2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

teşekkür ederim canım hemen cevapladığın için, yok ağız dolusu kusmuyor, nebileyim bikaç kişiden duyunca ''aaa nekadar küçükmüş'' diye... acaba doymuyormuki dedim, bi de sık sık kusunca, içim rahatladı sağol

ben hala dışarı çıkarken ince hırka, şapka vs. giydiriyorum, arabasındayken ince battaniye örtüyorum ayaklarına, bize göre sıcak ama bebişler çabuk üşüyor ve etkileniyor, malum gaz sorunumuz devam ediyor. biraz daha bekle, sıcak tut, yine de kusmaya devam ederse götür canım bence.

slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll

benim oğlumda emziği verince öğürüp çıkarıyordu,bir sürü emzik aldık damaklı ortodontik vs.bunların ucu biraz sivrimsi olduğu için emmek istemedi.bakkaldan bakkal emziği bulduk aldık.sanki 40 yıldır emiyormuş gibiydi fakat o emzik çok kaliitesizdi.philips aventin ucu düz olan emziğinden bulduk, aldık şimdi onu emiyor. Philips Avent %0 BPA Emzik Silikon 0/6 Ay Şeffaf 2`li - e-bebek.com

ucuna dikkat et yuvarlak,sivri olanları istemiyorlar.ha bu arada arkadaşımın kızıda emzik almıyordu onada bakkal emziği aldık dua ediyorla r bize.

kızlar tiny love maymun adası oyun halısı kullanan var mı?tüm parçaları yıkanabiliyor mu acaba?

Canim pardon aratmisim sna da su an alisinca aventi verdim adi ilac emzigi markasi numimed joker bebeden almistim

canım niye milletin lafını bu kadar kafana takıyosunki
bilmezmisin milletimiz hep böyle her şeyi abartır
senin bebiş sağlıklıysa aldığı kiloda maşşallah iyi ee senin kız belki minyondur kilolu olması daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyoki
boş ver sen milleti bebişinin almış olduğu kilo gayet iyi

canım niye korkuyosun kustu diye kanguruya ilk defa oturtmuşsun belki yolda midesi bulanmıştır
benim bebişimde bazen ağız dolusu kusuyo yerlere kadar geliyo hatta havalar ısınalı dahada arttı kusması
sanırım ben ince giydiriyorum benim oğluşum abisi gibi çok terliyo bu gün serin gibi tişört şort çorap giydiririm heralde
abiside resmen çıplak oturuyo evde yaz kış

günaydın kızlar bebiş uyandı hızlı yazmam lazım
hamak nasıl bişey resmi varmı
bide başka ne alabilirim tatilde bebeği taşımak için hani orda ben şezlongda yatarken bebek nerde yatıcak :)))
bide bebekle ilk defa tatile çıkıcam aklınıza bebekle tatile çıkarken neler lazım olur diye neler geliyo
güneş kremi sivrisinek spreyi giyim falan neler almalıyım bebeğimin çok rahat etmesi lazım
birde kedimiz var bu yaz oda gelicek tatile çokda huysuz sokaktan korkuyo nasıl götürücez bilmiyorum acaba feribot alırmıki

Canım başka bir sıkıntısı vardır belki, dişine falan baktın mı patlıyordur belki. Bizim kız hiç susmasa kucakta susardı artık hayal oldu dişi patladı alt kesici iki dişinin yeri şiş ve diş etinin içinden belli oluyor. Belki seninkinin de öyle bir durumu vardır çünkü 5 dk emip memeyi bırakan kızım yarım saatten fazla kalıyor sütüm var doyuyor da eminim ama bu onu sakinleştiriyor belki ağrısını bile alıyordur.

Kızlar kafam çok karışık. Ben ucretsizizin aalıp 1.5 yaşına kadar bakmayı düşünüyordum kızıma. Dün komşuya gitmiştim. Komşu bakıcı lazimmi bir tanıdık var çok iyi dedi. Bende seneye lazım diyince. Sana çok alışır veremezsin 6_7 aylıkken ver bence dedi.sizce en doğru bakıcıya verme zamanı ne zaman?

