Canım kpssye gireceğim eşim çok küçük bakıcı olmaz diyor bende bakmak istiyorum çocuğuma, son bir ay ve konuları tekrar için çalışmam lazım bazı fedakarlıklar gerekiyor bunun için. Sormamdaki gaye boşuna eşimin ve çocuğumun zamanından çalmamak. Belki yeterli puanı alamayacağım ama öğrenmek istedim hiç olmazsa eşime oluyormuş dert etme diyeceğim :) Tek sorunumuz bu mevzu
saol cnmMaşallah çok tatlı ya. Benim kızım da geçen ay 600 gr almıştı, doktor normal dedi bazen boya bazen kiloya verirmiş çocuklar. Bizimde cuma günü 3 ayımız doluyor bakalım ölçüleri ne olacak. Baş çevresi çok iyi bu arada benim kızım çok minyon ve başı küçük şapka bulamadım ona uygun
tşkr ederiz teyzesimaşallah çok tatlı kızın.600-1000g arası normal.zaten 3.aydan sonra 600 ünde altına düşebiliyormuş.endişe etme.çok sağlıklı görünüyor maşallah.benimkide 5800 dü 3 aylık kontrolünde.
kızlar bu sıralar bende acayip yorgun hissediyorum kendimiaman-aman ev işi de yapamıyorum ki yoruldum da ondan hep uyku halim halsizliğim v.s. var hep uyusam istyiyorum hatta ara-ara başdönmesi yaşıyorum
oy maşallah Pelin yeğenim gelmiş hoş gelmişne cicisin sen öyle amanda maşallah kocamanından sana bizde 800 gr. almıştık 3 aylık kontrolde artık ayda 1 kilo almak yavaş yavaş hayal olmaya başladı bizlere sağlıklı-keyifli olsunlarda varsın çıtı-pıtı olsunlar
kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem
slm kızlar korunmadan falan bahsetmişiniz de biz eşimle birlikte olmuyoruz nedense zaten oda bende istemiyoruz eski arzular öldü maalesef hepten bıraktık. kızım oturmak istiyor fakat kemik gelişimi tamoturmadan oturmasını istemiyorum kanguru tipi yani bebeği ayakta oturmadan sadece poposunun a kısmını sdestekleyecek bir oturak varmı bileniniz varsa yazsın anakucağında durmamaya başladı yatmakistemiyor artık
Eki Görüntüle 733274
selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
aynen cnm bizde..ben eşime 3. çocuğuda istiyorum dedim oda bu hızla biraz zor dedi
dün gece ilk defa sarılarak yattık..aramıza sarı bir kedi girdi 3 aydır
benim kızımda hiçbiyerde durmuyor..oturur pozisyon istiyor hep
biz kucakta gezdiriyoruz sürekli
haklısın lolo. eşim reciver görünümlü kameralar var diyo onlardan taktırırsak bakıcı da anlamaz hiç bir şeyi diyo. ve evet haklısın bizim jenerasyon mutlaka yaşamıştır daha azını yada daha çoğunu. hepimizin içinde vardır bi yerde. sadece ağlayasım varmış hatırlayınca sinirlerim bozuldu. ama iyiyim şimdi
kızlae bende henüz adet olmadım acaba diyorum dur bende şu evdeki testlerden alimde bi yapim bari
günaydın annişler ve kuzuları
benim oğluşum gündüz sürekli emmek istiyo çocuk resmen dudak tiryakisi oldugündüz doğru düzgün uyumuyo hiç bir işimi yapamıyorum
gece kalkıp yapim
işlerimi dedim uyumuş olmama rağman çok uykum vardı biraz evde gezindim yattım
bu aralar çok uykum var kendimi yorgun hissediyorum
havalardan heralde bi sıcak bi serin
neyse benim tos tos durmuyo
canım kulağında akıntı filan varmı yada huzursuzluk. eğer yoksa kulağını keşfetmiştir. benimki olmayan saçlarını yoluyor. bazen ağlıyor bakıyorum eli saçında zor bıraktırıyorum. Allahtan saç yok birde olsa napardı bilmemkızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem
Eki Görüntüle 733274
selamlar
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
canım benim kızda gündüzleri bazen yarım saat uyur bazen 1 saat. uyandığında bebişin mutluysda yeterli uykuyu almış demektir. bazen 2 saat uyanık kaldıktan sonra uyutuyorum. 15 dk uyuyor uyanıyor huzurlu daha uyumuyor...Kizlar bebisler artik kafalarini tutabiliyolarmi biz 8 gun sonra 3 aylik olucaz hala tam tutamiyo. bide dun biraz arastirdim benim kozim yarim saatlik uykular yapiyodu gun icinde bu sekildeki iykulara felaket uykusu deniyomus bebisler 45 dakikada uyku dongusunu tamamliyomus dolayisiyla bizimki tamamlayamadigindan mutsuz oluyodu tum gun artik uyandiktan sonra tekrar sallicam en az 15 dakika daha uyutucam.
