Canım çok geçmiş olsun inş. Bebisin annesinin hasta olduğunu anlar biraz zahmet vermez. Ben dişimi cektirdigim gün çok kotuydum eşim gece çalışıyordu. Nasıl gözümü dikmistim uyanmasin diye. Allah bebislerede bikzlerede saglikk versin...tustubik oh ne guzel evinize gelmissiniz inş. Bir daha hastalanmaz bebisinSelamlar hanimlar,ben feci usutmusumbademciklerim sis,butun vucudum agriyo,az oncede titremeye basladim,bi parasitemol alayim diyorum ama malum emziriyorum,bebege bi zarari olurmu acaba,aranizda emzirirken kullanan var mi?
canım aynen bende uslu dendikçe sinir oluyorum sanki ben yalan atıyorum evde neler cektıgımı ben biliyorum :)
bızımkısı dogum lekesı degıl malesef yeni olmaya başadı sonra kayboldu ama şimdi daha fazla cıktı kırmızı kabarık ve küçük noktalar degıl daha geniş alan...egzama değildir inşallah..
canım aynen bende uslu dendikçe sinir oluyorum sanki ben yalan atıyorum evde neler cektıgımı ben biliyorum :)
bızımkısı dogum lekesı degıl malesef yeni olmaya başadı sonra kayboldu ama şimdi daha fazla cıktı kırmızı kabarık ve küçük noktalar degıl daha geniş alan...egzama değildir inşallah..
Gecmis olsun allah bidaha göstermesinSelam anneler
biz bugün taburcu olduk sonunda evimizdeyiz
Allah bütün kuzucukları korusun, hasta olanlara şifa versin.. Ama tabi bizim de korumamız lazım.. Biz bronşit olmuştuk, doktor dediki üşütmekten değil mikrobiktir bu tür hastalıklar.. O yüzden henüz daha küçücüklerken özellikle kapalı küçkü alanlardan ve hasta kişilerden uzak dur diyoruz dedi.. Şimdi önümüz yaz, bol bol açık havaya çıkın gezin kapalı yerlerde durmamaya çalışın dedi.. Şimdi bi 5 gün de evde tedavi sürecimiz var. Haftaya tamamen iyileşmiş olucak inşallah kuzum..
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyoruz
canim gercekten soylemek gerekirse ozellikle ilkgunler cok zordu kizim 2 ay 2 gunluktu simdi 3 ay 5 gunluk oldu biraz daha alistim sayilir 1 hafta bogazim dugum oluyordu heran aglicak gibiydim simdi biraz daha duzene alistik sut konusu ise her isten geldigimde patlicak duruma geldigim gunler hemen emzirip uzerine sagiyordum sagdigim sutu annem ertesi gun veriyordu zaten benim kizim ilk 1 haftadan sonra mamada lcmeye basladi oyle idare ediyoruz simdi vardiyali calisiyorum bugun evdeyim mesela gece gidicem butun gun emziriyorum evdeyken is guc hicbisey yapmiyorum esimde halimi goruyor zaten oda destek olmaya calisiyor nehire bakiyor kendi karnini doyuruyor hic degilse ama gercekten zor
kizlar bugun tkmele oyna oyun halisini denedik gercekten ok ise yaradi suan uyuyor tepinmekten yoruldu baya bir oynadi tekmeleyince muzik caliyr onu kesfetti ustteki cingiraklara vuruyor kendiside ciglik atiyor sevdi kuzucum :)
bu arada geçen hafta kıımın boynunda kızarık kabartılar vardı sonra gectı ama bugün baktım gene cok fena kızarmış kabarmış baya büyük bi bölge...neden oluyo anlamıyorum
Canım sağlık her şeyin başı, kiloyu nasıl olsa alır. Benim kızım 69 günlük 4900 anca ama zayıf olduğu için çok aktif bebekler için bunun bir avantaj olduğunu söylüyorlar bana, artık üzüldüğümü sanıp teselli mi etmeye çalışıyorlar yoksa gerçeklik payı var mı bilemem :) Ama şu bir gerçek ki çok hareketli uyanıkken çok nadir durağan yatar, her iki yanına da dönmeye başladı, yüz üstü yatarken artık kafamızı baya kaldırıyoruz kafa yerdeyken de popomuzu :) Yüzer gibi çırpınıp durur gülerek bu da bana mutluluk veriyor. Sağlık hiçbir şeye benzemiyor hele ki söz konusu evlat olunca...
isilik olabilir. sıcaktan olur... sıcaktan ve terden koru bebişi, sık sık banyo yaptır......
ya offf...
bebeğime ne oldu bilmiyorum. iki buçuk ayı öyl böyle geçirdik ama son 2-3 gündür her zamankinden aşırı huysuz, uykuları çok kısa, derinleşemiyor, emse de ağlıyor, hem de canı acırmış gibi çığlık çığlığa katıla katıla... moralim bozuldu ya çok.
ve ekstradan yediğim bişey yok gaz yapsa... napcam bilmiyorum. bunları yaşayan var mı arkadaşlar, noluyo bu bebişlere
ya offf...
bebeğime ne oldu bilmiyorum. iki buçuk ayı öyl böyle geçirdik ama son 2-3 gündür her zamankinden aşırı huysuz, uykuları çok kısa, derinleşemiyor, emse de ağlıyor, hem de canı acırmış gibi çığlık çığlığa katıla katıla... moralim bozuldu ya çok.
