2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kelebex tatlim canin ne istedi kocalar bu gunler icin hemen kaldirsaydin nazini yapsaydin :) ayrica ayberk bebege cok cok gecmis olsun rabbim saglik versin

Benimde ilk hamileligim ilk heyecanim dis gebelikle sonuclandi onun haberini verince evde cigliklar atmistik.sanirim bizimde sonu kotu bitmesin diye fazla heyecan yapmadi cunku yine dis gebelik gecirme ihtimalim vardi

Benimde ilk hamileligim ilk heyecanim dis gebelikle sonuclandi onun haberini verince evde cigliklar atmistik.sanirim bizimde sonu kotu bitmesin diye fazla heyecan yapmadi cunku yine dis gebelik gecirme ihtimalim vardi

23 nisanda dusuk yaptim ben bu yil 23 nisanda bebegimi hic kucagimdan indirmedim sanki ona bisey olicakmis gibi geldi insanda psikoloji kalmiyo ama allahima cok sukur ikimizinde sonu mutlu bitmis bu macerasi allahim bebislerimize digerlerinin omrunude versin ins

2011 kasim ayinda dis gebelik gecirdim 6 ay korunma verdi doktor...birkac deneme sonrasi olmadi doktoru aradim artik rahim filimi cekebiliriz adetin son gunu gel dedi...yani 4 temmuz rahim filimi icin gidecekken 30 haziranda ben varim dedi 4 tmmuzda keseyi gormey gittik

canım ben kuran kursu öğretmeni değilim edebiyat öğretmeniyim
Mahmutbey lisesinde çalıştım, sonra da eş durumu tayini ile Ankara ya geldim

kızlar ben o kadar bunaldım ki kendi isteğimle işe başladım
iyi de geldi bana
aslında fazla bir kilom da yok ama
eski kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor
50 ile hamile kaldım
şu ana 55 kiloyum ama
resmen bedenim genişlemiş
enime genişlemişim
gömleklerimin düğmeleri kopacak gibi ilikleniyor
sanırım o 5 kiloyu da versem eskisi gibi incecik çıtı pıtı olmayacağım
bir de size çok saçma gelebilir ama benim ayak numaram büyüdü
35 giyiyordum
şimdi 36 olmuş ayaklarım
yepyeni bir sürü ayakkabı şu ana ayağımı sıkıyor
ne yapacağım hiç bilemiyorum

Ben de ozledim onlari. Neden gelmiyorlar?
Kizlar hastanedeyim yatisi verildi serum tajikdi minicik koluna dua edin engeksiyon varmis.kani cok dusmus
Gecmis olsun cnm.
Bu sicakta cocuk ustunu acicinca demekki bunalmis diyorum, ortmuyorum cnm. Sen de bunaltma bence.

Ankara o kadar sıcak ki çıldırmak üzereyim
bunaldım
güneyde yaşayanları düşünemiyorum bile
Ter akiyor benden hep. Esimin atletini boynuma astim. Sirilsiklam oluyor hep.

Ben de ise basladim cnm. Ben de cok bunaldim. Ama baska nedenden basladim. Kim bakiyor bebislere? Ben 50 nin altina tam dustum hamile kaldim. 70 le dogumdan ciktim. 55 kiloyum anca. Diyet yapa yapa.
Sendeki kilo degilde odem olabilir mi?ayak numaran da olmadigina gore.
emzirdikçe başım daha çok dönüyor :111: sizde nasıl :2:

Benim de donuyor. Enerji harciyoruz ondandir.

simdi oglumun hepinizin dualarina ihtiyaci var oglum havale gecirdi nobetleri oldu icim yaniyor ozel hast.geldik lutfen okuyan herkes allah rizasi icin xok dua etsin cok kotuyum..bayginlik gecirdim simdi guclu olmak zorundayim..

simdi oglumun hepinizin dualarina ihtiyaci var oglum havale gecirdi nobetleri oldu icim yaniyor ozel hast.geldik lutfen okuyan herkes allah rizasi icin xok dua etsin cok kotuyum..bayginlik gecirdim simdi guclu olmak zorundayim..

