clue ne güzel antibiyotiğe gerek kalmamış çok şükür. kitapçıktan bir şeyler paylaşırsan sevinirim. ek gıdaya geçen annelerimizin paylaşımları benim gibi daha ek gıdaya geçmemiş annişler için çok faydalı olur...
papatya 50 ayy geçenlerde bende aynı şeyi düşündüm. oyuncak bebeklerime neler neler ördüm, diktim. küçük bir dikiş makinesi alıp kızımada mı diksem diyorum. ama kesin Allah nasip ederse kışın kızıma ve kendime aynı renk ve desenden yelek yada bolero gibi bir şeyler örücem. e babamıza da kıyak olsum diye süveter örerimde.
hem kışın çok kalın şeyler giymiyor hemde örgü bayanlara daha çok yakışıyo napiimm..
bendede 3 kilo fazla var bende pantolonlarımı giyemiyorum sanki kemiklerim irileşti. anlamadım. çok bir kiloda değil. gerçi ben hep spor yapıyordum vücudum sıkıydı. onun etkisi var diye düşünüyorum. şimdi fırsat buldukça yine yapıyorm...
geceyimben yesinler sizin 4. ay pozunuzu
maşallah bebişine. ne güzel yazmışsın. teşekkürler canım. sert zeminde dönme olayı dikkatini çekti. benim kzıım daha dönemiyor. sert zeminde deneyelim bir de. ben su veriyorum bazen mama veriyorum o zaman mutlaka arkasından su veriyorum. kendi içtiği kadar değil biberona suyu koyuyorum 3 defa çekiyor alıyorum. havalar çok sıcak çok terliyor ve artık eskisi kadar bezini kirletmiyor terlemi atıyor bilmiyorum.
benim kızımında eli ayağı soğuk ve çok terliyor.
skrn82 canım bende aynı deterjanı kullanıyorum. 30 derecede 30 dk. prog. arkasından 20 dk. durulama.makineden çıkan çamaşırlarımda rastlamamıştım ama geçen hafta elimde yeni aldığım bir kıyafeti yıkayayım dedim. baktım olduğu gibi duruyor erimiyor. çitiledikçe sert sert yapışıp kalıyor kıyafete. o günden beri bardağa deterjanı koyup üstüne sıcak su ekleyip karıştırıyorum eriyince ( ki hala erimiyor) makineye koyuyorum. az kaldı zaten bitince sıvı deterjan alıcam.
bu arada dünden beri kızımın koltuk altına pişik önleyici krem sürüyorum. kıpkırmızıydı çok şükür akşam baktım rengi normaldi.
kelebex merak ettim ne istedi tatlım senin canıınn..
şifacım. bende tersten yıkamıyorum ve genelde ütülemiyorumda. gezmeye giderken giydiklerimiz dışında..
ebah234 bizim mutluluğumuza birde korkuda ekliydi. hamile olduğumu öğrendiğimde bir sene önce düşük yapmıştım. korkmuştuk bunada bir şey olur diye. hatta bundada kanamam oldu hap ve iğne kullandım. çok şükür kucağımıza aldık. rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize. bu gün bir taraftan koklaya koklaya öperken bir taraftanda eşime takılıyordum bu bebişler çok tatlı oluyomuş bi kaç tane daha yapalım mı diye
rabbim isteyen herkese naip etsin..
porselen bebek.. çok geçmiş olsun kıyamam ya serumlar minicik kolunda. inş hemen iyleşip evinize dönersiniz. burada
maşallah çok tatlı...
tustubik çok orijinal bir yöntem. bende kızımın park yatağı var yanlara sıkıştırıyorum üstüne ince bir battaniye örtüp açamıyor.
bebeği sizde bizim yaşadıklarımızı yaşamışsınız ( ben bir taraftan okuyup, diğer taraftanda farklı pencere açıp cevap yazıyorum
) yukarda yazmıştım kızımdan önce düşük yaptım diye. seni çok iyi anlıyorum. bizde 2 ay hiç kendimizi ümitlendirip üzülmek istemedik.2 aylıkken ve hala kanamam varken eşimin bakışı gözümün önünden gitmiyor. yanıma çağırdım. şuan karnımdamı yaşıyormu gel dokun sev konuş. yarın nolacak boş ver şimdinin tadını çıkaralım demiştim ikimizinde gözü dolmuştu ilk ozaman dokundu ve konuştu kızımla. şuan tüylerim diken diken oldu yazarken..
şimdi 23 nisan korkunu okudum bende 8 haftalık hamileyken düşükyaptım kızıma hamileyken o 8. hafta bitene kadar bendede çok korku vardı. urfa hiç çekilmez allah yardım etsin.. sende mi polis eşisin yoksa. bir kaç arkadaş vardı..
porselen bebek çok geçmiş olsun tekrar.. hastanede mi havale geçirdi? nasıl şimdi. lütfen soğuk kanlı olmaya çalış. bol bol dua et. rabbim yardımcınız olsun. bende şimdi kalkıyorum bir yasin okuyayım inş. şifa olsun Ayberk bebişimize... gelişmeleri lütfen yaz..