2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Lactamil bende basladim canim ustunde ne ise yariyo yazmiyo gercekten ama bende iciyorum bi umut iste. dag inciri bende buliyim bide onu deniyim bende iki gun surekli emzircem bakalim belki bende derim sutum coook diye ayyyy ins

nazar degdirdim şimdi ayakta sallamada istemiyor uyutamadım akşam saatleri bişiler oluyo buna anlamıyorumki

Bzmki de oyle ben sorunu cozdum kaka yuzunden oluyo anakucqgina koyuyorum biraz mizirdanip yapiyo sonra uyuyo cnm sen de bi dene

Lactamil bende basladim canim ustunde ne ise yariyo yazmiyo gercekten ama bende iciyorum bi umut iste. dag inciri bende buliyim bide onu deniyim bende iki gun surekli emzircem bakalim belki bende derim sutum coook diye ayyyy ins

Yilmadan emzir bi de gece kalkincq bol bol su ic cnm sut uretimi en cok gece oluyomus

iyi akşamlar herkesee :)

kızlar bende suyun çok süt yaptığını düşünüyorum.
gece emzirmek için kalktığımda 2 bardak su içip öyle yatıyorum..
toplamda günde 3 litre kesin içiyorum.
çok şükür sütüm yetiyor şimdilik.hiç mama vermedim.
pazar günü 3 buçuk aylık olcak benim sıpamm :)
4.aydan sonra yiyeceklerin tadına baktırmaya başlasammı acaba diyorum bende
yavaş yavaş alışsın..

birde emzirmek gerçekten kilo verdiriyormuş.hiç rejim yapmadan kilo verdim.
sadece ekmeği çıkardım hayatımdan.birde tatlılardan biraz uzak durdum.
yersem kepekli yada çavdar yiyorum o da bir dilimi geçmiyor.
bugün tartıldım 55 kiloyum.hamilelik öncesi kilom 53 tü.
ama 55 kiloda kalmayı istiyorum çok zayıftım çünkü.
şimdi bile bu çocuk senden mi çıktı emin misin diye soruyorlar

Nasilsiniz canim bebisin dis cikarmasi nasil geciyor?

cnm diş sandığım şey diş değilmiş.götürdük doktora.
beyaz bi kabarıklıktı minikcik şimdi söndü.
anne sütünden olabilirmiş bu kabarcıklar.
ama çok kaşınıyor dişleri.her fırsatta ellerini sokmaya çalışıyor ağzına.
bende dişlikle yardımcı oluyorum ona.
doktorumuz artık heran diş belirtileriniz olabilir dedi
ateş huysuzluk vs.. gibi...
yani yinede hazırlıklıyım diş iş kaşıntılar çoğaldı baya :))

Bzmki de oyle ben sorunu cozdum kaka yuzunden oluyo anakucqgina koyuyorum biraz mizirdanip yapiyo sonra uyuyo cnm sen de bi dene

ishal gibi çok sulu yapıyor dün emzirirken yaptı ta benim üstüme geçti sabahta aynı belkide karnı agrıyor çocugun ama bende yoruldum oh eşimde arkadaşlarıyla buluştu baba olmak ne kolaymış:)

nerden çıktın rotavirüs.....

büyük ihtimal yaptırmiycaz yazmıştım dün. bugün ark. konuştum ve yaptırmaya karar verdim. şimdi netten zamanı geçtimi acaba diye araştırırken. 2. ay aşıları ile beraber yapılacaği yazıyordu ve 3 aylıkken yapılırsa bağırsak düğümlenmesi yapabilir yazıyor. şimdi okuyunca vazgeçtim. ama içim rahat değil yaptırmadığım için. psikolojik . uff ne zor iş napacağimi şaşırdım. eşimde sen bilirsin diyip topu bana atıyor. zaten bu hafta yaptırdık yaptırdık 3 aylık oluyor...bir kaç kişinin yorumunu gördüm hastalığa yakalanıp zor atlatmışlar. ya bağırsak düğümlenmesi olursa.... napıcam ben şimdii...

lactamil sütün kalitesini artırmak için sanırım içinde kalsiyum demir falan var

onu nerde okudun bizde 3.ayda yaptırmaya karar vermiştik

canım seni etkilemek istemem ama yazmadan da edemedim ben yaptırmadım dr. hanım zaten mutlaka yaptırın demedi bile ben meslek hayatımda karşılaşmadım dedi ishal olduğunda da serum takviyesi yapıyoruz bebelere dedi ALLAH korusun yaptırıpta virüse bulaşan bebelerde oluyormuş :2::26: bende çok kafam karışık dolanmıştım zamanında ama dr. her seferinde aynı cümleleri kurdu bende işin peşine düşmedim Rabbime emanetiz tüm bebelerle

dr. bize 3. ve 5. ayda olmak üzere 2 kere olacağını belirtmişti tabi yaptırmadık biz ama aklımda kaldı yani yaptıranlar yaptıracaklar dr. ile görüşmeli bence

