2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

anladığım kadarıyla sütleri farklı zamnlarda sağıp birleştiriyorsun diğer sağıma kadar önce sağdığın sütleri ne yapıyorsun nasıl muhafaza ediyorsun biraz ayrıntılı anlatır mısın en azından bu hafta biraz sağıp depoliyim

ha bu arada gün aşırı yıkıyoruz kızımı babası diyor ki sık yıkadığımız için mi :26: yalnız mıyım bu konuda diye yazayım istedim

ha bu arada gün aşırı yıkıyoruz kızımı babası diyor ki sık yıkadığımız için mi :26: yalnız mıyım bu konuda diye yazayım istedim

şifacımm canım benim iyi gecelerepeydir karşılaşamıyoruz,kızının hayırlı sağlıklı uzun ömrünü gör inşallah

aynı dert bizde de var canım,daha doğrusu ivmesi hep aşağı giden bir uykumuz var
uykusu gelsin diye yaptığımız herşey ters tepiyor,papatya çayı,uyku çayı,day-night şurup,banyo,daha aklıma gelmeyen pek çok şey...
özellikle uyksunu geciktirdiğini düşünmeye başladık biz de...
gece 21 de,22 30 da,23 te hatta 24 te bile "gece uykusna" yatan bebekleri okuyorum burda,hayretler içerisinde hayranlıkla bakıyorum ve koccaman bi maşşallaahh gönderiorum iç geçirerek
nerde yanlış yapıorum anlamıyorum ki...sorun aramaktan çare bulmaya çalışmaktan yoruldum...

benim oğlanında şöyle bir sıkıntısı var,uyksunu uzatamıyoruz.özellikle gündüz uykusu diye bişey yok,berbat.20 dk -30 dk uyuyor sonra muhakkak uyanıyor...açtır diyorum,iyice besledikten sonra yatırıyorum yok! gaz prob. var,gazını çıkarıyorum kakasını da masaj yapa yapa getirtiyorum öyle yatırıyorum yine yok...vs vs...aklıma gelen tüm sıkıntıları gidersem bile uykusunu uzatamıyorum..uyanıkken de kendi kendine oyalanmıyor,büyüdü haliyle çevreyi tanımak istiyor,bakınmak,gezinmek isityor.napıcam böyle bilmiyorum...
yani canım,anlıyacağın,bizim pek çok şey uykumuzu açıyor,bunlardan biride banyo,malasef

Slm kizlar. Gecmisi okuyamadim.
Ben diyete basladim. Bu sitede bir diyet grubuyla beraber zayifliycaz. Sizler nasilsiniz?
Bebisim cok gazli. Gecmedi hala. Mercimek corbasi kisir bunlar cok gaz yapiyor. Gece SIk uyaniyor. Annem yanimda olmasa cinnet geciricem.
Ucretsiz izindeyim su an. Getiremediler su 6 ay ucretli izni. insanlari kandirdilar. Simdi ciksa bile yararlanamiyorum. Maddi acidan zorlaniyoruz. Bu da uuyor beni ve sutum azaliyor. Ben de kendimi yemeye veriyorum. Karar aldim diyetteyim artik.

Depresyonda gibiyim. Bir usuyor bir sicakliyorum. Basim agriyor, halsizim. Boyle iste.

bende gün aşırı yıkıyorum canım zaten yıkamak lazım havalar sıcak onlarda bunalıyo ama bızım dalıyo uykuya hemen meme dıye bagırıyo emıyo uyutuyorum ama bızım uykular uzun degıl işte max 40 dk uyuyo

Gunaydin kizlar asidan geldikk biz oglum bagira bagira agladi vurulurken hic oyle aglamamisti bugune kadar Allahtan hemen sustu arabada gelrken uyuya kaldi simdi evimizdeiz hla ates dusurucu vermeedim kararsizim

Gunaydin kizlar asidan geldikk biz oglum bagira bagira agladi vurulurken hic oyle aglamamisti bugune kadar Allahtan hemen sustu arabada gelrken uyuya kaldi simdi evimizdeiz hla ates dusurucu vermeedim kararsizim

bizimde perşembe günü aşımız şimdiden strese girdim

oğlum banyo sevmiyor daha doğrusu korkuyor,inanılmaz ağlıyor yıkarken..sürekli konuşuyoruz rahatlasın diye,öpe öpe yıkıyoruz biraz susuyor sonra yine bağırıyor..yıkadıktan sonra memeyi alıncaya kadar rahatlayamıyor..inşallah bir an önce sever suyu,ağladıkça üzülüyorum çünkü..suyun etkisi midir yoksa ağlamanın verdiği yorgunluk mudur bilmiyorum ama banyodan sonra güzel bir uyku çekiyor sıpaa..

