- 16 Aralık 2012
- 64
- 0
öencelikle geçmiş olsun canım bizede egzama teşhisi kondu.bez bölgesinde. bebek bezi dermatitimiş. 2 tane krem kullandık 2 günde geçti.
cnm benim bebeğiminde yüzünde vardı cildiyeci krem verdi ama kullanmakta tereddüt ettim mantar için falan yazıyo üzerinde zalain ve fito verdi size hangi kremleri verdi?
bu kolik denen şey 3 ayda bitmiyormuydu...80 günlük olduk biz ama daha önce pamuk gibi olan kızım 2 haftadır mızmızlıkta süper,aglıyo bagırıyo durmuyo susmuyo pek...birde aclıktan şüphe ediyorum sanırım pek doymuyor artık sütüm azaldımemede 30 40 dakika kalmaya başladı eskide 10 dakika falan kalırdı...
Saolun kizlar moral oldunuz ilk defa kavgali uyuduk ama bu sefer oyle kolay barismam cok uzdu beni
Selam kızlar,
Oğluma ben mi nazar ettim yoksa bir kaç gündür mü sessizdi bilemedim. Bağır bağır bir hal oldu çocuğa, şu gaz denen şey bitse de kurtulsak.
Lolocum biz Adana'dayken annem bebek hamağı almış. Bayağı işimize yaradı, onda yattı, oyalandı, salllandı filan. Gelirken de getirdik, ne büyük ne küçük, şimdilik ideal, eşimin memleketine gidince de götürmeyi planlıyoruz. Evde de gündüzleri kullanıyorum onu.
Kelebex, üzme kendi, sıkma canını daha fazla.. Hepimiz aynıyız, parlayıveriyoruz.. Sonra geçiyor gidiyor.
Biraz alakasız olacak ama bebek takvimini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Hamilelik takvimi kolaydı da bunu aradaım taradım bulamadım?
cnm benim bebeğiminde yüzünde vardı cildiyeci krem verdi ama kullanmakta tereddüt ettim mantar için falan yazıyo üzerinde zalain ve fito verdi size hangi kremleri verdi?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Canim bak burda ayrintili olarak anlatiyo
slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll
slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll
Aventin emzigin arkasina sivi koyulan bi emzigi var icine sutunu koyuyosun ben oyle alistirdim
kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.