2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Emzik veriyorum canim ama o sinirle onufa almiyo bizde hicbisey raya oturmuyo hatta dahada raydan cikiyo

Emzik veriyorum canim ama o sinirle onufa almiyo bizde hicbisey raya oturmuyo hatta dahada raydan cikiyo

benim oğlumda aynı seni kızın gibi....
ne uyuyor ne duruyor.
5 gün önce saçımı kestirmeye gittim yolda ayrı rezil oldum kuaförde ayrı,
kadın saçımı ben ayaktayken kesti.şekil bile verdirmeden koşa koşa eve geldim...

selamlar mart anneleri banyodan konuşulmuş bizde banyodan çıkmıyoruz. bende günaşırı yıkıodum. drmuz kızdı.kışın hergün yıkanır yazın günde 2 yada 3 kez dedi.sabah ve akşam dışarı çıkmalıymışız.o yüzden hep sokaklardayız.gelince yıkanıp beslenip uyuyoruz.gece yatarken tekrar yıkanıyoruz.sonra sabaha kadar deliksiz uyku.yani anlayacağınız evde işi gücü bırakdım gezip gezip yıkanıyoruz.

peki canım nasıl yapıosunuz bu işi..hem şaşırıdm hem özendim valla
ben sabah kahvaltısını 1 saate yapıorum nerdeyse...sonra akşam yemeğine başlıyorum saat 18e ancak yetişiyor oda 1 çeşit yemek yani.50 kere yakıp 50 kere kapatıyorum ocağın altını,her gün farklı bi lezzet keşfediyoruz böylelikle
ben öyle dışarı çıksam bide yıkasam ne olur halimiz acaba...
biraz tüyo ver bari

bende senin gibiyidim.dr dan azarı yiyince kendime geldim.açık hava iyi gelirmiş.arabasıyla çıkıos her sabah araba durduğunda bizimkide basıo yaygarayı.haldır haldır gezios.1 saat falan eve gelince zaten sersemlemiş oluo hemen banyoya sokuom.çıkınca da beslenio hoopp baygın gibi uykuya dalıo.bende işlere ancak koyuluom.gece yatarken de babasıyla yıkanıo.bir de sanırım bebeğin huyuyla alakalı ama bizim dr. çok hassas bu konuda.kapalı alanda mikrop alır dio.dışarı çıkardığımda evimi de güzelce havalandırmış oluyorum.

Napicaz peki boyle. bencok yoruldum.bi care bulmaliyiz eger bulabilen olursa birbirimize haber verelim

Maşallah oğluna :) Rabbim nazarlardan korusun. Bizim ki 80 günlük bugün tartıldı daha 5400 olmuş :)

saol canım bizimki 37.3 e cıkınca verdim bi de uyanınca aglama tuttu canı yanıyodu sanırım bnde verdim ateş düşürücü

merhabalar
konak nasıl bişi
kızımın saç dipleri sarı gibiydi tırnagımla hafif kaşıdım kalktı kafasının üstü öyle yanlarda ve arkada yok son banyosunu dalınle yaptırdım şampuan değişikliginden mi konak mi bilemedim tırnagımla baya kalkdırdım kepekli gibi oldu yavrucak :)
bu arada inanılmaz çok saçımız nasıl temizleyecem tarakla olmuyo denedim zeytinya sürsem dedim temizlemem çok zor en fazla 2 tur saçlarını yıkatıyo

canikom tırnağınla kaldırma zeytinyağı tek çare sürüp yarım saat beklet sonra tara bizim de saçımız çok 2 turda geçiyo zeytinyağı

bir hafta önce bizde de olmuştu konak, zeytinyağı sürdüm, kafasına beresini taktım yarım saat beklettim, tarakla taradım, zaten yumuşamıştı, iki kere de şampuanladım ooh miss, bidaha tekrarlamama bile gerek kalmadı, bizim saçımız da uzun.

bebeişim bütün gün uyumayınca saçlarıyla oynarken uyuya kaldı bu saatten sonrada uyanmazsa sabah yıkasam süreyi çok mu uzatmış olurum
bu arada o uyurken taradım baya kalktı tşkler kızlar

bebeişim bütün gün uyumayınca saçlarıyla oynarken uyuya kaldı bu saatten sonrada uyanmazsa sabah yıkasam süreyi çok mu uzatmış olurum
bu arada o uyurken taradım baya kalktı tşkler kızlar

İste o zmn bitlenir uyandiripp yika bnce cnm

Kızlar slm herkese iyi akşamlar bebişlerimize de bol uykulu huzurlu geceler bişey sorucam demin oğlum çok fena ağladı çığlık attı uğundu falan çok uzun sürmedi ama feciydi ya uyudu şimdi . oğlum 2,5 aylık ve nurse harveys kullanıyorduk bitince evde zinco vardı ona başladım ama dün hiç kaka yapmadı normalde 3-4 kez az da olsa yapar zorlanmadan gazını da çıkarır hızursuz da değildi bütün gün bu gaz sancısı mı yine olurmu ki

Buyuk ihtimal gazdan canim ben ve gittigim drlar gaz ilacini onermiyolar bagirsaklari duzzene giriyo ilk 3 ay mudahale etmek yanlis dediler cok zorlanrsa zeytinyagi ver dedler 50 kusur gunlukken gaz sancilarimiz neredeyse bitti ilac kullanimini bitirmelisin bnce ki vebegin bagirsaklari duzzene girsin

Bebeklerinizi tek basınızamı yıkıosunuz ben tek yıkarken cok zorlanıorum

Ben gündüzleri tek başıma yıkıyorum canım.gece yatarkende babsıyla yıkanıyo.duş teknesi kullanıyoruz. içine alçak bi tabure koydum.girmeden herşeyini hazırlıyorum.suyun ısısını ayarlayıp açık bırakıyorum sonra oğlumu da alıp giriyorum.bacaklarımın üzerine yatırıp önce sırtüstü yıkıyorum kese sünger falan kullanmıyorum aynı şekilde başı geriye doğru olduğu için başını yıkıyorum gözüne de hiç su kaçmıyo.sonra yüzüstü çevrip köpüklüyorum. bu şekilde saatlerce durabilir.çok seviyoen son avcuma su alıp yüzünü sıvazlıyorum.iyice alıştı günde 2 kez yıkanmaya çok rahat uyuyo.şimdide yıkandı uyumak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…