2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bizimki bayagıdır dönüo yataga koyuyorum arkamı dönmeden dönmüs oluo bezlerken zor oluo tabi ama daha kollarını tam kullanamıor gögsünü yukarı kaldıramıyor
Bende kollarına egzersiz yaptırıorum bacaklara göre daha gücsüz

Canim bnce ver ben bugun emzirdim 90 cc mama verdim qrkasindan biberona su koydum iccek mi diye likir likir icti ici yanmis cocugun

yarım dönebiliyordu ama çok aktif değildi ve kanepenin dibine koymuştum kafasının altında küçük yastığı vardı saniyelik nerdeyse nasıl oldu anlamadım hala allah korudu diyorum yine de onu yerde görünce dünyam başıma yıkıldı keşke ben bi yerlerde düşüp kolumu bacağımı kırsaydım da o düşmeseydi diyorum ama şükür ki iyi yine gülüyor tepiniyor kıkırdıyor kuzum aman dikkat edin olmaz demeyin ben onu oraya koyarken de içimden geçti ama insanın eli kolu aklı bağlanıyor ve olacak olan oluyor yine de
allah kuzucuklarımızı korusun bizi onlara onları bize bağışlasın

Bebegini dusuren anne cook gecmis olsun bende hep bundan korkuyorum bu yuzden yere yatiriyorum yan sekilde altinadabyorgan yanlara oyuncaklar diziyorum..ya prima gece daha guzeldi premium care nebicim islak yapiyor ve delikliymiss pisman oldum..neyse bizim yavru sanirim tuzlu seviyor ya bakbsabahtir kustu ben verdikce simdi corba yaptim sebzeli tavuklu masalalah cok guzel yedi uyudu
.:)) annesine cekmis bende tatli sevmem..:) kizlar siz anlatiyosunuz ya aile sorunlarinizi gelinde benim halimi gorun kaynanamla girdik birbirimize hemde kucagimda yavrum vardi tam pislik cadi kadin zorla evime girmeye calisiyor ustume yuruyor birak cocugu gel diyor kafa tutuyor bana yavrum korkttu nasil allahindan bulsun cam ekmek kesmeyi aldi onunla saldirdi bana ..esimde annesini degil beni tuttu .
Ben ayrilicam kizlar cok mutsuzum yavrumu boyle buyutmek istemiyorum .esim anlayissiz zaten cocuga benim ailem baakiyor esim ilgisiz anca sevmeye geliyor ..cocugun yaninda cok bagiriyor bana sus dedikce inadina yukseliyor sesi hep sicriyor kuzum acimiyor kendi evladina yavruma bisiy olcak diye odum kopuyor off off beterin beteri varmis dimi bide ben anlatmayi sevmem pek icime atarim yuzum guler ama icim yanar ...

canım elma sirkesi sütün kalitesinide bozuyomuş tadınıda üstelik azaltıyomuşta bence biraz daha sabret

kızlar biz bugün ek gıdaya başladık muhallebi verdim yarında yoğurt verecem sadece muhallebiyle yoğurt ver dedi doktor bebeğim az kilo aldığı için sütüne ek olsun bunlar mama verme diyo.

Kızlar geçen cumartesi apantistim patladı r gün hastanede kaldım 2 gün ememedi yavrum çok üzuldüm ama şuan evimde yavrumlayim çok şükür bebişini düşüren arkadaş çok geçmiş olsun rabbim korumuş bideee kızlarrrr benim bebisimin alt dişinin ucu çıkmış varmı sizìn bebişlerinizde de diş çıkaran

Bn de yasadim ayni seyleri hatta esim kucagimda cocuk varken ustume yurudu kaynanam yuzunden ve onun yaninda valizimi hazirladim annemi aradim basimin ustunde yerin var dedi ama bi an dusundum baba anne ayri cocuklar ilerde cok zorluk cekiyor bnm gibi.. Ogluma kendi yasadiklarimi yasatmak istemedim ve sabrettim esimle gunlerce konusmadim topik takipcileri bilir.. Evlilik yildonumumuz barismaya vesile oldu yine bozulduk ama sonra alistim serbest biraktim ilgilenmedim kus gibi de davranmadim sonunda tipis tipis geldi yola hamileligim falan takmaz o ogluma hamileyken de az seyler yasatmadi bna ama esin iste iyi gunde kotu gunde diye yemin verdik elbet gececek bu gunler dedim cok sukur eskiye donduk 4 gundur biraz suslenip ppuslenmwk lazim ona mecbur olmadigini gostermek lazimmis onu anladim sende sabret bosanarak einde sdce baba sevgisinden mahrum bi yavru kalir keske dersin..ilerse oglun seni suclar cok uzulursun tabi isin icinde siddet varsa ve kari koca iliskiniz bittiyse o ayri..

