2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ayberk bugun hicc bisiy yokken ne gurultu ne bisiy durup dururken 2 kez oldu bugun sicradi uyanikken ..ve cok agladi..morelim nasil bozuk anlatamam..bugun hiccc bisiy yemedi ve birazfmda ateslendi ilik dus yaptirdim 50 ml.mama zor icti uyurken..nasil ususte geliyor hersey..bide arada gizkeri daliyor sadece dalma ama kisa sureli intt.arastirdum iyi seyler yazmiyor kondurmak istemiyorum alkahim muhafaza etsun yavrularimizu korusun..

Guzel liste cnm. Hic de cok degil.

kızlar biz bugün ek gıdaya başladık muhallebi verdim yarında yoğurt verecem sadece muhallebiyle yoğurt ver dedi doktor bebeğim az kilo aldığı için sütüne ek olsun bunlar mama verme diyo.
Muhallebiyi nasil ve neyle yapiyorsun bilgi verebilirmisin acaba

Bebegine muhallebi yapan anneler nasil yapiyorsunuz.ben ari mama aldim once suyla yaptim doktor olmaz dedi.ya formul mama yada inek sutu deci ki suan sut veremiyoruz nasil yapicam ben bu muhallebiyi

bi de bebeklerinize maaşallah.çok tatlılar.
benim oğlum hiç böyle pozlar vermiyor. fotojenik değiliz.zaten anne karnındaykende hep elleriyle yüzünü kapaTIRDI.
ne zaman foto cekeyim desem teli incelemeye başlıyor. haliylede fotoda kocaman gözlerini açmış halde yakalıyorum.
siz nasıl yakalıyosunuz gülerken falan?

deterjanla ilgili soruma cvp veren herkese tşk edrim
cnm bende günlük değiştiriyorum gün aşırı çamaşırını çok biriktirmeden yıkıyorum.kakalı ve zor lekelerdede makinada çıkardıktan sonra çamaşır suyuyla temizliyorum başka türlü olmuyor.biraz önce kızkardeşime e bebekte baby me diye bir sıvı deterjan aldırdım.onu deniycem olmazsa dalinin sıvı deterjanını alacağım.

cnm aklına kötü şeyler getirme lütfen.internetten ne okudun bilmiyorum ama sıçramalar normal.ateşte aşının etkisi falandır.sıkma canını

tesekkur ederım canım. evet 28 mart dgmlu oglusum.bugun hip organık mama aladım 2 olcek yaptım bakalım yıyecek mı dıye yedı yıne emzırdım ama.herkes bırsey dıyo verme etme dıe bende kımseye soylemessem bırsey olmas sanırım senn dedıgın gıbı anne sutu almayan bı suru cocuk var.normalde benm sutum gelıo ama ne bılen bırde aksam uzerı 7 8 gıbı banyo yaptırıyorum hergun sonrada emzırıp uyutuyorum arada 3 saatte bır uyanıyor sonra gece sık uyanıyor ve erken kalkıo sabah 5 gozler felfecır:) okuyo:)bırde cok hareketlı sutumu de sagıcam yınede gunduz de gecede bakalım ne kadar verebılırsem bakıcımız a da bırakmak ıcın hem tenefusde gelıyorum ama 45 dakıka da bır ders arasında.sen hangı mamayı kullanıyorsun?kakasında gazına etkı yapıo mu mama?elhamdulıllah bız daha hıc hasta olmadık dogdugumuzdan berı sıcaga da pek alıstırmadım ben oglusumu zıbınla evde dısarda su anda dogdugundada cok kalın gıydırmıyordum.sıcaklar cıkalı her aksam uzerı yıkıyorum.bırde gezmenınde cok etkısı oluyor yoruluyor gezerken o zamandaguzel uyuyor .bugun babamızın dukkanına gıttık esımın cep tl bayımız var.orada oyalandık ıns bu gece guzel uyuyruz.bırde canm ya huyu degısıyo sankı uykusu gelınce basıo cıglıgı bugunlerde 3.ay da cocuklar da degısklıkler cok olurmus oyle dıolar....

tatlım bende aynı toz sabunu kullanıyorum bazen bende de top top çıkıyo deterjan ama bunun nedeni bence fazla katıyoruz sabun tozunu ben biraz azalttım artık olmuyo ve makina çok dolu olduğunda da sabun tozları toplaşmış oluyoo bundan böyle çok doldurmadan yıkıyorum artık sıkıntı yok ve 30 derecede yıkıyorum hep ha bu arada bebeğinin kıyafetlerini ters çevirip yıkıyorsun değil mi ha bu arada makinamda mutlaka ek durulama ayarım var onu da onaylıyorum bolca durulanmalı ki rahatça giydireyim bebeğime

Son düzenleme:
PORSELEN_BEBEG im canımmm şoktayımm ya k.v. ve eşine bebeğin için en doğru seçimi sen karar vereceksin dualarımdasın tatlım öptük sizi

Tabi canim basvur.sacmaliga bak ya.insan sagligi bu ya.dikkat etmek gerek sen de cok iyi akil etmissin tadina bakarak.