Cnm bence acele etme kararvermek icin 6. ay yasasi bu hafta basbakana sunulacakmis kabul olursa 1 ay izin 1 ayda rapor alirsin bebis 7 aylik olmus olur sonra bulabilirsen bi heyet raporu alirsin 40 gunde o olsa bebis oldu 8,5 aylik ozaman siralamaya bile baslamis olur ozaman durumuna bakarsin bebeginin ole karar verirsin yani ben boyle yapmayi dusinuyorum

Vallahi supersin bebisle tatil ben daha carsiya cikmaya korkuyorum kucuk hanimla umarim cok guzel gecer tatilin bizim yerimizede eglen

ben çoocuklarımı hiç kimseye emanet bile etmedim pek bilemicem ama
çocuk şu an bile zaten sana alışık şimdi bile versen bebeği sıkıntılar yaşıcak bir süre
biraz büyük olursa durdan sustan anlar bi şekilde bakıcı kendini sevdirebilir 7 aylık bi bebek pek bişey anlamayacağı için sıkıntısınıda dile getiremeyeceği için daha güç durumda kalabilir
benim fikrim 1,5 yaşına kadar yanında durabiliyosan durman bakıcıya vereceğin zaman il önce kadın gelir gider kendini sevdirir alışır çocuk ona sonrada verirsin

Vallahi supersin bebisle tatil ben daha carsiya cikmaya korkuyorum kucuk hanimla umarim cok guzel gecer tatilin bizim yerimizede eglen

bu sene tatilim zor olucak tabi tam pansiyon bi otele gitmiyorum çünkü
butik otele gidiyoruz avşa adasına yemeğimizi kendimiz yapıyoruz istersek ordanda söyleyebiliyoruz
geçen sene 3 kişi gittik bu sene aynı yere 5 kişi gidicez bir bebek ve bir kedi eklenicek yanımıza
kedinin bunalımı olucak bebeğin hava değişimi büyük oğlum denizden çıkmak istemicek eşim yemek isticek o arada bende bi şekilde eğlenmeye çalışıcam tabi başarabilirsem en kötü hava aldım geldim derim napim

cnm ne güzel tatile gidiyorsun ..bizde düşünüyoruz gitmeyi ..gerçi ben rahat edemem bebekle diyorum ama eşim alışsın denize şimdiden diyor
biz her sene mersin erdemliye gidiyorduk..bu sene istanbula gidecez görümcem sünnet yapacak

sizin gittiğiniz yeri biraz araştıracam istanbula yakın heralde
3 gün görümcemde kalıp kaçmayı planlıyoruz
sünnet var diye bu sene deniz umudumuz yoktu.. sabırsızlandım şimdi...

bebekle ne kadar rahat edilir bilmiyorum ama senin dediğin gibi hava alıp gelmiş oluruz

biz avşa adasına gidicez yenikapıdan kalkıyo 3,5 saat sürüyo feribotla
deniz çok temiz vede çok durgun kaymak gibi derlerya aynen öyle
gideceğinmiz motel denize sıfır oğlum denizdeyken hiç endişelenmiyorum o eğleniyo arkadaş buluyo kendine eşimde güneşlenir arada dalar ben ahh ben bende heralde arada oğlumu eşimin kucağına atar bi dalar çıkarım bi şekilde tatilmi tatil
sen yanında ne götürmeyi düşünüyosun acaba hiç bişey almamalımıyım bebek kucağımdamı durur yanımada ince battaniye alırım üzerine yatırırım arada yada bebek arabasını alsam merdivenlerden nasıl indiririmki bebek arabasını sürekli akşam gezmek için bebek arabası iyi olur ama gündüz neyle oyalıcam bebeği onu düşünüyorum

Kuzum kendiliğinden uykuya daldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sesten etkilenmeye başladı artık, gece uyuyamadık o da yeni daldı. Sizin bebişlerde de başladı mı sese duyarlılık?

Kuzum kendiliğinden uykuya daldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sesten etkilenmeye başladı artık, gece uyuyamadık o da yeni daldı. Sizin bebişlerde de başladı mı sese duyarlılık?

evet benimkide hemen sesten uyanmaya başladı özellikle şu son birkaç gündür sese baya bi duyarlı

valla yanımda ne götürürüm henüz hiç düşünmedim
istanbula uçakla gidersek fazla bi eşya alamam..arabayla gidersek elime ne geçerse doldururum
her sene 3 bavul hazırlıyordum ikisini hiç açmadan geri getiriyordum ..bu sene abartmayım diyorum

sen bizden önce gideceğin için tecrübe edersin..tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık
biz ramazandan sonra gidecez aksilik olmazsa inşallah ..benim bebiş 5,5 aylık oluyor o zamana

istanbula yakın diye ağva düşünüyorduk...ağva olmazsa avşa olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…