2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bir önceki mesajıma bakarak şimdi yine diyeceksin "Yine mi karışıklık yaaaa" ne yapıyım ama yaaa

Ebahım bankacı yoldaşım yine özlettin kendini Canım ben külah koymuştum onu mu söyledin acaba. birmax.com dan aldım. (hem külah hemde incili hazır kurdela aldım yapıştırıcam)

evet arkadaşım haklısın uzun zamandır giremiyorum demekki evde girmek iştekinden daha zormuş
bende senden fikir alarak istemiştim zaten ama bursada bu tür malzemeler satan bir yer var geçen gün gittim külah küçüktü içine lokum sığmaz sanırım....şimdi baktım birmax'a google arattırdım çok güzel şeyler var...ben mevlütte vermeyi düşünüyorum...hastenede çikolata ve lohusa şerbeti vericem....senin yolculuk yarınmıydı??

sonsy, canım normal doğum dedin aklıma geldi ben sezeryan olcam ama bi arkadaşımın yaşadığı sıkıntıyı paylaşcam sizinle, dr unuz yada heöşirenizi uyarın derim bu konuda, kız normal doğum yaptı ve dikişlerini çok kötü atmışlar.başlarda da demişti ama ona öyle geldi sanmıştım, kızı 2 yaşında ve vajen estetiği olmam gerek çok feci durumda orası, ilişkiden zevk alamıyoruz eşimlede sıkıntılar yaşıyoruz o dahi hissediyor ordaki paçavra dikişi diyor.dikiş atılırken uyarın mutlaka.bu arada biz 4 yıldır o istifa olayına giremedik, benim eşimde tsk da.ama sivil bizimki.bu yıl artık olayların şekli değişecek inş değişmesi için zorlayacağız olmadı istifa durumunda kalabilri ama bilmiyorum ya çok zor istifa, kolay mı girdikki çabuk vazgeçelim.ben anlamıyorum mantıklarını ya.

2013, Meriçimde haklı dimi :) horon zor, kız deniyorum şimdi yine bi dinleteyim bana mı öyle geldi diye, yine vuruyo.bu çocuğun müzik zevki değişik, piç şarkılarıda çok seviyor. annemlerle eşim dalga geçiyo anasından geçmiş piçlik diye, benimde az bi dilimde vardır yani :)) bak sevdiği bi şarkının sözlerine ..

Bayıldım kaş çatışına
Bayıldım çapkın baygın bakışına
Yangın çıkarsa hoş olur da yanında
Tutuşmak tutuşmak
Bayıldım iç çekişine
Bayıldım bittim öldüm gülüşüne
Aşkım tutarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak
Pantalonunu sevdim
Çıkar onu bebeğim
Hadi gel bize gidelim
Gömleğini çok sevdim
Çöz onu meleğim
Hadi gel bize gidelim
Seninle gel karışalım
Yeminsiz dertsiz aşka alışalım
Kalbim yanarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak

canımm hoşgeldinnn valla diyodum içimden bu kız doğurdu galba...

inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın. herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.

yarından sonra bende uzun bir süre giremicem gibi duruyor.

odanız çok güzel olmuş güle kullansın tatlı kızımız...

alemsin valla :)

bizim bel ağrılarımız çok olmaya başladı. yatarken dönmekte çok zorlanıyorum. bir öneriniz var mı?
kızım da sağolsun hiçbir pozisyonu beğenmiyor sağ-sol-sırtüstü hepsinde basıyor tekmeleri :)

kocamannnnn bir maşallahhhhh cnm çooookkkkk begendım soft,şık,cici bir oda... hani bi halı paylaşılmıştı pembe kelebek şeklinde.. sen mi paylaşmıstın? o hali bu odaya nefis olur

teşekkür ederm cnm =) evet kelebekli halıyı ben paylaşmıştım internettn görmüştm ama gezmedğm halıcı kalmamıştır bulamadm =) halı iş çok zormuş kızlar ...perdeyi toz pembe zebra modeli sipariş verdm en uygunu oydu ...tüller çok pahalıya mal oluyr ... şimdidki bebekler çok şanslı ..

evde biraz zor oluyor sudeecim bazen kalkıp b.sayarı açmak zor geliyor yada işim oluyor,şimdi evde eşimin oğlu var onun dersleri ile uğraşıyorum derken Şubatın ortasına geldik....allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

uyku setini nerden aldın bende haftasonu uyku seti alıcamda yanyastıklı olan takımlardan?

kızlar bugun markette depend ultra emici kilot inceledim. acaba hastaneye giderken ondan mı alsak. belki orkid yerine onunla daha rahat ederiz. sitesinde ücretsiz numune gönderme linki var. ben doldurdum. bakalım güzelse alınabilir.

kraftın park yatağını aldım ve kurdum çok şık duruyor üstünde sineklik tülüde var germeli.içinede pamuk yatak en pahalısı ve iisi bu zaten

tek kelimeyle bayıldım! kızının kıyafetlerimi desem yatağımı dolabımı hepsi birbirinden tatlı duruyor annenin emzirme koltuğunuda kıskandım kendine kıyak geçmişsin aferin canım

benim rahmime sanki iğneler batıyo gibi oluyo bide sırt ağrılarım çok çoğaldı:84::84:
iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyor

Bugun oğluşum maşallah çok hareketli bazen korkuyom ama hani karnım çok inip kalkınca:))))) yakında kaynanalar gelcek hiiiiiç istemiyorum ben böyle rahatım ya pöfffffffff rahat uyuyamam yatamam kalkamam naapcaz bilmem

mide yanması başladı çok fenaaa .şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez

Esin neden istifa edecek ki? Once isini ayarlasin ondan sonra istifa etsin bence. Bir de bebek geliyor zor olabilir yani.

Ohh ne guzel bir hafta daha mi tatil var. Sen o dedigin haftada git doktora gec olmaz bence.

Saglik ocagindaki sonuclarini gotur bence. Benim de B12 m dusuk. Buna ne hapi veriyorlar acaba? Kan degerin nasilmis?

Agdaya gelicek olursam. Hamilelikten once gidiyordum. Hamilelikte hic gitmedim agdaya. Kendimi cok kasiyorum ondan. Ilk baslarda eldivenle aldim. Simdi de venus marka kadinlara ozel jilet var onla aliyorum. Dogumdan sonra giderim agdaya ancak.

Sezeryan dogum istedigimi ayrintili yazicam birazdan.

iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyor[/QUOTE]

Benimde sağ tarafımda sancım var ama hafifi benim şuan atamadığım sıkıntım ellerim ellerimin yuzde 70 ini hissedemiyorum el bileğimdeki damarlar çok şiş parmaklarım uyuşuk ödem var diyolar ama doğumdan sonra geçmezse buyuk ihtimal ameliyat olucam sanırım benim psikolojik sorunlarım yuzunden sinirlerim sıkışık (

mide yanması başladı çok fenaaa .şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez

Ben gaviscon kullanıyorum bide benm midem de bi suru yaravar reflum var mide fıtığım var midemde mikrop var duşun neler çekiyorum midemden rabbim şifa versin hepimize ama gaviscon çok azda olsa iyi geliyor en azından uyuyana kadar idare ediyo beni inş doktorun sanada verir cnm

Merhaba, bende de olmuştu. Doktor Rennie şurup vermişti. Midem yandığında bir kaşık içiyordum şıp diye kesiliyordu yanma. Yine doktorunuz sizin için en uygun ilacı verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…