Bende sabahlari altını acıyorum masaj ve spor yaptırıorum cok seviyor ayrıca müzik acıyorum sarkı söyleyip konusuyorum
Baby tv izlio hafif dik yatmak istiyor yada kucak ses cıkaran oyuncagı var onu görûnce eller ayaklar durmuo bende oyun halısı alicam nezamandır alamadım ve karar veremedim sizlerde hangisi var
Bide babamız gelince heycanlanıo
Canim seninki kac gunluk
10 haziranda 3 aylık olcaz 85 günlüğüz:)
kızlar durum çok kötü...kızım emmiyor deiricem,alıp memeye koydugum anda cıglık atıyo basını ve ayaklarını geriye doğru atıp kaskatı oluyor,yay sekline giriyor...ne demek bu şimdi
gazı olabilir canım, kızım böyle olunca gazı var demek bizde. biraz sakinleşsin daha sonra emzirmeyi dene,
Biz sanırım hepinizden büyüğüz veee abla oluyoruz
Çünküüü 114günlüğüz
Bizim kız sanırım şanslı, hem oyun halısı hem salıncağı hem oyunpark yatağı hemde beşiği var odasında...
Hepsinde yarım saat oynadı mı gün bitiyor..Hangisine koysam pıt diye uyuyup gidiyor..
Bizimkinin en çok hoşuna giden ise onun eski çektiğim videoları izlemek onlara bakıp bakıp sesli kahkahalar atıyor..
Kendini görüp sesini duyunca çok hoşuna gidiyor...
Kendini beğeniyor megaloman kızım benim
anlamadım gercekten ilk defa böyle bişey yapıyor 3 aylık oldu kızım...ilk defa memyı istemıyor meme verince nasıl aglıyor çok şaşırdım..sag memede aglamıyor ama çok garıp
kızlar durum çok kötü...kızım emmiyor deiricem,alıp memeye koydugum anda cıglık atıyo basını ve ayaklarını geriye doğru atıp kaskatı oluyor,yay sekline giriyor...ne demek bu şimdi
anlamadım gercekten ilk defa böyle bişey yapıyor 3 aylık oldu kızım...ilk defa memyı istemıyor meme verince nasıl aglıyor çok şaşırdım..sag memede aglamıyor ama çok garıp
masallah ne güzel bizde öyle gunler gecirsek keşke...tek basına hiç zaman gecırmıyor aglıyor benım kızım kendi uyumuyorda....
rota virüs ne zaman yaptırdınız siz bızımkı 3 ayını dolduuruyor zaman gecmedı dımı??
Aynaya bakinca annemin kucagindaki de kim diye mimdusunuyorlar yoksa anliyorlar mi kendileri oldugunu ?hayırlı kandiller..
bebeklerimiz büyüyor artık,bilinçlenmeye başladılar..oğluma gelince,sizinkiler gibi sabahları çok neşeli,gülerken arada ses çıkarmayı başarıyor kahkaha atacak gibi yapıyor..gün içinde de maşallah neşesi iyi,ara ara mızmızlık yapıyor tabii..tv izlemek istiyor,oyun halısında vakit geçiriyor..bugün aynaya bakıttım çok sevindi,egıııı diye diye güldü..yanında hep beni istiyor ama babasında da duruyor..akşamları rahatım yani.banyoyu hiç sevmiyor maalesef,bebek arabasıyla gezmekten ve arabadan da hoşlanmıyor..benim bildiğim bebekler arabada uyur,oğlum uykusu yoksa ekstra uyumuyor,hatta zaman zaman ağlayıp kucakta yolculuk istiyor,tabii yorucu oluyor haliyle..gündüz uykusu az,gece uyuyor..bugün gaz ilacı vermedim,rahatsız olmadı vermicem artık..kaka ve çiş sayımızda azalma yok..bez canavarı maşallah,altını ıslatınca dakika durmuyor ağlıyor..alt açmasına yatırıp pijamayı çıkarınca gülümsemeye başlıyor..bizde durum böyle,şu anda meme için çığlık atıyoriyi akamlarr
Ck guzel bir fikir. Benim bebegim sinirli bir bebek. Meme istemeyince beni itiyor. Bacagina dokunuyorsam tekmeler gibi yapiyor. Daha bir suru sey. Masallah cok seviyorum onu.kızlar üç aylık oldu bebişler biraz daha büyüdüler, neler yapabiliyorlar paylaşalım mı. ve neler yaptırmaya çalışıyoruz böylelikle bebişleri bilinçli büyütelim. mesela benimki sabahları ağzını aça aça gülüyor ama öyle sesli değil. oyun halısındaki oyuncaklara vurmayı seviniyor ses geldikçe heyecanlanıyor elini ayağını kaldırp indirip duruyo. karşılıklı konuşuyoruz bide.sizler neler yapıyorsunuz????????????
