mrba güzel hamişler herkese sağlıklı günler ara ara girip okuyorum kontrolden geldikçede yazıorum hepimizde bnzer şikayetler var sanırım benimde sağ elimde 2 gündür uyuşma oluo geçmıo bayağı bi bu gün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda haftalık gidioruz artık nst ye bağlandık ilk önce hareket etmedi kuzum hiç git bi dolaş çikolata felan ye gel dedi doktorumuz kocaman bi çikolata yedik bu seferde durmak bilmedi düğmeye basmak için yetişemedim bile seninkinin ortası yok heralde dedi doktor :) sancı felan çıkmadı 36.haftadayım herşey normal dedi normal doğum gözükuo dedi duruşu değişmezse siz ne düşünuosunuz die sordu normal dedim ama olmazsa da yapacak bişe yok sağlıklı sıhhatlı doğsınlarda sezeryanda olur farketmez dedim kilosu 3,200gr olmuş maşşalllahı var 2-3 hafta daha büyük erken gelmez umarım işe de son verdim çok mutluyum heheh sabahları uyuyacamm olleyy :) bizden haberler bu kadar umarım herkes güzel haberlerle gelir kontrollerden
uff ya insanın kendi işini kendinin yapamaması ne zormuş be. Allah kimseyi sürekli bu konumda bırakmasın. Alışveriş yapmam lazım ama çıkamıyorum, ona buna sipariş ediyorum o da içinme sinmiyor. Eskiden ev temizliinden nefret ederdim şimdi kalkıp iki bi şey yapasım geliyor, düzenim kaçtı.. Ne hazımsız insanım normalde kalk yap deseler bin tane hayıflanırım. Allahtan gecici bir durum...gelsin o kuzu poposunu ısrcam ben onun, gun gectikce heyecan basıyor zaten. Babasıyla çantamızı da hazırladık dun, eksiklerim var tabi ama işte eşim alıp gelecek bekliyoruz artık :)
canlar ben geldim iyi haberler getirdim :) doktorumuz tebrik etti beni ne yaptınsa faydası olmuş suyumuz yükselmiş biraz. Bu sefer niyese başından atmak ister gibi bi hali vardı ama iyi haberler alınca çokda umursamadm. Kocisim şehir dışında olduğu için kayınpederim kayinvalidemle gittim dönüşte hadi sana doğum hediyesi alalım dediler takı takmayı çok sevmememe ragmen elmas yüzük beğendi kayinvalidem deneyince Bende bayıldım tabi biraz pahalı oldu ama torunlarına değermis öyle dediler. Süper bi keyifle eve döndüm bide kocacm gelseydi artıkk. Benden haberler böyle şimdi geçmişe bakayım biraz neler kaynamis:)
maşallah tontişe.inş hep böyle güzel haberlerle gelirsin.ben nstye girdiğimde bana düğme falan vermediler bas diye.sadece sola yattım.okadar.heryerde değişikmi oluyor ki.bu hafta sorayı bakalım
kızlar 35 haftada muayeneye gidenler var aranızda. nts den bahsetmişsiniz. ama çatı muayenesi olan yok sanıırm. doktorunuz ne zaman yapacağı ile ilgili bişey dedi mi?
ben de 35te gideceğim muayeneye. sadece ntsye mi gireceğim?
bir de ben bu aralar neredeyse her gün bir bardak cola içmeye başladımbişey olur mu acaba:44: canım .çok istiyo tutamıyorum kendimi
kızlar güzel haberler gelmiş sizden çoook mutlu oldum erken doğum haberlerinden korkuyorum 38 haftadan önce gelmesın bebıslerımız ıyıce büyüsünler valla ben çantamızı hazırlamaya bıle cekınıyorum : ) bugun oglumu rüyamda gördüm kızlar o kdr tatlıydıkı sankı gercekmıs gıbı :) inş sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı sizi öpüyorum ve geçmişe bir göz atıyorum :)
merhaba arkadaşlar..nasılsınız.uzun zamandır giremedim..doğum yapan varmı?günlerimiz az kaldı benim 3 haftam var.sezeryan için:))haftaya nts ye bağlanacağım..daha önce hiç bağlanmadı nasıl bişey??:))bu arada bebeğimiz hareketleri bazen çok yavaş bazende çok sert.Gün içerisinde özellikle akşama kadar yavaş yavaş hareket ediyor.Akşam belli bir saattte ise tekmeler itmeler...normal mi acaba..yavaş hareket eettiğinde korkuyorum..3 gün önce kontrole gittiğimizde herşeyimiz normal görünüyordu..boyu 46 cm kilosu 2650 çıktı..Rabbim önce sizlerin sonra benim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Ben bu aralar kötü rüyalar görüyorum ve gün geçtikçe endişelerim artırıyor..Bebeğimin kalbinde 22 haftada parlaklık görülmüştü o günden beri hep aklımda sağlıklımı diye..sürekli dua ediyorum..Ama son günlerde zaman yaklaştıkça endişelerimde artırıyor..Dualarınız da benide unutmayın lütfen.Ha bu arada çatlaklarınız oldumu ben sürekli krem kullanmama rağmen çok çatlak oluştu..:))gerçi çok takmıyorum..Bebebğim saağlıklı olsunda gertisi boş...
