2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

telefonla yazıyorsan bunu yapamazsın canım. ark. birine kızımın ismini söyleyince aa değişik değilmiş dedi. artık değişik duyulmamış isimler tercih edildiği için sıradan isimler duyunca insanların tuhafına gidiyor. kimse bi şey beğenmiyor. arkadaşımın biride keşke balık burcu olmasaydı. çok duygusal olur dedi. bende olsun içinde insanlık taşısın günümüzde yeterince duygusuz var. üstelik balık bayanı çok gösterişlidir tıpkı benim gibi dedim güldüm.. ..adıyla yaşasın güzelmiş adı.

sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
maşallah allah esirgesin.. birazda çekik gözlüyüz sanki...

ütü değil de bende mobilyaların tozunu almayı hiç sevmiyorum. halbuki en basiti de o .

daha önce diğer topiklerde rastlamıştım ama işe yarıyormu bilmem. bizi haberdar edersin canım...

sabah tırnağını keseyim derken kızımı uyandırmıştım hazır uyurken bi daha deneyeyim...

ayy bende sadece ben boyleyim saniyordum.bizde gezerek ayakta emiyoruz:))ayrica arada sinirleniyor damaklariyla bir cekiyor:))o tirmalama isinide cok yapitor gogsum cizik cizik savastan cikmisim gibi:))

Son düzenleme:
Yazin gelmesi guzel ama arkadas utu derdi bitmiyo yaaaa off utuyle bi butun oldum resmen
offff bende çık sıkıldım ütüden kendim için bişey ütülemiyorum kızımınkileride ütülemeyi bırakacam sanırım vaktim bile yetmiyo
sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
doktor 4 saat dedi gazını azaltırmış kilosuda ii dedi. 1 ayda 650 gr aldı az diye 3 saatte bi veriyorum şimdi gece 5-6 saatı buluyo bazen uykusu gündüz 2 saat uyudugu çok nadir 1 saat bile uyumuyo bazen
selam kızlar oğluşum yaklaşık 15 gündür dilini çiğniyor.sizin bebişlerde var mı böle bişi neden olabilir acaba :44::44::44:
dilinimi bilmiyorum ama bişeyler çiğniyo 3 gündür
kızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?

pazartesi doktora götürdük bizde kulagını tutuyo diye çok şükür bişi yokmuş ağlarken yapıyo hep sinirden sanırım saçlarınıda çekiyo

kızlar bakın kızıma top yaptım. kızımı ayağımda sallarken sıkıntıdan yapayım dedim. güzel olmadı diye atıcaktım ama annesinin emek verdiğini anlamış gibi nasıl sevdi. şaşkın şaşkın bakıyor topa. bir şeye benzetemedi galiba

Eklentiler

• $DSC_0271[1].jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar saç dökülmelerinden bahsedilmiş daha önce saçlarım topak topak elimde kalıyordu kel kalıcam diye korkuyordum denemediğim ilaç, kür vs. hiç biri kalmadı sonra tavsiye üzerine şampuanımın içine evigen, bepanten ve bemiks kapsül kırmaya başladım (hepsinden ikişer adet 750 ml. şampuan şişesine) eczanelerde satılıyor e ve c vitamini fiyatı da uygun kızlar ben bunu yaklaşık 1 senedir yapıyorum, hamileliğimde o şekilde geçti ve bir tane bile saçım dökülmedi. Hala da dökülmez aksine saç çıkartıyor çim adam gibi Denemek isteyenler için tavsiye edilir.

Hamilelik konusunda bende hala regl olmadım ve acayip sıkıntı yapıyor. Korkmuyor da değilim. Ay sonu itibariyle de tatile çıkıyoruz. Durdu durdu tatilde gelir diye düşünüyorum.

Külotlu çoraplardan bahsedilmiş ben oğluşum doğar doğmaz giydirmeye başladım ama geçen gün aile hekimimiz gördü ve şiddetle karşı çıktı giydirme diye hele ki erkek bebekler de ...

