maşallah tatlım bende çok heyecanlandımtarih netleşmiş sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle
yaaa izlemiyorum ben haberlerşimdi çok üzüldüm senden duyunca
canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisinizdoğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :26:
ayy çok sevindim ya maşallah tarihin netleşince derin bir nefes almışsındırsıkıntısızca kucağına alman dileğiyle
benim doktor da aklını söyleseydi biçok güzel haftanı tamamen dolduracaksın ne güzel sende sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah bebeğini
yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize
kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...
merhaba mart anneleri ve bebekleri
uzun zaman sonra aranıza tekrar katıldım,
geçmişe şöyle bir göz attım herkesin herşeyi hazır.
ben ocak başında izine ayrılmıştım evdeyim dinleniyorum
kızımın odası eşyaları hastane çantamız herşeyimiz hazır,
hatta makyaj malzemelerini bile bavula koydum oradan çıkartıp kullanıyorum evdeki ceyo terliklerimi temizledim çantama koydum,fotoğraf mak.ışığımın odasında duruyor kapı süsü v.s. çantaların yanında,yalnızca fön makinam çantaya konulacak onuda sürekli kullandığım için daha koyamadım.
erken doğum geç doğum şuan düşünmüyorum kızımın canı ne zaman isterse gelsin herşeyi hazır ama şuan doğumda yanımda olacak kimse yok....en azından p.tesi gününe kadar beklesin kızım....babam rahatsız hastaneye yattı dün annem onun yanında kayınvalidem bende ama o da eşimin oğlu ile uğraşıyor,eşim c.tesi yada pazar oğlunu geri götürmek için yola çıkacak o gün evde yok...allah yardımcım olsun da p.tesi gününe kadar birşey olmasın...erken doğum riskim yok ama ne olacağını bilemeyiz....
yarın kontrolümüz var en son kontrolde sanırım ev taşıma sırasında stresten ve yeterli beslenememekten 11 gün geriydi kızımın gelişimi....zaten boynunda 3 tur kordon var...yarın ne durumda öğrenicez kordonu beni korkutuyor ama doktor 5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırdım yeterki suyun yeterli olsun dedi....
bizden bu kadar kızlar....herkesin iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla....
merhaba mart anneleri ve bebekleri
uzun zaman sonra aranıza tekrar katıldım,
geçmişe şöyle bir göz attım herkesin herşeyi hazır.
ben ocak başında izine ayrılmıştım evdeyim dinleniyorum
kızımın odası eşyaları hastane çantamız herşeyimiz hazır,
hatta makyaj malzemelerini bile bavula koydum oradan çıkartıp kullanıyorum evdeki ceyo terliklerimi temizledim çantama koydum,fotoğraf mak.ışığımın odasında duruyor kapı süsü v.s. çantaların yanında,yalnızca fön makinam çantaya konulacak onuda sürekli kullandığım için daha koyamadım.
erken doğum geç doğum şuan düşünmüyorum kızımın canı ne zaman isterse gelsin herşeyi hazır ama şuan doğumda yanımda olacak kimse yok....en azından p.tesi gününe kadar beklesin kızım....babam rahatsız hastaneye yattı dün annem onun yanında kayınvalidem bende ama o da eşimin oğlu ile uğraşıyor,eşim c.tesi yada pazar oğlunu geri götürmek için yola çıkacak o gün evde yok...allah yardımcım olsun da p.tesi gününe kadar birşey olmasın...erken doğum riskim yok ama ne olacağını bilemeyiz....
yarın kontrolümüz var en son kontrolde sanırım ev taşıma sırasında stresten ve yeterli beslenememekten 11 gün geriydi kızımın gelişimi....zaten boynunda 3 tur kordon var...yarın ne durumda öğrenicez kordonu beni korkutuyor ama doktor 5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırdım yeterki suyun yeterli olsun dedi....
bizden bu kadar kızlar....herkesin iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla....
süper vallahi herşey hazırmış oh oh =) kordonun dolandığını nst den mi öğrendiniz ? risk liyse sezeryan ol bence .. tabi doktor daha iyi bilir de...ahh bebişlerimiz sağlıklı birşekilde kucağımıza alalım da başka birşey istemyrm yaaa =)))
bende bugün itibariylee 20 kilo almış bulunuyorummm bakalım kaçla tamamlayacagız tahmn edemıyorum artık 20 ile biter diye dusunmustum oysakı :)
Ya ben bu haberin anonsunda kanal degistirmistim, bakamamistim. Nasil yaparlar bunu aklim almiyor.
