Biz sanırım hepinizden büyüğüz veee abla oluyoruz
Çünküüü 114günlüğüz
Bizim kız sanırım şanslı, hem oyun halısı hem salıncağı hem oyunpark yatağı hemde beşiği var odasında...
Hepsinde yarım saat oynadı mı gün bitiyor..Hangisine koysam pıt diye uyuyup gidiyor..
Bizimkinin en çok hoşuna giden ise onun eski çektiğim videoları izlemek onlara bakıp bakıp sesli kahkahalar atıyor..
Kendini görüp sesini duyunca çok hoşuna gidiyor...
Kendini beğeniyor megaloman kızım benim
bizde 26 şubat doğumluyuz cnm bebişini güle güle sağlıkla büyüt..oyun parkındaki oyuncaklarına uzanıp tutabiliomu
bnde tutmasını bekliorum ama sadece vuruo.yüzüstünden sırüstüne dönüo ama sırt üstü uğraşmıo hiç sadece debelenio..elbette bunların bizamanı var ama sabırsılanıorus işte ilk bebiş olunca
kızlarrrr benim oğluşum bugün tam 90 günlük 7 mart doğumlu ama 5.400 gr halbuki 3.400 doğdu zayıf bi bebek sütüm az mama veriyodum ama onuda bi haftadır hiç içmiyo tükürüyo bi kaç kişi bebekler için olan pirinç unlarından ver sıvık olarak dedi şaşırdım kaldım napsam ki bebeklerine ek olarak bişey veren varmı
aynı markadan 3 kutu bitirdik 4.cüye geçmiştik ama anlamadımolmadı ikisinden de alayım pirinç unu dokunmaz demi gerçi annem siz hep pirinç unuyla büyüdünüz diyo ama bu kadarda erken başlamamışızdır sanırımMamani degistir canim belki onu icmek istemiyodur ben mama takviyesi yapiyorum ama pirinc unu icin bisey diyemicem gerci ablamin kizida ogleydi mamayi hic kabul etmedi uc bucuk aylikken oda pirinc unu veriyodu masallah simdi 10 yasinda yegenim
aynı markadan 3 kutu bitirdik 4.cüye geçmiştik ama anlamadımolmadı ikisinden de alayım pirinç unu dokunmaz demi gerçi annem siz hep pirinç unuyla büyüdünüz diyo ama bu kadarda erken başlamamışızdır sanırım
anlamadım gercekten ilk defa böyle bişey yapıyor 3 aylık oldu kızım...ilk defa memyı istemıyor meme verince nasıl aglıyor çok şaşırdım..sag memede aglamıyor ama çok garıp
Ne guzel etliye sutluye karismadan duruyo demekki bnmki oyle degil malesefbnmki temiz olan evimde gardrobumuzu acip daginik mi diye bakar kac kere yakaladim o derece yani burda kizi da var inatla bizde kaliyo ona gitmiyo kizinin evi de koskoca villa yatak battiyomus kizi da koltukta yatmasina izin vermiyomus oyle diyo
cevaplar için tesekkürler kızlar...akşam memeyı almayınca mama verdim biraz iştahla bitirdi doymadı gene sol memeyi verdim cıglıgı bastı sağ memeyı verdim aldı sonra uyudu....
sabah ılk kalktıgında bu sefer sol memeyı aldı aglamadı az önce verdim gene yatırdıgım an çığlığı bastı kendini yay gibi kasıyo...anlamadım sol memeye nıye böyle yapıyor acaba o tarafa yatırınca bi yerimi acyorki
kızlarrrr benim oğluşum bugün tam 90 günlük 7 mart doğumlu ama 5.400 gr halbuki 3.400 doğdu zayıf bi bebek sütüm az mama veriyodum ama onuda bi haftadır hiç içmiyo tükürüyo bi kaç kişi bebekler için olan pirinç unlarından ver sıvık olarak dedi şaşırdım kaldım napsam ki bebeklerine ek olarak bişey veren varmı
bizdede benzer sorun var arkasına destek koydugum halde gidiyorum sırt üstü yatıyo bizim kafada yakındır yassı olacakGünaydın hanımlar. Sayfalar ne çabuk ilerliyor bir gün girmesem baya eksik kalıyorum sizden :) Sanırım doğumdan beri baya yorulmuşum artık yetemiyorum, gücüm kesiliyor nete pek uğrayamıyorum. İnşallah her şey yolundadır hepiniz için, 82 günlük olduk biz yeni şeyler yapmaya başladı, bazı yaptıklarını da yapamamaya. Üstelik sinirli bir kızım var :) En büyük problemimiz de yatma şekli, kafasının arkası resmen yassı bir şekil aldı. Dün netten yan yatma yastığı sipariş ettim bakalım gelince onunla düzene sokabilir miyiz deneyeceğiz, evde ne yaptıysam olmadı ne yapıyor ediyor yine bildiğinden şaşmıyor.
cevaplar için tesekkürler kızlar...akşam memeyı almayınca mama verdim biraz iştahla bitirdi doymadı gene sol memeyi verdim cıglıgı bastı sağ memeyı verdim aldı sonra uyudu....
sabah ılk kalktıgında bu sefer sol memeyı aldı aglamadı az önce verdim gene yatırdıgım an çığlığı bastı kendini yay gibi kasıyo...anlamadım sol memeye nıye böyle yapıyor acaba o tarafa yatırınca bi yerimi acyorki
iyi akşamlar kızlar.sadece mama verenler günde kaç cc veriyor.yardımcı olabillir misiniz
iyi akşamlar kızlar.sadece mama verenler günde kaç cc veriyor.yardımcı olabillir misiniz