2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selamlar hanimlar,ben feci usutmusum bademciklerim sis,butun vucudum agriyo,az oncede titremeye basladim,bi parasitemol alayim diyorum ama malum emziriyorum,bebege bi zarari olurmu acaba,aranizda emzirirken kullanan var mi?
Canım çok geçmiş olsun inş. Bebisin annesinin hasta olduğunu anlar biraz zahmet vermez. Ben dişimi cektirdigim gün çok kotuydum eşim gece çalışıyordu. Nasıl gözümü dikmistim uyanmasin diye. Allah bebislerede bikzlerede saglikk versin...tustubik oh ne guzel evinize gelmissiniz inş. Bir daha hastalanmaz bebisin

Aklına takilmasin canım imkanın varsa hemen dr ye göster. Inş geçici bir şeydir. Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin...birazdan misafir gelicek meyveleriibl yıkayıp hazirlam malum bebisli olunca uyuduğu ani degerlerdire lazım :)

öencelikle geçmiş olsun canım bizede egzama teşhisi kondu.bez bölgesinde. bebek bezi dermatitimiş. 2 tane krem kullandık 2 günde geçti.

ya offf...

bebeğime ne oldu bilmiyorum. iki buçuk ayı öyl böyle geçirdik ama son 2-3 gündür her zamankinden aşırı huysuz, uykuları çok kısa, derinleşemiyor, emse de ağlıyor, hem de canı acırmış gibi çığlık çığlığa katıla katıla... moralim bozuldu ya çok.

ve ekstradan yediğim bişey yok gaz yapsa... napcam bilmiyorum. bunları yaşayan var mı arkadaşlar, noluyo bu bebişlere

Gecmis olsun allah bidaha göstermesin

Sagol cnm ben mama vermiorum isyerinde sagmayı planlıorum derin dondurucu var ama nasıl ısitılıcak biberon alcakmı nasıl ayrılcam:-( hersey onlar icin alısıcaz mecbur

bu arada geçen hafta kıımın boynunda kızarık kabartılar vardı sonra gectı ama bugün baktım gene cok fena kızarmış kabarmış baya büyük bi bölge...neden oluyo anlamıyorum

isilik olabilir. sıcaktan olur... sıcaktan ve terden koru bebişi, sık sık banyo yaptır......

sanırım haklısın canım ya benim kızım da aynen dediğin gibi inanılmaz hareketli diyorum bu hareketten et tutmuyor
yoksa sütüm gayet iyi doyuyor aç da kalmıyor üstelik oldukça yarıyor da ama işte
geçen gün onun yaptığı çırpınışları bir de ben yattığım yerden yapayım dediğim 1 dk dayanamadım o derece
benimkisi neredeyse doğduğu günden bu yana kafasını tutuyor çok nadir boynu düşüyor bu aralar yan dönmeye başladı korkuyorum bırakmaya, yüz üstü diizime yatırınca ayaklarını bana basıp direnip poposunu kaldırıyor yere koysam emekleyecek gibi:)
allah sağlıklarını nefeslerini bize bağışlasın yeter....

ben artık paranoyak oldum bugün ne yedim farklı olarak da bebeğim ağladı hasta oldu ne oldu diye
ama ne kadar dikkat edersek edelim oluyor
çok hızlı bir büyüme dönemi ve malum kemikleri kasları ağrıyor çok huzursuz olabiliyor bazen ne uyuyor ne kucakta duruyor ne emiyor vs çaresiz kalıyor insan o zaman bir çay kaşığı calpol veriyorum ağrı kesici ve bebeğim sakinleşiyor bu güne kadar 2 ay aşıları da dahil 4 kez ağrı kesici verdim yapacak bir şey yok

aynen bızımde öyle 2 ay sorunsuz gecırdık ama 2 haftadırdeğişti...hep huysuz mız mız,aglıyor bagırıyor hep meme ıstıyor yada gezmek kucak...cıglık atıyor ve derin uyumuyor sadece az az kestiriyor acıyor gözünü...doktora götürdüm gaz dedi acıklama yapmadı bılmıyorum..

İyi geceler kizlar sinirlerim cok bozuk.. 3 gundur bebegim disarda geziyor resmen c.tesi pazara gitmistik soylemistim dunn bana kiyafet bakmak icin ciktik aslinda cikmayacaktim ama esim bi daha goturemem dedi bgn de aksamin 7sinde aramis ablamlarla yemege gidicez diye oglum da bugun cok huysuzdu ustelik yemek de yapmistim bebegimse 3 gundur bNyo yapmamisti bunlari soyledim bisey olmaz dedi zorla goturdu yemek sorasinda gorumcem bnm kiyamadigim minnagimi sarsa sarsa sevdi tabi orda da huysuzlandi gicik oldum eve gelene kadar arabada uyuyan bebegim basbas bagirdi eve geldik rahatsizliklarimi belirttim sen zaten herseyden rahatsizsin dedi bi daha seni disari cikarirsam nolayim falan ben de laf ustune laf koudum bebegim kucagimda ustume yurudu nevrim dondu resmen napabilirsin sen bna be korkmuyorum dedim bisey demedi gitti balkona ben debebegimi yikadim simdi lmis salliyo ayagind cok dusunceli oldugu icin kendi yemek keyfone cpcugu heder ettir cok sinirliyim

aynı şeyleri bende 3 yıldır yaşadım
yalnız bizim komşular bize horozlanmıyor..özür dilerim birdaha yapmam deyip yine yapıyorlardı
ama sert kayaya çarptılar..ben hiç taviz vermedim üşenmedim yılmadım burunlarından getirdim ve en sonunda galip geldim
artık yapmıyorlar halı silkeleme falan..tabi görmediğim yerde yapıyorlarsada onuda bilemem
çok taşınıp gitmeyi düşündüm bende ama ev taşımak hiç kolay değil dediğin gibi...hem burdan iyisinide bulamam
Allah herşeyin hakkımızda hayırlısını versin...şimdi geriye gürültüleri kaldı
onuda kesersem benden iyisi yok
Selamlar hanimlar,ben feci usutmusum bademciklerim sis,butun vucudum agriyo,az oncede titremeye basladim,bi parasitemol alayim diyorum ama malum emziriyorum,bebege bi zarari olurmu acaba,aranizda emzirirken kullanan var mi?

