2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

yok canim Allaha sukur daha dogum felan yok Masalimin keyfi yerinde
bende bir turlu karar veremiyorum ama canim azdir yani dayanabilir miyim bilmiyorum :18:
bende son ana kadar beklesem mi acaba :44:
ama sanirim onceden haber vermem gerekiyor benim epidural uzmani hazir beklesin diye
bu konuda doktorla konussam sanirim cok rahatlayacagim yavas yavas dogum konusmaya basladik
bakalim haftaya carsamba randevum var bu konuyu acmayi dusunuyorum

Günaydın canlar

Bizimde artık işde son 2 günümüz. 1 yıl işten uzak olmak şimdi çok keyifli geliyor. İşi özleyeceğimi hiç zannetmiyorum. Bakalım yaşayıp göreceğiz...

Dün akşam arkadaşlar bana veda yemeği yaptılar. Ama işten çıktıktan yarım saat sonra öyle bir fırtına koptu ki. Elektrikler gitti. 10 kat merdiven inmek zorunda kaldım. Sonra arabaya bindik yolda giderken rüzgar bizi sağ şeritten sol şerite attı. Allahtan karşı şeritteden araba gelmiyordu:18: Sonra taşlar üstümüze üstümüze geldi. Arabanın camları kırılcaktı. Tabi araba baya bir çizildi Bende ciddi tırstım. Burayı sevmediğimi söylemiştim bunlar nedenlerinden bazıları olarak son kez göstermiş oldu kendini....

Ama yarın go home İstanbul

kızlar MArt ın ilk annesi ben olucam sanırım...

Doğum tarihimiz 1 mart sabah 7 de hastanedeyim..

Ayy çok heyecanlı :18::18:

Şifacım doğum tarihleri belli olanlara bir listemi tutsak acep? Ne dersiniz?

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaarrrr

ne güzel, benim doktorum da eğer bi aksilik olmaz, kuzucuk kendisi erken gelmeye kalkmazsa 1 mart'ta alırız dedi ama saat konuşmadık tabi. kısmetse aynı gün olcak doğumumuz

amin canım ya inş, Meriçim uğrulu gelcek biliyorum ben :) tek olmamak güzelmiş :) bende kendim sanıyodum :)) ayy canım senin fiyat daha kötü olmuş, insanın zoruna gidiyo be (
cnm allah kavustursun ya cok zor gercekten.. eş olmadan olmuyor

hoşgeldin.. oo bi ankaralı daha katıldı aramıza göksu deyince eryamandaki göksu parkı aklıma geldi
amin canım gerçekten çok zor
ay çok güldüm konuştuğumuz şeye bak :) yanlız değilmisim bu konuda. :) ah su hormonlar kuduruk yaptı bizi :):)
ya valla ya, bide bu konuyu açanın ben olduğumu duysa eşim, valla adamın gözleri yaşarır :)) ciddi olamazsın diye :))
evet tekli olanlarını nerden bulurum mothercareda varmı varsa ne kadar ben bi ara eczaneye sordum 20 tl idi 20 adet olanı hasta çamaşırı idi oda bence 4-5 tane alsak yeter paket almadım o yüzden boşuna masraf
canım mothercare dekilerde 5 li paket, ama 5 fazla olmaz paket alırsın diye düşündüm, ben 2 paket aldım napcaksam.5 li olduğunu anlamamıştımda :)
canım iyiymiş fiyat, ben daha pahalı duymuştum.sen hulusi zeyneloğluna mı gdiyosun ? bende ilk onla görüşmüştüm ılımlı bi adam.bende lohusa pijamasını 1 tane aldım 2. yi normal alcam, göbeğin çoğu gidecek ya gireriz içine diye düşünüyorum bende.
Yok canim midemden gelen seslere alistim. Midemden gelmiyordu. Bebek hareket edince oldu. Cirpiniyiormus gibi.
canım geçen bende de oldu korktum.
kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?
epidural yaptıranlar çevremdekiler pekte şikayetçi değil hiç duymadım ağrı olduğunu, sanırım çok su içersen o ağrıyı yaşamıyomuşsun.
oo ne güzel son çalışma günlerinde olmak :) bende ondan korkuyorum ankara günlük güneşlik, doğum zmanlarımıza kar bastırmaz inş.son 3 yıldır mart ayı feciydi.
ayy canım sona geldin ne güzel :) inş sağlıcaklada zeynep ini kucaklarısın.bende valla çok üşürdümde dediğin gibi artık unuttum aksine yanıyorum.
inş denetim güzel geçer.hayırlı doğumlar olsun ardında.ben o mıknatıslıları mevlütte düşünüyorum orda daha uygun olur bence.

