2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bebek26.com kızlar bu siteye bi atın, çok güzel şeyler, ben çok beğendim
(siteden alıntı yapamadım, google dan yazarsanız çıkar, ya da facebook tan)

doğduktan sonra ilk banyosunda yardım aldım, sonrasında hep kendim yıkıyorum, küvet filesi kullanıyor musun canım, büyük kolaylık sağlıyor.
Kullanıyorum ama öntarafı yıkıorum arkası zor oluo

Budaha mantıklı cünkü ayaklar hic durmuo sürekli cırpınio

merhaba arkadaşlar bebişime 12 mart 2013 de kavuştum nerdeyse 3 aylık olacak inşallah gelişimi gayet iyi 6800 kiloya ulaştık maşallah normalde doğumdan itibaren her bezine kaka yapıyordu ama 1 haftadır azaldı çişini güzel yapıyor ama kak 2 kere günde normal mi bilmiyorum her bezde götrürken şimdi acaba sütüm mü azaldı ki diyorum ama sütüm de azalsa çok ağlar diyorum sizin bebekler nasıl kaka düzeni şunu farkettim emince güzel ce fazlasını da çıkartıyor yardımcı olun lütfen

Canım ben de colica ve metsil kullanmıştım, şimdi Biogaia kullanıyorum, gaz sancısına bayağı iyi geldi. O ağlamalar için sancı diye duymuştum.

Maşallah yaa, ne güzel bitmiş, hiç kullanmadınız mı gaz ilacı? İlacı kesmeye korkuyorum

doğduktan sonra ilk banyosunda yardım aldım, sonrasında hep kendim yıkıyorum, küvet filesi kullanıyor musun canım, büyük kolaylık sağlıyor.
Tebrikler, tekbaşınıza helal olsun. Ben eşimi bekliyorum akşam yıkıyoruz, o da düzensiz olmaya başladı, bazen 3-4 güne sarkıyor yıkanması. Birkaç kez gündüz komşumuzu çağırdım, biraz yaşlı bir teyzemiz, bebeği evire çevire sakınmadan tertemiz yıkadı, yalnız çok ağladı yavrum :) Eee annesi babası nazlandıra nazlandıra yıkıyordu, el öyle naz niyaz dinler mi :) Şimdi çağırmayacağım teyzeyi, sudan korkmasın çocuk, küvetine havlu koyup başını yükseltip suyun içine sokacağım, bir iki defa yarıum yamalak yapmıştım, inşallah beceririrm.
eczagul canım, ben de o biberonu deneyim, inşallah tutar. Bu arada babası "aman sakın memede uyutma" diyordu, farkettim ki oğlum memede uyumaya başlamış, daha doğrusu tam anlayamıyorum acıktığı için mi yoksa uykuya geçiş için mi tutuyor memeyi keşefedemedim. Eğer öyleyse yandığımın resmidir. Hayır bakıcıya ne diyeceğim memede uyuyan çocuk için. Pöfff..[Elinde sigara olan ikon, ben daha yapamıyorum :)]

Hic kullanmadim canim sdce masaj yaptim

Evet ya bu gaz bizide mahvediyo bebisleri 3. aylik olan anneler gercekten 3. aydan sonra geciyomu gaz sancilari ben buyuk bi umutla 3. Ayi bekliyorum

Lilpie den yaptim google yaz cikar canim

canım, googleden girdim, resmi seçtim herşey hazır, gelgelelim profilimde çıkmıyor, acaba sitede mi bi problem var yoksa ben mi bişeyleri eksik yapıyorum, biraz açıklar mısın nasıl yaptığını zahmet olmazsa

Cevaplar için teşekkürler ilk defa oldu böyle şimdi anladım Gazlı bebekleri ben de hergüm yıkıyorum oğlumu artık havalar ısınınca. Ama tek başıma değil hem tutup hem kulaklarını kıvırıp hem nasıl su döküyosunuz tabi ben bebek küveti ve filesi kullanıyorum

Canim step3 u tamamladiktan sonra cizelgrnin altinda img url var ona tikla cikan adresi kopyala profil duzenlemene gel orfa asagilarda cizelge yaziyo ooraya kkopyala degisiklikleri kaydet yap olur

bebekler büyüdükçe normale dönüyorlar, yani bizim gibi; doğal olarak da kaka yapma sayıları da azalıyor, benim kızım da 7 mart doğumlu, nispeten önceye göre kaka sayısı azaldı, önceki sayfaları okuduysan, üç güne bir kakasını yapan bebekler bile var, doktorlar bu duruma normal diyormuş.
doymasa çok ağlar, sütün de varsa bebiş de güzel emiyosa aç değildir, kilosu da gayet iyi maşallah
endişelenecek bi durum yok bence canım

Canim step3 u tamamladiktan sonra cizelgrnin altinda img url var ona tikla cikan adresi kopyala profil duzenlemene gel orfa asagilarda cizelge yaziyo ooraya kkopyala degisiklikleri kaydet yap olur

teşekkür ederim canım, galiba şimdi oldu img url seçmemişim ondan olmadı galiba

sizden aldığım cesaretle dün ilk defa kızımı tek başıma yıkadım. sadece en son aşamada birazcık ağladı o da normal diye düşünüyorum. annemle yıkıyodum normalde. ama o da haftada 1 kere oluyordu. kışın hava soğuk diye sorun olmuyordu. ama artık yaz. 2-3 günde bir yıkamayı düşünüyorum kendim. babasını bekleyemiyorum. çünkü babası akşam 9.3-10 gibi geliyor eve. o zaman zaten oğlum uyumuş oluyor.saolsun bebeğimde bu ilk deneyimimde beni çok zorlamadı. suyu zaten seviyordu. iyi oldu kendime güvenim geldi.

bu arada emzik almaya yavaş yavaş alıştırmaya başladım. bebeğim doğduğunda emzik alıyordu ama sonra almamaya başladı. 3-4 gün önce aklıma geldi verim. attı hemen. biraz ısrarla kısada olsa tutmaya başladı. şimdi bazen 3-4 dk ağzında tutabiliyor.ama sonra tükürüyor. inş zamanla daha uzun süreli tutabilir.

kulaklarına pamuk tıkaya bilirsin ben yapmıyorum kafasının üstünden dikkatlı dökmeye çalışıyorum zaten kımılmamıyo sağa sola
Oldu oldurica ederiim ccnm

bende yaptım tşkler

bi taburede oturup bacağının üzerinde başını geri verdirip su döktüğünde kulağına su değmio yüzü bile ıslanmıo oğlumun en son çıkarken yıkıom elimle onları.alışınca günde iki kere yıkamak istersin çünkü aynı zamanda bende duş alıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…