selamun aleyküm kızlar
bende topiğin eskilerindenim,hamileliğimin 2. yarısndan sonra uğrayamadım...sıkıntılarım çoktu
çok şükür oğlum kucağımızda,sağlıklı,3 ay 3 günlüğüz teyzeleri...
ara sıra jet hızıyla okuyorum,bakıyorum ki kaynanadan,komşuya,kilodan kıyafete,evden yemeğe,ve bebeklerimizle ilgili tümm bahsedilen sıkıntılar yada yaşanan güzel şeyler
hepp aynı...
içim rahatlıyor böyle görünce,yalnızlığımı sesiszce paylaşıyorum sizinle...
yazmak istediğim çokkkk şey var,mağlum arkamda da bas bas bağıran küçük bir canavar var.
(annesi kurban olsun onu verene
)
bizim en büyük sorunumuz uyku,mağlum... hep aynı olsa tamam dicem kabul edicem.ama hergün başka bişey icat ediyor,bazen uyuyor bazen uymuyor vs vs vs.....hele hele son 1 haftadır iyice değişti işler
hani 3 aylık olunca daha iyi olurdu
şimdide uykuya dalma problemi yaşıyor,nerde nasıl yatırcağımı şaşırıyorum vallahi.hele birde etraftan "sakın sallama,ayağa alışmasın,yok salıncağa alışmasın,göğsünde uyutma!" diyenler olmuoyrmu,kafayı yicem yha
birde eylülde okula başlıcam,öğretmenim.anlatmaya bile gerek görmüyorum ruh halimi
karmakarışığım,sinirliyim, düzensizlikten dolayı mutsuzum,enerjim yitik,bi konuda fikir bile yürütmek istemiyorum,çaresizim vs vs
ama ŞÜKREDİYORUM.neyseki sağlıklı maşallah
nasıl geçecek bu aylar,nasıl gireriz düzene bilmyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
ALLAH ım hepimizin yavrularını bağışlasın,ömürleri bereketli,yazıları güzel olsun inşaaalaaahhhh..............
AMİN ECMAİN.