tebrik ederim canımhamilelik takvimi indirebilirsin kendine, senin yerine günleri sayar
canım ben de sütümü sağıyorum, her seferinde aynı olmuyo, bazen 100ml süt çıkarken bazen de 40 50ml çıkıyor(200 ml lik süt saklama poşetleri almıştım) 24 saat içinde bikaç kez sağıp 200 mile tamamlayıp dondurucuya atıyorum, bu arada sağdığım sütü buzdolabında muhafaza ediyorum
ha bu arada gün aşırı yıkıyoruz kızımısizin bebişler ne alemde kızlarbanyo faslı gayet keyifli geçiyor fakat banyo sırasında sanki Azra ya enerji yüklemesi yapmışız gibi uykusu olmuyor olsada 5 dk. rahat banyo sonrası 2 saat sonra uykuya dalabiliyor
ha bu arada gün aşırı yıkıyoruz kızımıbabası diyor ki sık yıkadığımız için mi :26: yalnız mıyım bu konuda diye yazayım istedim
ha bu arada gün aşırı yıkıyoruz kızımıbabası diyor ki sık yıkadığımız için mi :26: yalnız mıyım bu konuda diye yazayım istedim
Gunaydin kizlar asidan geldikk biz oglum bagira bagira agladi vurulurken hic oyle aglamamisti bugune kadar Allahtan hemen sustu arabada gelrken uyuya kaldi simdi evimizdeiz hla ates dusurucu vermeedim kararsizim
sizin bebişler ne alemde kızlarbanyo faslı gayet keyifli geçiyor fakat banyo sırasında sanki Azra ya enerji yüklemesi yapmışız gibi uykusu olmuyor olsada 5 dk. rahat banyo sonrası 2 saat sonra uykuya dalabiliyor
Slm kizlar. Gecmisi okuyamadim.
Ben diyete basladim. Bu sitede bir diyet grubuyla beraber zayifliycaz. Sizler nasilsiniz?
Bebisim cok gazli. Gecmedi hala. Mercimek corbasi kisir bunlar cok gaz yapiyor. Gece SIk uyaniyor. Annem yanimda olmasa cinnet geciricem.
Ucretsiz izindeyim su an. Getiremediler su 6 ay ucretli izni.insanlari kandirdilar. Simdi ciksa bile yararlanamiyorum. Maddi acidan zorlaniyoruz. Bu da uuyor beni ve sutum azaliyor. Ben de kendimi yemeye veriyorum. Karar aldim diyetteyim artik.
Depresyonda gibiyim. Bir usuyor bir sicakliyorum. Basim agriyor, halsizim. Boyle iste.
bizimde perşembe günü aşımız şimdiden strese girdim
Kızlar merhaba,
Benim iznim de 1 Temmuzda bitiyor. Annem de kayınvalidem de yanımda değil, mecbur bakıcıya vereceğiz. 2 gün boyunca sınavlar sebebiyle komşularım sağolsun baktılar oğluma ama yavrum biberonu ttutmamış sağıp bıraktığım sütün dörtte birini bile içmemiş, aç aç beklemiş öyle, kaşıkla vermişler.
Anne memesini unutmasın ya da karıştırmasın bocalamasın diye biberon vermemiştik. Denedim ben de dün midesi bulanıyor, öğürüyor, almıyor biberonu.
Acaba büyük uçlu bir biberon ya da anne memesi küçüklüğnde biberon mu alsak. Napsak da alıştırsak? Bir fikri olan var mı;?
Gunaydin kizlar asidan geldikk biz oglum bagira bagira agladi vurulurken hic oyle aglamamisti bugune kadar Allahtan hemen sustu arabada gelrken uyuya kaldi simdi evimizdeiz hla ates dusurucu vermeedim kararsizim
Bu arada oglusum 59 cm 5850 gr olmus 3360 dogmustu 2 ay 3 gunluguz
Nasil vazgecirdin canim kundaktan birden biremi kestin kundaklamayi
Nasil vazgecirdin canim kundaktan birden biremi kestin kundaklamayi
anladığım kadarıyla sütleri farklı zamnlarda sağıp birleştiriyorsun diğer sağıma kadar önce sağdığın sütleri ne yapıyorsun nasıl muhafaza ediyorsun biraz ayrıntılı anlatır mısın en azından bu hafta biraz sağıp depoliyim
anlatayım canım; benim aldığım süt saklama poşetleri 200 ml lik, tek seferde 200 ml mümkün değil çıkmıyor,göğüslerim dolu olsa bile. o yüzden ben de 24 saat içinde üç ya da dört sefer sağıp 200 ml e tamamlıyorum, bu arada sağdığım sütü biberonla buzdolabında muhafaza ediyorum, yaklaşık 24 saat sonra da poşete koyup dondurucuya atıyorum. kızım 7 mart doğumlu, öncesine nazaran sütüm az, rezene içiyorum, incir falan yiyorum. bi de gün içinde kızımı da emzirdiğim için 200 ml sütü 24 saatte anca çıkarıyorum,
umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
Wkizlar yardim edin kendini hic ugunku kadar caresiz hissetmedim kizimi bebek arabasina koydum markete gittim git gel 20. dakika giderken iyiydi donuste bir aglaya basladi durduramiyorum. cildiricaktim uykusu gelmis onun icin bagiriyomus bukadar eve geldim salladim sadece iki kere salladim uyudu kendi uyuyamadigi icin beni mahvediyo durmuyo napicagimi sasirdim bi ara sokak ortasinda emzirsemmi diye biledusundum napicam bilemiyorm yardim edin yoksa biz hic disari cikamicazmi kizimla