Ben oglumun tabiki babasiz yasamasini istemiyorum fakat oglumun huzursuz bir ailede yetismesindense ayri yasamanin daha huzurlu olabilecegini dusunuyorum..cocuk suanda korkuyor irkiliyor en ufak seste bile kuzum kollarini basina kaldirip sicriyor ilerde bir soorun olmasi endisesi kapliyor beni..iyide kotude dedik siz verdik ama o kotu gunumde hic yanimda olmadi dogum yaptim bana annesi yuzunden gerizekali dedi.yuttum gel koluma gir hezdir dedim hastanede sezeryanlilar gezmesi lazim gelmedi bile.5 gun hastanede bisy yemek verilmiyor sezeryanlilara hususi yemekleri karsimda yedi..disari cik diye uyardim psikopatca sanennada veriyimmi deyip dalga gecti eve geldik evde hic yanimda olmadi odaya kapandi bilg.sayarin basuna gecti..suslenen biriyim bakimliyim ama bunlar biryerde yetmiyor..hep iyi animda olacaksa hic olmasin daha iyi..annesiyle yasasin[/
Merhaba
Öncelikle Allah sabır versin diyorum
Bebeğiniz babasız yaşamasını istemiyorum demişsin çok haklısın ama şunu hatırlatmak isterim boşanmalarda karı-koca olma hakkından feragat edilir anne baba olmaktan vazgeçilmez. Dediğin gibi huzursuz ortamda büyümesi de bir sorun. ayrıca bebekler bu dönemde annelerinin yüzünü ayna olarak görürler öyle kendi duyguları gelişir anne mutluya bebekte mutludur fakat anne mutsuz,kaygılı ise bebek sıkıntılı huzursuz olur. Yani demek istediğim tabiiki bebeğini düşüneceksin ama kendini de düşüneceksin. Benim nacizane fikirlerim ve bilgilerimdir bunlar. Ayrıca ailenin desteğini de almanı tavsiye ederim bu durumda. Allah kolaylık versin
Zar zor yaptim. Ucu ucuna yetisti sukur. Ama cok bunaldim.Gecicek insallah canları sagolsun ama sinirleri yıpranıo insanın
Canım bebekli kadın yemek yapamayabilir cok dogal bu bosver hic tınlama
Gercekten beterin beteri varmis, iyi sabrediyorsun yani. Esinin ailesini gozun gormez silersin de esin de kotuyse cok zor cnm.Bebegini dusuren anne cook gecmis olsun bende hep bundan korkuyorum bu yuzden yere yatiriyorum yan sekilde altinadabyorgan yanlara oyuncaklar diziyorum..ya prima gece daha guzeldi premium care nebicim islak yapiyor ve delikliymiss pisman oldum..neyse bizim yavru sanirim tuzlu seviyor ya bakbsabahtir kustu ben verdikce simdi corba yaptim sebzeli tavuklu masalalah cok guzel yedi uyudu
.:)) annesine cekmis bende tatli sevmem..:) kizlar siz anlatiyosunuz ya aile sorunlarinizi gelinde benim halimi gorun kaynanamla girdik birbirimize hemde kucagimda yavrum vardi tam pislik cadi kadin zorla evime girmeye calisiyor ustume yuruyor birak cocugu gel diyor kafa tutuyor bana yavrum korkttu nasil allahindan bulsun cam ekmek kesmeyi aldi onunla saldirdi bana ..esimde annesini degil beni tuttu .
Ben ayrilicam kizlar cok mutsuzum yavrumu boyle buyutmek istemiyorum .esim anlayissiz zaten cocuga benim ailem baakiyor esim ilgisiz anca sevmeye geliyor ..cocugun yaninda cok bagiriyor bana sus dedikce inadina yukseliyor sesi hep sicriyor kuzum acimiyor kendi evladina yavruma bisiy olcak diye odum kopuyor off off beterin beteri varmis dimi bide ben anlatmayi sevmem pek icime atarim yuzum guler ama icim yanar ...
