2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kelebex nerede ? 10 gündür ortalarda yok.

Burdayim canim oglumla ugrasiyorum hastanelerde surunduk bacagindaki morluklar tekrar cikti ve onkolojiye yonlendirdiler kac gundur oglum kanser mi diye dusunmekten kafayi yedim bi ton kan aldilar falan cok yiprandi yavrum(( aglmktan helak oldum cok sukur kanser degilmis ama damarlarda sorun olabilir 3 ay sonra yine gelin dedi dr cocuk onkoloji bolumunde o kadar minik cocuklar vardi ki bi daha kahroldum onlari gorunce Allahim kimsenin basina vermesin ((((

Allahim.korusun bisey cikmadigina cok sevindim dedigin gibi o cocuklari gorunce icim parcalaniyo anne olunca dahada etkilenir oldum allahim kimsenin basina vermesin oralarda olanlarada acil sifalar versin ins

Allahim.korusun bisey cikmadigina cok sevindim dedigin gibi o cocuklari gorunce icim parcalaniyo anne olunca dahada etkilenir oldum allahim kimsenin basina vermesin oralarda olanlarada acil sifalar versin ins

Saol canim Allahim korusun meleklerimizi

Gecmis olsun canim, cok sukur birsey cikmamis. Allah korusun bebeklerimizi, hasta bebeklerde kisa zamanda sifa bulur insallah...

Rabbim korusun, kimseye dermansız dert vermesin. İyi olmanıza sevindim. İnşAllah bir sorun yoktur. İyi düşün iyi olsun.

çok geçmiş olsun canım,kolay şey değil yaşadığın.Allah evlatlarımızla sınamasın,ne bizi ne başkasını..ben kaçırmışım,morluklar nasıl ki doktora gitme ihtiyacı hissettiniz,iyi hissettiğinde anlatır mısın,oğlumun da bel kısmında morluk var,sonradan oluştu ve geçmiyo..doktora gidelim biz de ona göre,korktum şimdi

Saol canim sol bacaginda birden bire.morluklar cikti sinek isirmis gibi ama mor 7-8 tane vardi onemsemedim pek sinek isirmistir diye gecti kendiliginden gecen hafta yine cikti ama bu sefer baya 20-25 tane mercimek buyuklugunde 2. Keez tekrarlaninca dr a goturdum ben de carpmaya baaagli bi morluk degilmis morlugun ustune bastirinca beyazlasip tekrar mor olmasi gerekiyomus bizimki ayni bastirinca da mordu cocuk hastanesine yonlendirdileer sonra sukur simdi iyiyiz bisey ollmadigini ogrenince yeniden dogdum sanki sen de ihmal etme canim kilcal damarlarla alakali olabilir dedi drumuz

Belinde bizimde sonradan olusan morluklarimiz var ben doktora sordum dogum lekesi ilk zamanlar daha acik renk oldugundan farketmemissindir simdi rengi koyulasmistir dedi ama yinede yarin doktora gidince sorucam aklima takildi simdi benimde. yarin haber veririm canim sanada

canım bende gece örtüyorum ince bir battaniyesi var sırtına doğru bir sağından bir solundan sıkıştırıyorum zaten gece derin uyuyor sabaha karşı tepinince sadece bacakları açılıyor göğsü yine örtülü kalıyor birde gece yatırıken ya zıbınıyla ya da bir şort giydirip yatırıyorum:112:

çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz Allahım hasta olan bütün minik yüreklilerimize şifalar versin inşallah:85:

anladım canım.bizimkisi farklı anlattığından.küçük küçük değil morluklar.. büyük bir şekilde oluştu ama iki aydır geçmedi,hafif de olsa hala belli oluy..aklıma sormak gelmedi hiç..yine de 5 aylık kontrolünde sorcam haftaya..teşekkür ederim.

tamam canım iyi olur,oğlum kanat çırpma hareketini çok yapıyo,kollar yerinde durmuyo,pat pat vuruyo ya beline,ondan oluşmuş olabilir,kızın da yapıyodur muhtemelen..o aklıma geldi şimdi.teni de beyaz olunca hemen belli oluyo ve hemen geçmiyo..inşallah önemsiz bi şeydir..

cnm cok gecmis olsun..ins hersey daha guzel olacak...rabbim korktugumuz ile karsilastirmasin...amin....

Sevimli Bebek Şarkıları | İzlesene.com Video
kızlar benim kızım bu şarkıyı çok seviyor öyle güzel oynuyoki anlatamam sizin bebeklerin sevdiği müzik varmı

ben de kızıma doğduğundan beri '' babam bana bir bebek aldı saçları kıvırcık...'' diye bi şarkı varya onu söylüyorum; nasıl seviyor, nasıl dikkat kesiliyor, hatta bana eşlik bile ediyor, birlikte söylüyoruz kızımla,
bazende uydurmasyon besteler yapıyoruz, söylüyoruz birlikte

Aaa, ervacığım, bu ne güzel sürpriz, hatırlamaz olur muyum, umarım sen de beni hatırlamışsındır. Ben daha önce "Mart 2013'te İlk Kez Anne Olacaklar" diye bir başlık vardı, ona yazıyordum, sonrası oraları ıssızlaştı, burda buldum kendimi.
Umarım iyisindir ve artık buralarda olacaksındır.

Kelebex canım geçmiş olsun şükür mühim bir şey yokmuş. Ordaki yavrularımıza Allah'tan acil şifa, ailelerine de sabır diliyorum..

Saolun kizlar iyiyiz simdi cok sukur kucuk tostosum korkuttu bizi giremedim pek k.bakmayin canim cok skkndi

1.5 yasinda bi bebek vardi adi omer 6 aylikken teshis konmus yuzunde maske saclari yok (( oglumun haberini beklerken annesiyle dertlestik kadin resmen cokmus omerin biseyden haberi yok yavrum azcik oynayip yoruluyo uyuyo ( sarildim optum o kadar ssicak bi cocuktu ki hic yadirgamadi o da bana sarildi kucagimda uyuyakaldi minik hala onu dusunuyorum gozumun onunden gitmiyo o hayat dolu kucucuk bedeninde tasiyamayacagi kadar buyuuk bi hastalik var cok zor cok..

canım benim face yok
db samsuna annesinin yanına gitti
candaş eşinin yanına trakyaya gitti
cemre arada uğruyor ama yazmıyor
sonsy de pek uğramıyor bu aralar

geçmiş olsun canım allah kötüsünden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…