2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
[sıze=3]deryaak kayra42 alkon aysecik

kızlar bilgilerinizi tamamlarmısınız lütfen.. Listede eksik bilgileriniz var :KK34:[/sıze]

selam canım kusura bakma valla unutmuşum...

Yer:konya
sat:06 haziran
bebişimin doğu tarihi:13/06/2013
ama benim hiçbir bebeğim gününü beklemedi hayırlısı bakalım:))))

ASLINDA 3.BEBEĞİM AMA HAYATTA YAŞAYAN 2.BEBEĞİM OLACAK.

Son düzenleme:
günaydın kızlar

midem çok kötü benim offf:KK25:
[/QUOT

BEN GEÇEN HAMİLELİĞİMDE BULANTI BİLMİYORUM HİÇ AMA BUNDA ÇOK FENAYIM.ÇIKARACAK KADAR DEĞİL AMA BARİZ BULANIYOR.CANIM HİÇBİR ŞEY YEMEK İST5EMİYOR.VE ÇOK ENERJİK HİSSEDİYORUM ANLAMADIM GİTTİ:=))))

kızlar benim bulantılarım hala başlamadı...:KK50: 5+4'üm.

canısım her hamilelikte bulanacak diye bir kaide yokki...elleme bulanmasın işte ne güzel tadını çıkar.geçen hamileliğimde hiç bulantım olmadı ama ağrım sızım çoktu bunda bulantım var elhamdülillah ağrım sızım yok...korkma gülüm benim her bünye farklıdır her bebekte.....

canısım her hamilelikte bulanacak diye bir kaide yokki...elleme bulanmasın işte ne güzel tadını çıkar.geçen hamileliğimde hiç bulantım olmadı ama ağrım sızım çoktu bunda bulantım var elhamdülillah ağrım sızım yok...korkma gülüm benim her bünye farklıdır her bebekte.....

haklısın canım,ben kendimi şartlamışım gibi hissettim.ağrım da yok aslında,hiçbişeyim yok,terslik var gibi hissetmeme neden oluyor.inşallah herşey yolundadır,RAbbi'me emanet.

kusura bakmayın eksik bilgilerden dolayı
yaş 24
son adet tarihi:01,06,2012
beklenen doğum tarihi:08,03,2013

haklısın canım,ben kendimi şartlamışım gibi hissettim.ağrım da yok aslında,hiçbişeyim yok,terslik var gibi hissetmeme neden oluyor.inşallah herşey yolundadır,RAbbi'me emanet.

ilk bebekse korku kaygı olur.kıyaslamada:)))ama sakın canım....rahat ol rabbimin emanetleri zaten gülüm.bi sorun olmaz bulantı olmayan hamilelik çok..hamilesin ya bulantı hamilelikte kaide gibi birde okuyunca neden bende yok diyorsun olur böle şeyler hamilelik psikolojisi.....rahat ol...

ilk bebekse korku kaygı olur.kıyaslamada:)))ama sakın canım....rahat ol rabbimin emanetleri zaten gülüm.bi sorun olmaz bulantı olmayan hamilelik çok..hamilesin ya bulantı hamilelikte kaide gibi birde okuyunca neden bende yok diyorsun olur böle şeyler hamilelik psikolojisi.....rahat ol...

çok teşekkür ederim canım,keseyi görünce daha bir rahatlayacağım sanırım.

çok teşekkür ederim canım,keseyi görünce daha bir rahatlayacağım sanırım.

ne demek....bende sen gibiydim emin ol ilk hamileliklerini yaşayan bir sürü anne adayı sen gibi sorguluyordur.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.....herşey yolunda ben inanıyorum.rahat ol allahıma emanet...

arkadaslar hepinizin berat kandili mübarekolsun ALLAHIM bebişlerimzi kucagımıza sag salim almayı nasip etsin ins

ayyy kızlar iki dakika bilgisayarın başından kalktım yine yazılmış ibr sürü şey:KK54::KK54:
sabah kasıklarım çok ağrıdı yataktan alışmışım hoooop diye kalkömaya ondan oldu herhalde ama şidmi iyiyim çoooook şükür :KK49::KK49:

canlarım hepimizin mübarek kandili kutlu olsun...
Rabbim bu geceden en çok mükafatlananlardan olmamızı nasip etsin inşallah...

bebeklerimiz 40. günlerini doldurduklarında Rabbimiz onlara 2 melek gönderecek ve ömürlerini,rızıklarını,kaderlerini,yazdıracak o meleklere....
sonra onları dişi ya da erkek olarak yaratacak....ve amel defterlerine bundan sonra ne birşey eklenecek ne de çıkarılacak...ve defterleri dürülecek....
Rabbim onlara neyi kısmet ettiyse,yavrularımız onu yaşacaklar....beraberinde biz de tabi...

duam odur ki,bu mübarek ayın,mübarek gününün hürmetine;Rabbim evlatlarımza hayırlı sağlıklı iman dolu uzun bir ömür,bereketli bir rızk yazsın;Allah a iyi bir kul,Rasülümüze iyi bir ümmet,anneye babaya soyuna iyi bir evlat olacak fıtratta bir insan olarak yaratsın onları inşallah...
Allah ol der ve olur....
selam ve duayla inşallahh...
:KK16::KK16::KK16::KK16:

bebeklerimiz 40. günlerini doldurduklarında Rabbimiz onlara 2 melek gönderecek ve ömürlerini,rızıklarını,kaderlerini,yazdıracak o meleklere....
sonra onları dişi ya da erkek olarak yaratacak....ve amel defterlerine bundan sonra ne birşey eklenecek ne de çıkarılacak...ve defterleri dürülecek....
Rabbim onlara neyi kısmet ettiyse,yavrularımız onu yaşacaklar....beraberinde biz de tabi...

duam odur ki,bu mübarek ayın,mübarek gününün hürmetine;Rabbim evlatlarımza hayırlı sağlıklı iman dolu uzun bir ömür,bereketli bir rızk yazsın;Allah a iyi bir kul,Rasülümüze iyi bir ümmet,anneye babaya soyuna iyi bir evlat olacak fıtratta bir insan olarak yaratsın onları inşallah...
Allah ol der ve olur....

cnm ben 2011 şubat anneyim elhamdülillah
duana amin demek istedim bu geceyi en güzel şekilde geçirmemeizi nasip etsin inş Mevlam ve yavrularımıza hayırlı ömürler versin bende ikinci bebeişi düşünüyorum bakalım kısmet belki aranıza katılırım mart annesi olarak
nezaman olucak hayırlısı diyelim dua ile tatlım

kızlaaaaaarrrrrr aramıza biri daha katılıyorrrrrrr:KK52:

ama kendisi versin müjdeyi,bekleyelim:26:

Allah ol der ve olur....
canım benim ..ne güzel yazmışsın ....
bu gece kaderlerin belirlendiği gece..Allahım bize de yavrularımıza güzel kaderler yazsın...

kızlaaaaaarrrrrr aramıza biri daha katılıyorrrrrrr:KK52:

ama kendisi versin müjdeyi,bekleyelim:26:

öhöm öhömmm:KK51:

kiiim kiiim kiiim katılıyor merak ettim :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım o kişi benim:KK1:

benim bilgilerim....:::

sat:28 mayıs
ikinci bebeğim olcak inş...

X