oo tarih netleşmiş bile maşallah :)
günaydın, allah sabır versin ya nasıl dr a çatmışlar.yazık
canım geçmiş olsun dün kötü şeyler yaşamışsın şükürler olsun iyisiniz biz yazın ziyarete gittiğimizde bile nasıl korkuyoruz.sen bide hamilesin ya.
günaydın kızlaaaarrrr

ne güzel, benim doktorum da eğer bi aksilik olmaz, kuzucuk kendisi erken gelmeye kalkmazsa 1 mart'ta alırız dedi ama saat konuşmadık tabi. kısmetse aynı gün olcak doğumumuz

günaydın, süper ya netleşmiş sizinde.sağlıkla inş.

Bu arada bizden de herkese günaydın olsun, alıntılayıp atladık olaya :)

Dün bi nişandaydık, benim küçük adamım has ankaralı mı olcak ne ? o kadar horon vardı bi tek atmadı, anamm ankara oyunları çalmaya başladı bizimki tekmeye.o kadar horon dinletmelerim boşa gitti, adam babasının memlektini seçti ya :)

Günaydın canlar.Çoğu kişinin son 2 günüymüş.Ben de sizdenim arkadaşlar.Aslında 2 haftam daha var ama işe gidip gelmek zor oluyor.Annem geliyor yanıma yarın.Ondan dolayı dinlenme faslı başlıyor bana.Yoksa ayrılmazdım ben işte rahat olanlardanım. Evde 3,5 yaşında bir örümcek adam ve 14 aylık dişlerinin çıkması için mücadele eden bi cadı olunca ev daha yorucu oluyor.

allah nasip ederse ENSAR BATIN olacak..

ismiyle yaşasın inşallah

bide üşümeyi unuttum ben ya sürekli bi üşüyen tiptim. hamile kadın üşümez derlermiş ya

doğruymuş gerçekten

canım ben de aynı durumdayım, hatta pencereleri açmaktan kış günü herkesi hasta ettim
emziriken de çok yanacaz kızlar, sonra zamanla geçecekmiş bu yanmalar

ayyyyyyyyyyy allahım korusun herkesi ve bebeklerini

bu ne şule yaaaaaa
korku filmi gibi
neyseki son günlerin,
orası sana güle güle demiş sevimsiz bir şekilde
çok geçmiş olsun canım

günaydınlar diliyoruzzzzzzz herkeseeeeeeee
sağlıklı ve huzurlu olalım hepimiz inşallahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın cici anneler nasılsınız uykular nasıl ben rüya görmekten nasıl uyuyorum anlamıyorum macera filmi çekıyorum resmen uyurken:) birde ağrılarım oluyo ayakta çok kalamıyorum
bu arada SİFAA cım msj yazamıyorum :S burdan bilgilerimi veriyorum cnm
ANNENİN ADI--merve
ANNENİN YAŞI--26
YAŞADIĞI ŞEHİR--antalya
SON ADET TARİHİ --15 haziran
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ--22 mart
KAÇINCI BEBEK--ilk bebek
CİNSİYET --erkek
BEBEĞİN İSİMİ--yüksel efe

kolay gelsın :)

Ya ben bu haberin anonsunda kanal degistirmistim, bakamamistim. Nasil yaparlar bunu aklim almiyor.
sezeryanda bizi kesip bebegi cikaracaklar Zorlama yok bir sey yok
ben cok korkuyorum yaa

merhaba kızlar ben park beşik aldım ama kırışık oluyor biliyorsunuz ütüleyen varmı onu nasıl düzelticezzz??????

bişey daha sormak istiyorum yatak olarak ne aldınız kafam karıstı herkes farklı seyler söylüyor... bazısı visco uygun degıl omurga için diyor sert olmasın pamuk yada ormal sünger diyor....sizler doktorlardan tavsıye aldınızmıııı

günaydın kızlaaaarrrr

Demek sen de 1 mart ta anne olacaksın..inş sağlıkla kucağımıza alırız cnm..

Demek sen de 1 mart ta anne olacaksın..inş sağlıkla kucağımıza alırız cnm..

