- 29 Kasım 2009
- 1.197
- 22
Şu ikonları bir türlü öğrenemedim gitti, yapabilseydim kıs kıs gülme işareti yapacaktım :)
Kızım olsaydı Asya Gülce koyacaktım. Oğluşum oldu Gökalp Mümtaz oldu. Mümtaz kayınpeder ismi değil kızlar. Anlamı "seçkin seçilmiş" demek, hoşumuza gitti koyduk. Bayağı bir itiraz aldı yalnız, eski isim yaşlı ismi gibi, dediler. Yusuf Kenan koyalım demiştim eşime, kısmet.
Bende de bayağı çene varmış iki dakkada neler yazdım :)
Maşallah kuzuya, Allah nazarlardan saklasın.
telefonla yazıyorsan bunu yapamazsın canım. ark. birine kızımın ismini söyleyince aa değişik değilmiş dedi. artık değişik duyulmamış isimler tercih edildiği için sıradan isimler duyunca insanların tuhafına gidiyor. kimse bi şey beğenmiyor. arkadaşımın biride keşke balık burcu olmasaydı. çok duygusal olur dedi. bende olsun içinde insanlık taşısın günümüzde yeterince duygusuz var. üstelik balık bayanı çok gösterişlidir tıpkı benim gibi dedim güldüm.. ..adıyla yaşasın güzelmiş adı.
maşallah allah esirgesin.. birazda çekik gözlüyüz sanki...sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
ütü değil de bende mobilyaların tozunu almayı hiç sevmiyorum. halbuki en basiti de o .
kızlar saç dökülmesinden bahsedilmiş. benimde normalde dökülür saçlarım,hamileliğin yarısına kadarda çok döküldü fakat sonra dökülme durdu.doğumdan sonra tekrar dökülmeye başladı,çok üzülüyorum.
iki gündür bu kürü yapıyorum umarım işe yarar.Saç Dökülmesine Bitkisel Çözüm / Karanfil Kürü ~ Kozmik Bakım hazırlaması ve uygulaması kolay,sizde inceleyin isterseniz.
daha önce diğer topiklerde rastlamıştım ama işe yarıyormu bilmem. bizi haberdar edersin canım...
sabah tırnağını keseyim derken kızımı uyandırmıştım hazır uyurken bi daha deneyeyim...