Son düzenleme:
ishal gibi çok sulu yapıyor dün emzirirken yaptı ta benim üstüme geçti sabahta aynı belkide karnı agrıyor çocugun ama bende yoruldum oh eşimde arkadaşlarıyla buluştu baba olmak ne kolaymış:)

kesinlikle katılıyorum sana erkek olmak çok kolay. geçenlerde tvde sokak röportajı vardı. erkek olmak zor mu ? diye

erkeklere soruyorlar hepsi zor tabi çalışıyoruz. işimiz olmak zorunda. sudur budur. sayıp duruyorlardı. bende çocuk kucağımda ayakta geziniyordum. sinirlendim çok. dedim neresi zor işi olmak zorundaymış. kadınında işi olmaz zorunda artık erkekler çalışan kadın istiyor. onların işi işte kalıyor. biz eve geliyoruz yemek ütü temizlik. çocuk her şey kadına dert. birde çıkmışlar erkek olmak zormuş.. ne halt yapıyorlarsa... bak benimki maçta şimdi. ben çocuk bakayım diye ücretsiz alıcam. emekliliğim uzayacak. sosyal hayatım değişti. fiziğim hala kötü. inatla pantol almıyorum eskilerime girerim diye. artık ümidimi kestim. dün kot denedim. içine giremedim kotların kızım dışarda basbas bağırıyor. birinin düğmesini kapadım dikişim ağrıdı. sinirden çıktım eve geldim. halaa erkek olmak zormuş... hıı isyan değil çok şükür rabbime anne oldum onun için her şeye değer ama babası alıp ayağına 10 dk. salladıktan sonra hadi al ayağım ağrıdı diyincede 3 saat kucağıma alıp evin içinde yürüdüğüm gözümün önünden geçiyor napim. bak rota aşısını düşünüp duruyorum. okumadığım site kalmadı. adam napıyo kocaman bir sen bilirsin.....

Bzmki de bi koyulasiyo bi sulaniyo cozemedim gitti koyuyken zorlanmiyo ama bnm esim de er aksam gelir yemek yapar ya da benyaptiysam sofrayi kurar kaldirir bulasiklari halleder natural okuzsun diyorum ona ama yine eli is goruyo

ay tam bam teline basmışım ama bende sinirleniyorum hergün bişey çıkıyor yok şu işim var yok bu işim var bişey diyince keyifimden mi diyor düşünüyosun tamam haklı diyosun ama o gidipte bide çocuk huysuzlanırsa gör bendeki siniri
evdeykende bende durmuyo al diye peşimden getiriyor insan ayrı bir sinirleniyor aman erkek olmak kolaymış iyiki oglum olmuş rahat edecek valla
ev geçindirmede ne var dedigin gibi işe gidip geliyo yan gelip yatıyolar:)
bende 2ay ücretsiz istedim vermeme hakları varmı acaba

canım kızım uyanınca kalktım bilg. Başından yarın geçmişten girdiğim sitelerden bulabilirsem linkini atarım.

aynen canım önce rabbime emanet bebisim bunlar sadece tedbir. Cokta kafa yormamak lazım sanırım. :) anneme çok kafana takiyrosun herşeyi derdim. Şimdiden bende başladım. Bir aşıya böyle takarsam allah sonumu hayır etsin :)

Benimkide açıktı al diye satıyor bana :) saolsun bazen ufak tefek yardım ediyor. zaten cokta iş buyuran biri degilim. Ama yorgunsam biraz bak diyince yan cizersede sinirleniyorum. Memurmusun bilmiyorum canım arastir şimdiden. Eğer uxretsiz izin hakkın varsa istediğin kadarını kullanabiliyorsun. Ark. 2 senelik ücretsiz izin olarak aldı. 4 ay kullandi başlama yaptı...

mrb arkadaslar pek gıremıyorum ama arada okuyorum.bız 2 aylık olduk verem asımızı dun olduk 5kg da olmusuz masallah bebesıme...ellerını agza goturme konusulmus bızımde bu sorunumuz var ve emzık emmıyor .ıse baslayınca ne yapıcm bılmıyorum.dıs cıkacagını nasıl anlasdınz erken degıl mı daha ya

canım bende adet oldum az önce napcaz şimdi:26:

bakalım benim adet düzenli gelecekmi ...ayyy tüylerim diken diken oldu :18:geçen gün sana akıl veriyodum takvim yöntemini takip edersin diye
bende takip ederim artık
gerçi bizim bu hızla biraz zor hamile kalırımda ama yinede korkulu rüya görmektense uyanık kalmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…