- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
Eki Görüntüle 788535
eşim gecenin bir yarısı çekmiş, çok dağınık ama bir o kadar da doğal
eren ve annesi
Canım maşallah çok tatlı sınız.r.nazarlardan saklasın Rabbim.çok güzel bir foto..bizim öyle fotomuz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 788535
eren ve annesi
ben de inşallah öğleden sonralarıma ders koydurmamayı düşünüyorum ama tabi bu benim düşüncem bakalım müdür bey ne diyecek oofff ne zor işmiş
birde anlamsız bağrış bağrış ses çıkartıyo.
Eki Görüntüle 788535
eren ve annesi
Amanınnn benim bebeğim de ishal..
Normalde günde bir kez, bazen de iki kez yapardı kakasını. Bugün dikkat ettim üç kez yaptı, ilki gündelik normal kakamızdı, ikincisi -afedersiniz- bayağı gazlı ve fazla kaka, üçüncüsü ise azıcık.
Dişleri çıkıyor oğlumun. Eller ağızda ve hırçın. Ben ona yoruyordum ishalini. Kafam karıştı iyi mi
Rabbim tüm bebeklerimizi korusun..
Bu arada ben de henüz hiç regl olmadım.
Eki Görüntüle 788535
eren ve annesi
Canım diş zamanı da ishal olur, kafan karışmasın. Benim kastettiğim uzun süreli kilo kaybı yaşanan ishal ve tabi yoğun olan yani her bezi kakalı şekilde. Bildiğin su gibi bırakıyor. Benim kızım maalesef yakalandı normal geçer diye ilk başta götürmedim, devam edince gittik salgınmış. 6 günde 200 gr kaybetti öncesinde ne kadar kaybetti bilemiyoruz tabi
Cok guzelsiniz... benim erenim de yanimda boyle uyusa...
birde anlamsız bağrış bağrış ses çıkartıyo.
kızlar evlerinizde durum nedir bilemem ama
bizim salon darmadağınık
yere yorgan seriyorum
üstü oyuncak dolu
veee kurt gibi iki velet
bezlerimiz, biberonlarımız, emziklerimiz, pamuklarımız, beşiğimiz, hamağımız........
sizlerde durumlar nedir
Eki Görüntüle 788535
eren ve annesi
Önceki gece annemde kaldım, eşim gececiyken yalnız kalmayı tercih etmiyorum. Kızımı hamağına yatırdım her zamanki gibi. Ama kızım rahat durur mu, bir ayağını hamaktan dışarı attı bekledim ne yapacak, geri çekecek mi diye, öbür ayağını da dışarı attı. Gece de yaparsa düşer diye hamağın demir kısımlarının üstüne yastık koydum, öyle yattık. Gece bir ağlama sesiyle uyandım ki baktım kuzuma belden aşağısı aşağıda sallanıyor hamakta. :) deli deli yatmakta üstüne yok. Beşiği de hamağı da dar geliyor sanırım. Bu yüzden dün ilk kez kızımı park yatağında yatırdım. Güvenli yatış yastığının parçalarını ayırıp yanlarına koydum yüz üstü dönmesin diye. Şükür rahat yattı kızım, korkmuştum sevmezse diye. Yine deli deli yattık ama uyuduk. :)
Beşikte uyuma çabalarımızı videoya çekmiştim bir vakitte hala izledikçe kahkahalarla gülerim. Emziği alır, sırtını bana döner, beşiğin duvarına yüzünü yapıştırır, kolunu ve bacağını beşikten dışarı atar uyumaya çalışır, sonra döner beni görür, emziği atar bana güler.
siz bebeğinizle uyumuyor musunuz?
onların nefesini içime çekmeye bayılıyorum ben
branşın ne, benimki de çok dersliöğleden sonra derse girmemeyi düşünüyorum. gerçi bir gün yine sarkacak öğleden sonraya.müdür programı iyi ayarlarsa problem yok. okul yakın zaten 1gibi evde olurum. o süre içinde annem bakacak bizim evde. inşallah güzelolur bakalım. keşke din kültürü öğretmeni falan olsam diyorum bazen, arkadaş 2gün calisiyordu sadece. benim branş çok dersli. oof of.
bak bunu bilmiyordumMüdür beyin diyeceği bir şey yok canım, süt iznini istediğin zaman kullanabilirsin, müdür dahil kimse karışamaz. Yönetmelik böyle..
Bende kızımla uyuyorum.benim nefesimi almadan uyumaz...belkide kötü alıştı.ama bu günlür bir daha gelmiycek.tadını çıkariyouz.büuyük kızım yalnı odasında uyuyor.yakında yalnız uyıycam.ama büyüyücükler......
branşın ne, benimki de çok dersli
sabahları 6da falan kalkınca, yatağa alıyorum, karnı tok, bi derdi yok
benimle birlikte sızıp kalıyor bazen
çok da güzel oluyor
branşın ne, benimki de çok dersli
bak bunu bilmiyordum
sevindim
sabahları 6da falan kalkınca, yatağa alıyorum, karnı tok, bi derdi yok
benimle birlikte sızıp kalıyor bazen
çok da güzel oluyor
türkçe maalesef seninki?
bu arada maaşallah bebekleri ile uyuyanlara. benimki hamaksiz 10dakika ancak uyur . gündüz hiç uyuyamaz zaten. illa hamakta saklanacak ve öyle uyuyacak. aah ah emzik alsaydi böyle mi olurdu...