2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar güzel mart anneleri....
bende yeni üyeyim ama epeydir takip ediyorum yorumlarınızı önerilerinizi sıkıntı ve çarelerinizi dikkatle okuyorum.
bazen ay aynı ben diyorum.bir oğlum var 4.5 yaşında:)kızımızı da merakla bekliyorum 36.haftamıza girdik adı berfin yaren olucak inş.
hazırlıklarda tamam 4 mart ı bekliyoruz sezeryan old.için günü belli:)Allah kolay doğumlar versin öptüm hepinizi

Ayy kızlar üzerimden kocamaaaaaan bir yükü attım sonunda..:) Yakışıklı prensimizin beşiğini ve uyku setini aldık...Mdf ve sunta tercih etmediğim için ahşap olanlara yöneliyordum,onlarında fiyatı yüksek olduğu için kesemize göre olanını ve içime sineni bulmak için 1 aydır dolanıyordum neredeyse..
Sonunda koşuşturma bitti...Bebek arabasında da karar kıldık sayılır...Onu da Saraçhane'den alacağız nasipse...
Ne zor işlermiş bunlar yaa...
Artık prensi dört gözle bekliyoruuuuuuuzzzzzz...

bende sonunda uyku setini aldım aradım aradım buldum :) bugun cici kızımın cibinliğinide taktım bir halısı eksik kaldı oda gelincee taaam olucak

canım sadece NİL olsun harika br isim...eltimin kızının adı olmasaydı bende NİL koyacaktım =))) sağlık olsunnnn =)

açılmayı hiç kontrol etmedi canım bidahaki muayeneye kadar sabretsin inşallah, sorarım o zamn doktora, sadece o sancı gibi kasılmaları 2 gündür daha sık hissediyorum...

senem isminin anlamını biraz daha araştır bence canım, put adı falan diye duymuştum isim olarak uygun değil diye biliyorum...

çok teşekkür ederim canım... hepimiz hep hayırlı haberlerimizi paylaşalım inşallah...

çok teşekkür ederim canım hepimiz hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla alalım inşallah...

teşekür ederim canım, daha küçük ama teyzesi, 35.haftası yarın biticek, doktorumuz da öyle dedi, yine de hayırlısı tabi...

teşekkür ederim canım dinlenmeye çalışıyorum ama evde tek balına hep yat yat çok sıkılıyo insan, buraya da alışmışım, giremeden yapamadım, yemekten sonra yine dinlenirim artık...

canım bu tek kullanımlık kilot nerde satılıyo

ben havuzlu handan almıştım canım...

kızlar ben bebişkomun kıyafetlerini ütüledim dolabına yerleştirdim dolap ,içi için kapitoneden örtüler diktirdim.. bebişkomun halı ve perde hariç herşey tamam =) çok fazla kıyafeti yok ama sağlık olsun he hee =) perde olarak zebra toz pembesi siparş vermştm yarın gelcekti bugün aradılar ellerinde kalmamış falan filan başka beğenin diye..sinir oldu sormayın !! halı işi çok zor olack beğenemyrm bişey =))) kızlar artık bebişim gelsin istiyrm odasınıda ayarlaynca bebeğimi daha çok istyrm gelmeini =))) kıyafetleri ortaya çıktıya off ne güzel bir duyguymuşşş =)

bence sadece nil :)
bencede nil bu arada bana önerilen ılgın ve selin isimleri hoşuma gitti kociş gelsin önüne sunucam hemen çünkü son kararı o vercekmiş

kızlar siz yemek yapmıyo musunuz yaa
ren oluyo bazen zaten çok şey yiyemiyorumbebiş rahatsız oluyo hemen
3 günde bir yapıyorumyetiyo sağdan soldanda ve

benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm
kız seni vallahi kıskandım ben oh ne güzell benimkide yapar ama keyfi gelince demek seninki evin ahçısı gibi öle koca dostlar başına kıskandımm

Kizlar bu kullan at kilotlar nasil oluyor. Ilk kez duyuyorum.
evet tekli olanlarını nerden bulurum mothercareda varmı varsa ne kadar ben bi ara eczaneye sordum 20 tl idi 20 adet olanı hasta çamaşırı idi oda bence 4-5 tane alsak yeter paket almadım o yüzden boşuna masraf

canım bende bebişimin park yatağını kurdum çok tatlı duruyo kırmızı kırmızı bende istiyorum bi an önce gelmesiniiiii zaten alttan alttan vurmaya başladı bana özellikle akşamları canımı yakıyo bazen kızoşum

kızlar slm lar geçmişi hiiiiiiç okuyamadım yarın artık inş iyisinizdir çarşıdan yeni girdik eve ve ayaklarım şişmiş üzerine basamaıyorum artık dışarda son günlerim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum durmadan alış veriş yapıyorum her yönden sanki kıtlık çıkacakmış doğumdan sonra dışarı çakamassam evde hiç bir şey kalmayacakmış gibi stok yapıp duruyorum :) inş herkes iyidir ha birde kzımın bebek şekerlerini ve sepetini aldım bu gün aldığım biblolar çeşit çeşit her çeşitten birer tane dolaba astım bile bir 5-6 tane oldu herhalde:)

canım sadece Ankarada yaşıyorum. aslında Adanalıyım :) evet Göksu diyince Ankaradakiler hep öyle düşünüyor ama biz Akdenizdeki nehirden esinlendik :)

nasilsiniz kizlar.benim kizim bu gun cok haraketli masallahdonduyunu dusunuyorum.cunki tekmeleri bu gun furekli yukardaydi.dune kadar kasiklarima vuruyordu:44::44::44:ya ben tasinmak istiyorum artik offffff,artik hazirlanmak istiyorum.kuzumun her seyi oyle kutuda duruyor

canım sadece Ankarada yaşıyorum. aslında Adanalıyım :) evet Göksu diyince Ankaradakiler hep öyle düşünüyor ama biz Akdenizdeki nehirden esinlendik :)

harbiden ya akdenizdeki göksu,aksu,seyhan,ceyhan nehirlerinin hepsi isim niteliğinde

Çok güzelmişşşş... Kaç tl ye aldınn

canım dagiden 99 tl ye aldım.

aaaaa ben senin ikizlerin ismini bilmiyorumm sen ne koyacaksınn cnm ya merak ettim şimdi
canım rabbim nasip ederse oğlanın adı eren yavuz
kızın adı ise zeynep deniz
zeynep olan yer elif de olabilir
orada hala mutabık değiliz

ben de senin kuzunun adını bilmiyorum
ne olacak kısmetse ismi

canım hastanenin fotoğrafçısı varmış ( başkent hastanesi )
o olur herhalde
250 lira imiş

canım pijama lohusa pijaması değil, normal pijama
s bedeni bana şimdi bile oluyor,
düğmeler biraz sıkıyor ama doğumdan sonra tam olur herhalde
dagi den aldım canım

zaten seni hep kokoş hayal ediyorum nedense

midem , başım , belim , sırtım , ah ahhh ayacıklarım fenayım yani iyi geceler kızlar yatayım bari

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıstım sıze
kosusturma ıcınde gecıyor gunler doguma cok az kaldı

Artık kontrolllerımız haftada bır oluyor ve haftaya carsamba ultrasona gırecegım 36. Haftamızdayız kızımın boyunu kılosunu ogrenebılecegım
Her kontrolde ultrasona gıremıyor olmam cok kotu sınır oluyorum
Napalım mınıgım ıyı olsunda baska bırsey ıstemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…