2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Hadi hayirli olsun olamama sıkıntısindan bahsediyodun kurtulmuuss oldun valla hic oyle deme cat diye hamile kalirsin Allah in isi bu sen yine tedbiri elden birakma sekerim bu arada bnm adetim bi garip temiz pembe geliyo ilk koyu renkliydi bi de cok aaz geliyo ve bi haftayi gecti hala geliyo ne ayak anlammadim kafayi yedi rahmim

çok yaşa emine güldürdün beni gece gece
sesizce okuyup çıkacaktım,yorum yapmadan edemedim
hayırlı geceler kızlar.......

Teyzoslari kızımın yeni alışkanlığından bahsedeyim size. Biri iyi biri kötü. Iyi olan. 2 gündür gündüzleri saatlerce uğraşmıyorum kızımı uyutmak için. Biraz daha kolay uykuya geçiyor. Kötü olan. 3 Gecedir 12.30 yada 1 de kalkıyor emziriyorum. Bu saat oldu hala uyumadi. Gece uykusunu gündüze sattı kızım. Ben razıyım gece uyusunda. Gündüz zaten bi sekildw geçiyor.bende adet olmadım...birde artık sabah 6 gibi güne başlıyoruz.

Son düzenleme:

Bizde sabah 05:00 gibi güne başlıyoruz 1-2 saat oyalanıyoruz sonra tekrar uyku faslı ...

Adet olma konusuna gelince bende hala beklemedeyim. Çok sıkıntı veriyor olsamda bir rahatlasam.

Yavrukuşumda çok fena çapak var. Tek gözümüzde, göz yaşı pınarımızda açık. Kullanmadığımız damla, denemediğimiz yöntem kalmadı. Bazen gözünü açamıyor ve ben çok üzülüyorum. Bu göz çapağını geçiren anneler neler yaptı acaba?

kızlar bugün mezuniyet törenim var oğlumdan ilk kez bu kadar ayrı kalcam 9 dan 12 ye kadar falan kayınvalideme bırakcaz annemde mezuniyetime gelcek çünkü. aslında o saatlerde oğlum gece uykusuna geçer ama uyanırsa falan mama vermek zorunda kalcaklar başlarda mama veriyorduk ama 1 aydır vermiyoruz. bende manuel pompa var hiç beceremedim sağmayı becerenler nasıl yapıyor, ve ne zaman sağıyor çocuk emdikten sonra mı önce mi? başarabilirsem onunla idare eder ben gelene kadar diye düşündüm

Sagol cnm

Ben ilkgünler sagıp dolaba koymustum suan anca yetiyor hatta zor yetiyo oyüzden sagamıorum sütün az ise sagarsan bebek ac kalır mecbur mama vercen

dün gece iç çamaşırım batmış hiç haberim olmadı
wc girincede 5-6 damla geldi
kocaman gece pedi koydum yattım, sabaha kadar bir damla bile gelmemiş
eğer böyle saçma sapan leke yada ara ara damla şeklinde adet olursak oda kötü..
karnımda acayip basınç ve şişlik vardı dün..bugün hiçbişey kalmadı
ben bi progestan kullanmıştım 20 gün leke geldi ondan sonrada 10 gün adet oldum
eşim isyanlardaydı artık
rahimler kafayı yesin bize yedirmesinde

canım benim kızımında tek gözü çapaklanıyor
gözyaşı kanallarıda açık... dr ara ara masaj yap dedi ..birde kaynamış soğumuş suyu çay tabağına koy,bebeğinin kendi şampuanından 1-2 damla damlat pamukla sil
ben öyle yapıyorum

cnm süt sağmaya başlamadan önce ılık banyo ve banyo sırasında göğüslere masaj iyi geliyor sütü bollaştırıyor
birde keşke birkaç gün önceden az az sağıp biriktirseydin bugün için
incirle karpuz bana çok süt yaptı ..gerçi yaz meyvelerinin hepside sütümü arttırdı

tebrik ederim ayrıca (kep atan üye smili)

iğrenç bir hafta geçiriyorum
pazartesi misafir
salı boş
çarşamba annemler (bi dünya misafiri geldi annemin)
perşembe kaynanamlar (temizlik ve misafir bir arada)
cuma misafir
cumartesi misafir

pilim bitti artık
kızımın uykusuda rezil oldu..kucaktan kucağa gezdi ...öpen sıkan seven :95: ayağında sallayan ,kucağında uyutan :99: ben bunların hiçbirine gelememmmmmm :120:
Allahım sabır ver

Arkadaşlar bebeğimiz haftaya sünnet olacak, biraz endişeliyim. Oğlumuz 2,5 aylık. Doktorlar ilk gün zorlanacağını, sonra çok kolay iyileşeceğini söyledi. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum...

Ahh canim Allah sabir versin cidden ben oylw gunlerde hasta oluyorum kesin gerci sen de oldun

teşekkür ederimmm:)
bebeğim emdikten sonra kalan sütü yavaş yavaş elimle sağmaya çalıştım ve başardım akşama kadar her emdikten sonra yaparsam sanırım baya süt olur kaç ml sağsam acaba ya tek sefer içse yeter sonra onunlayım zaten

120 ml sagmalisin canim ben bazen sagarak veriyorum arada mama 120 ml iciyo

günaydın marrt anneleri erkek bebek annelerine bir şey sormak istiyorum. bebeklerinizin sabah bezinde turunculuk oluyormu.dün idrar tahlili yaptırdık ancak sonuçları pazartesi göstericem dr a.sonuçta her sahada 2-3 lökosit yazıodu.bebeğimin altını açmaya korkuyorum artık acaba yine varmıdır die. çok üzülüyorum

valla canım bızım dr da 3.ayda dedı ıkı doz yaptırcaz bıde 5.ayda bende cok kararsız kalmıstım dr bu vırus cok agır gecıyo gunde 40 kereye kadar ıshal durdurulamayan bı ates ve kusma oluyo yanı dırek hastanelık oluyo dedı kucuk cocugun da hasta olması ne kadar zor bılırsın o yuzden yaptırcaz bızde

Gecmis olsun cnm bixim ilk dogdugunda oyle olmustu hastanedeyken dr nnormal demisti idrari mi turuncu geliyo yoksa leke mi var bezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…