Cnm bebegin sicriyormus ya benim ki sicriyor. Korkuyla alakasi yok cnm onun. Ani seslerde sicriyor. Ses dusuk bile olsa tepki veriyor. Sesin birden cikmasi etkiliyor onu.Ben oglumun tabiki babasiz yasamasini istemiyorum fakat oglumun huzursuz bir ailede yetismesindense ayri yasamanin daha huzurlu olabilecegini dusunuyorum..cocuk suanda korkuyor irkiliyor en ufak seste bile kuzum kollarini basina kaldirip sicriyor ilerde bir soorun olmasi endisesi kapliyor beni..iyide kotude dedik siz verdik ama o kotu gunumde hic yanimda olmadi dogum yaptim bana annesi yuzunden gerizekali dedi.yuttum gel koluma gir hezdir dedim hastanede sezeryanlilar gezmesi lazim gelmedi bile.5 gun hastanede bisy yemek verilmiyor sezeryanlilara hususi yemekleri karsimda yedi..disari cik diye uyardim psikopatca sanennada veriyimmi deyip dalga gecti eve geldik evde hic yanimda olmadi odaya kapandi bilg.sayarin basuna gecti..suslenen biriyim bakimliyim ama bunlar biryerde yetmiyor..hep iyi animda olacaksa hic olmasin daha iyi..annesiyle yasasin
Ben de kızıma mama vermek istemiyorum. Pirinç unuyla nasıl mama yapıyorsunuz. 1 yasina kadar şeker inek sütü vermeyin diyorlar. Pirinç unu mamadan iyidir bence. Bebişini düşüren arkadaşım çok geçmiş olsun. Porselen bebek hakkına hayırlısı neyse o olsun ama inş. Düzelir esinle aranız. Db55 boş ver arkadaşım pide de versen sofrayida donatsan eksik bulmak isteyen buluyor zaten. Sen bebeğini ihmal etme onlara hizmet edicem diye. Apandist ameliyatı olan arkadaşımız çok geçmiş olsun.Rabbim annelerimizede bebislerinedesaglik versin inş. Clue naptın şekerim dr ye goturdun mu bebişini. Dünden beri cam açık yatıyorum oda 31 den aşağı düşmüyor. Kızımda bende şimdiden isilik döktük. Iyi geceler....
Kilolardan bahsedilmiş, ben de kendimden bahsedeyim. Ben 82 kilo ile hamile kaldım, 95 kilo ile doğuma girdim. Kız 3670 doğdu ama ben hastaneden döndüğümde sadece 2 kilo vermiştim :))
15 günlükken ödemlerim gitti, 87 kilo oldum. 40'ında 85 kiloya indim. O zaman rejime başladım ama sütüm azalır diye korktum 83 olunca bıraktım. Yani doğum kilolarım Eda 2,5 aylık falanken gitmişti. Ama ben zaten şişman hamile kaldığım için beni rahatsız ediyordu. 1 ay önce diyetisyenle rejime başladım. Şu anda 80 kiloyum. Hedefim Eda'nın yaş gününde eski ve güzel olduğuma inandığım 62 kiloda olmak.
Dün kızımızın 4. kontrolü vardı. Boyu 65 cm, kilosu 7350, baş çevresi 41 cm çıktı. Bu ay 800 gr almış, benim sütüm azaldı ama dedim. Doktor önemsemedi.
Bundan sonraki aylar ayda 500 gr yeterli dedi. Gelecek ay ek besine baslayacağımızı söyledi. Az kilo almış olsaydı bu ay baslayacakmış. Tattırmak istiyorum dedim, 'yani siz istiyorsanız tattırın da cocuğa bir faydası yok' dedi. Alerji yapabilecek seyleri saydı, tattırdığınız seylere dikkat edin dedi.
Suyu sordum. 'Anne sütünden suyu alıyor, icinize sinmiyorsa verebilirsiniz ama o suyu kaynatacaksınız bir kaba koyacaksınız yanınızda kasık taşıyacaksınız vs zor iş onun yerine çıkarın meme verın daha kolay' dedi :)
Kucağımızda oturabileceğini ancak destekli de olsa pek uzun oturtmamazı söyledi. Mama sandalyesine de oturabileceğini ancak öne kayacağını, eğer arkaya eğim verebiliyorsak oyle oturtmamızı söyledi. a
Dişleri kaşınıyordu. Kontrol etti, henüz diş çıkacak gibi değil dedi. Ama kaşınmaya başlamış olabilirmiş.
TV sorduk, baby TV izleyebilir mi dedik. 2 yaşına kadar TV önermiyoruz, mümkün olduğunca geç başlasın dedi.
Kanguru için saglıksız diyorlar diye sorayım dedim. Bindirebilirsiniz ama saatlerce öyle dolaşmayın dedi.