canım ıns bırsey yoktur.bu hafta ben uykusuz avare gexıyorum işe bu hafta basladım.uzerıne oglusumda sabah 5 de uyanıyor sonra uyumk bılmıo uyursa da memede cıkartınca da oglıyor.delı oluyorum bırde sık uyanmaya basladı acaba doymuyor mu dıyorum bende.gece 1 2 saatte bır uyanıyor.sen nasıl anldın doymdıgını kılo dısında

kızlar acıl cvp beklıyorum lutfen bız 3 aylık olduk sutum gelıo ama ben oglusum doymuyor dıye dusunmye basladım bu hafta ozellıkle gecelerı saat bası uyanıyor.gelısımı ıı cok sukur.ama ne bılem bırde bakıcıya bırakıp ıse gıdıyorum oda etkılemıs olabılır mı .3.ayda ek gıda veya mama veren var mı lutfen dusunmekten bırseyler oldu ya

Cok gecmis olsun canim

Ben veriyorum cnm geceleri 3 olcek verebilirsin bnmki 11.30da yiyip emiyo 6ya kadar uyanmiyo hem bebegin rahat eder hemm sen edersin bakici knsunda bisey diyemicem cok huysuzsa yadirgiyo olabilir neden bu kadar erken basldin ki canim ogretmenler cok sansliyiz bu konuda

çok geçmiş olsun canım

Ben oglumun tabiki babasiz yasamasini istemiyorum fakat oglumun huzursuz bir ailede yetismesindense ayri yasamanin daha huzurlu olabilecegini dusunuyorum..cocuk suanda korkuyor irkiliyor en ufak seste bile kuzum kollarini basina kaldirip sicriyor ilerde bir soorun olmasi endisesi kapliyor beni..iyide kotude dedik siz verdik ama o kotu gunumde hic yanimda olmadi dogum yaptim bana annesi yuzunden gerizekali dedi.yuttum gel koluma gir hezdir dedim hastanede sezeryanlilar gezmesi lazim gelmedi bile.5 gun hastanede bisy yemek verilmiyor sezeryanlilara hususi yemekleri karsimda yedi..disari cik diye uyardim psikopatca sanennada veriyimmi deyip dalga gecti eve geldik evde hic yanimda olmadi odaya kapandi bilg.sayarin basuna gecti..suslenen biriyim bakimliyim ama bunlar biryerde yetmiyor..hep iyi animda olacaksa hic olmasin daha iyi..annesiyle yasasin

canım benım dogum ıznım bıttı ek de aşlmadım ben kur an kursu hocasıyım.kurs un lojmann da oturuyorum alt katımda kurs ve sabah 9 da baslayıp 1 de bıtıyor .malum yaz kursumuz var sımdı.bende yakınım dıye basladım.bakıcı konusunda guvenıyorum kendı ogrencım bayan bakıo ama ıste kendın gıbı kımse bakamaz.tenefus de hemen eve cıkıp emzırıyorum.mama konusunda kımse tavsıye etmıo ne bıleyım ya bıraz akıl versene canm ya.bende uykusuzluktan hıc dınlenemıyorum.eskıden muhallebı ıle buyutmus bebeklerı bırsey olmamaıs ya dıyorum bı yandan.ek gıdaya basladın mı sen erken dıo herkes .senın sutun yetmedıgı ıcın mı mama verıon.

Ben de kızıma mama vermek istemiyorum. Pirinç unuyla nasıl mama yapıyorsunuz. 1 yasina kadar şeker inek sütü vermeyin diyorlar. Pirinç unu mamadan iyidir bence. Bebişini düşüren arkadaşım çok geçmiş olsun. Porselen bebek hakkına hayırlısı neyse o olsun ama inş. Düzelir esinle aranız. Db55 boş ver arkadaşım pide de versen sofrayida donatsan eksik bulmak isteyen buluyor zaten. Sen bebeğini ihmal etme onlara hizmet edicem diye. Apandist ameliyatı olan arkadaşımız çok geçmiş olsun.Rabbim annelerimizede bebislerinedesaglik versin inş. Clue naptın şekerim dr ye goturdun mu bebişini. Dünden beri cam açık yatıyorum oda 31 den aşağı düşmüyor. Kızımda bende şimdiden isilik döktük. Iyi geceler....