Birde kanguru aldık biz çok rahat ama onu da istemedi doktorumuz uzun süreli kullanımlarda omuriliğinde eğriliğe neden olur dedi

Maşallah beceriklisin ben dantelden kutu bile yapmayı bilmem iyi ki oğlum olmuş

Maşallah beceriklisin ben dantelden kutu bile yapmayı bilmem iyi ki oğlum olmuş

beni zaman zaman örme krizi tutar şallar danteller yazmalar yaparım ... şimdi kızıma neler yapsam diye düşünüyorum. kendine tunik bile ördüm. inş kışa kızımla aynı şeyi yapıp ikiz gibi giymeyi düşünüyorum. çok heycanlııı

selam herkese.nasilsiniz kizlar.bebeisler cok tatlilar divinity ve ela masallah.
kizlar benim bebis cok uyuyor.mesela bu gece 8 saat uyudu masallahbuyuk kizimda boyleydi.cok sukur ablasina cekti.

benim hamilelikte saçım dökülmemişti hiç,doğum sonrasıda dökülmedi ama son iki haftadır tutam tutam dökülüyor ama doktor bunun normal oldugunu söyledi geçici bir durum düzelecek daha sonra....

emme konusunda sabit bişey yok ama cok sık aralıklarla emmek istiyor..egerki cok doymadıysa daha kısa sürede emmek istiyor saat başı...ama iyice doyduysa 3-4 saat duruyor..

seni annemi sevdiğin için , seni bizi sevdiğin için , seni bizi koruyup kolladığın ,ağladığımızda bizi sarıp sarmaladığın ,en önemliside seni bizim babamız olup gururlandırdığın için çok seviyoruz...BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAM

kızlar babalar günü hediyemiz geldi..eşimin kahve keyfine dahada keyif katacağını düşünüyorum

aman yerler onu maşallah pek tatlı. değerlerin çok güzel canım bence . bizim baş çevremiz küçük 32 cm baş çevresi doğdu kızım annemi çok yırtmayım diye düşündü galiba şimdi 38 cm. bizde 3 aylığız diğere değerler yakın gibi. 60 cm , 6 kiloya da yakın bunlar benim ölçümlerim tabi:) çok sağlıklı duruyo kızın maşallah...

ben sadece anne sütü veriyorum. düzenli olarak iki saatte bir verdim ama kızım artık 3 saatte alıyor benimde amacım üç saate çıkarmaktı bi kaç kere oyaladım onu emzikle ama hiç hoşuna gitmemeişti tekrar iki saate dönüyüm dedim baktım ki alışmış kendi. şimdi üç saatte bi alıyo bazen dört bile oluyo çok nadir ama. bazan sütüm yetmiyor az zaten sütüm kızım nasıl doyuyo anlamıyorum. 5-10 dk emiyo sadece ama heralde kaliteli sütüm diyorum:). geceleri eğer iyi emerse 4-5 saat duruyo, sonra emziriyorum bi daha 3-4 saat gibi uyuyo. ama 7 de falan ayakta.

merhaba ANNELER bakıyorumda herkesımn bebısı buyumus bıozımkıde gulucukler sacıyorrr agular yapıyor hele sabahlARIII KELEBEX NASILSIN NASIL BEBEGIN

ben bile çok begendim emin o bayılıcaktır.bende eşime yapayım gerçi anneler gününde o bana yapmadı ama olsun utanır belki:)

Cok guzel bir hediye bayildim.

Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum

Sok oldum okuyunca. Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Benim de hamilelik suphem vardi. 3 tane test yaptim. Sonuc negatif. Bebek her kustugunda annem acaba hamile misin diyordu. Sutun tadi degisirmis. Bebek sevmezmis, belki zarari da olurmus bebege. Test yaptim ben de bu yuzden. Daha adet de olmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…