- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
annem mutlaka çok ince bişey de olsa uyurken mutlaka üstüne bişey ört diyo ama üzerine bişey örtünce kızım hemen tekmelenmeye başlıyo uyanıyo ağlıyo... o yüzden gündüzleri hiç bişey örtmüyorum ben... akşamları da iyice uykusu derinleşince biz yatarken örtüyorum bazen duruyo bazen yine tekmeleniyo bırakıyorum öyle, örtüsüz uyuyo... siz napıyosunuz, özellikle gece örtüsüz uyutan var mı...
canım ince de olsa bişey ört mutlaka, bizim buralarda gece-gündüz ısı farkı çok fazla; o yüzden ben yatırırken hala uzunkol bişeyler giydiriyorum ve örtüyorum, bebişler bizim gibi değil, çok hassas ve biz hala gaz sancısı çekiyoruz zaman zaman
anneler merhaba, bu sayfanın ilk üyelerindendim varsa eski arkadaşlardan ki gördüm bi kaç isim hatırlarlar beni :)hamileliğimin belirli bir süresinden sonra giriş yapamadım e doğumdu bebeğe alışmaydı derken sosyal hayata dönmeye çalışıyorum...
ben de kızımı 19 mart tarihinde kucağıma aldım ve büyütmeye devam ediyoruz nefes almadan yeniden aranızda olduğum için çok mutluyum.
güzel paylaşımlarımız olması dileğiyle...sizi ve bebeklerinizi çokkk öpüyorum...
tekrar hoş geldin o zaman aramıza
Burdayim canim oglumla ugrasiyorum hastanelerde surunduk bacagindaki morluklar tekrar cikti ve onkolojiye yonlendirdiler kac gundur oglum kanser mi diye dusunmekten kafayi yedim bi ton kan aldilar falan cok yiprandi yavrum(( aglmktan helak oldum cok sukur kanser degilmis ama damarlarda sorun olabilir 3 ay sonra yine gelin dedi dr cocuk onkoloji bolumunde o kadar minik cocuklar vardi ki bi daha kahroldum onlari gorunce Allahim kimsenin basina vermesin ((((
canım yeni gördüm, çok geçmiş olsun, neyse ki bişey çıkmamış, Rabbim korktuğumuzdan emin kılsın, korusun yavrularımızı
1.5 yasinda bi bebek vardi adi omer 6 aylikken teshis konmus yuzunde maske saclari yok (( oglumun haberini beklerken annesiyle dertlestik kadin resmen cokmus omerin biseyden haberi yok yavrum azcik oynayip yoruluyo uyuyo ( sarildim optum o kadar ssicak bi cocuktu ki hic yadirgamadi o da bana sarildi kucagimda uyuyakaldi minik hala onu dusunuyorum gozumun onunden gitmiyo o hayat dolu kucucuk bedeninde tasiyamayacagi kadar buyuuk bi hastalik var cok zor cok..
Allah acil şifalar versin ömer bebeğe, halimize ne kadar şükretsek az,
ben de çok etkileniyorum bu tür şeylerden