- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
Canım kilosu gayet iyi hiç üzülme yarıyordur sütün benim kızımda kusuyor senin dediğin gibi bazen emdiği sütün fazlasını çıkarıyor bazende üt kesiği gibi kusuyor çok aşırı derecede ağız dolusu kusmuyorsa endişelenme tüm bebeişler kusuyor ben ilaç kullanmıyorum.az kusuyorsa normaldir.
merhaba kızlar ben bugün kızımı kanguru ile çıkardım ilk kez hersey iyi gidiyordu ama dısarısı sıcak gittiğimiz yerde serin gibiydi kızım ağız dolusu kustu yerlere falan baya geldi hemen eve döndüm iyi gözüküyor ama korktum doktora götürsem mi sizce
slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll
kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.
merhaba kızlar ben bugün kızımı kanguru ile çıkardım ilk kez hersey iyi gidiyordu ama dısarısı sıcak gittiğimiz yerde serin gibiydi kızım ağız dolusu kustu yerlere falan baya geldi hemen eve döndüm iyi gözüküyor ama korktum doktora götürsem mi sizce
bu kolik denen şey 3 ayda bitmiyormuydu...80 günlük olduk biz ama daha önce pamuk gibi olan kızım 2 haftadır mızmızlıkta süper,aglıyo bagırıyo durmuyo susmuyo pek...birde aclıktan şüphe ediyorum sanırım pek doymuyor artık sütüm azaldımemede 30 40 dakika kalmaya başladı eskide 10 dakika falan kalırdı...
Kızlar kafam çok karışık. Ben ucretsizizin aalıp 1.5 yaşına kadar bakmayı düşünüyordum kızıma. Dün komşuya gitmiştim. Komşu bakıcı lazimmi bir tanıdık var çok iyi dedi. Bende seneye lazım diyince. Sana çok alışır veremezsin 6_7 aylıkken ver bence dedi.sizce en doğru bakıcıya verme zamanı ne zaman?
günaydın kızlar bebiş uyandı hızlı yazmam lazım
hamak nasıl bişey resmi varmı
bide başka ne alabilirim tatilde bebeği taşımak için hani orda ben şezlongda yatarken bebek nerde yatıcak :)))
bide bebekle ilk defa tatile çıkıcam aklınıza bebekle tatile çıkarken neler lazım olur diye neler geliyo
güneş kremi sivrisinek spreyi giyim falan neler almalıyım bebeğimin çok rahat etmesi lazım
birde kedimiz var bu yaz oda gelicek tatile çokda huysuz sokaktan korkuyo nasıl götürücez bilmiyorum acaba feribot alırmıki
Kızlar kafam çok karışık. Ben ucretsizizin aalıp 1.5 yaşına kadar bakmayı düşünüyordum kızıma. Dün komşuya gitmiştim. Komşu bakıcı lazimmi bir tanıdık var çok iyi dedi. Bende seneye lazım diyince. Sana çok alışır veremezsin 6_7 aylıkken ver bence dedi.sizce en doğru bakıcıya verme zamanı ne zaman?
Vallahi supersin bebisle tatil ben daha carsiya cikmaya korkuyorum kucuk hanimla umarim cok guzel gecer tatilin bizim yerimizede eglen
bu sene tatilim zor olucak tabi tam pansiyon bi otele gitmiyorum çünkü
butik otele gidiyoruz avşa adasına yemeğimizi kendimiz yapıyoruz istersek ordanda söyleyebiliyoruz
geçen sene 3 kişi gittik bu sene aynı yere 5 kişi gidicez bir bebek ve bir kedi eklenicek yanımıza
kedinin bunalımı olucak bebeğin hava değişimi büyük oğlum denizden çıkmak istemicek eşim yemek isticek o arada bende bi şekilde eğlenmeye çalışıcam tabi başarabilirsem en kötü hava aldım geldim derim napim
cnm ne güzel tatile gidiyorsun ..bizde düşünüyoruz gitmeyi ..gerçi ben rahat edemem bebekle diyorum ama eşim alışsın denize şimdiden diyor
biz her sene mersin erdemliye gidiyorduk..bu sene istanbula gidecez görümcem sünnet yapacak
sizin gittiğiniz yeri biraz araştıracam istanbula yakın heralde
3 gün görümcemde kalıp kaçmayı planlıyoruz
sünnet var diye bu sene deniz umudumuz yoktu..sabırsızlandım şimdi...
bebekle ne kadar rahat edilir bilmiyorum ama senin dediğin gibi hava alıp gelmiş oluruz
Kuzum kendiliğinden uykuya daldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sesten etkilenmeye başladı artık, gece uyuyamadık o da yeni daldı. Sizin bebişlerde de başladı mı sese duyarlılık?
evet benimkide hemen sesten uyanmaya başladı özellikle şu son birkaç gündür sese baya bi duyarlı
biz avşa adasına gidicez yenikapıdan kalkıyo 3,5 saat sürüyo feribotla
deniz çok temiz vede çok durgun kaymak gibi derlerya aynen öyle
gideceğinmiz motel denize sıfır oğlum denizdeyken hiç endişelenmiyorum o eğleniyo arkadaş buluyo kendine eşimde güneşlenir arada dalar ben ahh ben bende heralde arada oğlumu eşimin kucağına atar bi dalar çıkarım bi şekilde tatilmi tatil
sen yanında ne götürmeyi düşünüyosun acaba hiç bişey almamalımıyım bebek kucağımdamı durur yanımada ince battaniye alırım üzerine yatırırım arada yada bebek arabasını alsam merdivenlerden nasıl indiririmki bebek arabasını sürekli akşam gezmek için bebek arabası iyi olur ama gündüz neyle oyalıcam bebeği onu düşünüyorum