Şu ikonları bir türlü öğrenemedim gitti, yapabilseydim kıs kıs gülme işareti yapacaktım :)asyaseyhan,
asyaazra,
asya35
niklere bak hepside asyalı
Maşallah kuzuya, Allah nazarlardan saklasın.Eki Görüntüle 733274
selamlar
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
Canım önceden 2 saat de bir veriyordum, şimdi ne zaman isterse o zaman veriyorum. Bazen saat başı istiyor bazen de 3 saati buluyor. Gece ilk kalkışı 5-6 saatlik uykudan sonra oluyor, ikinci kalkışı 2 saat sonra olur nadiren değişir bu durum. 1 saat sonra ya da 1,5 saat sonra kalkar emer ondan sonra da uyumaz gün başlar bize. Artık ne zaman uykusu gelirse :
bizimki hep 2 saatte bir emiyor 2de başlıyorsam emzirmeye 4de tekrar istiyor emmeside yarım saat sürüyo.gece 1 kere 4 saat uyudu onun haricinde 2 saatte bir emip devam ediyor uykuya
bende gündüz emmesini 3 saate çıkarsamda gecede 3 saat uyansa diyorum
maşallah canım Allah bağışlasın oğlun çok tatlı
her fırsatta veriyorum meme..isterse emiyor istemezse emmiyor..genelde 1-1,5 saat sürüyor arasısadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
Canım önceden 2 saat de bir veriyordum, şimdi ne zaman isterse o zaman veriyorum. Bazen saat başı istiyor bazen de 3 saati buluyor. Gece ilk kalkışı 5-6 saatlik uykudan sonra oluyor, ikinci kalkışı 2 saat sonra olur nadiren değişir bu durum. 1 saat sonra ya da 1,5 saat sonra kalkar emer ondan sonra da uyumaz gün başlar bize. Artık ne zaman uykusu gelirse :)
Canım önceden 2 saat de bir veriyordum, şimdi ne zaman isterse o zaman veriyorum. Bazen saat başı istiyor bazen de 3 saati buluyor. Gece ilk kalkışı 5-6 saatlik uykudan sonra oluyor, ikinci kalkışı 2 saat sonra olur nadiren değişir bu durum. 1 saat sonra ya da 1,5 saat sonra kalkar emer ondan sonra da uyumaz gün başlar bize. Artık ne zaman uykusu gelirse :
bizimki hep 2 saatte bir emiyor 2de başlıyorsam emzirmeye 4de tekrar istiyor emmeside yarım saat sürüyo.gece 1 kere 4 saat uyudu onun haricinde 2 saatte bir emip devam ediyor uykuya
bende gündüz emmesini 3 saate çıkarsamda gecede 3 saat uyansa diyorum
Canım her bebek farklı muhakkak düzenini kuracak o da. Gündüz saatlerine göre gece emse telef olurum ben, Emerken çok yoruluyorsa uyuya kalıyordur normal bunlar, bizim kız da başlarda kalkıyordu aynı senin bebiş gibi ama bir anda küt diye kesti ve uzun uykular başladı. Dönem dönem bunlar yaşanıyor, en geç 4. aya gece uykusu uzar diye biliyorum. Kaç aylık oldu bebişin?