Bugun kaynannnam gelliiyoooo
Allah billlirr ne karistirmak icin geliyoo sinnirlerim cok bozukbiseyleeri bahane edip genne gelmenin yolunu buldu kadin daha gideli 1.5 ay oldu tavir koydum bi kere kandilde aradim esimin zoruyla soguk knstum essek degil yaa anlar diye dusundum de nerde yuzsuz yuzsuuz yine geliyo bi de gelmeden 2 gun once hbr verdii esime ben bebekli kdnimmm musait miyim degilmiym kiminn umrunda!evim dingonun ahiri yaa istedigi gibi gelir gider akrabalarinnni toplar eve bna sormadan offf offf cok doluyuum vala
Allah yardımcın olsun ...kaynanamın bana yaptığı hiçbişey yok ama ben bile geriliyorum oraya giderken veya onlar gelecekken
bide seninki yatılı ..Allah sabır versin
kızlar rotayı yaptırmaya karar verdimm...ayın 7 sinde üç ay doluyor...o günmü yaptırmalıyım geç olsa sorun olurmu??yada zaten geçmi kaldım?? 3 ay dolmadanmı yapılacaktı??
benim bildiğim ilkini 3 ay dolmadan yaptırıyrsun..benim doktrm bana sormadan yaptı tatlım ..benimde bugün sağlık ocağında 3 ay kontrolü vardı gitmedm bir şey olmaz inşallah =(
merhaba bayanlar benim de 15 inde eşimin annesi ve babası geliyor ...ama bebek görmeye çünkü hiç görmediler .. eltimin çocuğuna bakyrlardı okullar kapanınca hemen gelecekler yani..ben çok rahatım ama eşim stresli=))))))ben annesi ve babasına nasıl davranırm kestremyr heralde=)))) kayınvalidemin bene hiç zararı yok babasınında...ama evlilğimizin ilk zamanlarında eşimle ailesi yüzünden tartıştıklarımız oldu hala onun etkisinde !! camlarımı sildim kapılarımı sileceğim evi biraz temizleyeyim diye uğraşyrm tek derdim o!!! ama oğullarının evi sonuçta rahat etsinler diye elimden geleni yapacağım..
Ne guzel etliye sutluye karismadan duruyo demekki bnmki oyle degil malesefbnmki temiz olan evimde gardrobumuzu acip daginik mi diye bakar kac kere yakaladim o derece yani burda kizi da var inatla bizde kaliyo ona gitmiyo kizinin evi de koskoca villa yatak battiyomus kizi da koltukta yatmasina izin vermiyomus oyle diyo
canım nerelerdesin, terkettin buraları
senin kaynana da az değilmiş, Allah kolaylık versin canım sana, benim öyle bi derdim yok neyse
Merhaba canım..
Valla bi şubat anneleri bi burası gidip geliyorum..
Şubat doğumluyuz ya hani
Fırsat bulamıyorum doğrudüzgün pek giremiyorum internete..
Genelde facebook'dan takip ediyorum..
Sen nasılsın , bebeğin nasıl?
Buarada hayırlı kandiller dilerim...
ahh ahhh sorma içi de dışı da beni yakıyor
eğer buraya yazamasam don fanila gönderin cezaevine
merhaba arkadaşlar bebişime 12 mart 2013 de kavuştum nerdeyse 3 aylık olacak inşallah gelişimi gayet iyi 6800 kiloya ulaştık maşallah normalde doğumdan itibaren her bezine kaka yapıyordu ama 1 haftadır azaldı çişini güzel yapıyor ama kak 2 kere günde normal mi bilmiyorum her bezde götrürken şimdi acaba sütüm mü azaldı ki diyorum ama sütüm de azalsa çok ağlar diyorum sizin bebekler nasıl kaka düzeni şunu farkettim emince güzel ce fazlasını da çıkartıyor yardımcı olun lütfen
ilahi, güldürdün beniokadar vahim diyosun,
kızlar üç aylık oldu bebişler biraz daha büyüdüler, neler yapabiliyorlar paylaşalım mı. ve neler yaptırmaya çalışıyoruz böylelikle bebişleri bilinçli büyütelim. mesela benimki sabahları ağzını aça aça gülüyor ama öyle sesli değil. oyun halısındaki oyuncaklara vurmayı seviniyor ses geldikçe heyecanlanıyor elini ayağını kaldırp indirip duruyo. karşılıklı konuşuyoruz bide.sizler neler yapıyorsunuz????????????