2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bir sen bir ben varız sanırım

nasılsın nasıl gidiyor
benim bu sabah bulantım vardı ama bir şeylr yiyince geçti

sağol canım inşallah

günaydın canım,
bebişimle iyiyiz sen nasılsın

BENDE IYIYIM CANIM YA CMT YI BEKLIYORUM

günaydın,
hayırlı kandiller canım

bir sen bir ben varız sanırım

nasılsın nasıl gidiyor
benim bu sabah bulantım vardı ama bir şeylr yiyince geçti

benım arada bır basım donuyor bole uzayda yuruyor hıssıne kapılıyorum sanıyelık.ama mıdem bulanmıyor pek Evet pek kimöse girmemiş henüz herkes topiğeeeeeeee

günaydın hayırlı kandiller....
benim hiçbir belirtim yok çok şaşırıyorum ara sıra belim ağrıyor bazende kasıklarım bir midem bulansın bir bişey olsun yok....:44: doktora gitsemde ne var ne yok bilsem cumaya neyseki az kaldı....

deryacım hoşgeldin
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh

Hoşbulduk canım, Amin cümlemize işallah:)

Aynı sorun bendede var kasıklarda ağrı belde ağrı ve kasıklardaki kasılma gibi tuhaf :) sanırım normal şeyler bunlar benimde adetten 10 gün geçe çağırdı 6. Haftada olucam beklenirmi şimdi ayın 16.sına kadar

amin tatlım çok güzel yazmışsın...:) yüreğine sağlık

ben de yarın tekrar kan vereceğim kızlar çooook dua değerlerim yükselmiş olsun
normalde cuma gideyim diyordum ama dayanamayıp yarın gidceğim galiba
çünkü kasık ağrılarım devam ediyor
ters giden bir şey olmasında korkuyorum
küçük yerde yaşamak çok zor
doğru düzgün hastane yok doktor yoooook

Günaydın kızlar;
Bende aranıza yeni katıldım
1 Haziran regli tarihim.
dün kan verdim 140 beta hcg
yarinde vericem inşalalh 2 kat artış gösterir..
İlk bebeğim daha önce kayıplarım oldu ve sebep bulunamadı maalesef.
İnşallah sağ sağlim bebeklerimzi kucaklarımıza alırız

hayırlı olsun canım
içini ferah tut inşaallah bir sorun çıkmaz benim de ilk değerim 60 çıkmıştı yarın tekrar baktıracağım inşaallah yükselmiştir

merhaba 2013 mart anneleriii cok heyecanlandım bende 2012 mart annesıyım cok heyecanlandım gecen sene bugun hamıle oldugumu ogrenmıstım ve dogumum mart ayına gelıyodu cok sukur 7 martta kızımı kucagıma aldım rabbım sızede hayırlısınloa kucagınıza almayı kolay hamılelık ve kolay dogum nasıp eylesın kafanıza takılan konularda bıze sorabılırsınız :)))

hayırlı olsun canım
içini ferah tut inşaallah bir sorun çıkmaz benim de ilk değerim 60 çıkmıştı yarın tekrar baktıracağım inşaallah yükselmiştir

İnşallah canım,bende yarin vericem kan 4 gibi çıkar dediler..kasıklarımda az ağrı var..oda normal sanırım :)
Bugünün yüzü gözü hürmetine inşalalh hepimiz sağsağlim alırız bebişleri

canım normal kasık agrıları kendınızı yormayın dınlenın artık delı gıbı temızlık donemı sona erdı :)))) hamılelıgın tadını cıkarın arkadaslarrrrr bol bol yatın ve uyuyunnnn :)))

deryaak kayra42 alkon aysecik

kızlar bilgilerinizi tamamlarmısınız lütfen.. listede eksik bilgileriniz var

Canım kasık ağrıları normal içini ferah tut benimde var ağrım :) internette araştırdım doktora sordum normalmiş ancak dayanılmıcak ağrı ve kanaman olursa doktora gitman lazım dualarım seninle:)

canım allah kucagına almayı nasip etsin işallah iyi haberlerini bekliyoruz sende kalbini ferah tut herşey çok güzel olur işallah :)

günaydın kızlar

midem çok kötü benim offf

Son düzenleme:
deryaak kayra42 alkon aysecik

kızlar bilgilerinizi tamamlarmısınız lütfen.. listede eksik bilgileriniz var

Bilgilerim :)

Anne adı: deryaak
Yer: izmir
Sat: 06.06.2012
Bebek doğacağı muhtemel tarih: 13.03.2012
İlk bebek

Kızlar buarada hepinizin berat kandilini kutluyorum.. inşaallah sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz..

Bu özel günde birbirimize dua etmeyi unutmayalım

Bugün ömürler yazılıyor,seneye kimler olacak kimler olmayacak.rabbim sevdiklerimizi bizlere bağışlasın inşallah.....bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin.hayırlı salih evlatlar büyütmemizi nasip etsin yüce mevlam...

Hayırlı kandiller Hamişler...
Rabbi'm dualarınızı kabul etsin inşallah,Hayırlı sağlık sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah,Hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…