Saolun kizlar iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin hayirlisi olsun
Saolun kizlar iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin hayirlisi olsun
Canlarim cepten girdigim icin coklu alinti yapamiyorum
adanam, sen bi de beni dusun heycndan cok korku var gerci suann 2.ye hazir degilim
adenizeki,ahh canim keske oyle olsaydi annem de ablqmdan hemen snra bbna hamile kalmis koruma falan hikaye olmus kimisini koruyo kimisini korrummuyo bunyeyle alakali sanirim cannim
Anladım canım. Hayirlisi olsun.eger hamileysen dusunuyor musun dogurmayi yoksa aldircak misin.
günaydın annişler ve kuzuları
benim oğluşum gündüz sürekli emmek istiyo çocuk resmen dudak tiryakisi oldugündüz doğru düzgün uyumuyo hiç bir işimi yapamıyorum
gece kalkıp yapim
işlerimi dedim uyumuş olmama rağman çok uykum vardı biraz evde gezindim yattım
bu aralar çok uykum var kendimi yorgun hissediyorum
havalardan heralde bi sıcak bi serin
neyse benim tos tos durmuyo
Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum
zeynepahsencim, ben seni ilk bebeği olan bir anne sanıyordum, maşallah yaa, 3 çocuk yaş 32 :)
Biz 28'de ilk bebekle güreşip duruyoruz :)
Kelebexcim, inşallah gebe değilsindir diye düşünürken benim doğumdan sonra hiç adet olmadığım aklıma geldi. Ya kızlar umarım normaldir, hamile değilimdir, amanınnn :)
Bir de teyzem aradı geçen, 3. ayda kalça ultrasonu varmış, sıkı sıkı tembih etti. Biz 1 aylıkken yaptırmıştık, daha yapılıyor mu ki?
Burda da hiç okumadım..
Canım aynı yorgunluk bende de var, sanırım bünye artık kaldırmıyor. Doğumdan bu yana hepsi birikmiş yeni çıkıyor gibi geliyor, bebeğime tek bakıyorum eşim polis geç ve yorgun geliyor, ne kadar yardım etse de bir yere kadar. Vücudum dinlenemiyor kronik yorgunluk oluştu galibaBu arada benim kızda emmeye fena alıştı, bizim oralarda emmeyi öğrenmiş derler tokken de meme isteyen bebeğe, emzik aldıramıyorum artık meme vermesem elini emiyor
Kızlar biraz alakasız ama bilgisi olan varsa bir konuda danışmak istiyorum. Öğretmen olan arkadaşlar umarım yardımcı olur. Aday öğretmenken bebek mazereti ile ücretsiz izin kullanabiliyor muyuz?
cnm benim bildiğim kadarıyla alabiliyorsun aday öğretmenliğin 1 senede kalkarken onu saymıyorlar izinli olduğun zamanı 1 yılın içinde diyebiliyorum ...
bende gözümü kararttım artık yalancı meme vericem dedim ama malesef almadı memeyi
sanırım ben daha tatlı geliyorum
bide bu aralar gündüz uykusu geldiğinde kucağıma emzirmek için alıyorum kafasını koluma doğru gözlerinide kapatıcak şekilde gömüyo
acaba bişeyinimi eksik ediyorum diye düşünmeye başladım
belkide dediğin gibidir ilk zamanlar uyutmuyodu şimdi gece düzenimiz iyi ama ben bu sefer ne kadar uyusamda uykumu alamıyorum hep yorgun ve uykusuzum
Kızlar biraz alakasız ama bilgisi olan varsa bir konuda danışmak istiyorum. Öğretmen olan arkadaşlar umarım yardımcı olur. Aday öğretmenken bebek mazereti ile ücretsiz izin kullanabiliyor muyuz?
benim oğlum sürekli üzerini açıyo artık ben ötüyorum o açıyo kalında giydirmiyorum nerdeyse çıplak yatıyo ama yinede üzerindeki battaniyeyi tekmeleyerek üzerinden atıyo püfür püfür yatıyo
bi arkadaş demişti ne giydiriyosunuz diye
ben sadece çıtçıtlı sıfır kollu atletlerden giydiriyorum ayakları üşürsede çorap giydiriyorum
bu gün hava serin belki altına ince bi pijamada giydirebilirim
istanbul baya sıcak oluyo biz artık kısa ve sıfır kollu giyiyoruz
bende gözümü kararttım artık yalancı meme vericem dedim ama malesef almadı memeyi
sanırım ben daha tatlı geliyorum
bide bu aralar gündüz uykusu geldiğinde kucağıma emzirmek için alıyorum kafasını koluma doğru gözlerinide kapatıcak şekilde gömüyo
acaba bişeyinimi eksik ediyorum diye düşünmeye başladım
belkide dediğin gibidir ilk zamanlar uyutmuyodu şimdi gece düzenimiz iyi ama ben bu sefer ne kadar uyusamda uykumu alamıyorum hep yorgun ve uykusuzum
kullanabilirsin cnm ama adaylığın kalkmaz. şöyle anlatayım:normalde 1 sene filen görev yapsaydın adaylığın kalkacaktı ama sen bu süre içinde ücretsiz izne ayrıldın. ücretsiz izinden döndüğünde hala daha aday öğretmen olursun.
genede yanlış yönlendirmeyelim.bence hangi ilçeye yada ile bağlıysan internetten telefon nosunu öğren ara sor özlük bölümüne. ben aklıma takılan birşey olduğunda okul müdüründen önce onlara soruyorum.