2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...

maşallah tatlım bende çok heyecanlandım :KK52: tarih netleşmiş sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle:KK49::emir_bebek::nazar::KK19:

yaaa izlemiyorum ben haberler :KK50: şimdi çok üzüldüm senden duyunca :KK43:

canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisiniz :KK5::KK19: doğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :KK28::26:

ayy çok sevindim ya maşallah tarihin netleşince derin bir nefes almışsındır :KK52::KK9::KK49::emir_bebek::nazar: sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle :KK49::emir_bebek::nazar:

benim doktor da aklını söyleseydi bi :KK19: çok güzel haftanı tamamen dolduracaksın ne güzel :KK9: sende sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah bebeğini :KK49::emir_bebek::nazar:

yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize :KK16:

Sen de sezeryan olacaksin de mi? Ne duymus esin? Cok merak ettim buradan yazilmayacak gibiyse ozelden yazar misin? Sezeryandan korkutmak icin mi boyle seyler cikti acaba? Bir de sezeryan da bizi kesiyorlar bebege bir sey olmamasi lazim degil mi?

merhaba mart anneleri ve bebekleri
uzun zaman sonra aranıza tekrar katıldım,
geçmişe şöyle bir göz attım herkesin herşeyi hazır.
ben ocak başında izine ayrılmıştım evdeyim dinleniyorum
kızımın odası eşyaları hastane çantamız herşeyimiz hazır,
hatta makyaj malzemelerini bile bavula koydum oradan çıkartıp kullanıyorum evdeki ceyo terliklerimi temizledim çantama koydum,fotoğraf mak.ışığımın odasında duruyor kapı süsü v.s. çantaların yanında,yalnızca fön makinam çantaya konulacak onuda sürekli kullandığım için daha koyamadım.
erken doğum geç doğum şuan düşünmüyorum kızımın canı ne zaman isterse gelsin herşeyi hazır ama şuan doğumda yanımda olacak kimse yok....en azından p.tesi gününe kadar beklesin kızım....babam rahatsız hastaneye yattı dün annem onun yanında kayınvalidem bende ama o da eşimin oğlu ile uğraşıyor,eşim c.tesi yada pazar oğlunu geri götürmek için yola çıkacak o gün evde yok...allah yardımcım olsun da p.tesi gününe kadar birşey olmasın...erken doğum riskim yok ama ne olacağını bilemeyiz....
yarın kontrolümüz var en son kontrolde sanırım ev taşıma sırasında stresten ve yeterli beslenememekten 11 gün geriydi kızımın gelişimi....zaten boynunda 3 tur kordon var...yarın ne durumda öğrenicez kordonu beni korkutuyor ama doktor 5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırdım yeterki suyun yeterli olsun dedi....
bizden bu kadar kızlar....herkesin iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla....

kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...

maşallah sezeryanda olsa doktorlar 38.haftanın bitmesini bekliyorlar.ciğer gelişimi o zaman bitiyormuş

hatta makyaj malzemelerini bile bavula koydum oradan çıkartıp kullanıyorum evdeki ceyo terliklerimi temizledim çantama koydum,fotoğraf mak.ışığımın odasında duruyor kapı süsü v.s. çantaların yanında,yalnızca fön makinam çantaya konulacak onuda sürekli kullandığım için daha koyamadım.
erken doğum geç doğum şuan düşünmüyorum kızımın canı ne zaman isterse gelsin herşeyi hazır ama şuan doğumda yanımda olacak kimse yok....en azından p.tesi gününe kadar beklesin kızım....babam rahatsız hastaneye yattı dün annem onun yanında kayınvalidem bende ama o da eşimin oğlu ile uğraşıyor,eşim c.tesi yada pazar oğlunu geri götürmek için yola çıkacak o gün evde yok...allah yardımcım olsun da p.tesi gününe kadar birşey olmasın...erken doğum riskim yok ama ne olacağını bilemeyiz....
yarın kontrolümüz var en son kontrolde sanırım ev taşıma sırasında stresten ve yeterli beslenememekten 11 gün geriydi kızımın gelişimi....zaten boynunda 3 tur kordon var...yarın ne durumda öğrenicez kordonu beni korkutuyor ama doktor 5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırdım yeterki suyun yeterli olsun dedi....