Evvet canim gunde 2 kez veriyorum mamayi biri 3 digeri 4 olcek gece yatarken de gun icinde emdikten sonra sagdigim sutu veriyorum ve emziriyorum bnm oglan biraz bogaza duskun haddinden fazla yiyiyo 3 ayyimiz dolmadan 7 kilo olmus gecen hafta tartildik su veriyorum bi de drumuz muhallebi onermmedi bize daha kucuk diye ynlis htrlamiyosam senle de bikac gun var dogum arasind yetmedigi zaten saat basi uyanmasindan belli canim yoksa gece uykusuna dalardi ya gun icinde sagip biriktirip gece verceksin ya da mama takviyesi yapcasin ben mamada sakinca gormuyorum yetmiyosa verocez mecbur etrafimda sirf mamayla buyumus bi ton cocuk var gayet sagliklilar muhallebi cagina gelince de mamayi birakip muhallebi yediricem calismaya baslamissin Allah guc kuvvet versin meslegine de bayildim keske biz de olabilsek en azindan ders verirken bile sevap islemis oluyosun ne hos

günaydın kızlar :)
ben işteyim herkes uyuyordur sanırım geçmiş yapamadım daha uykusuzluktan şaşı görüyorum okucam inşallah bizim perşembe kontrolümüz vardı kızım 4 ay 5 günlüktü 4 aylık aşıları gecikiyor diye işi zarzor ayarlayıp gidebildim doktorda iyi yapmışsın dedi normal randevumuz 8 temmuzdaydı ama beklemedimn bide kızımda kızarıklar oluyordu hemen geçiyordu ama bikaç kez görüncede korktum alerjikmiş yediklerimdenmiş sütten olur dedi şurup verdi bakalım şimdilik yok gibi zaten kızım 64 cm 7400 olmuş doktora 20 gün önce gitmiştim 20 günde 400 gram almış doktor zaten iyi kilosu bu sefer boya gitmiş daha çok sanırım dedi 2 cm uzamış 20 günde gözüküyor kafa ölçüsü 41 buçuk çıktı çok şükür normal gelişimi dedi aşıları vuruldu kızım 2 bacağından 2.sinde bibağırdı gerçekten zor susturdum kuzumu emzirdim hemen sakinleşti çok şükür ateşi çıkmadı hatta bütün gün gezdik adaya gittik sürekli ateş ölçerle ölçtüm normal şekilde atlattık sanırım bizden haberler böyle size sorum var bide benim kızımın elleri ayakları buz gibi ve hep terli babası ve teyzesininde böyle doktora sormayı unuttum bunun bi çözümü varmıdır acaba

Canim cok gecmis olsun, neyseki birsey olmamis. Uzme artik sende kendini, onlar buyuyene kadar daha neler atlatacaklar. Olacagi varmis olmud. Allah daha buyuk bir kaza gostermesin insallah.

Gecmis olsun canim. Umarim simdi daha iyisindir, toparlanmissindir. Bebisinede masallah, hayirli olsun ilk disleri. Ins sorunsuz cikarir.

Doktora dun gittik canim ama bir turlu bilgisayari acip buraya yazamadim. Telden okuyabildim sadece. Merak edenlere cok tesekkur ederim.
Kendi doktorumuz tekrar idara tahlili istedi ve temiz cikti. Enfeksiyon felan cikmadi anlamadim. Kizdi doktor hemen antibiyotige baslamissiniz ufacik cocuga, asidan ates yukseldi diye artmistir lokosit sjayisi dedi. Bu idrar tahlilkbde lokosit nadir yaziyordu.neyse cok sukur yokmus enfeksiyon. Kizimi tekrar tartik llctuler 6650gr ve 63cm cikti. Bu ay 450gr almasi normalmis. Hemsire deviti haftada 2gun versemiz yeter demisti, bide demir ilacina baslayin dedi. Ikisinide sormayi unuttum doktora:) bide bu ay ek gidaya basliyoruz biz. Besldnme kitapcigimizi aldik, ayrintili olarak ay ay menuleri yaziyor bebegin. Bir ara paylasicam burda, belki isinize yarar.

Kizlar imfattt demrk istiyorum, 1aydir memleketteydim, esim evde tek kaldi. Evinhali icler acisi, heryer toz kir, nasil temizlencek bilmiyorum. Simdide karnini doyurmak icin bebesi benim yerime yatirdim, ohhh sere serpe kuruldu uyuyor orda, diger taraftada esim yayilmis. Yataktan atilip ortada kaldim galiba:)

günaydınlarrr
bu aralar benim en büyük zevkim bebeklerime yazlık
sevimli giysiler giydirmek
küçükken oyuncak bebeklerime kıyafet dikmeye bayılırdım
şimdi de gerçeklerini süslemeye bayılıyorum
elbiseleri doldurunca daha bi sevimli oldular yaramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…