Canim cok gecmis olsun dualarimiz ayberk bebekle. ben bebisin icin yasin okuyacagim simdi allah kabul etsin en kisa zamanda iyilessin ins

Allah sana ayakta durmak icin dirayet minik melegine mikroplara karsi dayanma gucu versin...dualarimiz senin ve minik adama...allah yardimcin olsun arkadasim...

ya hayırdır tatlımm daha dün gece resmine baktık filan gündüz mü rahatsızlandı acil şifalar bol sağlıklı ve keyifli günler dilerim

clue ne güzel antibiyotiğe gerek kalmamış çok şükür. kitapçıktan bir şeyler paylaşırsan sevinirim. ek gıdaya geçen annelerimizin paylaşımları benim gibi daha ek gıdaya geçmemiş annişler için çok faydalı olur...

papatya 50 ayy geçenlerde bende aynı şeyi düşündüm. oyuncak bebeklerime neler neler ördüm, diktim. küçük bir dikiş makinesi alıp kızımada mı diksem diyorum. ama kesin Allah nasip ederse kışın kızıma ve kendime aynı renk ve desenden yelek yada bolero gibi bir şeyler örücem. e babamıza da kıyak olsum diye süveter örerimde. hem kışın çok kalın şeyler giymiyor hemde örgü bayanlara daha çok yakışıyo napiimm.. bendede 3 kilo fazla var bende pantolonlarımı giyemiyorum sanki kemiklerim irileşti. anlamadım. çok bir kiloda değil. gerçi ben hep spor yapıyordum vücudum sıkıydı. onun etkisi var diye düşünüyorum. şimdi fırsat buldukça yine yapıyorm...

geceyimben yesinler sizin 4. ay pozunuzu maşallah bebişine. ne güzel yazmışsın. teşekkürler canım. sert zeminde dönme olayı dikkatini çekti. benim kzıım daha dönemiyor. sert zeminde deneyelim bir de. ben su veriyorum bazen mama veriyorum o zaman mutlaka arkasından su veriyorum. kendi içtiği kadar değil biberona suyu koyuyorum 3 defa çekiyor alıyorum. havalar çok sıcak çok terliyor ve artık eskisi kadar bezini kirletmiyor terlemi atıyor bilmiyorum.

benim kızımında eli ayağı soğuk ve çok terliyor.

skrn82 canım bende aynı deterjanı kullanıyorum. 30 derecede 30 dk. prog. arkasından 20 dk. durulama.makineden çıkan çamaşırlarımda rastlamamıştım ama geçen hafta elimde yeni aldığım bir kıyafeti yıkayayım dedim. baktım olduğu gibi duruyor erimiyor. çitiledikçe sert sert yapışıp kalıyor kıyafete. o günden beri bardağa deterjanı koyup üstüne sıcak su ekleyip karıştırıyorum eriyince ( ki hala erimiyor) makineye koyuyorum. az kaldı zaten bitince sıvı deterjan alıcam.

bu arada dünden beri kızımın koltuk altına pişik önleyici krem sürüyorum. kıpkırmızıydı çok şükür akşam baktım rengi normaldi.

kelebex merak ettim ne istedi tatlım senin canıınn..