ve ekstradan yediğim bişey yok gaz yapsa... napcam bilmiyorum. bunları yaşayan var mı arkadaşlar, noluyo bu bebişlere
Kızlar dün pazarınız nasıl geçti, dün sağolsun eşimin yardımıyla halı yıkadık,hafif kirli olanları,diğerlerinide yarın vereceğiz halı yıkamaya,dün balkonu temizle camları sil halıları yıka derken,yukarda oturan ev sahibinin kızı gelmiş annesine gezmeye,koca kadın sen kalk benim temiz balkona yeni yıkanmış halılı yere,halı silkeleÜstelik o sırada eşimde biraz dinleneyim diye balkonda oturuyormuş.Görünce eşimin siniri tepesine çıkmış,bende çamaşır seriyordum başka bir balkonda, bir baktımki eşim yukarı çıkmış yaptığınız ayıp değilmi heryer battı yenidenmi temizleyelim demeye kalmadan,kızı kusura bakmayın diyeceğine eşime bağırdı,oğluda 18 yaşında eşime horozlanmış,eşim kendimi zor tuttum dedi ve eşimde onlara bağırdı çağırdı haklı olarak,kısmetse bu evden taşınmayı düşünüyoruz,Allah herkezi hayırlı komşularla insanlarla karşılaştırsın,insanlıktan nasibini almamışlardan uzak etsin.Taşınma işide kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır,evimin manzarası güzel olsada komşuluk adına birşey olmadığı için belkide böylesi bizim için daha hayırlı olacak.Allah ev sahibi olmayı nasip etsin bize ve olmayan herkeze Ev alma komşu al diye boşa denmemiş,üstelik günleri gelmeden her ay tıkır tıkır kiralarını ödedik şimdiye kadar,karşılığındada nankörlük bulduk,bizden sonra bulsunlar artık iyisini
Birde internetten bebek için kıyafet aldınızmı hiç,ben çarşıya zor çıkarım diye iki sefer internetten kıyafet aldım kızıma vededığın begendim hoşuma gitti,çıkamadığın zamanlarda iyi olmuş bu online alışveriş olayıtabiki bilindik güvenli yerden olması şartıyla
Selamlar hanimlar,ben feci usutmusumbademciklerim sis,butun vucudum agriyo,az oncede titremeye basladim,bi parasitemol alayim diyorum ama malum emziriyorum,bebege bi zarari olurmu acaba,aranizda emzirirken kullanan var mi?
İyi geceler kizlar sinirlerim cok bozuk.. 3 gundur bebegim disarda geziyor resmen c.tesi pazara gitmistik soylemistim dunn bana kiyafet bakmak icin ciktik aslinda cikmayacaktim ama esim bi daha goturemem dedi bgn de aksamin 7sinde aramis ablamlarla yemege gidicez diye oglum da bugun cok huysuzdu ustelik yemek de yapmistim bebegimse 3 gundur bNyo yapmamisti bunlari soyledim bisey olmaz dedi zorla goturdu yemek sorasinda gorumcem bnm kiyamadigim minnagimi sarsa sarsa sevdi tabi orda da huysuzlandi gicik oldum eve gelene kadar arabada uyuyan bebegim basbas bagirdi eve geldik rahatsizliklarimi belirttim sen zaten herseyden rahatsizsin dedi bi daha seni disari cikarirsam nolayim falan ben de laf ustune laf koudum bebegim kucagimda ustume yurudu nevrim dondu resmen napabilirsin sen bna be korkmuyorum dedim bisey demedi gitti balkona ben debebegimi yikadim simdi lmis salliyo ayagind cok dusunceli oldugu icin kendi yemek keyfone cpcugu heder ettir cok sinirliyim
canım sinirlenme sakın ol bebeğine geçiyo stresin
bizde yaşıyoruz benzer şeyleri ben sınavdayken annem evde bakacaktı (sırf kuzenine bebegi göstermek için görmek isteyen gelsin görsün) ben bakarım kuzenimde yardım eder dedi bebegim 2 saat ağlamış sonrada sakınleşmesi zaman aldı çok sinirden öldüm kalabalıkta bişeyde
ben bu yaptıklarına bencilllik diyorum
İyi geceler kizlar sinirlerim cok bozuk.. 3 gundur bebegim disarda geziyor resmen c.tesi pazara gitmistik soylemistim dunn bana kiyafet bakmak icin ciktik aslinda cikmayacaktim ama esim bi daha goturemem dedi bgn de aksamin 7sinde aramis ablamlarla yemege gidicez diye oglum da bugun cok huysuzdu ustelik yemek de yapmistim bebegimse 3 gundur bNyo yapmamisti bunlari soyledim bisey olmaz dedi zorla goturdu yemek sorasinda gorumcem bnm kiyamadigim minnagimi sarsa sarsa sevdi tabi orda da huysuzlandi gicik oldum eve gelene kadar arabada uyuyan bebegim basbas bagirdi eve geldik rahatsizliklarimi belirttim sen zaten herseyden rahatsizsin dedi bi daha seni disari cikarirsam nolayim falan ben de laf ustune laf koudum bebegim kucagimda ustume yurudu nevrim dondu resmen napabilirsin sen bna be korkmuyorum dedim bisey demedi gitti balkona ben debebegimi yikadim simdi lmis salliyo ayagind cok dusunceli oldugu icin kendi yemek keyfone cpcugu heder ettir cok sinirliyim
canım sinirlenme sakın ol bebeğine geçiyo stresin
bizde yaşıyoruz benzer şeyleri ben sınavdayken annem evde bakacaktı (sırf kuzenine bebegi göstermek için görmek isteyen gelsin görsün) ben bakarım kuzenimde yardım eder dedi bebegim 2 saat ağlamış sonrada sakınleşmesi zaman aldı çok sinirden öldüm kalabalıkta bişeyde
ben bu yaptıklarına bencilllik diyorum
ya offf...