Merhabalarr doğum haberleri gelmeye başladı ve dolayısıyla heyecan da kat kat artıyor.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.Ben şubat sonuna kadar zorlayacağım kendimi bütün iznimi bebeğimle geçirmek istiyorum çünkü.Allah yüzümüze baksın inşallah.

maşallah tatlım bende çok heyecanlandım tarih netleşmiş sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle

yaaa izlemiyorum ben haberler şimdi çok üzüldüm senden duyunca

canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisiniz doğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :26:

günaydın kızlaaaarrrr

ayy çok sevindim ya maşallah tarihin netleşince derin bir nefes almışsındır sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle

Yaaaa be güzel :) benim doktor sezeryan bile olsam günümde alacakmış, en fazla 2 gün önce alırım dedi
Azıcık kaldı kavuşmana ...
benim doktor da aklını söyleseydi bi çok güzel haftanı tamamen dolduracaksın ne güzel sende sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ya ben bu haberin anonsunda kanal degistirmistim, bakamamistim. Nasil yaparlar bunu aklim almiyor.
sezeryanda bizi kesip bebegi cikaracaklar Zorlama yok bir sey yok
ben cok korkuyorum yaa
yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize

Son düzenleme:

ne güzel canım yerleşmişsin, bende hala sorunlar devam ediyo, yıkayıp ütüleyip katladık ama öyle üstüste duruyolar bi çarşafın üstünde dolabında, kapitonelerde sorun olmuştu ya annem düzeltsin diye bu sabah geri götürdü, bi de ben telefonda konuşayım dedim kadın beni konuşturmadan bi hakaretler görseniz sizinle aynı dili konuşamıycam deyip kapattım sonra sinirimden ağladım nasıl moralim bozuldu zaten iyi değilim erken doğum riskim var bişey yetişmiyo aksilikler üstüste, herşey yerleşince halı bakıcaktım güya o da kaldı şimdilik eski halıyı serdim, ben de odasına girip girip bakıyorum çok mutlu oluyorum ama daha gelmesinler be adanam, birazcık daha büyüsünler 38 hafta olsun ari, hem biz de iyice hazır olalım, tabi en başta hayırlısı...

canım eczanedekilee kendinden emizi hasat külod olabilir, bizim bu tek kullanımlık çamaşır dediklerimiz bi nevi külot sadece içine ayrıca pedini koymanı gerektiren bişey, sadece kumaş değil, selülozik bi malzemeden kağıt gibi hani tela diye bi kumaş olur ya onun incesi gibi, kullanıp atıyosun, ben ondan almıştım ama şimdi hasta külodu daha mantıklı geliyo hiç almadıysan onu al bence, marketlerde de var o ama hasta bezi ve hasta külodu diye 2 çeşit var karıştırma ben karıştırmışım yanlış aldım değiştiricem şimdi, onlar da 8li 10lu falan oluyo sanırım, ve 2 gün kalırsan hastanede tam gelir bence,ev için de normal hamile külodu aldım...

bence çıkar kutulardan yıka ütüle öyle kaldır bi kenara, taşınırken öyle götürürsün canım, bebeklerimizin ne zamn geliceği belli olmuyo...

kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?
doktorun çatı muayenesinden bebeğin kilosundan sonra normal yapabileceğini söylerse ve sen de yapabileceğini düşünüyosan direkt normali dene bence canım, ben doktoruma sormuştum epidurali tavsiye etmiyo ve bi doğum seçeneği olarak sunulmasını yanlış buluyo, ancak doğum esnasında biz gerekli görürsek sizi buna yönlendiririz dedi, peki epidural normal mi sezeryan mı diye sorduğumuzda da tabi ki epidural normal dedi yine de, ameliyat her halukarda son seçenek olmalı diyo... be kendim de her şekilde doğumdan korkuyorum tabi ama akışına bıraktım düşünmeden bakalım doktor uygun görecek mi normal için...

bence mıknatıslı olanları mevlütte ver canım, ben de sepete saplanmış çubuklu bebeklerden vericem hastanede, hazır o, bi de üzerinde bebek figürü olan kağıda sarılı çikolatalar var ya pastanelerde onlardan alıncak hemen o gün, tepsisini çantama koyucam o tepside onlar da ikram edilir, bi de hastanemiz lohusa şerbeti ikram ediyo, mıknatıslı bebeklerden de mevlütte dağıtıcam ben...

merhaba kızlar ben park beşik aldım ama kırışık oluyor biliyorsunuz ütüleyen varmı onu nasıl düzelticezzz??????

bende park beşik yok ama bence o kırışıklıklar sadece kumaşa değdirmeden buhar püskürterek ütüleyen tanklı ütüler var ya onlarla ütülenir anca, o ütülerden olan bi tanıdığınızdan ödünç alıp öyle yapın bence...

ben ilk ay yatıcağı beşiğine pamuk yatak yapmaya karar verdim, 6 aydan sonra da yarı ortapedik yaylı bi yatak alıcam karyolasına...

okuduk yazımızı da yazdık şimdi biz yine yatalım görüşürüz kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…