Şu ikonları bir türlü öğrenemedim gitti, yapabilseydim kıs kıs gülme işareti yapacaktım :)
Kızım olsaydı Asya Gülce koyacaktım. Oğluşum oldu Gökalp Mümtaz oldu. Mümtaz kayınpeder ismi değil kızlar. Anlamı "seçkin seçilmiş" demek, hoşumuza gitti koyduk. Bayağı bir itiraz aldı yalnız, eski isim yaşlı ismi gibi, dediler. Yusuf Kenan koyalım demiştim eşime, kısmet.
Bende de bayağı çene varmış iki dakkada neler yazdım :)
Maşallah kuzuya, Allah nazarlardan saklasın.
sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
kızlar saç dökülmesinden bahsedilmiş. benimde normalde dökülür saçlarım,hamileliğin yarısına kadarda çok döküldü fakat sonra dökülme durdu.doğumdan sonra tekrar dökülmeye başladı,çok üzülüyorum.
iki gündür bu kürü yapıyorum umarım işe yarar.Saç Dökülmesine Bitkisel Çözüm / Karanfil Kürü ~ Kozmik Bakım hazırlaması ve uygulaması kolay,sizde inceleyin isterseniz.
bu aralar çok sinirliyiz...kızım delleniyor arada mememi ısırıyor ..dişleri olsa koparır heralde..damaklarıyla bile acıtıyor
az önce yine meme vermek için kızımla cebelleştim..kedi gibi tırmaladı heryerimi :95:...arada geliyorlar benim kıza:100:
bende gezdire gezdire aynaya falan baktırarak emzirdim
offff bende çık sıkıldım ütüden kendim için bişey ütülemiyorum kızımınkileride ütülemeyi bırakacam sanırım vaktim bile yetmiyoYazin gelmesi guzel ama arkadas utu derdi bitmiyo yaaaa off utuyle bi butun oldum resmen
doktor 4 saat dedi gazını azaltırmış kilosuda ii dedi. 1 ayda 650 gr aldı az diye 3 saatte bi veriyorum şimdi gece 5-6 saatı buluyo bazen uykusu gündüz 2 saat uyudugu çok nadir 1 saat bile uyumuyo bazensadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
dilinimi bilmiyorum ama bişeyler çiğniyo 3 gündürselam kızlar oğluşum yaklaşık 15 gündür dilini çiğniyor.sizin bebişlerde var mı böle bişi neden olabilir acaba :44::44::44:
kızlar bebeğim 2 gündür kulağını tutuyor neden bilen var mı ?
Canım her bebek farklı muhakkak düzenini kuracak o da. Gündüz saatlerine göre gece emse telef olurum ben, Emerken çok yoruluyorsa uyuya kalıyordur normal bunlar, bizim kız da başlarda kalkıyordu aynı senin bebiş gibi ama bir anda küt diye kesti ve uzun uykular başladı. Dönem dönem bunlar yaşanıyor, en geç 4. aya gece uykusu uzar diye biliyorum. Kaç aylık oldu bebişin?
3 ay 2 günlük inşallah bakalım uzarda bende dinlenirşm
kızlar bakın kızıma top yaptım. kızımı ayağımda sallarken sıkıntıdan yapayım dedim. güzel olmadı diye atıcaktım ama annesinin emek verdiğini anlamış gibi nasıl sevdi. şaşkın şaşkın bakıyor topa. bir şeye benzetemedi galiba
Maşallah beceriklisin ben dantelden kutu bile yapmayı bilmem iyi ki oğlum olmuş
Eki Görüntüle 733274
selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
asyaseyhan,
asyaazra,
asya35
niklere bak hepside asyalı
emzirme döneminde oluyor.benimde dökülüyor.vitamin alın mutlaka.birde milupanın lactamili içinde her türlü vitamin ve folik asit var.
sadece anne sütü veren arkadaşlar kaç saatte bir emziriyosunuz gece en uzun kaç saat uyuyor bebişleriniz
Eki Görüntüle 733640 Eki Görüntüle 733641
seni annemi sevdiğin için , seni bizi sevdiğin için , seni bizi koruyup kolladığın ,ağladığımızda bizi sarıp sarmaladığın ,en önemliside seni bizim babamız olup gururlandırdığın için çok seviyoruz...BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAM
kızlar babalar günü hediyemiz geldi..eşimin kahve keyfine dahada keyif katacağını düşünüyorum
merhaba ANNELER bakıyorumda herkesımn bebısı buyumus bıozımkıde gulucukler sacıyorrr agular yapıyor hele sabahlARIII KELEBEX NASILSIN NASIL BEBEGIN
Eki Görüntüle 733640 Eki Görüntüle 733641
seni annemi sevdiğin için , seni bizi sevdiğin için , seni bizi koruyup kolladığın ,ağladığımızda bizi sarıp sarmaladığın ,en önemliside seni bizim babamız olup gururlandırdığın için çok seviyoruz...BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAM
kızlar babalar günü hediyemiz geldi..eşimin kahve keyfine dahada keyif katacağını düşünüyorum
Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum