2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Cok cok gecmis olsun yakisikliya. capkin olucak herhalde annesi. en kisa zmanda evinize donun ins

Lolocum cok anac bi yapin var valla yirim o salatalik tutan ellerini ben onlarin
Emsalsiz bacim valla pazara gittim geldim aldim patetesimi de ama yapcak dermanim kalmadi artik nerem siserse sissin gobusum hariic orasi yeterince sisik
Tobe valla demem bi daha yemek adı filan üzüldüm şimdi geçen hafta bende kızımla eşimle gittim pazara. Bebek arabasını eşim kullaniyorduben önden önden bakiniyordum etrafa arkama döndüm eşim sinirlenmiş kadının biri geçerken laf atmış biz sigdik bide arabalar eksikti. Diye çok gulmustum...
Ay çok komik yaa... Bende kızım uyurken dusa giriyorum cadı 5 dk sonra uyanıyor. Esimde kızımı kucaklayıp banyonun kapisina dikiliyor hadii aciktii hadii uyandii diye. :) beceriksiz kız bunlar...
Dun akşam gittik almak için yokmuş sipariş verdiler 4 . 5. Gün sonra gelecek inş. Şimdi diyorum keşke zamanında alsaydım hiç akıl etmedim. Ayaklarım kopuyor sallamaktan. Neyse inş. 2. Dogdugundan itibaren kullanır.canım oyuncak asiyorum demiştin samirim neresine asiyorsun nette incelerken sanki takılacak yer yokmuş gibi geldi.
Her sabah 7_ 7.30 arasi bebisim gaz sancisi cekiyo sonrada bidaha uyku yok. yani bizim icin gun basladi gunaydin kizlarrr
Kızımda ne guzel 8 e kadar uyurdu ( 6 =a bile kalksa emerdi sallayinca uyurdu). Bir haftadır 7 de 3 gundurde 6 da gaz sancısı yüzünden kalkıyor kızım dahada uyuyamiyor. Dün eşim işten gelince Avm ye gidip geldik sonra kızımı yikadik. Yemek yememistik eşim çok aç değilim diyince. Bari uyutayimda rahat rahat yiyelim dedim. Salla salla kızım inatlasti ben inatlastim zorla uyuttum. O kadar yorulmustumki yatağın üstüne düştüm uyudum. Akşam yemegide yalan oldu gece kızımı emzirmeye uyandirdigimda biraz atistirdim ama. Yinede sutum çok azdı. Inş. Gündüz biraz uyurda kendine gelir süt. Hii sabah ta sanki aç olduğumu biliyormuş gibi akıllı durdu. Bende kahvaltimi yaptım.

Son düzenleme:
Kizlar arada girip yazilarinizi okuyup cikiyorum konulara cvp yazamiyorum yavrum dis cikariyorr!!basta anlamamistim hep elleri agzinda sulaniyor hirsla iki elini sokmaya calisiyor sonra bakiim dedimm ki patlamiss disi kirmizi olmus orasii iyide cok erken dahaa yaa henuz 3 bucuk aylikk bende tatli biberi verdim eline tutamadi basta ben yardimci oldum sonra baktim hosuna gitti herhalde kendi kasidi dis kasiyici lazim bugun alicam cok huzursuz gorseniz hirsindan cildirip agliyor uzuldum halinee hangi marka iyidir ki ben bebek urunleri hep chicco aldim acaba chicconunmu alsam yine sizce ?ha bide bebegim istahsizdi yaa hepten zorlaniyoruzz artikk ..

Canım sakıncası olduğu için dişliği kullanma demedi kaynım. Hem dişini daha rahat kaşır rahatlar hem de fırçaya şimdiden alışır ilerde sorunsuz fırçalama eğitimini kabullenir diye. Yutma mevzusu hiç aklıma gelmemişti açıkçası, ama pek ihtimal vermiyorum yutacağına. ;Daha gidip de incelemedim çocuk fırçalarını, sapı kalın olanlar vardır elbet diye düşünüyorum, zaten sakıncası olsa amcamız önermezdi. Ben diş çıkardığından emin olayım o zaman alacağım, 15 güne kadar memlekete gideceğiz amcası kesin diş desin o zaman alırım. Şuan silikon memesi var zaten onu dişlik gibi kullanıyor bizim ki :)

yok canim dondyden vazgecmedim onu annemn evinde yatmasi icin alicam annemde cok sık kaliyor yaticak biseyi yok ben bu hoppala yada oyun halisini gunduz oyalancak biseyi olsun istiyorum butun gun hic uyumuyor surekli ilgi istiyor hoplat zipkat cingirak cal tabi ben calisiyorum anneminde yasi var yetisemiyor kizimin enerjisine esasinsa ilk resimdekini begendim ama oda 9 kilo diyor karae veremedim iste

Cnm benisler artik eskisi gibi 1 1.5 kilo almicak ayda artik yavasliyor bunu esas qlarak 11 kilolugu alabilirsin bnm komsum yurutece bindirene kadar onda idare etti baya oyalaniyo

geçmiş olsun acil şifaler bebişine

kızlar konak için ne yapiyodunuz, geçmişte bahsi geçmişti ama dönemedim. zeytinyağı sürüp beklettikten sonra yıkadım, taradım ama prk geçmedi, bikaç kere dahamı yapsam acaba? önce yoktu, iki aydan sonra oluşmaya başladı.

