- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.522
bizde 1 aylıktan beri kullanıyoruz gülüm ilk başlarda günde 4 defe 4er damlaydı şimdi günde 2 defa 5 damla veriyoruz çok faydası var inşallah sizdede işe yararKizlar gaz icin sab simplex kullanan oldumu. biz buna baslamaya karar verdik doktoru aradim bunu al dedi kullananlar varmi etki ettimi
ayyyy kelebex cim rabbim hakkında hayırlısını versin bak bende korktum şimdi bizimde 1 ayı eçti eşim korunuyodu ama senin binde bir olan ihtimalin geldi bizi buldu prezervatif delik çıktı sütün korur felan dediler ama bende pek takılmamıştım bi testte ben yaptırayım bari iğne felanda vurunmadım ben bide sezeryanlıyız allahım isteyenlere nasip etsinDrdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum
gülüşüm ya kulağı ğrıyodu yatırarak ama felan veriyosan orta kulak intihabına yol açar dikkat et gülüşümbi ihtimalde DİŞLERRRRR belki dişleri çıkcaktır oda çene ve kulak ağrısı yapar ve bebi,şin eli hep orda olurmuş netten bi araştır bakalımkızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?