sevgili mart anneleri malum okullar 2 eylülde başlıyor süt iznini falan nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz
sevgili mart anneleri malum okullar 2 eylülde başlıyor süt iznini falan nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz
Kızlar ishal salgını var aman dikkat edin.
kızlar size bir sorum olucak.bebeğimde garip hareketler gözlemliyorum.eliyle istemsiz olarak yüzüne vurup vurup duruyor.yada elini açıp açıp kapatıyor.bazeen kuvvetli bi şekilde kafasına vuruyor.Sizce bu normal mi. siziin bebeklerinizde de varmı.tedirgin olmaya başladım.Lütfen cevaplayın(Birde sesleniyorum dönüp bakmıyor (
kızlar bi cevap verin doğumdan sonra adet düzensizliği yaşadınızmı ben bir kere oldum geçen ay 10 gün geçti hala olmadım düzensizlik normalmi yoksa doktoramı gitmeliyim
Amanınnn benim bebeğim de ishal..
Normalde günde bir kez, bazen de iki kez yapardı kakasını. Bugün dikkat ettim üç kez yaptı, ilki gündelik normal kakamızdı, ikincisi -afedersiniz- bayağı gazlı ve fazla kaka, üçüncüsü ise azıcık.
Dişleri çıkıyor oğlumun. Eller ağızda ve hırçın. Ben ona yoruyordum ishalini. Kafam karıştı iyi mi
Rabbim tüm bebeklerimizi korusun..
Bu arada ben de henüz hiç regl olmadım.
kızlar size bir sorum olucak.bebeğimde garip hareketler gözlemliyorum.eliyle istemsiz olarak yüzüne vurup vurup duruyor.yada elini açıp açıp kapatıyor.bazeen kuvvetli bi şekilde kafasına vuruyor.Sizce bu normal mi. siziin bebeklerinizde de varmı.tedirgin olmaya başladım.Lütfen cevaplayın(Birde sesleniyorum dönüp bakmıyor (
benim oğlumda sürekli yüzünü çiziyo tırnaklarını kesiyorum hatta törpülüyorum ama yinede tam gözünün etrafını çiziyo
o kadar çok ovalıyo ki gözünü çizilmemesi mümkün değil biri iyileşmeden başka yerini çiziyo ben bi çare bulamadım bide bu aralar gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı
ve benim saçlarım hala çok dökülüyor bu hızla kışa kel giricem ondan korkuyorum
çizikler bizde de çok en son kulağımızı kanattık.bizim bir problemimiz de şu:benim kızım bensiz hiç durmuyor mutfağa bile gidemiyorum bağırıp ağlıyor yanına gelince de susup gülüyor bu beni çok zorluyor onu nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum siz neler yapıyorsunuz
benim oğlumda sürekli yüzünü çiziyo tırnaklarını kesiyorum hatta törpülüyorum ama yinede tam gözünün etrafını çiziyo
o kadar çok ovalıyo ki gözünü çizilmemesi mümkün değil biri iyileşmeden başka yerini çiziyo ben bi çare bulamadım bide bu aralar gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı
ve benim saçlarım hala çok dökülüyor bu hızla kışa kel giricem ondan korkuyorum
canım diş çıkarırkende ishal normal 3 kere kaka yapması ishal olduğu anlamına gelmez korkmana gerek yok
seslenince dönüp bakmaması normal olmayabilir hiç bir sesemi tepki vermiyo yoksa sadece adını seslendiğinizdemi emin olmak için başka doktorlarada götürmelisin bence diğer hareketleri normal olabilir her çocuğun kendine özgü ikendini ifade etme şekli vardır
tatlım. benim kızım da eliyle ağzına vurmayı çok seviyor. bir eliyle ağzına bir oyuncak soktu ısırdı diyelim, diğer bosta kalan eliyle de o oyuncağın üstüne üstüne vuruyor. bazen dilini çıkarıyor dışarı, eliyle vurup vurup duruyor. ben bunu anormal görmedim mesela. adını seslenirsem ister bakar ister bakmaz. başka şeye odaklandı ise pek duymaz beni. ama bunlar normal sıkıntı yok.
senin bunlardan başka hareketlerine bak, algılaması nasıl, oyuncaklar farklı eşyalara, kap kacaga, tabak canaga çok meraklı olurlar bu dönem, bunlara ilgisi nasıl, farklı bir odaya girdin mi ya da farkl insanlar eve geldi mi onlarin yabancı olduğunu hissediyor mu, bakislarinda hareketlerinden anlarsın. yani bir bebeğin normal hareket ve algılari onda var mi? önemli olan bu bence. zaten doktora götürmüşsun ama için rahat olsun diye yine baktır norolog falan bakar mi bu konuya bilmiyorum ama bi araştır istersen. inşallah da bir şey yoktur zaten.
bizim kızda da bak şimdi aklıma geldi, mesela sirt üstü yatirip ba cak hareketleri yaptırırken sol bacağını dizden kırmak istemiyor, düz tutuyor, diğer bacağını benim kontrolüme bırakıyor ama o bacağını bırakmıyor pek. kendi ne zaman isterse serbest bırakıyor. böyle bir şey var mi sizde acaba hanım anneler?
kızlar evlerinizde durum nedir bilemem ama
bizim salon darmadağınık
yere yorgan seriyorum
üstü oyuncak dolu
veee kurt gibi iki velet
bezlerimiz, biberonlarımız, emziklerimiz, pamuklarımız, beşiğimiz, hamağımız........
sizlerde durumlar nedir
Ben sabah kalkip tezgahi kuruyorum esnaflar gibi dukkani aciyorum halinin uzerine battaniye onun uzerine oyuncaklar benim yatak odasi panayir yeri gibi bir duvardan diger duvara gerilmis ip onun icinde yatan kus kizim duserse yataga dussun diye yatagin uzerine yapildi yatak bana yatacak yer var ama babaya kalmadi baba salona o yuzden bizde sabahlari minnosun daginigindan cok salona yalnizliga birakilmis babanin daginigi var...ev yatakhan gibi masallah....kızlar evlerinizde durum nedir bilemem ama
bizim salon darmadağınık
yere yorgan seriyorum
üstü oyuncak dolu
veee kurt gibi iki velet
bezlerimiz, biberonlarımız, emziklerimiz, pamuklarımız, beşiğimiz, hamağımız........
sizlerde durumlar nedir