Bende sabahlari altını acıyorum masaj ve spor yaptırıorum cok seviyor ayrıca müzik acıyorum sarkı söyleyip konusuyorum
Baby tv izlio hafif dik yatmak istiyor yada kucak ses cıkaran oyuncagı var onu görûnce eller ayaklar durmuo bende oyun halısı alicam nezamandır alamadım ve karar veremedim sizlerde hangisi var
Bide babamız gelince heycanlanıo
masallah ne güzel bizde öyle gunler gecirsek keşke...tek basına hiç zaman gecırmıyor aglıyor benım kızım kendi uyumuyorda....
rota virüs ne zaman yaptırdınız siz bızımkı 3 ayını dolduuruyor zaman gecmedı dımı??
Biraz anlatir misin? Bana da cesaret gelin.sizden aldığım cesaretle dün ilk defa kızımı tek başıma yıkadım. sadece en son aşamada birazcık ağladı o da normal diye düşünüyorum. annemle yıkıyodum normalde. ama o da haftada 1 kere oluyordu. kışın hava soğuk diye sorun olmuyordu. ama artık yaz. 2-3 günde bir yıkamayı düşünüyorum kendim. babasını bekleyemiyorum. çünkü babası akşam 9.3-10 gibi geliyor eve. o zaman zaten oğlum uyumuş oluyor.saolsun bebeğimde bu ilk deneyimimde beni çok zorlamadı. suyu zaten seviyordu. iyi oldu kendime güvenim geldi.
bu arada emzik almaya yavaş yavaş alıştırmaya başladım. bebeğim doğduğunda emzik alıyordu ama sonra almamaya başladı. 3-4 gün önce aklıma geldi verim. attı hemen. biraz ısrarla kısada olsa tutmaya başladı. şimdi bazen 3-4 dk ağzında tutabiliyor.ama sonra tükürüyor. inş zamanla daha uzun süreli tutabilir.
Allah sana sabir vermesin. Sevmedigin ot misali olmus.Bugun kaynannnam gelliiyoooo
Allah billlirr ne karistirmak icin geliyoo sinnirlerim cok bozukbiseyleeri bahane edip genne gelmenin yolunu buldu kadin daha gideli 1.5 ay oldu tavir koydum bi kere kandilde aradim esimin zoruyla soguk knstum essek degil yaa anlar diye dusundum de nerde yuzsuz yuzsuuz yine geliyo bi de gelmeden 2 gun once hbr verdii esime ben bebekli kdnimmm musait miyim degilmiym kiminn umrunda!evim dingonun ahiri yaa istedigi gibi gelir gider akrabalarinnni toplar eve bna sormadan offf offf cok doluyuum vala
kızlarrr memeyı alamyıp aglayan kızım bıberonla mama yaptm yapıştı resmen şapır şupur içiyo(( buda nerden cıktı sımdı ben hep meme veriyodum sadece bır kez mama verıyodum gunde...
Aynaya bakinca annemin kucagindaki de kim diye mimdusunuyorlar yoksa anliyorlar mi kendileri oldugunu ?
kendine baka baka gülüyor ,elini aynaya uzatıp dokunmaya çalışıyor,epey güldü,ses çıkardı . kaydettik biz de