- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum ama öntarafı yıkıorum arkası zor oluo
doğduktan sonra ilk banyosunda yardım aldım, sonrasında hep kendim yıkıyorum, küvet filesi kullanıyor musun canım, büyük kolaylık sağlıyor.
Ben gündüzleri tek başıma yıkıyorum canım.gece yatarkende babsıyla yıkanıyo.duş teknesi kullanıyoruz. içine alçak bi tabure koydum.girmeden herşeyini hazırlıyorum.suyun ısısını ayarlayıp açık bırakıyorum sonra oğlumu da alıp giriyorum.bacaklarımın üzerine yatırıp önce sırtüstü yıkıyorum kese sünger falan kullanmıyorum aynı şekilde başı geriye doğru olduğu için başını yıkıyorum gözüne de hiç su kaçmıyo.sonra yüzüstü çevrip köpüklüyorum. bu şekilde saatlerce durabilir.çok seviyoen son avcuma su alıp yüzünü sıvazlıyorum.iyice alıştı günde 2 kez yıkanmaya çok rahat uyuyo.şimdide yıkandı uyumak üzere
Kızlar slm herkese iyi akşamlar bebişlerimize de bol uykulu huzurlu geceler bişey sorucam demin oğlum çok fena ağladı çığlık attı uğundu falan çok uzun sürmedi ama feciydi ya uyudu şimdi . oğlum 2,5 aylık ve nurse harveys kullanıyorduk bitince evde zinco vardı ona başladım ama dün hiç kaka yapmadı normalde 3-4 kez az da olsa yapar zorlanmadan gazını da çıkarır hızursuz da değildi bütün gün bu gaz sancısı mı yine olurmu ki
Maşallah yaa, ne güzel bitmiş, hiç kullanmadınız mı gaz ilacı? İlacı kesmeye korkuyorumBuyuk ihtimal gazdan canim ben ve gittigim drlar gaz ilacini onermiyolar bagirsaklari duzzene giriyo ilk 3 ay mudahale etmek yanlis dediler cok zorlanrsa zeytinyagi ver dedler 50 kusur gunlukken gaz sancilarimiz neredeyse bitti ilac kullanimini bitirmelisin bnce ki vebegin bagirsaklari duzzene girsin
Tebrikler, tekbaşınıza helal olsun. Ben eşimi bekliyorum akşam yıkıyoruz, o da düzensiz olmaya başladı, bazen 3-4 güne sarkıyor yıkanması. Birkaç kez gündüz komşumuzu çağırdım, biraz yaşlı bir teyzemiz, bebeği evire çevire sakınmadan tertemiz yıkadı, yalnız çok ağladı yavrum :) Eee annesi babası nazlandıra nazlandıra yıkıyordu, el öyle naz niyaz dinler mi :) Şimdi çağırmayacağım teyzeyi, sudan korkmasın çocuk, küvetine havlu koyup başını yükseltip suyun içine sokacağım, bir iki defa yarıum yamalak yapmıştım, inşallah beceririrm.
doğduktan sonra ilk banyosunda yardım aldım, sonrasında hep kendim yıkıyorum, küvet filesi kullanıyor musun canım, büyük kolaylık sağlıyor.
eczagul canım, ben de o biberonu deneyim, inşallah tutar. Bu arada babası "aman sakın memede uyutma" diyordu, farkettim ki oğlum memede uyumaya başlamış, daha doğrusu tam anlayamıyorum acıktığı için mi yoksa uykuya geçiş için mi tutuyor memeyi keşefedemedim. Eğer öyleyse yandığımın resmidir. Hayır bakıcıya ne diyeceğim memede uyuyan çocuk için. Pöfff..[Elinde sigara olan ikon, ben daha yapamıyorum :)]Canım Nuby nin özel anne göğüs uçlu biberonu var.biz de onu kullanmıştık.biberonun ucu anne göğsü şeklinde.anlamıyor biberonla içtiğini bile.bi de baya yumuşak.ten hissi de veriyor biberonun ucu.tavsiye ederim`;9
Canım ben de colica ve metsil kullanmıştım, şimdi Biogaia kullanıyorum, gaz sancısına bayağı iyi geldi. O ağlamalar için sancı diye duymuştum.