süper vallahi herşey hazırmış oh oh =) kordonun dolandığını nst den mi öğrendiniz ? risk liyse sezeryan ol bence .. tabi doktor daha iyi bilir de...ahh bebişlerimiz sağlıklı birşekilde kucağımıza alalım da başka birşey istemyrm yaaa =)))

canım bende öyle doğmuşum ama kaç tur dolandı bilmiyorum.normal doğumla doğmuşum.sen dr bırak herşeyi.hakkınızda hangidi hayırlısıysa o olsun

süper vallahi herşey hazırmış oh oh =) kordonun dolandığını nst den mi öğrendiniz ? risk liyse sezeryan ol bence .. tabi doktor daha iyi bilir de...ahh bebişlerimiz sağlıklı birşekilde kucağımıza alalım da başka birşey istemyrm yaaa =)))

yok adanam ultrasonda çıkıyor kordon30.haftaların başında 2 tur kordon vardı sonra 3 tura çıkarmış...şuan için kan akışı v.s. sorun yok nst de bakacak son olarak eğer eğer sorun görürse sezeryana alırız ama şuan sıkıntı olmaz dedi...doktor aa atkı gibi dolamış kordonu diyor :KK1:

$070220131594.jpg $070220131593.jpg $070220131592.jpg $070220131590.jpg $070220131589.jpg $050220131588.jpg
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?

bende bugün itibariylee 20 kilo almış bulunuyorummm bakalım kaçla tamamlayacagız tahmn edemıyorum artık 20 ile biter diye dusunmustum oysakı :) :KK1:

Benimde 21 olmuş bugün :KK43: Allahtan uzun boyluyum ama buna rağmen yuvarlanacakmışım gibi geliyor bazen :)) Doktorumda her seferinde sürüyle laf ediyor çok kızıyor kilolarıma ama rejim de yapamam yani kimse kusura bakmasın

Ya ben bu haberin anonsunda kanal degistirmistim, bakamamistim. Nasil yaparlar bunu aklim almiyor.
sezeryanda bizi kesip bebegi cikaracaklar :KK53: Zorlama yok bir sey yok
ben cok korkuyorum yaa :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

maşallah tatlım bende çok heyecanlandım :KK52: tarih netleşmiş sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle:KK49::emir_bebek::nazar::KK19:

yaaa izlemiyorum ben haberler :KK50: şimdi çok üzüldüm senden duyunca :KK43:

canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisiniz :KK5::KK19: doğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :KK28::26:

ayy çok sevindim ya maşallah tarihin netleşince derin bir nefes almışsındır :KK52::KK9::KK49::emir_bebek::nazar: sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle :KK49::emir_bebek::nazar:

benim doktor da aklını söyleseydi bi :KK19: çok güzel haftanı tamamen dolduracaksın ne güzel :KK9: sende sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah bebeğini :KK49::emir_bebek::nazar:

yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize :KK16:
bende çok üzüldüm ALLAHIM KORUSUN BEBEKLERİMİZİ VE BİZİ ne kadar zor bi durum korkuyorum valla böyle olaylar oldukça:KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14:

Şifa canım bende çok merak ettim o sezeryan olayını banada yazarmısın özelden de olur.

Adanam, odanız çok güzel çok beğendim güle güle sevgiyle büyüsün kızınız.

Dışarı çıktık bu akşam yemek için falan gezdik dolaştık geldik oturup tv izlicez bende bir sancı kıvrandım kaldım valla.. Geçti dedim bi daha geldi. Şimdi geçti çok şükür yalancı sancıymış demekki.. Ay geçseydi şu son 1.5 hafta. Apar topar doğuma giderim diye çok korkuyorum akraba yok burda gurbetteyiz. Kızımı nereye bırakırız? Hele gece falan olsa amanın yani çocuğu yatağından kaldır hazırla zaten muhtemelen elimiz ayağımıza dolaşır kociş benlemi uğraşsın adayla mı? Ööööf stres oldum bak

canım kayınvaliden yanında değilmiydi benimde bu günlerde düşündüğüm şey aynı annem hafta sonu gelecek diyorum bir şey olsa çocuğu napcam komşum tatilde falan Rabbim yüzümüze bakar inş sıkma canını

kızlar birşey sorucam
burada paylaşılmıştı lokum konulmak için süslü külahlar vardı bir site adı verilmişti neydi adı??ben bursada baktım küçük buldum külahlardan içine lokum sığmaz....
bana yardımcı olurmusunuz??

benim rahmime sanki iğneler batıyo gibi oluyo bide sırt ağrılarım çok çoğaldı:84::84:

Bu arada bizden de herkese günaydın olsun, alıntılayıp atladık olaya :)

