Kelebex nerede ? 10 gündür ortalarda yok.
Burdayim canim oglumla ugrasiyorum hastanelerde surunduk bacagindaki morluklar tekrar cikti ve onkolojiye yonlendirdiler kac gundur oglum kanser mi diye dusunmekten kafayi yedim bi ton kan aldilar falan cok yiprandi yavrum(( aglmktan helak oldum cok sukur kanser degilmis ama damarlarda sorun olabilir 3 ay sonra yine gelin dedi dr cocuk onkoloji bolumunde o kadar minik cocuklar vardi ki bi daha kahroldum onlari gorunce Allahim kimsenin basina vermesin ((((
Allahim.korusun bisey cikmadigina cok sevindim dedigin gibi o cocuklari gorunce icim parcalaniyo anne olunca dahada etkilenir oldum allahim kimsenin basina vermesin oralarda olanlarada acil sifalar versin ins
Burdayim canim oglumla ugrasiyorum hastanelerde surunduk bacagindaki morluklar tekrar cikti ve onkolojiye yonlendirdiler kac gundur oglum kanser mi diye dusunmekten kafayi yedim bi ton kan aldilar falan cok yiprandi yavrum(( aglmktan helak oldum cok sukur kanser degilmis ama damarlarda sorun olabilir 3 ay sonra yine gelin dedi dr cocuk onkoloji bolumunde o kadar minik cocuklar vardi ki bi daha kahroldum onlari gorunce Allahim kimsenin basina vermesin ((((
çok geçmiş olsun canım,kolay şey değil yaşadığın.Allah evlatlarımızla sınamasın,ne bizi ne başkasını..ben kaçırmışım,morluklar nasıl ki doktora gitme ihtiyacı hissettiniz,iyi hissettiğinde anlatır mısın,oğlumun da bel kısmında morluk var,sonradan oluştu ve geçmiyo..doktora gidelim biz de ona göre,korktum şimdi
çok geçmiş olsun canım,kolay şey değil yaşadığın.Allah evlatlarımızla sınamasın,ne bizi ne başkasını..ben kaçırmışım,morluklar nasıl ki doktora gitme ihtiyacı hissettiniz,iyi hissettiğinde anlatır mısın,oğlumun da bel kısmında morluk var,sonradan oluştu ve geçmiyo..doktora gidelim biz de ona göre,korktum şimdi
annem mutlaka çok ince bişey de olsa uyurken mutlaka üstüne bişey ört diyo ama üzerine bişey örtünce kızım hemen tekmelenmeye başlıyo uyanıyo ağlıyo... o yüzden gündüzleri hiç bişey örtmüyorum ben... akşamları da iyice uykusu derinleşince biz yatarken örtüyorum bazen duruyo bazen yine tekmeleniyo bırakıyorum öyle, örtüsüz uyuyo... siz napıyosunuz, özellikle gece örtüsüz uyutan var mı...
Saol canim sol bacaginda birden bire.morluklar cikti sinek isirmis gibi ama mor 7-8 tane vardi onemsemedim pek sinek isirmistir diye gecti kendiliginden gecen hafta yine cikti ama bu sefer baya 20-25 tane mercimek buyuklugunde 2. Keez tekrarlaninca dr a goturdum ben de carpmaya baaagli bi morluk degilmis morlugun ustune bastirinca beyazlasip tekrar mor olmasi gerekiyomus bizimki ayni bastirinca da mordu cocuk hastanesine yonlendirdileer sonra sukur simdi iyiyiz bisey ollmadigini ogrenince yeniden dogdum sanki sen de ihmal etme canim kilcal damarlarla alakali olabilir dedi drumuz
Belinde bizimde sonradan olusan morluklarimiz var ben doktora sordum dogum lekesi ilk zamanlar daha acik renk oldugundan farketmemissindir simdi rengi koyulasmistir dedi ama yinede yarin doktora gidince sorucam aklima takildi simdi benimde. yarin haber veririm canim sanada
Sevimli Bebek Şarkıları | İzlesene.com Video
kızlar benim kızım bu şarkıyı çok seviyor öyle güzel oynuyoki anlatamam sizin bebeklerin sevdiği müzik varmı
anneler merhaba, bu sayfanın ilk üyelerindendim varsa eski arkadaşlardan ki gördüm bi kaç isim hatırlarlar beni :)hamileliğimin belirli bir süresinden sonra giriş yapamadım e doğumdu bebeğe alışmaydı derken sosyal hayata dönmeye çalışıyorum...
ben de kızımı 19 mart tarihinde kucağıma aldım ve büyütmeye devam ediyoruz nefes almadanyeniden aranızda olduğum için çok mutluyum.
güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle...sizi ve bebeklerinizi çokkk öpüyorum...
vallahi cnm her yere laf yetistiriyorum ama burasi ilk goz agrisi ;-)
olmaya olurumda cnm face kolay..ama burda db55,sonsy,cemre,candas hani hic biri gelmiyo nasil ulasacam ki..hadi ozelden yazdim ne zaman gorecekler de cvp verecekler :--(
sen nie faceye gelmiyosun :--(