2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
öencelikle geçmiş olsun canım bizede egzama teşhisi kondu.bez bölgesinde. bebek bezi dermatitimiş. 2 tane krem kullandık 2 günde geçti.

cnm benim bebeğiminde yüzünde vardı cildiyeci krem verdi ama kullanmakta tereddüt ettim mantar için falan yazıyo üzerinde zalain ve fito verdi size hangi kremleri verdi?

bu kolik denen şey 3 ayda bitmiyormuydu...80 günlük olduk biz ama daha önce pamuk gibi olan kızım 2 haftadır mızmızlıkta süper,aglıyo bagırıyo durmuyo susmuyo pek...birde aclıktan şüphe ediyorum sanırım pek doymuyor artık sütüm azaldı :KK43: memede 30 40 dakika kalmaya başladı eskide 10 dakika falan kalırdı...

cnm benim bebeğiminde yüzünde vardı cildiyeci krem verdi ama kullanmakta tereddüt ettim mantar için falan yazıyo üzerinde zalain ve fito verdi size hangi kremleri verdi?

bizimde boynunda var kırmızı pütür pütür nohut büyklüğünde kabartı...doktora gitmedik daha...dün baya kırmızıydı bugün solmuş...bilmiyorum yayılırmı ya da egzama mı ama rahatsız edici görünüyor bebişim rahatsız oluyordur kesin

bu kolik denen şey 3 ayda bitmiyormuydu...80 günlük olduk biz ama daha önce pamuk gibi olan kızım 2 haftadır mızmızlıkta süper,aglıyo bagırıyo durmuyo susmuyo pek...birde aclıktan şüphe ediyorum sanırım pek doymuyor artık sütüm azaldı :KK43: memede 30 40 dakika kalmaya başladı eskide 10 dakika falan kalırdı...

bizde bitti diyorduk dün gece tuttu tutanları uyumak bilmedi sabah erken uyandı gaz sıkıntısı varmış meger bezelye gaz yaparmış bilemedim düşünemedim deli gibi yedim şimdi daha sakın çok şükür uyuyo :nazar:

Topik bugun pek sessiz..bebisler yaramazlikk mi yapiyo yoksa :))
Sifa hic gozukmuyosun canim
papatya da girmiyor hic nerelerdesiniz kizlarrr

tustubik
iyi olmanıza sevindim canım allah bir daha yaşatmasın
dikkat et miniğine kalabalık alanlara sokmamaya çalış canım demekki bünyesi hassas bebişinin

Saolun kizlar moral oldunuz ilk defa kavgali uyuduk ama bu sefer oyle kolay barismam cok uzdu beni

canım ikinizde abartmışsınız bence
biz anne ve kadın olarak olaya biraz daha duygusal yaklaşıp olayları sanki biraz büyütüyoruz
bebeğini sevicekler vıncıklıcaklar her ellendiğinde bişey diyemezsin senin çocuğunsa onlarında yiğeni
bazen babalar plansız hareket edebiliyolar sonuçta her zaman yaptığı şey değil heralde
yanlış anlama yaptğın hareketi eleştirmiyorum ama sonuçta ailesiniz siz eşinle olan şeyleri büyütüp uzatıp bebeğinizide strese sokmayın
bazen bazı şeyleri idare etmemiz gerekir istemesekte sen anne olalı 1 yıl oldu ama eşin baba olalı daha çok kısa zaman oldu bebekli olmaya alışıcaksınız

kızlar 1 ay içinde tatile gidicez bebeğin salıncağını götüremem büyük çünkü ee bebeği sürekli kucağımdada taşıyamam acaba nasıl bişey almak lazım şöyle uygun fiyatlı ve bebeğin rahat edeceği çünkü sadece bir kaç gün için alıcam

Selam kızlar,
Oğluma ben mi nazar ettim yoksa bir kaç gündür mü sessizdi bilemedim. Bağır bağır bir hal oldu çocuğa, şu gaz denen şey bitse de kurtulsak.
Lolocum biz Adana'dayken annem bebek hamağı almış. Bayağı işimize yaradı, onda yattı, oyalandı, salllandı filan. Gelirken de getirdik, ne büyük ne küçük, şimdilik ideal, eşimin memleketine gidince de götürmeyi planlıyoruz. Evde de gündüzleri kullanıyorum onu.
Kelebex, üzme kendi, sıkma canını daha fazla.. Hepimiz aynıyız, parlayıveriyoruz.. Sonra geçiyor gidiyor.
Biraz alakasız olacak ama bebek takvimini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Hamilelik takvimi kolaydı da bunu aradaım taradım bulamadım?

