şifacımm canım benim iyi geceler
epeydir karşılaşamıyoruz,kızının hayırlı sağlıklı uzun ömrünü gör inşallah
aynı dert bizde de var canım,daha doğrusu ivmesi hep aşağı giden bir uykumuz var
uykusu gelsin diye yaptığımız herşey ters tepiyor,papatya çayı,uyku çayı,day-night şurup,banyo,daha aklıma gelmeyen pek çok şey...
özellikle uyksunu geciktirdiğini düşünmeye başladık biz de...
gece 21 de,22 30 da,23 te hatta 24 te bile "gece uykusna" yatan bebekleri okuyorum burda,hayretler içerisinde hayranlıkla bakıyorum
ve koccaman bi maşşallaahh gönderiorum iç geçirerek
nerde yanlış yapıorum anlamıyorum ki...sorun aramaktan çare bulmaya çalışmaktan yoruldum...
benim oğlanında şöyle bir sıkıntısı var,uyksunu uzatamıyoruz.özellikle gündüz uykusu diye bişey yok,berbat.20 dk -30 dk uyuyor sonra muhakkak uyanıyor...açtır diyorum,iyice besledikten sonra yatırıyorum yok! gaz prob. var,gazını çıkarıyorum kakasını da masaj yapa yapa getirtiyorum öyle yatırıyorum yine yok...vs vs...aklıma gelen tüm sıkıntıları gidersem bile uykusunu uzatamıyorum..uyanıkken de kendi kendine oyalanmıyor,büyüdü haliyle çevreyi tanımak istiyor,bakınmak,gezinmek isityor.napıcam böyle bilmiyorum...
yani canım,anlıyacağın,bizim pek çok şey uykumuzu açıyor,bunlardan biride banyo,malasef