Kızım 1 martta doğdu ve 1,5 aydır kaka yapamama sorunu var. zeytin yağı ve derece ucu ile dürterek ben yaptırıyorum. Kabız değil, gayet sulu kakası ama yapmıyor. darlık, çatlak vb yok, kaka tahlili temiz, popodan bolca gazda çıkarıyor. doktor 3 aydan sonra düzelir dedi onu bekliyoruz artık. Bu 1,5 aylık sürede 3 kere kendi kendine yaptı, yine yapar diye 4-5 gün ellemiyorum ama kızımın barsakları dolduğu için ağlıyor, ıkınıyor ama bu ıkınma sadece ağzıyla, popoda bir faaliyet yok, derece ucu ile dürtünce popo açılıyor ve kakasını rahatça yapıyor,

benzer durum yaşayan var mı?

Gecmis olsun canim.bir an önce iyileşir bebis Insaallah

Gecmis olsun canim.duzelir Insaallah

Ben yasamadim cnm ama ablam yegenimde yasamisti 3.5 4 aylikti hatirladigim kadariyla gecti o da sabun atarak yaptiriyodu gecmis olsun

Kızlar gaz sancısı için Colinox damla kullanan var mı?? Günde kaç kere ve kaçar damla veriyorsunuz? Nisan annesiyim 45 günlük bebeğim bas bas bagırıyor ( bu ilaçla rahatladı biraz ama 2 gün oldu kullanalı bugün yeşil kaka yaptı ilaçtan olabilir mi???

Recetesine bak canim ya da eczaneye filan sor ..
Gecmis olsun..

Cnm benisler artik eskisi gibi 1 1.5 kilo almicak ayda artik yavasliyor bunu esas qlarak 11 kilolugu alabilirsin bnm komsum yurutece bindirene kadar onda idare etti baya oyalaniyo

evet canım kilo artık az almaya başlıcaklarmış ben yeni öğrendim bugün hellobabye gittik hoppala almadım oturduktan sonra anca kullanmaya başlanıyormuş çünkü 4 aydan sonra yazıyor ama satıcı6-7 aylıkken anca kullanır dedi vazgeçtim resimde olan salıncağı aldım otomatik 6 farklı hız ayarı var kuzum sallana sallana uyudu bugece sallama derdinden kurtulduk müzikten pek hoşlanmadı onu açmadım bide tekmele oyna tiny love oyun halısı aldım ondada gündüz oyalanır artık emekleme dönemine kadar bakmak için gittim tutamadım kendimi yine alıp çıktım inşallah işe yarar salıncak şimdilik mantıklı oldu gibi oyun halısını yarın denicez bakalım ilgisini çekicek mi :)

resimi eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• $Graco-Lovin-Hug-With-Plug-Elektrikli-ve-Pilli-Salincak-6553.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 22
Tustubik, canım geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..

Ben Colica ve Metsil kullanmıştım, çok bir fayda görmedim. Colinox'u bilmiyorum ama BİOGAİA'ya başladıktan sonra yavrum düzeldi gibi. Eskisi kadar feryat figan etmeler, saatlerce ağlamalar yok çok şükür. Artık ilaç mı fayda etti yoksa büyüdüğü için mi rahat çıkarıyor gazını bilmiyorum. Bugün 72 günlük olduk. Maşallah eskisi kadar durum vahim değil.

Dün bayagı bisüre dısardaydık oglum herkese gülücükler atti cok rahat geciyodu ta ki aksam olana kadar bir aglama tutturdu susturamadık gözünden yaslar geldi eve geldik uyuması icin bayagı ugrastık gece uykusunda cok gaz cıkardı ve kakası yesildi ben mi o mu üsüttü anlamadım sabahta aglayarak uyudu:-( okadar dısarda kaldıgim icin kendime cok kızdım
Birde gündüz yüzüstü yatırıorum yatagın ortasına yatırmıstım uyanınca kendini ite ite uca kadar gelmıs aman dikkat edin
Gaz icin omx kullandım cok iyi gelio suan sabsimplex kullanıorum masajda yapıorum iyi gelio tavsiye ederim
Hasta olan bebislere acil şifalar dilerim

Canm yuzustu yatiratak uyumasi cok zararliymis ani bebej olumune neden oluyomus ben hic yatirmiyorum uyurkenn

Sen cok erken basladın ise alıstın mı zor oluyo mu bide sütü nasıl saklıyorsun bende yakinda ise baslayacagımda:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…