gaz ilacı kullanıyor musun canım,biz düzenli om x kullandık.gaz olayımız bitti nerdeyse..artık günde 1 ya da 2 ölçü veriyorum,bazen unutup vermiyorum ve bir rahatsızlığı olmuyor..ücretsiz izin bizi de zorlayacaktı o yüzden işe başlamak zorundayım ,heyet raporu ve 1 aylık izinle oğlumu 6 aylık yapana kadar çalışmayı düşünmüyorum..ama şimdiden oğlmu nasıl bakıcıya bırakacağımı,işe nasıl gidip çalışacağımı dert etmeye başladım.ondan ayrılmak istemiyorum,her anını yaşamak istiyorum ama onun geleceği için de çalışmak zorundayım..sen de oğlunun yanında olacağını düşünüp mutlu ol,strese girme bebeğine de yansır çünkü..diyet meselesine gelince,benim vermem gereken 3-4 kilom var..ekmek,pilav,makarna yemiyorum..bunun dışında bir şey yapmıyorum.inşallah zayıflarız bir an öncee.

bu arada benim sık sık başım dönmeye ve gözüm kararmaya başladı..tansiyonm düşüyor sanırım.bu sabah başımı kaldıramadım.kahvaltıdan sonra geçti..bugün rota virüsü aşımızı olacağız.bizden şimdilik bu kadarr herkese güzel neşeli günler

Bzmki de uyumuyo canim 1 saat falan ben normal oldugunu dusunuyorum sonuccta suya girince bizim de uykumuz aciliyo ama o gece rahat uyuyoruz pit diye uyumasini beklemiyorum o yuzden uykuya daldigi zaman da gece yikiyoruz zaten 11de yatip 6ya kadar uyanmiyo

Canım Nuby nin özel anne göğüs uçlu biberonu var.biz de onu kullanmıştık.biberonun ucu anne göğsü şeklinde.anlamıyor biberonla içtiğini bile.bi de baya yumuşak.ten hissi de veriyor biberonun ucu.tavsiye ederim`;9

Bizimki de öyleydi canım, anlaşılan rahat bir gün seni bekliyor :) uyanık olsa bile tatlı bir sersemliği oluyor. Normalde ateşi 36.5 civarıydı aşı günü en fazla 36.9 dedi, ateş düşürücüye gerek bile kalmadı. İnşallah sende benim kadar rahat atlatırsın bugünü.

Nasil vazgecirdin canim kundaktan birden biremi kestin kundaklamayi

ya aslında bebeğim kundak yapınca uyuyordu ama kundaktayken bile ellerini yüzüne değirme, kundaktan dışarı çıkarmak istiyordu.
kundak yapmadığım ilk zamanlarda ellerini yüzüne getirip kendini uyandırıyordu. uyansa bile hafifçe salladım geri uyudu. özel bir şey yapmadım yani kundaktan vazgeçirmek için

anlatayım canım; benim aldığım süt saklama poşetleri 200 ml lik, tek seferde 200 ml mümkün değil çıkmıyor, göğüslerim dolu olsa bile. o yüzden ben de 24 saat içinde üç ya da dört sefer sağıp 200 ml e tamamlıyorum, bu arada sağdığım sütü biberonla buzdolabında muhafaza ediyorum, yaklaşık 24 saat sonra da poşete koyup dondurucuya atıyorum. kızım 7 mart doğumlu, öncesine nazaran sütüm az, rezene içiyorum, incir falan yiyorum. bi de gün içinde kızımı da emzirdiğim için 200 ml sütü 24 saatte anca çıkarıyorum,
umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

Son düzenleme:

bende sabah sagdım 40ml çıktı öyle koydum derindondurucuya bozulur diye korktum bende bidahakine buzdolabında biriktirip öyle koyayım
bu arada aşure ve karpuz gerçekten çok süt yapıyor

Wkizlar yardim edin kendini hic ugunku kadar caresiz hissetmedim kizimi bebek arabasina koydum markete gittim git gel 20. dakika giderken iyiydi donuste bir aglaya basladi durduramiyorum. cildiricaktim uykusu gelmis onun icin bagiriyomus bukadar eve geldim salladim sadece iki kere salladim uyudu kendi uyuyamadigi icin beni mahvediyo durmuyo napicagimi sasirdim bi ara sokak ortasinda emzirsemmi diye biledusundum napicam bilemiyorm yardim edin yoksa biz hic disari cikamicazmi kizimla

böyle durumlarda emzik iyi oluyor kullanıyomusun bilmiyorum ama; benim kız da bebek arabasında hemen uyur, evde o kadar uyumaz tabi ki dışarı çıkacaksın canım, bebekler hergün bi huy değiştiriyor, bu zamanlar da geçecek, herşey gör bak nasıl da rayına oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…