şifacım. bende tersten yıkamıyorum ve genelde ütülemiyorumda. gezmeye giderken giydiklerimiz dışında..

ebah234 bizim mutluluğumuza birde korkuda ekliydi. hamile olduğumu öğrendiğimde bir sene önce düşük yapmıştım. korkmuştuk bunada bir şey olur diye. hatta bundada kanamam oldu hap ve iğne kullandım. çok şükür kucağımıza aldık. rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bebişlerimize. bu gün bir taraftan koklaya koklaya öperken bir taraftanda eşime takılıyordum bu bebişler çok tatlı oluyomuş bi kaç tane daha yapalım mı diye rabbim isteyen herkese naip etsin..

porselen bebek.. çok geçmiş olsun kıyamam ya serumlar minicik kolunda. inş hemen iyleşip evinize dönersiniz. burada maşallah çok tatlı...

tustubik çok orijinal bir yöntem. bende kızımın park yatağı var yanlara sıkıştırıyorum üstüne ince bir battaniye örtüp açamıyor.

bebeği sizde bizim yaşadıklarımızı yaşamışsınız ( ben bir taraftan okuyup, diğer taraftanda farklı pencere açıp cevap yazıyorum ) yukarda yazmıştım kızımdan önce düşük yaptım diye. seni çok iyi anlıyorum. bizde 2 ay hiç kendimizi ümitlendirip üzülmek istemedik.2 aylıkken ve hala kanamam varken eşimin bakışı gözümün önünden gitmiyor. yanıma çağırdım. şuan karnımdamı yaşıyormu gel dokun sev konuş. yarın nolacak boş ver şimdinin tadını çıkaralım demiştim ikimizinde gözü dolmuştu ilk ozaman dokundu ve konuştu kızımla. şuan tüylerim diken diken oldu yazarken.. şimdi 23 nisan korkunu okudum bende 8 haftalık hamileyken düşükyaptım kızıma hamileyken o 8. hafta bitene kadar bendede çok korku vardı. urfa hiç çekilmez allah yardım etsin.. sende mi polis eşisin yoksa. bir kaç arkadaş vardı..

porselen bebek çok geçmiş olsun tekrar.. hastanede mi havale geçirdi? nasıl şimdi. lütfen soğuk kanlı olmaya çalış. bol bol dua et. rabbim yardımcınız olsun. bende şimdi kalkıyorum bir yasin okuyayım inş. şifa olsun Ayberk bebişimize... gelişmeleri lütfen yaz..

Evet canim polis benim esimde. hatta esyalarim suan yolda gidiyo ben annemde kaliyorum bebisimle birlikte babamiz bursada o simdi calisiyo temmuz 25 te gidicem bende en sicak zamanda senindemi esin polis. ilk bebeginle olanlari yazmissin okurken gozlerim doldu babalar cok etkileniyo ben ilk bebekte kanamam baslayinca doktora gittik doktor dusurmussun diyince esim okadar cok agladiki hic oyle gormemistim allah kimseye yasatmasin cok sukur geride kaldi meleklerimizi kucagimiza aldik

kopuk-kopuk ve hiç geçmişe bakamamak nelerden bihaber oluyorum :2: tayininiz mi çıktı :26: nereden nereye taşınıyorsun kolay gelsin yeni ev yeni ortamdan memnun olmanız dileğiyle

evt canım hem polis eşiyim hem de polisim... ben ilk bebeğimde 2 hafta yattım. tuvalet dışında kalkmadım. nasibi yokmuş yavrumun dünyada. kızımda da 1 hafta yattım. 1 ay hap kullandım. rabbim bu bebeklerimize ssağlıklı uzun ömürler versin. her kesin evladına da. bursadan urfaya biraz sıkıcı olur yeşillikler içinden kurak bir şehre gidiyorsunuz. ama çalışıyor musun hatırlamadım çevre edinirsen güzel geçer günlerin. lojmanda mı kalacaksınız. gerçi oranın lojmanı yıkılacak kimseyi almıyorlar diye biliyorum ama. hakkınıza hayırlı olsun yeni yaşam yeriniz.

şifa tatlım bende bazen okuyunca durup düşünüyorum nolduki böyle yazmışlar diye. hatta porselen bebek havale geçirdiğini yazıncada. hastanede diye okumuştum ama o kadar ciddi miydi diye geçmişe döndüm. hele birde kızım uyanıkken buraya takılıyorsam 5 kelimenin 3 ünü atlamış oluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…