Selam kızlar,
Oğluma ben mi nazar ettim yoksa bir kaç gündür mü sessizdi bilemedim. Bağır bağır bir hal oldu çocuğa, şu gaz denen şey bitse de kurtulsak.
Lolocum biz Adana'dayken annem bebek hamağı almış. Bayağı işimize yaradı, onda yattı, oyalandı, salllandı filan. Gelirken de getirdik, ne büyük ne küçük, şimdilik ideal, eşimin memleketine gidince de götürmeyi planlıyoruz. Evde de gündüzleri kullanıyorum onu.
Kelebex, üzme kendi, sıkma canını daha fazla.. Hepimiz aynıyız, parlayıveriyoruz.. Sonra geçiyor gidiyor.
Biraz alakasız olacak ama bebek takvimini nasıl ayarlıyorsunuz kızlar? Hamilelik takvimi kolaydı da bunu aradaım taradım bulamadım?

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Canim bak burda ayrintili olarak anlatiyo

cutıvate ve exoderil kullandık günde ikişer kez iki günde geçti.yan etkilerine bakmadım doktoruma güvendim.çocuk doktoru söyledi çünkü.ama baya etkili oldu.

slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll

slm arkadslar oglusum emzık emmıyor sureklı benı emmek ıstıyor ve bende bıtap dusuyorum.ıse baslayacagım emzıke alıstrmak ıstıom yoksa bensız uyumaz bılgısı olanlr cvp acılll

Aventin emzigin arkasina sivi koyulan bi emzigi var icine sutunu koyuyosun ben oyle alistirdim

aynı sorun bende de vardı canım, bir aydan fazla uğraştım, ben verdim o çıkardı, en sonunda aldı yavrum mecburen, biraz daha uğraş, sabırlı ol. uyuyacağı zaman veriyorum, daldığında çıkarıyor zaten kendisi, benim istediğim de bu zaten, sürekli emmesini istemiyorum

ısrarcı ol
benim kızım da önce almadı öğğğğ bile dedi 2 gün ara verdim yine denedim ağzında tuttum emmesede dene sende kolay gelsin

kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.

Aventin emzigin arkasina sivi koyulan bi emzigi var icine sutunu koyuyosun ben oyle alistirdim

Canım bende bu emzikten almak istiyorum arfaştırdım ama bulamadım sen nereden aldın interntte varsa bana özelden linkini atarmısın yada emzik ne isimle satılıyor onu yazabilirmisin.

kızlar, bebeğim emdikten kısa bir süre sonra kusuyor, bu kusmuk bazen süt şeklinde bazende peynirleşmiş gibi, doktora götürdüm bi şurup verdi, kullandık bir sancı bir ağlama, kusması geçti ama çok huzursuz, yan etkilerine baktık faydasından çok zararı varmış, bıraktık kullanmayı. bide bebişlerin kilosu nasıl, benimkini gören çok küçük diyor ister istemez moralim bozuluyor, acaba doymuyor mu ya da sütüm mü yaramiyor, ya da herşey normal de ben mi evhamlanıyorum. iki aylık aşımızda 5800 gr dı 3000 gr doğdu.

Canım kilosu gayet iyi hiç üzülme yarıyordur sütün benim kızımda kusuyor senin dediğin gibi bazen emdiği sütün fazlasını çıkarıyor bazende üt kesiği gibi kusuyor çok aşırı derecede ağız dolusu kusmuyorsa endişelenme tüm bebeişler kusuyor ben ilaç kullanmıyorum.az kusuyorsa normaldir.

merhaba kızlar ben bugün kızımı kanguru ile çıkardım ilk kez hersey iyi gidiyordu ama dısarısı sıcak gittiğimiz yerde serin gibiydi kızım ağız dolusu kustu yerlere falan baya geldi hemen eve döndüm iyi gözüküyor ama korktum doktora götürsem mi sizce

X