Aşıların tekrar dozları daha cok etkileyebilirmiş. O yüzden 2. ayda ateş yapmasa bile bu sefer olabilirmiş. Bizim dün gecemiz rahat geçti ama ateş yapmadı. Normade 36.5 olan atesi 37.1 falan oldu ama bence o aşıdan değil, sıcaklardan.
Bu ay neler yapmalıyız dedim. Sert zeminde çok döner, sert zemine koyun bol bol dönsün dedi. Egzersizlere devam. Cee oyunu oynayın, gıdıklayın, aynaya gösterin dedi. Bizim kız henüz kahkaha atmıyor da kahkaha atsın diye :)
Veee gelelim asıl sorunumuza. Hatırlarsanız kızımızı 10 gün önce koltuktan düşürmüştük. Düştükten 2 gün sonra da kafası şişmişti. Doktor kafasında kırık olabileceğini söyledi ! Once acile gönderdi bizi, onlar da beyin cerrahına gönderdi. 2 tane film çekildi. Neyse ki kırık çıkmadı. Ama epey korktuk.
Bu da 4. ay pozumuz.
Eki Görüntüle 744549
Cnm listen nasil biraz yazar misin. Biz de birseyler kapariz.
Masallah ne guzel bir bebk bu.
cnm ne kadar guzel seyler yazmissin. Bu kadar soruyu yazip da mi sordun? Bir masallah da sana .
günaydın kızlar :)
ben işteyim herkes uyuyordur sanırım geçmiş yapamadım daha uykusuzluktan şaşı görüyorum okucam inşallah bizim perşembe kontrolümüz vardı kızım 4 ay 5 günlüktü 4 aylık aşıları gecikiyor diye işi zarzor ayarlayıp gidebildim doktorda iyi yapmışsın dedi normal randevumuz 8 temmuzdaydı ama beklemedimn bide kızımda kızarıklar oluyordu hemen geçiyordu ama bikaç kez görüncede korktum alerjikmiş yediklerimdenmiş sütten olur dedi şurup verdi bakalım şimdilik yok gibi zaten kızım 64 cm 7400 olmuş doktora 20 gün önce gitmiştim 20 günde 400 gram almış doktor zaten iyi kilosu bu sefer boya gitmiş daha çok sanırım dedi 2 cm uzamış 20 günde gözüküyor kafa ölçüsü 41 buçuk çıktı çok şükür normal gelişimi dedi aşıları vuruldu kızım 2 bacağından 2.sinde bibağırdı gerçekten zor susturdum kuzumu emzirdim hemen sakinleşti çok şükür ateşi çıkmadı hatta bütün gün gezdik adaya gittik sürekli ateş ölçerle ölçtüm normal şekilde atlattık sanırım bizden haberler böyle size sorum var bide benim kızımın elleri ayakları buz gibi ve hep terli babası ve teyzesininde böyle doktora sormayı unuttum bunun bi çözümü varmıdır acaba
Kızlar geçen cumartesi apantistim patladı r gün hastanede kaldım 2 gün ememedi yavrum çok üzuldüm ama şuan evimde yavrumlayim çok şükür bebişini düşüren arkadaş çok geçmiş olsun rabbim korumuş bideee kızlarrrr benim bebisimin alt dişinin ucu çıkmış varmı sizìn bebişlerinizde de diş çıkaran
kızlar acıl cvp beklıyorum lutfen bız 3 aylık olduk sutum gelıo ama ben oglusum doymuyor dıye dusunmye basladım bu hafta ozellıkle gecelerı saat bası uyanıyor.gelısımı ıı cok sukur.ama ne bılem bırde bakıcıya bırakıp ıse gıdıyorum oda etkılemıs olabılır mı .3.ayda ek gıda veya mama veren var mı lutfen dusunmekten bırseyler oldu ya
arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimi kanepeden düşürdüm
hala aklıma geldikçe acımdan ölecek gibi oluyorum saniyelik mutfağa gittim kızımın acı çığlığını duydum yerde emekler durumda düşmüş ama düşerken kafasını çarpmış sanırım arka yan tarafı şişti(( doktora gittik hemen kafasını omurgasını bacaklarını film çektiler kusarsa aşırı uyku hali olursa vs getirin dediler olmadı şükür ama çok korktum hala ağlıyorum dayanamıyorum
kayınpederim annemlerin yaşadıgi yere yeni evimiz için bi kaç malzeme almaya gitti annemle kardeşimde onunla gelecek ev toplamama yardım edeceklerdi böyle plan yaptık pazartesi taşınmayı planlıyoruz
annem kayınoederimi arıyo geldinizmi ne zaman gidecez diye adamın haberi yyok annem fazlasıyla bozulmuş eşim söylemeyı unutmuş çok utandım annemden eşimin tek açıklaması unuttum oldu ve annemi arayıp özür dilemedi bile
annem ve kardeşime otobüsten yer ayırttık yaşadıgımız yere günde 1 defa vasıta geliyo annemlerde onu kaçırdı gidip almamız gerekiyo eşim hem kel hem hodul gitmem almaya işim var dedi. annem bundan habersiz almaya gelmeyin taksiyle gelirim dedi mesafe 30 km delirecem gıcık oluyorum kocama
Dün kızımızın 4. kontrolü vardı. Boyu 65 cm, kilosu 7350, baş çevresi 41 cm çıktı. Bu ay 800 gr almış, benim sütüm azaldı ama dedim. Doktor önemsemedi.