Tesekkur ederim canım. Allah korusun tüm bebekleri

Hangi bezi kullaniypsunuz ben prima gece lullamiyordum hep cok kimysal kpku oluyor kimide cok guzel kokuyor simdi prium care ald oda oyle kokusu ya huggessin yeni cikan bezleri nasil deneyen varmi emicimi
Ben bgn basladim kullanmaya.emici ve gauet iyi.daha once de huggies kullaniodum yine.o da guzeldi.bu da erkekler icin olan yani fark yok.ben huggiesten memnunum.
Bgn senin sozunu dinledim..bebegimin bogum yerlerine krem surdum.tesekkurler
Gecmis olsun.cok sukur bisey cikmamis. Rabbim korusun hepsini
Sana geçmiş olsun bebegine de hayirli olsun canim.cok tatli olurlar dis cikinca
Uzme kendini. Allah yardimcin olsun. Hakkinda hayirlisi.

Maşallah cok tatli. Allah korusun hepsini

Dalan roxy kullanıyorum. Boyle birsey yasamadim.cok memnunum.

Aklina kotu şeyler getirme. Bisey olmaz Insaallah

Tesekkur ederim canım. Hepsine masaallah

ben de bağcılar da 1 yıl görev yaptım
ama hiç sevemedim orayı
sen seviyor musun? Ben güneşlideydim

Son düzenleme:
ben de roxy dalan kullanıyorum
mutlaka ön yıkamalı yıkıyorum
60 derecede yıkıyorum ve mutlaka ek durulama yapıyorum
pırıl pırıl çıkıyor çamaşırlarım

Guzel liste cnm. Hic de cok degil.

Masallah bu listeyi gorunce cok guldum ya benim yediklerim onda biri .. sabak iki uc lokma oda cocuktan firsat bulursam atistiriyorym hemen oglen kahve muhakkak iciyorum ve aksam cocuk nezaman uyursa bir iki dilim ..ben yasiyormuyum acaba?

Sifacim malesef durumlar kotu..ama uzun zamandir boyleydi anca patlak veriyor iste..bugun cocuk 38 e cikri atesi ates dusurucu verdim hem huzursuzdu..ikna edemedim sanirim benim stresim gecti gercekten cok hisli cocuk esime kapiyi acmamistim acmaycaktimda ama kapi caldikca yavrum agladi durdu..dayanamadim sanki kuzum ac anne cok uzuluyorum dedi bana ..actim ve yavrum mutlu oldu guldu babasiyla konustular( icim hala aciyor o hallerine bebek deyip gecmemek lazimmis demek ..ateside dustu azda mama icti uyudu simdi yine.vericem dua edin neolur icsin yavrum mamasini

ben de bağcılar da 1 yıl görev yaptım
ama hiç sevemedim orayı
sen seviyor musun? Ben güneşlideydim

ben evren mah guneslıdeyım canım yasar acar camıı ne yakın bılıyorsundur herhlde.benım esım bagcılarda oldugu ıcın burayı ıstedım.ben bartın lıyım.atamada da kırazlı cıkmıstı sonra evren mah aldırdık.sımdı kursun lojmnnda oturuyorum kurs altımda cok rahatım.muftuluke gelınce baya bı degısıklıkler oldu oncekı muftu gıttı mesela sen gorev yapıyor musun kdrolu musun nertdesın sımdı

canım elma sirkesi sütün kalitesinide bozuyomuş tadınıda üstelik azaltıyomuşta bence biraz daha sabret
Ayy gerçekten mi yaaa oğlum meme yi görünce çıldırıyo bu aralar tamam bidaha içmiycem zaten bu ay az kg aldı öle hissediyorum
Çok saol cnmmm

Canım ben dalin toz deterjan ve dalin konsantre yumuşatıcı kullanıyom missss kokuyo çok da güzel...

Canım bende kirazlıdaydım medicine hastanesine çok yakın şimdi hürriyet mah. Deyim yine çok yakınız:) gelmek isterim yanına arapça dersiniz var mı?

maşallah maşallahh bayıldım ben Ayberk yeğenime ismini doğu yazmışımdır umarım ay yoksa 2 isimli miydi bu minnoş gece gece kusuramı bakılırmış hiç işte bahtı güzel olsun şans sağlık huzuru daim olsun bu bebek hanenize bol huzurrrrrrr nasip edecek zaten etsin de inşallah anne-babasız büyümesin inşallah hiç bir yavrucak öptük kocaman sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…