canım bende adet oldum az öncenapcaz şimdi:26:
bakalım benim adet düzenli gelecekmi ...ayyy tüylerim diken diken oldu :18:geçen gün sana akıl veriyodum takvim yöntemini takip edersin diye
bende takip ederim artık
gerçi bizim bu hızla biraz zor hamile kalırımdaama yinede korkulu rüya görmektense uyanık kalmak en iyisi
Hadi hayirli olsun olamama sıkıntısindan bahsediyodun kurtulmuuss oldunvalla hic oyle deme cat diye hamile kalirsin Allah in isi bu sen yine tedbiri elden birakma sekerim bu arada bnm adetim bi garip temiz pembe geliyo ilk koyu renkliydi bi de cok aaz geliyo ve bi haftayi gecti hala geliyo ne ayak anlammadim kafayi yedi rahmim
Teyzoslari kızımın yeni alışkanlığından bahsedeyim size. Biri iyi biri kötü. Iyi olan. 2 gündür gündüzleri saatlerce uğraşmıyorum kızımı uyutmak için. Biraz daha kolay uykuya geçiyor. Kötü olan. 3 Gecedir 12.30 yada 1 de kalkıyor emziriyorum. Bu saat oldu hala uyumadi. Gece uykusunu gündüze sattı kızım. Ben razıyım gece uyusunda. Gündüz zaten bi sekildw geçiyor.bende adet olmadım...birde artık sabah 6 gibi güne başlıyoruz.
Sagol cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/200281-rotavirus-asisi-3.html
burda 6 aydan önce yapılması gerektiği yazıyor.
ROTAVRS AISI - Bebek Hastanesi
kızlar bugün mezuniyet törenim var oğlumdan ilk kez bu kadar ayrı kalcam 9 dan 12 ye kadar falankayınvalideme bırakcaz annemde mezuniyetime gelcek çünkü. aslında o saatlerde oğlum gece uykusuna geçer ama uyanırsa falan mama vermek zorunda kalcaklar başlarda mama veriyorduk ama 1 aydır vermiyoruz. bende manuel pompa var hiç beceremedim sağmayı becerenler nasıl yapıyor, ve ne zaman sağıyor çocuk emdikten sonra mı önce mi? başarabilirsem onunla idare eder ben gelene kadar diye düşündüm
dün gece iç çamaşırım batmış hiç haberim olmadıHadi hayirli olsun olamama sıkıntısindan bahsediyodun kurtulmuuss oldunvalla hic oyle deme cat diye hamile kalirsin Allah in isi bu sen yine tedbiri elden birakma sekerim bu arada bnm adetim bi garip temiz pembe geliyo ilk koyu renkliydi bi de cok aaz geliyo ve bi haftayi gecti hala geliyo ne ayak anlammadim kafayi yedi rahmim
Yavrukuşumda çok fena çapak var. Tek gözümüzde, göz yaşı pınarımızda açık. Kullanmadığımız damla, denemediğimiz yöntem kalmadı. Bazen gözünü açamıyor ve ben çok üzülüyorum. Bu göz çapağını geçiren anneler neler yaptı acaba?
kızlar bugün mezuniyet törenim var oğlumdan ilk kez bu kadar ayrı kalcam 9 dan 12 ye kadar falankayınvalideme bırakcaz annemde mezuniyetime gelcek çünkü. aslında o saatlerde oğlum gece uykusuna geçer ama uyanırsa falan mama vermek zorunda kalcaklar başlarda mama veriyorduk ama 1 aydır vermiyoruz. bende manuel pompa var hiç beceremedim sağmayı becerenler nasıl yapıyor, ve ne zaman sağıyor çocuk emdikten sonra mı önce mi? başarabilirsem onunla idare eder ben gelene kadar diye düşündüm
iğrenç bir hafta geçiriyorum
pazartesi misafir
salı boş
çarşamba annemler (bi dünya misafiri geldi annemin)
perşembe kaynanamlar (temizlik ve misafir bir arada)
cuma misafir
cumartesi misafir
pilim bitti artık
kızımın uykusuda rezil oldu..kucaktan kucağa gezdi ...öpen sıkan seven :95: ayağında sallayan ,kucağında uyutan :99: ben bunların hiçbirine gelememmmmmm :120:
Allahım sabır ver
teşekkür ederimmm:)
bebeğim emdikten sonra kalan sütü yavaş yavaş elimle sağmaya çalıştım ve başardım akşama kadar her emdikten sonra yaparsam sanırım baya süt olur kaç ml sağsam acaba ya tek sefer içse yeter sonra onunlayım zaten
nerden çıktın rotavirüs.....
büyük ihtimal yaptırmiycaz yazmıştım dün. bugün ark. konuştum ve yaptırmaya karar verdim. şimdi netten zamanı geçtimi acaba diye araştırırken. 2. ay aşıları ile beraber yapılacaği yazıyordu ve 3 aylıkken yapılırsa bağırsak düğümlenmesi yapabilir yazıyor. şimdi okuyunca vazgeçtim. ama içim rahat değil yaptırmadığım için. psikolojik . uff ne zor iş napacağimi şaşırdım. eşimde sen bilirsin diyip topu bana atıyor. zaten bu hafta yaptırdık yaptırdık 3 aylık oluyor...bir kaç kişinin yorumunu gördüm hastalığa yakalanıp zor atlatmışlar. ya bağırsak düğümlenmesi olursa.... napıcam ben şimdii...
günaydın marrt anneleri erkek bebek annelerine bir şey sormak istiyorum. bebeklerinizin sabah bezinde turunculuk oluyormu.dün idrar tahlili yaptırdık ancak sonuçları pazartesi göstericem dr a.sonuçta her sahada 2-3 lökosit yazıodu.bebeğimin altını açmaya korkuyorum artık acaba yine varmıdır die. çok üzülüyorum
Gecmis olsun cnm bixim ilk dogdugunda oyle olmustu hastanedeyken dr nnormal demisti idrari mi turuncu geliyo yoksa leke mi var bezde
turuncu leke oluyo cnm ama sadece sabah bezinde geceden bağladığım yani uyurken sanırım çiş yapmıo