yaptım tek çizgi demekki normalmiş düzensizlik hamilelikten önce hep düzenli oluyordum oğlumu doğurduktan sonrada düzenli oldum bu sefer böyle olunca korkmuştum sağolun rahatlattınız beni

benim oğlumda sürekli yüzünü çiziyo tırnaklarını kesiyorum hatta törpülüyorum ama yinede tam gözünün etrafını çiziyo
o kadar çok ovalıyo ki gözünü çizilmemesi mümkün değil biri iyileşmeden başka yerini çiziyo ben bi çare bulamadım bide bu aralar gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı

ve benim saçlarım hala çok dökülüyor bu hızla kışa kel giricem ondan korkuyorum

tirnakla çizme olayı bizde de var. gözün iç kısmı burun kenari genelde çizik. hatta bi ara ciddi kanatmsti. kabuk tuttu o derece. sık sık tirnak kesiyorum. uykusu varsa gözlerini çok ovusturuyo. böyle zamanlarda bazen ellerini pantolon lastiğine sikistiriyorum, guluyoruz hep beraber (((

çizikler bizde de çok en son kulağımızı kanattık.bizim bir problemimiz de şu:benim kızım bensiz hiç durmuyor mutfağa bile gidemiyorum bağırıp ağlıyor yanına gelince de susup gülüyor bu beni çok zorluyor onu nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum siz neler yapıyorsunuz

Benim kizim anakucaginda oturmuyor bende uzun camasir sepetinin icine destekli oturtup heryere goturuyorum evde...bugun bulasik mak.bosalttim arkamda yerdeydi her bir parcayi dolaba koyarken ceeee yaptim ilk defa kizim uyanikken mak.bosalttim diyebilirim...egilip kalkmami arkami donmemi oyun sandi garibim her ceeeee yapisimda sesli guldu mutlu maymun....

canım benim kızım hiçbir yerini çizmedi ama oğlumun yüzünden yarası beresi hiç eksik olmuyor
hatta dudağının kenarında iz bile kaldı maalesef
uyku azalmasının nasıl olduğunu bilmiyorum
zira bizde uyku hep yok denecek kadar azdı

bazen tepki veriyor bazen de hiç umrunda olmuyor.

benim kızımda kulağını öyle sert sıkıyor ki çizikler oluyo.bazen elini gözüne sokuyo.öyle kuvvetli ki bacaklarında yaralar oluyo.gözünü çıkaracak diye korkuyorum bazen.bu durum bana çok normal gelmiyo

kızlar evlerinizde durum nedir bilemem ama
bizim salon darmadağınık
yere yorgan seriyorum
üstü oyuncak dolu
veee kurt gibi iki velet
bezlerimiz, biberonlarımız, emziklerimiz, pamuklarımız, beşiğimiz, hamağımız........
sizlerde durumlar nedir

açıklamaların için teşekkürler.anne olmak ne kadar zormuş.insan kuzucuklar için ne kadar endişeleniyor.Allah'ım herkesin evladına sağlık sıhhat versin..
bahsettiğin gibi bi durum bende yok ama bizimkinde inat var sanırım istemediği bir şeyi yaptıramazsın..

aynı durum bizde de var.önceden koştur koştur ortalığı topla,yemek yap uğraşırdım.artık gücümm kalmadı yetişemiyorum(

eşim gecenin bir yarısı çekmiş, çok dağınık ama bir o kadar da doğal
eren ve annesi

Son düzenleme:
Ben sabah kalkip tezgahi kuruyorum esnaflar gibi dukkani aciyorum halinin uzerine battaniye onun uzerine oyuncaklar benim yatak odasi panayir yeri gibi bir duvardan diger duvara gerilmis ip onun icinde yatan kus kizim duserse yataga dussun diye yatagin uzerine yapildi yatak bana yatacak yer var ama babaya kalmadi baba salona o yuzden bizde sabahlari minnosun daginigindan cok salona yalnizliga birakilmis babanin daginigi var...ev yatakhan gibi masallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…