Ebahım bankacı yoldaşım yine özlettin kendiniCanım ben külah koymuştum onu mu söyledin acaba. birmax.com dan aldım. (hem külah hemde incili hazır kurdela aldım yapıştırıcam)
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
sonsy, canım normal doğum dedin aklıma geldi ben sezeryan olcam ama bi arkadaşımın yaşadığı sıkıntıyı paylaşcam sizinle, dr unuz yada heöşirenizi uyarın derim bu konuda, kız normal doğum yaptı ve dikişlerini çok kötü atmışlar.başlarda da demişti ama ona öyle geldi sanmıştım, kızı 2 yaşında ve vajen estetiği olmam gerek çok feci durumda orası, ilişkiden zevk alamıyoruz eşimlede sıkıntılar yaşıyoruz o dahi hissediyor ordaki paçavra dikişi diyor.dikiş atılırken uyarın mutlaka.bu arada biz 4 yıldır o istifa olayına giremedik, benim eşimde tsk da.ama sivil bizimki.bu yıl artık olayların şekli değişecek inş değişmesi için zorlayacağız olmadı istifa durumunda kalabilri ama bilmiyorum ya çok zor istifa, kolay mı girdikki çabuk vazgeçelim.ben anlamıyorum mantıklarını ya.
2013, Meriçimde haklı dimi :) horon zor, kız deniyorum şimdi yine bi dinleteyim bana mı öyle geldi diye, yine vuruyo.bu çocuğun müzik zevki değişik, piç şarkılarıda çok seviyor. annemlerle eşim dalga geçiyo anasından geçmiş piçlik diye, benimde az bi dilimde vardır yani :)) bak sevdiği bi şarkının sözlerine ..
Bayıldım kaş çatışına
Bayıldım çapkın baygın bakışına
Yangın çıkarsa hoş olur da yanında
Tutuşmak tutuşmak
Bayıldım iç çekişine
Bayıldım bittim öldüm gülüşüne
Aşkım tutarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak
Pantalonunu sevdim
Çıkar onu bebeğim
Hadi gel bize gidelim
Gömleğini çok sevdim
Çöz onu meleğim
Hadi gel bize gidelim
Seninle gel karışalım
Yeminsiz dertsiz aşka alışalım
Kalbim yanarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak
kocamannnnn bir maşallahhhhhcnm çooookkkkk begendım soft,şık,cici bir oda... hani bi halı paylaşılmıştı pembe kelebek şeklinde.. sen mi paylaşmıstın? o hali bu odaya nefis olur
canımm hoşgeldinnn valla diyodum içimden bu kız doğurdu galba...
inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın. herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.
yarından sonra bende uzun bir süre giremicem gibi duruyor.
uyku setini nerden aldın bende haftasonu uyku seti alıcamda yanyastıklı olan takımlardan?
kraftın park yatağını aldım ve kurdum çok şık duruyor üstünde sineklik tülüde var germeli.içinede pamuk yatak en pahalısı ve iisi bu zatenbişey daha sormak istiyorum yatak olarak ne aldınız kafam karıstı herkes farklı seyler söylüyor... bazısı visco uygun degıl omurga için diyor sert olmasın pamuk yada ormal sünger diyor....sizler doktorlardan tavsıye aldınızmıııı
tek kelimeyle bayıldım! kızının kıyafetlerimi desem yatağımı dolabımı hepsi birbirinden tatlı duruyor annenin emzirme koltuğunuda kıskandım kendine kıyak geçmişsin aferin canımEki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyorbenim rahmime sanki iğneler batıyo gibi oluyo bide sırt ağrılarım çok çoğaldı:84::84:
aşk olsun canım yaaa küstüm
canım geçenlerde o bana da oldu. çok ilginçtii
aaa sen neden sezaryen olacaksın ???? normal doğum en iyisi canım ya zorluğuna katlanılır sonrasındaki rahatlık için. sezaryen ameliyat sonrası iyileşmesi zor. ama tabi sen herşeyi düşünmüşsündür. ben normal istiyorum ama tabi istemekle olmuyor.
bugun erken kalkmışsın hep ben kalkardım açardım kimse olmazdı. bu sabah biraz uyuyayım dedim gece siyah perdeleri örttüm 8:30a kadar uyuyabilmişim sonra kalkım anneme kahvaltıya gittim.
dün eşim üzdü biraz beni. o yüzden biraz uyumak istedim. iş değiştiricem diyor bu günlerde. tsk istifaları arttı ya bizimkisi de özendi. sanki özelde çalışmak çok kolaymış gibi dur durduğun yerde işte 15 gelir maaşımızı alırız kafamız rahat. ama işte daha genç :) inşallah bebeğimiz doğunca biraz aklı başına gelir. sabah da üzüldüğümü belirttim için rahat olsun dedi ama çok da rahatladım denemez...
bu arada dün sağlık ocağına demir ilacı yazdırmaya gitmiştim. bir de kan burada verin bizde de olsun dedi aile hekimi. bugun sonucu aldım. kadın doğumcu şimdiye kadar hiç bakmıyordu benim B12 vs... o değerlere. bu kadın bakmış. b12 düşük çıktı. kolestrol yüksek. şeker de yüksek çıkmış halbuki 2 hafta önce şeker bakılmıştı düşüktü. muayeneye gidince bu sonucu da götürücem. kan değerin de biraz düşük dedi.
bir diğer konu kızlar ben 34+1 de gidip raporumu alıp muayene olacaktım. ama okul 1 hafta daha tatilmiş. 35+1de gidiyim diyorum. en son da 31+1de gitmiştim. sizce 35+1 çok geç mi olur. doktoru arayıp sorayım.
kızlar sizler son muayenlerinize hangi haftalarda gitmiştiniz. çoğunuz benden önde. bir de bu ağda işi varçatı muayenesinde temiz olmak istiyorum. ne ara gideceğimi şaştım kaldım. çatı muayenesine yakın yaptırsam bu sefer doğumda çıkmış olur. daha erken yaptırsam bu sefer çatı muayenesinde problem olur. imdaaat
sizler nasıl planlıyorsunuz.
Yine çok yazdım
mide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez
mide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez