Bizimki bayagıdır dönüo yataga koyuyorum arkamı dönmeden dönmüs oluo bezlerken zor oluo tabi ama daha kollarını tam kullanamıor gögsünü yukarı kaldıramıyorcnm ya çok üzüldüm bebeğin dönüyor muydu ?? bebeğiin sağlığı yerinde dimi tatlım..Rabbim yardımcın olsun .. o anı düşünemyrm kimsen,n başına vermesin rabbim ....
ağlama tatlım düşe d
şe büyücek bunlar hele birde yürümeye başlasınlar nasıl düşeceklerr...
mama kokusu sorulmuş bir defada bana denk geldi smilac almıştım e bebek ten herzaman kinden farklı kokuyordu..bitti ama =(
bebeğim daha tam dönmüyor sizinkiler ne durumda ?
bende su vermiyorum ama mama da yiyor doktorum verme dedi !
cnm ya çok üzüldüm bebeğin dönüyor muydu ?? bebeğiin sağlığı yerinde dimi tatlım..Rabbim yardımcın olsun .. o anı düşünemyrm kimsen,n başına vermesin rabbim ....
ağlama tatlım düşe d
mama kokusu sorulmuş bir defada bana denk geldi smilac almıştım e bebek ten herzaman kinden farklı kokuyordu..bitti ama =(
cnm ya çok üzüldüm bebeğin dönüyor muydu ?? bebeğiin sağlığı yerinde dimi tatlım..Rabbim yardımcın olsun .. o anı düşünemyrm kimsen,n başına vermesin rabbim ....
ağlama tatlım düşe d
Selam kızlar
Ne zamandır girip cıkıyom bi türlü yazamıyom hepinizden Haberdarım kelebex sen aklımdan çıkmıyon rabbim hayırlı uğurlu etsin:)
Kızlar bişey dikkatimi çekti ya hemen hemen çoğunuz bebişlerinize su veriyosunuz sanırım ama nedennn? Doktorumuz bize 6 aydan önce asla demişti ben sadece anne sütü veriyorum ondan mı öle söledi acaba? Eğer verilmesi gerekiyosa bende veriyim?
Bide bebeklerde 3. Ay sendromu diye bişi varmış benim oğlum acayip memeciydi şu son 15 gündür zorla emziriyorum yaa sanki ağzında yara var çığlık atıyo resmen doktora danışdık bu ayda olabiliyo dedi ama çok stresli ya zaten çok sıcak memeyi tutturana kadar sırılsıklam oluyoruz
Kalan kg lar için bişi yapanlar yok mu db55 seni takip ediyom forumdan menülerini bende uygulamaya çalışıyorum:) 5 kg vermem lazım göbeğim çok çirkin duruyoben sabahları aç karnıma ılık suya elma sirkesi içiyorum hepiiz biliyosunuzdur ama içim rahat değil sütümü etkiler mi acaba bilgisi olan var mı?
Bebegini dusuren anne cook gecmis olsun bende hep bundan korkuyorum bu yuzden yere yatiriyorum yan sekilde altinadabyorgan yanlara oyuncaklar diziyorum..ya prima gece daha guzeldi premium care nebicim islak yapiyor ve delikliymiss pisman oldum..neyse bizim yavru sanirim tuzlu seviyor ya bakbsabahtir kustu ben verdikce simdi corba yaptim sebzeli tavuklu masalalah cok guzel yedi uyudu
.:)) annesine cekmis bende tatli sevmem..:) kizlar siz anlatiyosunuz ya aile sorunlarinizi gelinde benim halimi gorun kaynanamla girdik birbirimize hemde kucagimda yavrum vardi tam pislik cadi kadin zorla evime girmeye calisiyor ustume yuruyor birak cocugu gel diyor kafa tutuyor bana yavrum korkttu nasil allahindan bulsun cam ekmek kesmeyi aldi onunla saldirdi bana ..esimde annesini degil beni tuttu .
Ben ayrilicam kizlar cok mutsuzum yavrumu boyle buyutmek istemiyorum .esim anlayissiz zaten cocuga benim ailem baakiyor esim ilgisiz anca sevmeye geliyor ..cocugun yaninda cok bagiriyor bana sus dedikce inadina yukseliyor sesi hep sicriyor kuzum acimiyor kendi evladina yavruma bisiy olcak diye odum kopuyor off off beterin beteri varmis dimi bide ben anlatmayi sevmem pek icime atarim yuzum guler ama icim yanar ...
canım ıns bırsey yoktur.bu hafta ben uykusuz avare gexıyorum işe bu hafta basladım.uzerıne oglusumda sabah 5 de uyanıyor sonra uyumk bılmıo uyursa da memede cıkartınca da oglıyor.delı oluyorum bırde sık uyanmaya basladı acaba doymuyor mu dıyorum bende.gece 1 2 saatte bır uyanıyor.sen nasıl anldın doymdıgını kılo dısındamrb canım benim bebeğimde mart 6 doğumlu kilosu ve boyu senin bebeğinle aynı ben mama vermiyodum doktor çok az kilo almış dedi bizimki 3600 doğdu. belki idrar yolu iltihabı olabilir dedi test yaptık yarın belli olacak ben dünden beri mamaya başladım ama doktı-or belke idrar sonucunu ona göre başlayalım dedi ama ben hissediyorum bir haftadır bebeğim doymuyor(
Kızlar geçen cumartesi apantistim patladı r gün hastanede kaldım 2 gün ememedi yavrum çok üzuldüm ama şuan evimde yavrumlayim çok şükür bebişini düşüren arkadaş çok geçmiş olsun rabbim korumuş bideee kızlarrrr benim bebisimin alt dişinin ucu çıkmış varmı sizìn bebişlerinizde de diş çıkaran
kızlar acıl cvp beklıyorum lutfen bız 3 aylık olduk sutum gelıo ama ben oglusum doymuyor dıye dusunmye basladım bu hafta ozellıkle gecelerı saat bası uyanıyor.gelısımı ıı cok sukur.ama ne bılem bırde bakıcıya bırakıp ıse gıdıyorum oda etkılemıs olabılır mı .3.ayda ek gıda veya mama veren var mı lutfen dusunmekten bırseyler oldu ya
Kızlar geçen cumartesi apantistim patladı r gün hastanede kaldım 2 gün ememedi yavrum çok üzuldüm ama şuan evimde yavrumlayim çok şükür bebişini düşüren arkadaş çok geçmiş olsun rabbim korumuş bideee kızlarrrr benim bebisimin alt dişinin ucu çıkmış varmı sizìn bebişlerinizde de diş çıkaran
canım benım dogum ıznım bıttı ek de aşlmadım ben kur an kursu hocasıyım.kurs un lojmann da oturuyorum alt katımda kurs ve sabah 9 da baslayıp 1 de bıtıyor .malum yaz kursumuz var sımdı.bende yakınım dıye basladım.bakıcı konusunda guvenıyorum kendı ogrencım bayan bakıo ama ıste kendın gıbı kımse bakamaz.tenefus de hemen eve cıkıp emzırıyorum.mama konusunda kımse tavsıye etmıo ne bıleyım ya bıraz akıl versene canm ya.bende uykusuzluktan hıc dınlenemıyorum.eskıden muhallebı ıle buyutmus bebeklerı bırsey olmamaıs ya dıyorum bı yandan.ek gıdaya basladın mı sen erken dıo herkes .senın sutun yetmedıgı ıcın mı mama verıon.Ben veriyorum cnm geceleri 3 olcek verebilirsin bnmki 11.30da yiyip emiyo 6ya kadar uyanmiyo hem bebegin rahat eder hemm sen edersin bakici knsunda bisey diyemicem cok huysuzsa yadirgiyo olabilir neden bu kadar erken basldin ki canim ogretmenler cok sansliyiz bu konuda
canım benım dogum ıznım bıttı ek de aşlmadım ben kur an kursu hocasıyım.kurs un lojmann da oturuyorum alt katımda kurs ve sabah 9 da baslayıp 1 de bıtıyor .malum yaz kursumuz var sımdı.bende yakınım dıye basladım.bakıcı konusunda guvenıyorum kendı ogrencım bayan bakıo ama ıste kendın gıbı kımse bakamaz.tenefus de hemen eve cıkıp emzırıyorum.mama konusunda kımse tavsıye etmıo ne bıleyım ya bıraz akıl versene canm ya.bende uykusuzluktan hıc dınlenemıyorum.eskıden muhallebı ıle buyutmus bebeklerı bırsey olmamaıs ya dıyorum bı yandan.ek gıdaya basladın mı sen erken dıo herkes .senın sutun yetmedıgı ıcın mı mama verıon.
arkadaşlar ben 2 gün önce bebeğimi kanepeden düşürdüm
hala aklıma geldikçe acımdan ölecek gibi oluyorum saniyelik mutfağa gittim kızımın acı çığlığını duydum yerde emekler durumda düşmüş ama düşerken kafasını çarpmış sanırım arka yan tarafı şişti(( doktora gittik hemen kafasını omurgasını bacaklarını film çektiler kusarsa aşırı uyku hali olursa vs getirin dediler olmadı şükür ama çok korktum hala ağlıyorum dayanamıyorum
Ben de kızıma mama vermek istemiyorum. Pirinç unuyla nasıl mama yapıyorsunuz. 1 yasina kadar şeker inek sütü vermeyin diyorlar. Pirinç unu mamadan iyidir bence. Bebişini düşüren arkadaşım çok geçmiş olsun. Porselen bebek hakkına hayırlısı neyse o olsun ama inş. Düzelir esinle aranız. Db55 boş ver arkadaşım pide de versen sofrayida donatsan eksik bulmak isteyen buluyor zaten. Sen bebeğini ihmal etme onlara hizmet edicem diye. Apandist ameliyatı olan arkadaşımız çok geçmiş olsun.Rabbim annelerimizede bebislerinedesaglik versin inş. Clue naptın şekerim dr ye goturdun mu bebişini. Dünden beri cam açık yatıyorum oda 31 den aşağı düşmüyor. Kızımda bende şimdiden isilik döktük. Iyi geceler....