böyle durumlarda emzik iyi oluyor kullanıyomusun bilmiyorum ama; benim kız da bebek arabasında hemen uyur, evde o kadar uyumaztabi ki dışarı çıkacaksın canım, bebekler hergün bi huy değiştiriyor, bu zamanlar da geçecek, herşey gör bak nasıl da rayına oturacak
Emzik veriyorum canim ama o sinirle onufa almiyo bizde hicbisey raya oturmuyo hatta dahada raydan cikiyo
selamlar mart anneleri banyodan konuşulmuş bizde banyodan çıkmıyoruz. bende günaşırı yıkıodum. drmuz kızdı.kışın hergün yıkanır yazın günde 2 yada 3 kez dedi.sabah ve akşam dışarı çıkmalıymışız.o yüzden hep sokaklardayız.gelince yıkanıp beslenip uyuyoruz.gece yatarken tekrar yıkanıyoruz.sonra sabaha kadar deliksiz uyku.yani anlayacağınız evde işi gücü bırakdım gezip gezip yıkanıyoruz.
peki canım nasıl yapıosunuz bu işi..hem şaşırıdm hem özendim valla
ben sabah kahvaltısını 1 saate yapıorum nerdeyse...sonra akşam yemeğine başlıyorum saat 18e ancak yetişiyor oda 1 çeşit yemek yani.50 kere yakıp 50 kere kapatıyorum ocağın altını,her gün farklı bi lezzet keşfediyoruz böylelikle
ben öyle dışarı çıksam bide yıkasam ne olur halimiz acaba...
biraz tüyo ver bari
benim oğlumda aynı seni kızın gibi....
ne uyuyor ne duruyor.
5 gün önce saçımı kestirmeye gittim yolda ayrı rezil oldum kuaförde ayrı,
kadın saçımı ben ayaktayken kesti.şekil bile verdirmeden koşa koşa eve geldim...
Bizimki de öyleydi canım, anlaşılan rahat bir gün seni bekliyor :) uyanık olsa bile tatlı bir sersemliği oluyor. Normalde ateşi 36.5 civarıydı aşı günü en fazla 36.9 dedi, ateş düşürücüye gerek bile kalmadı. İnşallah sende benim kadar rahat atlatırsın bugünü.
Maşallah oğluna :) Rabbim nazarlardan korusun. Bizim ki 80 günlük bugün tartıldı daha 5400 olmuş :)
merhabalar
konak nasıl bişi
kızımın saç dipleri sarı gibiydi tırnagımla hafif kaşıdım kalktı kafasının üstü öyle yanlarda ve arkada yok son banyosunu dalınle yaptırdım şampuan değişikliginden mi konak mi bilemedim tırnagımla baya kalkdırdım kepekli gibi oldu yavrucak :)
bu arada inanılmaz çok saçımıznasıl temizleyecem tarakla olmuyo denedim zeytinya sürsem dedim temizlemem çok zor en fazla 2 tur saçlarını yıkatıyo
canikom tırnağınla kaldırma zeytinyağı tek çare sürüp yarım saat beklet sonra tara bizim de saçımız çok2 turda geçiyo zeytinyağı
saç çok fazla ve uzun sonrasında temizleyememekten korkuyorum bitlenmesin bi de çocuk :)
kız ne biti bişeycik olmaz iyice şampuanla bizim de uzun tertemiz oluyo kafası
merhabalar
konak nasıl bişi
kızımın saç dipleri sarı gibiydi tırnagımla hafif kaşıdım kalktı kafasının üstü öyle yanlarda ve arkada yok son banyosunu dalınle yaptırdım şampuan değişikliginden mi konak mi bilemedim tırnagımla baya kalkdırdım kepekli gibi oldu yavrucak :)
bu arada inanılmaz çok saçımıznasıl temizleyecem tarakla olmuyo denedim zeytinya sürsem dedim temizlemem çok zor en fazla 2 tur saçlarını yıkatıyo
bebeişim bütün gün uyumayınca saçlarıyla oynarken uyuya kaldı bu saatten sonrada uyanmazsa sabah yıkasam süreyi çok mu uzatmış olurum
bu arada o uyurken taradım baya kalktı tşkler kızlar
Kızlar slm herkese iyi akşamlar bebişlerimize de bol uykulu huzurlu geceler bişey sorucam demin oğlum çok fena ağladı çığlık attı uğundu falançok uzun sürmedi ama feciydi ya uyudu şimdi . oğlum 2,5 aylık ve nurse harveys kullanıyorduk bitince evde zinco vardı ona başladım ama dün hiç kaka yapmadı normalde 3-4 kez az da olsa yapar zorlanmadan gazını da çıkarır hızursuz da değildi bütün gün bu gaz sancısı mı yine olurmu ki
Bebeklerinizi tek basınızamı yıkıosunuz ben tek yıkarken cok zorlanıorum
Bebeklerinizi tek basınızamı yıkıosunuz ben tek yıkarken cok zorlanıorum