2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bilirim o süreci.zor bir süreç. inş bebeğin sana şans getirir...

slm kızlar korunmadan falan bahsetmişiniz de biz eşimle birlikte olmuyoruz nedense zaten oda bende istemiyoruz eski arzular öldü maalesef hepten bıraktık. kızım oturmak istiyor fakat kemik gelişimi tamoturmadan oturmasını istemiyorum kanguru tipi yani bebeği ayakta oturmadan sadece poposunun a kısmını sdestekleyecek bir oturak varmı bileniniz varsa yazsın anakucağında durmamaya başladı yatmakistemiyor artık

saol cnm kusması olmasa daha fazla alırdı dedi ebe
aşırı kusuyor..sağlık ocağı evimin yanında..gidip gelene kadar temiz kaldı kıyafeti..gelir gelmez değiştim
1 yaşına kadar sürermiş kusmalar
maşallah çok tatlı kızın.600-1000g arası normal.zaten 3.aydan sonra 600 ünde altına düşebiliyormuş.endişe etme.çok sağlıklı görünüyor maşallah.benimkide 5800 dü 3 aylık kontrolünde.
tşkr ederiz teyzesi sağlık problemi olmasın kilosunu dert etmiyorum
varsın minyon olsun nolacak

saol şifaa teyzesi..biz ne zaman görecez azra hanımı ..pelin merak ediyo arkadaşını

kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem

bnmde dökülüyor ama röfleden olduğunu düşünüyordum.emzirdiğimiz sürece dökülecekmi yani hergün bir avuç dökülüyor taramaya korkar oldm saçlarımı.

aynen cnm bizde ..ben eşime 3. çocuğuda istiyorum dedim oda bu hızla biraz zor dedi
dün gece ilk defa sarılarak yattık..aramıza sarı bir kedi girdi 3 aydır

benim kızımda hiçbiyerde durmuyor..oturur pozisyon istiyor hep
biz kucakta gezdiriyoruz sürekli

bu aralar çok sinirliyiz...kızım delleniyor arada mememi ısırıyor ..dişleri olsa koparır heralde..damaklarıyla bile acıtıyor
az önce yine meme vermek için kızımla cebelleştim..kedi gibi tırmaladı heryerimi :95:...arada geliyorlar benim kıza:100:
bende gezdire gezdire aynaya falan baktırarak emzirdim

Son düzenleme:

bende tek ben varım zannediyodum:) kanka modunda takılıyoruz

benim oglumda sinirleniyor almıyor ayakta pışpışlayarak emziriyorum bazen.Bide gazı varsa ıkınırken damaklarını sıkıyor çok acıtıyor dişleri
olunca yandık

aa canım sakın bakıcının haberi olmadan yapmayın terslik olur farkeder şikayetçi olur sizden. hatta allah göstermesin bir şey olsa bile o kayıtları delil olarak kullanamıyorsun bile. yasal yolla çekilmediği için. bence bakıcıya güzel bir dille söyle kızımı çok özlerim diye kısa bir süre kameradan bakmak istiyorum.bebeğime bu odada bakarsan sevinirim diğer odalarım kamerasız. ( eğer ses kaydeden bir kameraysa ) tlf. görüşmelerin olursa rahatlıkla başka odada yapabilirsin gibi... bakıcı işi sakat dur bakalım biz napıcaz. rabbim bizi bizden iyilerle karşılaştırsın . bütün bebekleri korusun...

kızlae bende henüz adet olmadım acaba diyorum dur bende şu evdeki testlerden alimde bi yapim bari

bende beklemedeyim... gerçi bizde çok icraatta yok ya ben kızım yüzünden yorgun düşüyorum yada eşim işi nedeniyle yorgunluktan tv karşısında kayıp gidiyor :))

bizdede 4 gündür gaz problemi var geceleri geç yatıyor. gece çok uyanıyor. yani gazda çıkarıyor ama anlamadım sanki kuru fasulye yedirdim çocuğa... bende de var kesin sütten geçiyor. bu ara çorapsız gezdim soğuk yedim ondan oldu diye düşünüyorum. benimde ütülerim 3 gündür bekliyor.

kızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
canım kulağında akıntı filan varmı yada huzursuzluk. eğer yoksa kulağını keşfetmiştir. benimki olmayan saçlarını yoluyor. bazen ağlıyor bakıyorum eli saçında zor bıraktırıyorum. Allahtan saç yok birde olsa napardı bilmem birde 3 gündür üstünü çekiyor sanki göbişini açıyormuş gibi

kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem

oo ne sen sor ne ben söyleyeyimm... hamileyken ne güzel hiç dökülmedi. çoğalır dediler gerçi gürleşmedide. normalde dökülürdü zaten. şimdi eski haline döndü fazlasıyla dökülüyor. duşta ağlamak istiyorum. kızımın yüzüne eline gelmesin diye sürekli topluyorum zaten tepede. ona rağmen her yer saç kaynıyor..

teyzesi yesin onu maşallah rabbim nazarlardan korusun

canım benim kızda gündüzleri bazen yarım saat uyur bazen 1 saat. uyandığında bebişin mutluysda yeterli uykuyu almış demektir. bazen 2 saat uyanık kaldıktan sonra uyutuyorum. 15 dk uyuyor uyanıyor huzurlu daha uyumuyor...

ve artık yatmak istemiyoruz.. kucağımda dik şekilde tutup oturuyorum oyuncaklarla oynatıyorum. günde toplam 20 dk. kadar da salıncağına otutturuyorum. 10 dakka öğlen yemek yerken 10 dk. akşama doğru. fazla durmuyor zaten ağlıyor hemen. 45 derecelik açıyla oturuyor bir zararı olur mu acaba. şu an napıyor biliyormusunuz dizlerime yatırdım yüzüstü viyak viyak sesler çıkarıyor

kelebex hakkına hayırlısı olsun canım...

asyaseyhan,
asyaazra,
asya35
niklere bak hepside asyalı
Şu ikonları bir türlü öğrenemedim gitti, yapabilseydim kıs kıs gülme işareti yapacaktım :)
Kızım olsaydı Asya Gülce koyacaktım. Oğluşum oldu Gökalp Mümtaz oldu. Mümtaz kayınpeder ismi değil kızlar. Anlamı "seçkin seçilmiş" demek, hoşumuza gitti koyduk. Bayağı bir itiraz aldı yalnız, eski isim yaşlı ismi gibi, dediler. Yusuf Kenan koyalım demiştim eşime, kısmet.
Bende de bayağı çene varmış iki dakkada neler yazdım :)
Maşallah kuzuya, Allah nazarlardan saklasın.

sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz

sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz

Canım önceden 2 saat de bir veriyordum, şimdi ne zaman isterse o zaman veriyorum. Bazen saat başı istiyor bazen de 3 saati buluyor. Gece ilk kalkışı 5-6 saatlik uykudan sonra oluyor, ikinci kalkışı 2 saat sonra olur nadiren değişir bu durum. 1 saat sonra ya da 1,5 saat sonra kalkar emer ondan sonra da uyumaz gün başlar bize. Artık ne zaman uykusu gelirse :)

kızlar saç dökülmesinden bahsedilmiş. benimde normalde dökülür saçlarım,hamileliğin yarısına kadarda çok döküldü fakat sonra dökülme durdu.doğumdan sonra tekrar dökülmeye başladı,çok üzülüyorum.
iki gündür bu kürü yapıyorum umarım işe yarar.Saç Dökülmesine Bitkisel Çözüm / Karanfil Kürü ~ Kozmik Bakım hazırlaması ve uygulaması kolay,sizde inceleyin isterseniz.

maşallah canım Allah bağışlasın oğlun çok tatlı
her fırsatta veriyorum meme..isterse emiyor istemezse emmiyor..genelde 1-1,5 saat sürüyor arası
gece 4-5 saat uyuyor..ondan sonra 2 saatte bir uyanıp meme istiyor

bende aynı..birebir bu yazdığın mesaja katılıyorum...
her sabah 6 da yanıma alırım öyle emerek 8 e kadar uyuruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…