Maşallah yaa, ne güzel bitmiş, hiç kullanmadınız mı gaz ilacı? İlacı kesmeye korkuyorum
Tebrikler, tekbaşınıza helal olsun. Ben eşimi bekliyorum akşam yıkıyoruz, o da düzensiz olmaya başladı, bazen 3-4 güne sarkıyor yıkanması. Birkaç kez gündüz komşumuzu çağırdım, biraz yaşlı bir teyzemiz, bebeği evire çevire sakınmadan tertemiz yıkadı, yalnız çok ağladı yavrum :) Eee annesi babası nazlandıra nazlandıra yıkıyordu, el öyle naz niyaz dinler mi :) Şimdi çağırmayacağım teyzeyi, sudan korkmasın çocuk, küvetine havlu koyup başını yükseltip suyun içine sokacağım, bir iki defa yarıum yamalak yapmıştım, inşallah beceririrm.
eczagul canım, ben de o biberonu deneyim, inşallah tutar. Bu arada babası "aman sakın memede uyutma" diyordu, farkettim ki oğlum memede uyumaya başlamış, daha doğrusu tam anlayamıyorum acıktığı için mi yoksa uykuya geçiş için mi tutuyor memeyi keşefedemedim. Eğer öyleyse yandığımın resmidir. Hayır bakıcıya ne diyeceğim memede uyuyan çocuk için. Pöfff..[Elinde sigara olan ikon, ben daha yapamıyorum :)]
doğum çizelgeni nasıl yaptım canım, benimki kaybolmuş tekrar yapamadım
Lilpie den yaptim google yaz cikar canim
canım, googleden girdim, resmi seçtim herşey hazır, gelgelelim profilimde çıkmıyor, acaba sitede mi bi problem var yoksa ben mi bişeyleri eksik yapıyorum, biraz açıklar mısın nasıl yaptığını zahmet olmazsa
merhaba arkadaşlar bebişime 12 mart 2013 de kavuştum nerdeyse 3 aylık olacak inşallah gelişimi gayet iyi 6800 kiloya ulaştık maşallah normalde doğumdan itibaren her bezine kaka yapıyordu ama 1 haftadır azaldı çişini güzel yapıyor ama kak 2 kere günde normal mi bilmiyorum her bezde götrürken şimdi acaba sütüm mü azaldı ki diyorum ama sütüm de azalsa çok ağlar diyorum sizin bebekler nasıl kaka düzeni şunu farkettim emince güzel ce fazlasını da çıkartıyor yardımcı olun lütfen
Canim step3 u tamamladiktan sonra cizelgrnin altinda img url var ona tikla cikan adresi kopyala profil duzenlemene gel orfa asagilarda cizelge yaziyo ooraya kkopyala degisiklikleri kaydet yap olur
teşekkür ederim canım, galiba şimdi oldu img url seçmemişim ondan olmadı galiba
kulaklarına pamuk tıkaya bilirsin ben yapmıyorum kafasının üstünden dikkatlı dökmeye çalışıyorum zaten kımılmamıyo sağa solaCevaplar için teşekkürler ilk defa oldu böyle şimdi anladım Gazlı bebekleri ben de hergüm yıkıyorum oğlumu artık havalar ısınınca. Ama tek başıma değil hem tutup hem kulaklarını kıvırıp hem nasıl su döküyosunuz tabi ben bebek küveti ve filesi kullanıyorum
Oldu oldurica ederiim ccnm
kulaklarına pamuk tıkaya bilirsin ben yapmıyorum kafasının üstünden dikkatlı dökmeye çalışıyorum zaten kımılmamıyo sağa sola
bende yaptım tşkler
Cevaplar için teşekkürler ilk defa oldu böyle şimdi anladım Gazlı bebekleri ben de hergüm yıkıyorum oğlumu artık havalar ısınınca. Ama tek başıma değil hem tutup hem kulaklarını kıvırıp hem nasıl su döküyosunuz tabi ben bebek küveti ve filesi kullanıyorum