- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
yoktur Allahin izniyle benim dualarim seninle bu mubarek gunde
amin canım Allah hepimizin bebeklerini korusun... kadir gecen mübarek olsun senin de canım...
yenikullanici,gecmis olsun canim.benim kizim 7gun yapmadiginda drumuz cocuk cerrahina yonlendirmisti bizi.hatta baska drlarada goturmustum onlarda oyle soylemisti.ben 4-5gun gecince basliyodum fitil veriyodum.poposuna yag suruyodum.artik yapmadigim kalmiyordu.bizim 1ayindan sonra basladi.4 ayina kadar devam etti.2 aylikken 3gun,3aylikkende 5gun hastanede yattik.hatta burayada yazmistim.yapmaya baslamasaydi ameliyat olucakti yavrum.cok sukurki gerek kalmqdi.4.ayimizda ek gidaya baslayinca hepten cozuldu sorunumuz.su anda pek sknti yasamiyoruz.arada yapmadigi oluyor ama o kadar degil.ins biranonce duzelir.bu arada hepimizin kandili mubarek olsun.Rabbim sevdiklerimizle nice kandillere erismemizi nasip etsin.
eskiden takip edemiyodum payllaşımını görmemiştim canım teşekkür ederim cvbın için... gidicez bugün biz de çocuk cerrahına inşallah benim kızım da düzelir ciddi bişeyi yoktur inşallah,başlarda hiç sorunumuz yok her gün en az 1 kere yapardı ilk aylarda, sonra bazen 2-3 ara verdiği oldu, geçen ay birden 5-6 güne uzamaya başladı, bu ayın başında da bikaç günde bir düzenliydi, size de geçmiş olsun bu arada...