Dün bi nişandaydık, benim küçük adamım has ankaralı mı olcak ne ? o kadar horon vardı bi tek atmadı, anamm ankara oyunları çalmaya başladı bizimki tekmeye.o kadar horon dinletmelerim boşa gitti, adam babasının memlektini seçti ya :)

yerim ben onu :nazar: Kızım horon zor. Ankara havası kolay ne yapsın oğluş :KK9:

bu ne şule yaaaaaa
korku filmi gibi
neyseki son günlerin,
orası sana güle güle demiş sevimsiz bir şekilde
çok geçmiş olsun canım

Buna güle güle :KK3: dedi borçka. Bende ona böyle :KK33::KK33::KK33: diyorum :KK9::KK9::KK9:

canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisiniz :KK5::KK19: doğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :KK28::26:yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize :KK16:

Olabilir şifacım editörüm sen daha iyisini bilirsin:KK34: Bir taraftan tırstım kötü birşey mi acaba diye bir taraftanda çok merak ettim. Neymiş ki o sezeryan olayı ya???

Maşallah size canım:nazar:

Ay çok şirin soft bir oda olmuş. Bayıldım. iyi günlerde sağlıkla kullanın. Bizimde tayin durumlarımız belli olsada kızıma oda yapabilsem keşke :KK50:

kızlar birşey sorucam
burada paylaşılmıştı lokum konulmak için süslü külahlar vardı bir site adı verilmişti neydi adı??ben bursada baktım küçük buldum külahlardan içine lokum sığmaz....
bana yardımcı olurmusunuz??

Ebahım bankacı yoldaşım yine özlettin kendini:KK54: Canım ben külah koymuştum onu mu söyledin acaba. birmax.com dan aldım. (hem külah hemde incili hazır kurdela aldım yapıştırıcam)

Son düzenleme:
Ayy kız bir insanın herheyimi karışık olur ya :KK9:
aşk olsun canım yaaa küstüm:KK14:

Bebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime:nazar:
canım geçenlerde o bana da oldu. çok ilginçtii

Ben sezeryan olucam.

Bugun erkenciyim once ben kalktim.:KK8:

aaa sen neden sezaryen olacaksın ???? normal doğum en iyisi canım ya zorluğuna katlanılır sonrasındaki rahatlık için. sezaryen ameliyat sonrası iyileşmesi zor. ama tabi sen herşeyi düşünmüşsündür. ben normal istiyorum ama tabi istemekle olmuyor.

bugun erken kalkmışsın hep ben kalkardım açardım kimse olmazdı. bu sabah biraz uyuyayım dedim gece siyah perdeleri örttüm 8:30a kadar uyuyabilmişim sonra kalkım anneme kahvaltıya gittim.

dün eşim üzdü biraz beni. o yüzden biraz uyumak istedim. iş değiştiricem diyor bu günlerde. tsk istifaları arttı ya bizimkisi de özendi. sanki özelde çalışmak çok kolaymış gibi dur durduğun yerde işte 15 gelir maaşımızı alırız kafamız rahat. ama işte daha genç :) inşallah bebeğimiz doğunca biraz aklı başına gelir. sabah da üzüldüğümü belirttim için rahat olsun dedi ama çok da rahatladım denemez...

bu arada dün sağlık ocağına demir ilacı yazdırmaya gitmiştim. bir de kan burada verin bizde de olsun dedi aile hekimi. bugun sonucu aldım. kadın doğumcu şimdiye kadar hiç bakmıyordu benim B12 vs... o değerlere. bu kadın bakmış. b12 düşük çıktı. kolestrol yüksek. şeker de yüksek çıkmış halbuki 2 hafta önce şeker bakılmıştı düşüktü. muayeneye gidince bu sonucu da götürücem. kan değerin de biraz düşük dedi.

bir diğer konu kızlar ben 34+1 de gidip raporumu alıp muayene olacaktım. ama okul 1 hafta daha tatilmiş. 35+1de gidiyim diyorum. en son da 31+1de gitmiştim. sizce 35+1 çok geç mi olur. doktoru arayıp sorayım.

kızlar sizler son muayenlerinize hangi haftalarda gitmiştiniz. çoğunuz benden önde. bir de bu ağda işi var :KK1: çatı muayenesinde temiz olmak istiyorum. ne ara gideceğimi şaştım kaldım. çatı muayenesine yakın yaptırsam bu sefer doğumda çıkmış olur. daha erken yaptırsam bu sefer çatı muayenesinde problem olur. imdaaat :KK52:

sizler nasıl planlıyorsunuz.

Yine çok yazdım:KK17:

X