Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oohh çok özendim valla :))benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm
Aman geçirmesinler bulaştırmasınlar sana ben neler çektim gerçi hala çekiyorum. Benimde annem grip olmuş. İyileşmeden gelme dedim :))Ben yapamiyorum, cok yoruluyorum esim yapiyor sagolsun. Ama dolaptaki yemek bozulmus. Kendime bir seyler hazirlayim dedim. Onu da yakmisim. Yani hazir seylere kaldim. Canim neler cekiyor bir bilseniz.
Ama halim yok
Annemler ayin 16 sinda gelecekler ama babam da annem de hasta. Babam grip annem bronsit olmus. Ne olacak bilmiyorum.
Bana hastalik gecmesinden de korkuyorum. Grip olursam sezeryan yapmiyormus ya doktorlar. Oyle iste.
Midenden geliyodur canım o ses bende çok oluyoBebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime
Oohh çok özendim valla :))
Aman geçirmesinler bulaştırmasınlar sana ben neler çektim gerçi hala çekiyorum. Benimde annem grip olmuş. İyileşmeden gelme dedim :))
Midenden geliyodur canım o ses bende çok oluyo
Dışarı çıktık bu akşam yemek için falan gezdik dolaştık geldik oturup tv izlicez bende bir sancı kıvrandım kaldım valla.. Geçti dedim bi daha geldi. Şimdi geçti çok şükür yalancı sancıymış demekki.. Ay geçseydi şu son 1.5 hafta. Apar topar doğuma giderim diye çok korkuyorum akraba yok burda gurbetteyiz. Kızımı nereye bırakırız? Hele gece falan olsa amanın yani çocuğu yatağından kaldır hazırla zaten muhtemelen elimiz ayağımıza dolaşır kociş benlemi uğraşsın adayla mı? Ööööf stres oldum bak
Insallah erken gelmez. Ben de cocuk yok ama ben bile paniklerim. Suyum gelirse bayginlik gecirebilirim.
kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?
Bebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime
Insallah erken gelmez. Ben de cocuk yok ama ben bile paniklerim. Suyum gelirse bayginlik gecirebilirim.
kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?
slm kizlar doktor randevum vardi bugun, 2800 gram olmus oglum. suyu falan normalmis biraz onden gidiyoruz sadece. normal dogum olmazmiki die korkuyorum kilodan dolayi. hayirlisi ins
günaydınnnn can annişlerrr.umarım herşey yolundadır ve hepiniz iyisinizdir.işte son 2 gün.ne güzel değil mi :) sonrasında da herşeyin hayırlısı olsun bakalım evde nasıl vakit geçirecem.çok şükür hava bügün bulutlu ve inşallah biraz mevsimine göre olur doğum zamanımızda ankara karlar altında olmasın :) akıntı durumlarınız nasıl.fazlalaştı mı.benim fazlalaştı biraz sanki.bebişin suyuda azcık azalmış ama su içip takviye yapıyoruz faydası olur dedi doktor.umarım hayırlısıyla şu günlerimizde geçer.son 24 günümüz hayırlısıyla geçer inşallah şu günlerimiz hepimize allah yardım etsin
teşekkür ederim arkasdaşım oğluşum bi gelsede şöyle gezsek bi evde yatmaktan sıkıldım artık
Kesin hamilesinnnnn.....
Garantiiiiiii
Çatlaklar benim yukarı doğru çıkmaya başladııııııı
Göbeğimin şişliğinden başka fazlalık da olmadı amaaaa çatladımmmmmmmmm.
Arabanı güle güle kullan tatlım.
Hazırlıklar da bitti
Ohhhhhh
umutsuz ev kadınlarında Elif var ya onun çocukları da soruyordu. Babası da gece yatarken aramıza şeker koyduk sonra siz oldunuz diyordu. Eeeee çocuklarda aralarına şeker koymuştu veee çocukları olmuştu
. Karıncadannnnn
Güle güle kullanın tatlımmmmm
Pek güzelmişşşş
Ayyyy Şule teyzesiiiii.... Niye bebeğine kusmuk yediriyorsunnnn
Ben de kontrole yeğenim de geldi 4 yaşında Mesut U görmeye gideceğiz dedim. Çocuk heyecan yaptı bugün Mesut mu geliyo diyeeee
Ayyyy..... Yerim ben o çocuklarıııııı
CANDAŞ teyzesiiii benin paşa sağda.. Bi deeee paşamın adı Mesut teyzesiiiii.... Melih değil araya kaynamasın
Bu arada bilimsel açıklamalar kısmını beğendim
Aslında biz de bu yöntemi kullanabiliriz
Ayyy
Ben de görüyorum amaaaa söylemiyorum
Akrep burcu bir koca benim ki acayip kıskançççççç....
Çok güzelmişşşş... Kaç tl ye aldınn
He heeeeeeeee
Demek bayağı varmış rüya görennn
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına hayırlı zamanda
Veee sude ameliyata girerken kk dan ayrılmaz..
Anbean kk da dır. Onu burdan hiç bi şi ayırmaz
Ay kendi ismine benzetmeye çalışma benceee
Senin ki nerede ise aynısı olmuş
Ohhhhhh
Maşallaaaahhhhhhhh
Hem sana hem bebeğe hem eşine hem de senin iş yapma azmineeee