2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime

benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm
Oohh çok özendim valla :))
Aman geçirmesinler bulaştırmasınlar sana ben neler çektim gerçi hala çekiyorum. Benimde annem grip olmuş. İyileşmeden gelme dedim :))
Bebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime
Midenden geliyodur canım o ses bende çok oluyo

Dışarı çıktık bu akşam yemek için falan gezdik dolaştık geldik oturup tv izlicez bende bir sancı kıvrandım kaldım valla.. Geçti dedim bi daha geldi. Şimdi geçti çok şükür yalancı sancıymış demekki.. Ay geçseydi şu son 1.5 hafta. Apar topar doğuma giderim diye çok korkuyorum akraba yok burda gurbetteyiz. Kızımı nereye bırakırız? Hele gece falan olsa amanın yani çocuğu yatağından kaldır hazırla zaten muhtemelen elimiz ayağımıza dolaşır kociş benlemi uğraşsın adayla mı? Ööööf stres oldum bak

Yok canim midemden gelen seslere alistim. Midemden gelmiyordu. Bebek hareket edince oldu. Cirpiniyiormus gibi.

Insallah erken gelmez. Ben de cocuk yok ama ben bile paniklerim. Suyum gelirse bayginlik gecirebilirim.

minigimin en son fotosunu paylastim "2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri" topiginde

kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?

slm kizlar doktor randevum vardi bugun, 2800 gram olmus oglum. suyu falan normalmis biraz onden gidiyoruz sadece. normal dogum olmazmiki die korkuyorum kilodan dolayi. hayirlisi ins

Ben sezeryan olucam.

Bugun erkenciyim once ben kalktim.

günaydınnnn can annişlerrr.umarım herşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir.işte son 2 gün.ne güzel değil mi :) sonrasında da herşeyin hayırlısı olsun bakalım evde nasıl vakit geçirecem.çok şükür hava bügün bulutlu ve inşallah biraz mevsimine göre olur doğum zamanımızda ankara karlar altında olmasın :) akıntı durumlarınız nasıl.fazlalaştı mı.benim fazlalaştı biraz sanki.bebişin suyuda azcık azalmış ama su içip takviye yapıyoruz faydası olur dedi doktor.umarım hayırlısıyla şu günlerimizde geçer.son 24 günümüz hayırlısıyla geçer inşallah şu günlerimiz hepimize allah yardım etsin

günaydın kızlarımm,

bende bugün erkenciyim şafak son 2 gün

bende aynı şeyi yaşıyorum bazen uzanıyorum hareket ederken karnımdan su sesleri geliyo sessizlik olunca,

burda yazcaktım aman daha neler diyen çıkar diye yazmadım

Insallah erken gelmez. Ben de cocuk yok ama ben bile paniklerim. Suyum gelirse bayginlik gecirebilirim.

bende kendimi hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum.

heralde suyumun geldiğini falan görünce inme iner bana :18:

lalam hoşgeldin yoktun uzun zamandır, şükür sende daha doğurmamışın :13:

bende aslında sancıdan kesikten dikişten vs. kokrtuğum için epidural normal doğurmak

istiyodum doktoruma sordum. oda dediki epidurala son anda karar verirriz olayların gelişine

göre. kesiği hissetmiceksin dediler, dikişte de iğne vuruyolarmış. bide 4 cm falan açılınca epidural

veriliyormuş ki çoğu zaman doğumu yavaşlatıyormuş. o yüzden ben herşeyi oluruna bırakıcam.

nasip artık.

slm kizlar doktor randevum vardi bugun, 2800 gram olmus oglum. suyu falan normalmis biraz onden gidiyoruz sadece. normal dogum olmazmiki die korkuyorum kilodan dolayi. hayirlisi ins

son haftalarında bebeğin kilosu tam belli olunca doktorun alttan çatını kontrol edip yapıp yapamayacağını

söylüyor diye biliyorum. inşallah yaparsın canım

günaydınnn benimde son 2 günn :13:

ondan sonra evdeyim hazırlıklarımı yapıcam çok heyecanlıyımmmm

benim çok yoğun akıntım vardı altım ıslak dolaşıyodum resmen bide çalıştığım için

çok sıkıntılı oluyodu. fitil kullandım şuan düzeldi tamamen.

bol bol su içmekte fayda var. ben zaten az içince dilim damağım kuruyo yanıyorum.

bide üşümeyi unuttum ben ya sürekli bi üşüyen tiptim. hamile kadın üşümez derlermiş ya

doğruymuş gerçekten

Kızlar günaydın...
Benim de son 2 günüm işte... Yarın kapanışı önemli bir denetim geçirerek yapıcam. Umarım stresten erken doğurmam.

herşey hazır son detaylar kaldı ..bebek şekeri için eminönünden küçük kutulardan aldım üzerinde kurdela ve nazar boncuğu var.24 adet 15 tl idi. içlerine lokum koyucam ..
Hastanede başka bişey dağıtmamam gerek var mı karar veremiyorum..mevlütte de mıknatıslı bebek şekeri vericem.acaba hastanede de versem mi?

bu arada bnm de akıntılarım çok fazla bazen suyum geldi sanıyorum..

teşekkür ederim arkasdaşım oğluşum bi gelsede şöyle gezsek bi evde yatmaktan sıkıldım artık

göbüşlülerin en güzel en sexsileri hepinize kocamannnnnnnn musmutlu günaydınlarrrrrrrrrr bnu arada fox haberlerini islediniz mi doğum sırasında sezeryan doğumda doktor aileyer bebeğin kafası doğum sırasındas koptu demiş allahım çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…