bizde 1 aylıktan beri kullanıyoruz gülüm ilk başlarda günde 4 defe 4er damlaydı şimdi günde 2 defa 5 damla veriyoruz çok faydası var inşallah sizdede işe yararKizlar gaz icin sab simplex kullanan oldumu. biz buna baslamaya karar verdik doktoru aradim bunu al dedi kullananlar varmi etki ettimi
ayyyy kelebex cim rabbim hakkında hayırlısını versin bak bende korktum şimdi bizimde 1 ayı eçti eşim korunuyodu ama senin binde bir olan ihtimalin geldi bizi buldu prezervatif delik çıktıDrdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum
gülüşüm ya kulağı ğrıyodu yatırarak ama felan veriyosan orta kulak intihabına yol açar dikkat et gülüşümbi ihtimalde DİŞLERRRRRkızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
bi ara benimkide aynı söylediğin gibi emzirirken yüzünü tamamen gömüyordu.ya da elleriyle yüzünü kapatıyordu.hatta korkuyodum nefes alamıyo diye. şimdi geçti .
yorgunluk bende de var.ama artık her şeyi kendim halledeceğim diye çabalamıyorum.eşimlede konuştum. bazen yemek yapamayabilirim, ev temizlenmeyebilir falan diye. ve etrafımdaki kişilerin yardımlarını kabul ediyorum.ben her şeyi yaparım politikasından vazgeçtim.
maşallah kuzuna Allah bağışlasın
ben kısakollu çıtçıtlı badi üzerine uzunkollu giydiriyorum, altına külotlu çorap üzerinerine takımın altını ve çorap
geçen gün içindeki külotlu çorabı çıkardım, iki saat kadar öyle kaldı, akşama bir sancı bir sancı,eşim de demezmi sen külotlu çobı çıkardın çocuk üşüdü diye
nerdeee kısa kollu giydirmek, neredeyse evde üşüyoruz, dışarısı iyi ama..
konya da yaşıyoruz bu arada
dün doktor kontrolümüz vardı.kilomuz 5.890 boyumuz 63 cm olmuş. 40 günde 7 cm uzamış. doktorumuz bile inanamadı.3 defa ölçtü. bu kadar uzaması normalmi bilmiyorum ama sanki daha önceki ölçmede hata yaptı gibi . yarında sağlık ocağında kontrol var. bakalım onlar kaç cm diyecekler.
bu hafta raporum bitiyor. haftaya seminer için okula gideceğim.komşuya bırakacam oğlumu. yarım saat imza atıp geri dönücem.şimdiden ayrılmak zor geliyor
kızlar tekrar hamilelikten konuşuluyor...bu 3 aylık iğneleri yaptırdıgınz için herhalde bu konuşmlar,diger türlü korunanlar pek bişey yazmıyor...bu iğneler korumuyor mu ki ben anlamadım??
kızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem
aynen bende giydirdim kısa kollu shortlu takımın çocuk kusmaya başladı uyumadı gece falan filan o zmn anladım hata yaptığımı. eşim bu konularda çok ii daha erken annesi dedi. önce benim psikolojime önem verir saolsun. bizde konyadayız:)
Eki Görüntüle 733274
selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
Eki Görüntüle 733274
selamlar
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
canım benim saçlarımda 2 haftadır çok dökülüyor..vitaminlerim vardı demir ve elevit..onların bitmesinede 1 hafta kaldı... ondan sonra dökülmelerim dahada çoğalır
günaydın annişler ve kuzuları
benim oğluşum gündüz sürekli emmek istiyo çocuk resmen dudak tiryakisi oldugündüz doğru düzgün uyumuyo hiç bir işimi yapamıyorum
gece kalkıp yapim
işlerimi dedim uyumuş olmama rağman çok uykum vardı biraz evde gezindim yattım
bu aralar çok uykum var kendimi yorgun hissediyorum
havalardan heralde bi sıcak bi serin
neyse benim tos tos durmuyo
kızlar bu sıralar bende acayip yorgun hissediyorum kendimiCanım aynı yorgunluk bende de var, sanırım bünye artık kaldırmıyor. Doğumdan bu yana hepsi birikmiş yeni çıkıyor gibi geliyor, bebeğime tek bakıyorum eşim polis geç ve yorgun geliyor, ne kadar yardım etse de bir yere kadar. Vücudum dinlenemiyor kronik yorgunluk oluştu galibaBu arada benim kızda emmeye fena alıştı, bizim oralarda emmeyi öğrenmiş derler tokken de meme isteyen bebeğe, emzik aldıramıyorum artık meme vermesem elini emiyor
oy maşallah Pelin yeğenim gelmiş hoş gelmişEki Görüntüle 733274
selamlar
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
kaçıncı ay kontrolü canım..
3 aylık cnm.biraz önce sağlık ocağına gittim geldim.onlarda kıyafetleriyle 6100 kilo, boyu da 64 cm ölçtü. sağlık ocağına çok güvenemiyorum. öle hemen oldu bitti yapıyorlar.