geçmiş olsun cnm
ben antibiyotik ve öksürük şurubu kullandım 5 gün boyunca ..ilacım bugün bitti ama ben hala düzelmedim
kızımada antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı kullanıyoruz..oda henüz iyileşmedi

Son düzenleme:

canım sinirlenme sakın ol bebeğine geçiyo stresin
bizde yaşıyoruz benzer şeyleri ben sınavdayken annem evde bakacaktı (sırf kuzenine bebegi göstermek için görmek isteyen gelsin görsün) ben bakarım kuzenimde yardım eder dedi bebegim 2 saat ağlamış sonrada sakınleşmesi zaman aldı çok sinirden öldüm kalabalıkta bişeyde
ben bu yaptıklarına bencilllik diyorum

Dogru soyluyosun cnm da iste insan kendini tutamiyo bencillik beni cildirtiyo off valla sinirmden agladim ya

tustubik geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin..

kelebekcim,kafana takma dicem ama olmuyor biliyorum,insanlar resmen hayatmıza şekil veriyorlar,
birilerine göre yaşamaktan oldum olası nefret etmişimdir..
sen yinede bebğini düşün,okuduğuma göre çok problemli bir bebk değil,maşallah barekallah...
stres,onuda etkiler boşuna sıkıntılanmasın yavrucak annesi
neye sabrediyorsak onlar için yapmıyormuyuz zaten

bende gece mesaisindeyim,3-5 nöbetimi tutup yatcam
hayırlı geceler herkese

O ablasıyla oldugu icin gitmek istemedigini sanmıstır bence nekadar sinir olsakta yigenleri sevicekler olmuyo tabi ama bazen görmezden gel bizde bundan dolayı zaman zaman sıkınti yasıyoruz.canını sıkma kendine gelir bir iki güne

çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :)

Eklentiler

• $dlk.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 27
Saolun kizlar moral oldunuz ilk defa kavgali uyuduk ama bu sefer oyle kolay barismam cok uzdu beni

Ya ben bu bebeğin birilerine gösterilmek için teşhir ürünü gibi kullanılmasına çok sinirleniyorum! Kucağa alıp ağlasa da etsede bırakmamak için çabalanmasına, "Aa gel bak bu da yan yatma yastığı" diye benim evimde kendi komşularının gezdirilmesine, daha sayarım ama bak yine sinirlendim!

İşte bebişlerin kolik derdi bu. 3. haftada başlar 3. ay itibariyle yavaş yavaş geçer dedi bizim doktorumuz. Tam olarak yediklerimizle de alakası yokmuş. Gaz sancısına bir de bebeklerin bağırsaklarında gelişim nedeniyle oluşan gerilimin acısı ekleniyormuş. İşte onlar da bacaklarını karınlarına çeke çeke hıçkıra hıçkıra ağlıyor Ben bazen o ağlama krizindeyken emziremiyorum bile, sakinleşmesini bekliyorum, bu sefer de açlıktan ağlama ekleniyor üzerine... Geçecek ama merak etme, az kalmış, şanslıysak bizim bebişlerinki de 3. aydan sonra geçer.

selam anneler..hasta yavrularımıza şifa diliyorum..resimleri gördüm,bebeklerimizin hepsi birbirinden tatlı maşallah,Allah'ım ne de güzel yaratmış..nazar değmesin..

77 günlüğüz,gaz sancılarımız bitti çok şükür,om x kullandık düzenli olarak..sıcak havlu,masaj,elma yağı derken,ağlama krizlerimiz sona erdi..

oyun halısını da sevmeye başladı oğlum..gündüzlerimiz biraz oyun halısı,biraz uyku,bol öpüş kokuş,gülücük,agulamalarla geçiyor..bazen sıpalık yapıp bağırtıyı kopartıyor tabii..ya da 10 ar dakikalık uykularla çıldırtıyor ama gece uykusu iyi,düzene oturdu iyice..maşallah

oğluma hareketler yaptırıyorum,kol ve bacaklarını incitmeden..artık sırt üstü yatarken baş ve sırtını kaldırabiliyor kendi çabasıyla..oturmak istiyor ama oturtmuyorum vücudu acır diye..kolları ayakları durmadan hareket halinde,uyurken bile tepiniyor nerdeyse

emme aralıklarımız 2 saate çıkamadı hala,meme istiyorsa gözü bir şey görmüyor..o yüzden kusmaları bitmedi

bizim akrabalar yakınlarımızda değil,o yüzden kayınvalide,görümce derdim yok..telefonda konuşuyoruz o kadar,sıkıntı yaşayanlara sabır diliyorum

diş çıkarmaya başlamış bebişler,şaşırdım erken gibi geldi bana..bakalım bizim ne zaman çıkacak..temmuzda taşınıyoruz,inşallah o döneme denk gelmez

herkese güzel günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…