Bundan sonraki aylar ayda 500 gr yeterli dedi. Gelecek ay ek besine baslayacağımızı söyledi. Az kilo almış olsaydı bu ay baslayacakmış. Tattırmak istiyorum dedim, 'yani siz istiyorsanız tattırın da cocuğa bir faydası yok' dedi. Alerji yapabilecek seyleri saydı, tattırdığınız seylere dikkat edin dedi.
Suyu sordum. 'Anne sütünden suyu alıyor, icinize sinmiyorsa verebilirsiniz ama o suyu kaynatacaksınız bir kaba koyacaksınız yanınızda kasık taşıyacaksınız vs zor iş onun yerine çıkarın meme verın daha kolay' dedi :)
Kucağımızda oturabileceğini ancak destekli de olsa pek uzun oturtmamazı söyledi. Mama sandalyesine de oturabileceğini ancak öne kayacağını, eğer arkaya eğim verebiliyorsak oyle oturtmamızı söyledi. a
Dişleri kaşınıyordu. Kontrol etti, henüz diş çıkacak gibi değil dedi. Ama kaşınmaya başlamış olabilirmiş.
TV sorduk, baby TV izleyebilir mi dedik. 2 yaşına kadar TV önermiyoruz, mümkün olduğunca geç başlasın dedi.
Kanguru için saglıksız diyorlar diye sorayım dedim. Bindirebilirsiniz ama saatlerce öyle dolaşmayın dedi.
Aşıların tekrar dozları daha cok etkileyebilirmiş. O yüzden 2. ayda ateş yapmasa bile bu sefer olabilirmiş. Bizim dün gecemiz rahat geçti ama ateş yapmadı. Normade 36.5 olan atesi 37.1 falan oldu ama bence o aşıdan değil, sıcaklardan.
Bu ay neler yapmalıyız dedim. Sert zeminde çok döner, sert zemine koyun bol bol dönsün dedi. Egzersizlere devam. Cee oyunu oynayın, gıdıklayın, aynaya gösterin dedi. Bizim kız henüz kahkaha atmıyor da kahkaha atsın diye :)
Veee gelelim asıl sorunumuza. Hatırlarsanız kızımızı 10 gün önce koltuktan düşürmüştük. Düştükten 2 gün sonra da kafası şişmişti. Doktor kafasında kırık olabileceğini söyledi ! Once acile gönderdi bizi, onlar da beyin cerrahına gönderdi. 2 tane film çekildi. Neyse ki kırık çıkmadı. Ama epey korktuk.
Bu da 4. ay pozumuz.
Eki Görüntüle 744549
Bu da 4. ay pozumuz.
Eki Görüntüle 744549
geçmişi okudumda su konuşulmuş.ben hem mama hemde meme verdiğim için su veriyorum. bazen az bazen 10 cc içtiği oluyor.şahsi fikrim mama verenlerin özellikle vermesi gerek bence.
kilolar konusunda önceden 70 kiloydum.dikkat ediyorum bugün sabah 67.8 im. dikkat ediyorum yediklerime.