sezeryanda bizi kesip bebegi cikaracaklarZorlama yok bir sey yok
ben cok korkuyorum yaa
bende çok üzüldüm ALLAHIM KORUSUN BEBEKLERİMİZİ VE BİZİ ne kadar zor bi durum korkuyorum valla böyle olaylar oldukçamaşallah tatlım bende çok heyecanlandımtarih netleşmiş sıkıntısızca kucağına alman dileğiyle
yaaa izlemiyorum ben haberlerşimdi çok üzüldüm senden duyunca
canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisinizdoğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :26:
ayy çok sevindim ya maşallah tarihin netleşince derin bir nefes almışsındırsıkıntısızca kucağına alman dileğiyle
benim doktor da aklını söyleseydi biçok güzel haftanı tamamen dolduracaksın ne güzel sende sıkıntısızca kucağına alırsın inşallah bebeğini
yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize
yaaaaaaaa bayıldımmmmmmmmm ben bu odaya çooookkkkkkkkkk tatlı olmuş güle güle kullansın gülüm prensesinEki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
halımız ve perdemiz daha hazır değil.. bakalım beğenecek misiniz ?
Dışarı çıktık bu akşam yemek için falan gezdik dolaştık geldik oturup tv izlicez bende bir sancı kıvrandım kaldım valla.. Geçti dedim bi daha geldi. Şimdi geçti çok şükür yalancı sancıymış demekki.. Ay geçseydi şu son 1.5 hafta. Apar topar doğuma giderim diye çok korkuyorum akraba yok burda gurbetteyiz. Kızımı nereye bırakırız? Hele gece falan olsa amanın yani çocuğu yatağından kaldır hazırla zaten muhtemelen elimiz ayağımıza dolaşır kociş benlemi uğraşsın adayla mı? Ööööf stres oldum bak
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
Eki Görüntüle 626760 Eki Görüntüle 626755 Eki Görüntüle 626756 Eki Görüntüle 626757 Eki Görüntüle 626758 Eki Görüntüle 626759
Bu arada bizden de herkese günaydın olsun, alıntılayıp atladık olaya :)
Dün bi nişandaydık, benim küçük adamım has ankaralı mı olcak ne ? o kadar horon vardı bi tek atmadı, anamm ankara oyunları çalmaya başladı bizimki tekmeye.o kadar horon dinletmelerim boşa gitti, adam babasının memlektini seçti ya :)
bu ne şule yaaaaaa
korku filmi gibi
neyseki son günlerin,
orası sana güle güle demiş sevimsiz bir şekilde
çok geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun yaaa şükür ki iyisinizdoğum hikayeleri topiğindeki listeye mi eklesem tarihleri netleşen arkadaşları :26:yaa bende artık korkmaya başladım :18: eşimde duymuş bişiler sezeryan hakkında :18: yazsam mı ki :18: ALLAH ım kolaylık versin hepimize
kızlar ben biraz önce doktordan geldim. plesenta aşağıda böyle devam ederse sezeyan olur demişti geçen ay..şimdi bebişim doğum pozisyonuna girmiş keyfi yerinde dedi.plesenta içinde bir dahaki geldiğinde bakalım dedi bende sezeryan olursa nezamn olur dedim 5- 6 mart gibi demez mi offf çok var 1 ay nasıl dayanacağım =( ama normalde olablrsn dedi haftaya karar verirriz dedi..nst ye girdim herşey normalmiş çok şükür =) bebikom 2.600 gr olmuş...
kızlar birşey sorucam
burada paylaşılmıştı lokum konulmak için süslü külahlar vardı bir site adı verilmişti neydi adı??ben bursada baktım küçük buldum külahlardan içine lokum sığmaz....
bana yardımcı olurmusunuz??
aşk olsun canım yaaa küstümAyy kız bir insanın herheyimi karışık olur ya
canım geçenlerde o bana da oldu. çok ilginçtiiBebegim az once hareket etti ve suda cirpinirmis gibi ses geldi? Sizde de oldu mu? Korktum da ben. Tabi hareketlerine seviniyorum masallah bebegime
Ben sezeryan olucam.
Bugun erkenciyim once ben kalktim.