Suan krizin esigindeyim cildiricam yemiyor yemiyor yemiyor
Aynı durum bizde de var emmiyor zorla uyurken falan veriyorum ne zormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durum bizde de var emmiyor zorla uyurken falan veriyorum ne zormus
Valla bende artik yazmiyorum kimse ilgilenmiyor zaten
selam kızlar kakadan bahseetmişsiniz benim oğlum 2.5 aylıktan beri haftada bir bazen 9 10 günde bir yapıyo kakasını
doktor ek gıdaya başlayın dedi bir kaç gündür elmayla başladım elmayı çok sevdi elmadan bir dilim kesiyorum çatalla ezip yediriyorum meyve suları iyi değil posasıyla ver meyveleri dedi doktor pazartesi günddden itibaren sebzelere geçicem ve meyvemize ek meyve katıcam
suyu 2 aylıktan beri veriyorum ben hayat suyun bebekler için olanından onun ağızlığı var zaten onunla içiyıo suyu
e emzik nede biberon kullanmıyoruz hala sanırım hiç kullanmıcaz böyle devam ederse
dişleri çok kaşınıyo hala diş çıkarmadı
ne bulursa ağzına götürüyo benim elimi tutuyo ısırıyo dişlikler yetmiyo artık çok fazlada salyası akıyo sürekli üstü ıslak ve bu aralar çok terlemeye başladı özellikle ayakları resmen su içinde gecede sırtı ve kafası terliyo sürekli yastığı değiştiriyorum badisinide değiştiriyorum
bizden haberler şimdilik bu kadar
kızla bişey sorucam, bebeklerinizi nasıl yıkıyosunuz tek başına yıkayabilen var mı, biz iki kişi yıkıyoruz ama istediğim zaman tek başına yıkayabilmeyi istiyosum... 1 buçuk ay öncesine kadar annemle kendi küvetinde odada yıkıyorduk, annem tutup yıkıyordu ben su döküp sabun şampuan havlu veriyodum... şimdi eşimle yıkıyoruz o küvette tabureye oturuyo kucağında tutuyo kızımı, ben su döküp yıkıyorum, havluyla sarıp götürüp giydiriyorum... zsizler nasıl yapıyosunuz, tek başına yıkayabilen var mı yıkıyosa nasıl diye merak ettim...
:)))))))))Seni okurken kendımı okudum zannettım aynen bende senın gıbıyım canım eşimi kuvete oturtuyor oyle yıkıyorum benım velet cok hareketlı asla yanlız yıkıyamıyorum yerınde durmuyorkı MAŞALLAH ayın 1 de tam 6.ayına gırdık zaman ne cabuk gecıyor ınanamıyorum RABBIM butun bebeklere hayırlı ömürler nasıp etsın İNŞALLAHkızla bişey sorucam, bebeklerinizi nasıl yıkıyosunuz tek başına yıkayabilen var mı, biz iki kişi yıkıyoruz ama istediğim zaman tek başına yıkayabilmeyi istiyosum... 1 buçuk ay öncesine kadar annemle kendi küvetinde odada yıkıyorduk, annem tutup yıkıyordu ben su döküp sabun şampuan havlu veriyodum... şimdi eşimle yıkıyoruz o küvette tabureye oturuyo kucağında tutuyo kızımı, ben su döküp yıkıyorum, havluyla sarıp götürüp giydiriyorum... zsizler nasıl yapıyosunuz, tek başına yıkayabilen var mı yıkıyosa nasıl diye merak ettim...
bugün tarhana çorbası yaptım kuzularıma
ama pek sevdiklerini söyleyemem
tatsız tuzsuz pek bir şeye benzemedi
kızla bişey sorucam, bebeklerinizi nasıl yıkıyosunuz tek başına yıkayabilen var mı, biz iki kişi yıkıyoruz ama istediğim zaman tek başına yıkayabilmeyi istiyosum... 1 buçuk ay öncesine kadar annemle kendi küvetinde odada yıkıyorduk, annem tutup yıkıyordu ben su döküp sabun şampuan havlu veriyodum... şimdi eşimle yıkıyoruz o küvette tabureye oturuyo kucağında tutuyo kızımı, ben su döküp yıkıyorum, havluyla sarıp götürüp giydiriyorum... zsizler nasıl yapıyosunuz, tek başına yıkayabilen var mı yıkıyosa nasıl diye merak ettim...
un tarhanasımı yaptın canım ben çekiniyorum vermeye domatesle yapılıyo ya alerjisi varsa diye korkuyorum
canım bebeğin kakasını yaptı mı?
Canim biraz karisok anlattim banyoyu ama kuvetinin icine suyu doldurduktan sonra kizimi aliyorum once vucudunu sonra saclsrini yikiyorm.ayni suyun icinde duruluyorm zaten okadar kopikte olmuyo.sonra havluyu omzuma aliyorm kizimida ustine ve hemende sariyorm diger havlusunun ustine aliyorm.bu kadar.simdi daha iyi oldu.
canım ben dün bebeklerime yoğurt çorbası yaptım, iki kaşığı zor yediler
ısrar etmedim
bugün verdim aynı çorbayı
gayet güzel yediler
ısrar etmemek gerekiyor sanırım
ben hep tek yıkıyorum canım
yıkama filesi var ya
ona yatırıp önce vücudunu yıkıyorum
sonra ters çevirip sırtını ve kafasını yıkıyorum
işte filemiz de bu
tavsiye ederim
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Filesi & Minderi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
canım bizimkinde domates yok
ama onu da pek sevmediler zaten
cnm ne yapiyoruz.. ankarali anneler bulusuyormuyuz bayram sonrasi ;-)
canım file ile yıkamak ilk zamanlar için uygunmuş bizim için de ama kızım artık mümkün değil durmaz bunun üzerinde, kucakta zor tutuyoruz yıkarken ... ana kucağında bile durmuyo sırtını belini kaldıra kaldıra sağa sola dönüyo aşağıya uzanıyo atıyo kendini, arabasıyla gezmeye çıktığımızda boş arabayı ayrı gezdiriyoruz elimizde, kızımızı ayrı gezdiriyoruz kucağımızda :)
canim bende esimle yikardim taki boyle bir sey alana kadar artik kendim rahatlikla yikiyorum
Eki Görüntüle 772378
ana kucağında ve arabada biz de aynı durumdayız
ama benimkiler suyu o kadar seviyorlar ki
onlarla konuşa konuşa yıkıyorum ve suyu dökünce mayışıyorlar
gözleri sürekli bende oluyor
hiç problemsiz geçiyor banyolarımız
bir de ben her gün yıkıyorum
valla iyiki böyleler
yoksa her gün birini bulmam zor olurdu benim için