4.ay aşısından bende korkmaya başladım.hemen hemen herkesin ateşi çıkmış ki biz kuşadasında tatailde olucaz o dönemde.
peki bir önceki aşı gibi aşıdan sonra 3 gün banyo yasakmı ?
canım benım dogum ıznım bıttı ek de aşlmadım ben kur an kursu hocasıyım.kurs un lojmann da oturuyorum alt katımda kurs ve sabah 9 da baslayıp 1 de bıtıyor .malum yaz kursumuz var sımdı.bende yakınım dıye basladım.bakıcı konusunda guvenıyorum kendı ogrencım bayan bakıo ama ıste kendın gıbı kımse bakamaz.tenefus de hemen eve cıkıp emzırıyorum.mama konusunda kımse tavsıye etmıo ne bıleyım ya bıraz akıl versene canm ya.bende uykusuzluktan hıc dınlenemıyorum.eskıden muhallebı ıle buyutmus bebeklerı bırsey olmamaıs ya dıyorum bı yandan.ek gıdaya basladın mı sen erken dıo herkes .senın sutun yetmedıgı ıcın mı mama verıon.
maşallah oğluşuna çok sevimli Allah bağışlasın
kızlar bebeğinizin çamaşırını hangi deterjanla yıkıyorsunuz.ve kaç derecede.ben 50 derecede 1 saat 37 dklık programda yıkıyorum aslında kısa programda yıkanacak kadar temiz ama dalan roxy toz sabun kullanıyorum 50 derecede yıkamama rağmen çamaşırlarda topak topak yapışıp kalıyor.tekrar durulatıyorum ama yine kalıyor.bütün çamaşırları berbat oluyor.giydirmek bile istemiyorum artık.sizlerde nasıl
canım ablam almanyadan geldi hergün annemlere gittim bu arada evi ihmal ettim... ev berbat biraz temizlik yapıyım dedim ama kızım huysuzlandı hiçbişey yapamadım...bazen girip okuyorum ama sondan başlıyorum okumaya...ilgili bi mesaj görürsem hemen cevap yazıyorumNerwye divinty mm kac gundur yokaun zati azcik dursaydin
Allah yardımcın olsun bebekle günlük ev işi bile zorkayınpederim annemlerin yaşadıgi yere yeni evimiz için bi kaç malzeme almaya gitti annemle kardeşimde onunla gelecek ev toplamama yardım edeceklerdi böyle plan yaptık pazartesi taşınmayı planlıyoruz
annem kayınoederimi arıyo geldinizmi ne zaman gidecez diye adamın haberi yyok annem fazlasıyla bozulmuş eşim söylemeyı unutmuş çok utandım annemden eşimin tek açıklaması unuttum oldu ve annemi arayıp özür dilemedi bile
annem ve kardeşime otobüsten yer ayırttık yaşadıgımız yere günde 1 defa vasıta geliyo annemlerde onu kaçırdı gidip almamız gerekiyo eşim hem kel hem hodul gitmem almaya işim var dedi. annem bundan habersiz almaya gelmeyin taksiyle gelirim dedi mesafe 30 km delirecem gıcık oluyorum kocama
geçmiş olsun cnm...birdaha olmaz inşallah dikkat et...ben işim olduğu zaman kızıma yada bebek arabasına bırakıyorum...arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimi kanepeden düşürdüm
hala aklıma geldikçe acımdan ölecek gibi oluyorum saniyelik mutfağa gittim kızımın acı çığlığını duydum yerde emekler durumda düşmüş ama düşerken kafasını çarpmış sanırım arka yan tarafı şişti(( doktora gittik hemen kafasını omurgasını bacaklarını film çektiler kusarsa aşırı uyku hali olursa vs getirin dediler olmadı şükür ama çok korktum hala ağlıyorum dayanamıyorum
cnm sirkeli turşu bile sütün kalitesini bozuyormuş...bence sirkeli suyla zayıflamayı biraz ertele...Selam kızlar
Ne zamandır girip cıkıyom bi türlü yazamıyom hepinizden Haberdarım kelebex sen aklımdan çıkmıyon rabbim hayırlı uğurlu etsin:)
Kızlar bişey dikkatimi çekti ya hemen hemen çoğunuz bebişlerinize su veriyosunuz sanırım ama nedennn? Doktorumuz bize 6 aydan önce asla demişti ben sadece anne sütü veriyorum ondan mı öle söledi acaba? Eğer verilmesi gerekiyosa bende veriyim?
