2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar gaz icin sab simplex kullanan oldumu. biz buna baslamaya karar verdik doktoru aradim bunu al dedi kullananlar varmi etki ettimi
bizde 1 aylıktan beri kullanıyoruz gülüm ilk başlarda günde 4 defe 4er damlaydı şimdi günde 2 defa 5 damla veriyoruz çok faydası var inşallah sizdede işe yarar

Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum
ayyyy kelebex cim rabbim hakkında hayırlısını versin bak bende korktum şimdi bizimde 1 ayı eçti eşim korunuyodu ama senin binde bir olan ihtimalin geldi bizi buldu prezervatif delik çıktı sütün korur felan dediler ama bende pek takılmamıştım bi testte ben yaptırayım bari iğne felanda vurunmadım ben bide sezeryanlıyız allahım isteyenlere nasip etsin

kızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
gülüşüm ya kulağı ğrıyodu yatırarak ama felan veriyosan orta kulak intihabına yol açar dikkat et gülüşümbi ihtimalde DİŞLERRRRR belki dişleri çıkcaktır oda çene ve kulak ağrısı yapar ve bebi,şin eli hep orda olurmuş netten bi araştır bakalım

benimkide gömüyor kafasını birde uyurken illaki bir yer bulup burnunu oraya dayayacak.yastık varsa yastığa yoksa kaya kaya yatağın kenarına gelip dayıyor burnunu.korkuyorum nefes almakta zorlanacak diye düzeltiyorum uyanıyor tekrar uyudugunda yine gidip orayı buluyor.her cocuk farklı uyurmuş benimkide böyle uyuyacak galiba.kucakta uyurken alıştı sanırım göğsüme burnunu dayamaya:))

aynen bende giydirdim kısa kollu shortlu takımın çocuk kusmaya başladı uyumadı gece falan filan o zmn anladım hata yaptığımı. eşim bu konularda çok ii daha erken annesi dedi. önce benim psikolojime önem verir saolsun. bizde konyadayız:)

arkadaşlar benim bebeğim 3.5 aylık.bu ayda olan bebekler neler yapıyor acaba???2.aydan bu yana yaptıklarında hiç değişiklik yok bizimkinin..

kaçıncı ay kontrolü canım..

kızlar tekrar hamilelikten konuşuluyor...bu 3 aylık iğneleri yaptırdıgınz için herhalde bu konuşmlar,diger türlü korunanlar pek bişey yazmıyor...bu iğneler korumuyor mu ki ben anlamadım??

ben 2,5 aykıkken bebişim hasta oldum. eşim korunuyo benim ama dün gece mide bulantısı ile uyandım inş bişey yoktur. gece yatmadan bikaçtane dolaptan kiraz attım ağzıma:) inş onun etkisidir. gece uyuyamadım ya hamileysem diye. bi de işin garibi birinci gebeliğimde midem falan bulanmazdı rahat bi hamileleilti herkes senin bebek de rahat ettirecek seni doğunca dediler gerçekten de çok ziyanı yok yavrumun.şimdi midem bulanınca aha dedi bu eğer bebekse zor bebek olacak:)

selam kızlar oğluşum yaklaşık 15 gündür dilini çiğniyor.sizin bebişlerde var mı böle bişi neden olabilir acaba :44::44::44:

kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem

selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri

kızlar emzirirken saç dökülmesi yaşayan var mı? acayip dökülüyor saçlarım. kestire kestire kısacık kaldı. yine kestirecem

canım benim saçlarımda 2 haftadır çok dökülüyor..vitaminlerim vardı demir ve elevit..onların bitmesinede 1 hafta kaldı... ondan sonra dökülmelerim dahada çoğalır

Kizlar bebisler artik kafalarini tutabiliyolarmi biz 8 gun sonra 3 aylik olucaz hala tam tutamiyo. bide dun biraz arastirdim benim kozim yarim saatlik uykular yapiyodu gun icinde bu sekildeki iykulara felaket uykusu deniyomus bebisler 45 dakikada uyku dongusunu tamamliyomus dolayisiyla bizimki tamamlayamadigindan mutsuz oluyodu tum gun artik uyandiktan sonra tekrar sallicam en az 15 dakika daha uyutucam.

Canım bende Konya'dayım, ben kısa kollu giydiriyorum sıfır kol çıt çıtlı badi üstüne. Altında da bilek çorabı ve ince bir pijama giydiriyorum. Üşüdüğünü hissedersem hırkasını giydiriyorum hemen çok şükür mayısın son haftasından beri böyleyiz bir sorun yaşamadık. Geceleri muhakkak uzun kollu giydiriyorum ama. Ben doğduğundan beri hiç kalın giydirmedim terleyip hasta olur diye, şuan eşim hırka giydirdiğimde sıcak pişti çocuk diye çıkartıyor :) Alıştırdık biz kızı kıyafetlerini çıkartınca çok keyifleniyor sıcağa gelemiyor

Maşallah çok tatlı ya. Benim kızım da geçen ay 600 gr almıştı, doktor normal dedi bazen boya bazen kiloya verirmiş çocuklar. Bizimde cuma günü 3 ayımız doluyor bakalım ölçüleri ne olacak. Baş çevresi çok iyi bu arada benim kızım çok minyon ve başı küçük şapka bulamadım ona uygun

maşallah çok tatlı kızın.600-1000g arası normal.zaten 3.aydan sonra 600 ünde altına düşebiliyormuş.endişe etme.çok sağlıklı görünüyor maşallah.benimkide 5800 dü 3 aylık kontrolünde.

canım benim saçlarımda 2 haftadır çok dökülüyor..vitaminlerim vardı demir ve elevit..onların bitmesinede 1 hafta kaldı... ondan sonra dökülmelerim dahada çoğalır

emzirme döneminde oluyor.benimde dökülüyor.vitamin alın mutlaka.birde milupanın lactamili içinde her türlü vitamin ve folik asit var.

kızlar bu sıralar bende acayip yorgun hissediyorum kendimi aman-aman ev işi de yapamıyorum ki yoruldum da ondan hep uyku halim halsizliğim v.s. var hep uyusam istyiyorum hatta ara-ara başdönmesi yaşıyorum

oy maşallah Pelin yeğenim gelmiş hoş gelmiş ne cicisin sen öyle amanda maşallah kocamanından sana bizde 800 gr. almıştık 3 aylık kontrolde artık ayda 1 kilo almak yavaş yavaş hayal olmaya başladı bizlere sağlıklı-keyifli olsunlarda varsın çıtı-pıtı olsunlar

3 aylık cnm.biraz önce sağlık ocağına gittim geldim.onlarda kıyafetleriyle 6100 kilo, boyu da 64 cm ölçtü. sağlık ocağına çok güvenemiyorum. öle hemen oldu bitti yapıyorlar.

evet bende güvenmiyorum.kıyafetle tartıyorlar.gecen ay bizim 250 g fazla tartmışlardı kıyafetle olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…