Bide bebeklerde 3. Ay sendromu diye bişi varmış benim oğlum acayip memeciydi şu son 15 gündür zorla emziriyorum yaa sanki ağzında yara var çığlık atıyo resmen doktora danışdık bu ayda olabiliyo dedi ama çok stresli ya zaten çok sıcak memeyi tutturana kadar sırılsıklam oluyoruz
Kalan kg lar için bişi yapanlar yok mu db55 seni takip ediyom forumdan menülerini bende uygulamaya çalışıyorum:) 5 kg vermem lazım göbeğim çok çirkin duruyoben sabahları aç karnıma ılık suya elma sirkesi içiyorum hepiiz biliyosunuzdur ama içim rahat değil sütümü etkiler mi acaba bilgisi olan var mı?
Allah yardımcın olsun..ev huzuru çok önemli...dehşete kapılıyorum yazdıklarınızı okuyunca...hiçbir insan bu yaşadıklarını haketmiyor...kaynanan nasıl bi insan nasıl bi evlat yetiştirmişBebegini dusuren anne cook gecmis olsun bende hep bundan korkuyorum bu yuzden yere yatiriyorum yan sekilde altinadabyorgan yanlara oyuncaklar diziyorum..ya prima gece daha guzeldi premium care nebicim islak yapiyor ve delikliymiss pisman oldum..neyse bizim yavru sanirim tuzlu seviyor ya bakbsabahtir kustu ben verdikce simdi corba yaptim sebzeli tavuklu masalalah cok guzel yedi uyudu
.:)) annesine cekmis bende tatli sevmem..:) kizlar siz anlatiyosunuz ya aile sorunlarinizi gelinde benim halimi gorun kaynanamla girdik birbirimize hemde kucagimda yavrum vardi tam pislik cadi kadin zorla evime girmeye calisiyor ustume yuruyor birak cocugu gel diyor kafa tutuyor bana yavrum korkttu nasil allahindan bulsun cam ekmek kesmeyi aldi onunla saldirdi bana ..esimde annesini degil beni tuttu .
Ben ayrilicam kizlar cok mutsuzum yavrumu boyle buyutmek istemiyorum .esim anlayissiz zaten cocuga benim ailem baakiyor esim ilgisiz anca sevmeye geliyor ..cocugun yaninda cok bagiriyor bana sus dedikce inadina yukseliyor sesi hep sicriyor kuzum acimiyor kendi evladina yavruma bisiy olcak diye odum kopuyor off off beterin beteri varmis dimi bide ben anlatmayi sevmem pek icime atarim yuzum guler ama icim yanar ...
geçmiş olsun cnm...Kızlar geçen cumartesi apantistim patladı r gün hastanede kaldım 2 gün ememedi yavrum çok üzuldüm ama şuan evimde yavrumlayim çok şükür bebişini düşüren arkadaş çok geçmiş olsun rabbim korumuş bideee kızlarrrr benim bebisimin alt dişinin ucu çıkmış varmı sizìn bebişlerinizde de diş çıkaran
maşallah bebeğine cnm ...gelişimi çok güzel...Dün kızımızın 4. kontrolü vardı. Boyu 65 cm, kilosu 7350, baş çevresi 41 cm çıktı. Bu ay 800 gr almış, benim sütüm azaldı ama dedim. Doktor önemsemedi.
Bu da 4. ay pozumuz.
Eki Görüntüle 744549
bende 76 ile doğuma girdim ertesi gün 75 timKilolardan bahsedilmiş, ben de kendimden bahsedeyim. Ben 82 kilo ile hamile kaldım, 95 kilo ile doğuma girdim. Kız 3670 doğdu ama ben hastaneden döndüğümde sadece 2 kilo vermiştim :))
15 günlükken ödemlerim gitti, 87 kilo oldum. 40'ında 85 kiloya indim. O zaman rejime başladım ama sütüm azalır diye korktum 83 olunca bıraktım. Yani doğum kilolarım Eda 2,5 aylık falanken gitmişti. Ama ben zaten şişman hamile kaldığım için beni rahatsız ediyordu. 1 ay önce diyetisyenle rejime başladım. Şu anda 80 kiloyum. Hedefim Eda'nın yaş gününde eski ve güzel olduğuma inandığım 62 kiloda olmak.
kızlar bebeğinizin çamaşırını hangi deterjanla yıkıyorsunuz.ve kaç derecede.ben 50 derecede 1 saat 37 dklık programda yıkıyorum aslında kısa programda yıkanacak kadar temiz ama dalan roxy toz sabun kullanıyorum 50 derecede yıkamama rağmen çamaşırlarda topak topak yapışıp kalıyor.tekrar durulatıyorum ama yine kalıyor.bütün çamaşırları berbat oluyor.giydirmek bile istemiyorum artık.sizlerde nasıl