canlar ben geldim iyi haberler getirdim :) doktorumuz tebrik etti beni ne yaptınsa faydası olmuş suyumuz yükselmiş biraz. Bu sefer niyese başından atmak ister gibi bi hali vardı ama iyi haberler alınca çokda umursamadm. Kocisim şehir dışında olduğu için kayınpederim kayinvalidemle gittim dönüşte hadi sana doğum hediyesi alalım dediler takı takmayı çok sevmememe ragmen elmas yüzük beğendi kayinvalidem deneyince Bende bayıldım tabi biraz pahalı oldu ama torunlarına değermis öyle dediler. Süper bi keyifle eve döndüm bide kocacm gelseydi artıkk. Benden haberler böyle şimdi geçmişe bakayım biraz neler kaynamis:)
Kızlar nst demişken bşey sorcam size.medicalparka gidiyorum ben 87 tl muayne ücreti veriyorum ayrıca nst içinde 30 tl aldılar.ve nstye nekadar girersen herseferinde alacaklarmı.hergünde girsen yani.sizin hast öylemi.ne kadar veriyorsunuz
ben hıç nts ye gırmedım nasıl bısey nasıl bakılıyor? doktor mu uygun gördugunde buna karar verıyor acaba
maşallah tontişe.inş hep böyle güzel haberlerle gelirsin.ben nstye girdiğimde bana düğme falan vermediler bas diye.sadece sola yattım.okadar.heryerde değişikmi oluyor ki.bu hafta sorayı bakalım
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?
2013, canım bu hafta son çalışma haftanmıydı ?
kızlar selam,
yeni geldim sayılır işe sabah doktora gittim.
dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.
ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,
hareket etmedi sonra hareket etti yavrum nasıl korkmuştur
gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür2200 olmuş kilosuda.
elleri yüzündeydi küstümü acep :26: nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.
oda normal çıktı. rahat bi nefes aldım..
haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu
hemen bi geçmişi okuyayım öle br haber yok dimi
İyiyim tatlım çabuk atlattım hastalığı çok şükür
Anlamadım nasıl bi şi oldu ama bir gece öncesi inim inim inlerine ertesi gün normale döndüm
Elhamdülillah iyiyimmm
candaşcım güzel haberlerle dönmüşsün maşallah sana ve kuzuna
duymak istediğin her şeyi duymuşsun ne güzel
canım doğum tarihi net 20 şubat değil ama 20 şubat gibi dedi
suları ve rahim ağzı iyi dedi
sancı da çıkmadı elle muayenesinde
ama boy ve kiloyu net öğrenemeyecekmişiz artık
çünkü içerisi acayip karışmış artık
yaaaaa içeride ne kadra kalsalar o kadar iyi
32 yi bir görsem diyordum, şimdi de 35 i bitirsem diyorum
insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor
ben hıç nts ye gırmedım nasıl bısey nasıl bakılıyor? doktor mu uygun gördugunde buna karar verıyor acaba
bende ilk defa 35te girdim merak edip duruodum güzel bişe kalp atışlarını uzun uzadıya dinleyebilisun bugün bide hıçkırık tuttu tam nstdeyken bebişin çok güzeldi güp güp edio hıçkırdıkça suyun sesi :)
Ne kadar gorgulu insanlarmis onlar oyle. Sanslisin masallah.
ohh çok şükür senden güzel haberlerVay vay vay Süper kayınvalide. Güle güle kullan arkadaşım.
güzel haberlerine ve suyuna çok sevindikk belgin teyzesiiiiii
kayınvalidene de alkışşşşşşşşşşşşşşşş
coladan başkası kesmiyor canım ya. ama bugun içtikten sonra rahatsızlandım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çarpıntım var tansiyonum çıktı.Sonsy canım ne kola imiş cânim. Hem içiyon hem de vicdanın rahat etmiyiiiiiiii
Soda falan kesmiyor mu bari ondan içsen.
Senin miden küçülmedi mi hem yakmıyor mu seni
Ben de çooook nadir bi iki yudum Niğde gazozu içiyorum o kadar
Fazlasını midem almıyor...
mrba güzel hamişler herkese sağlıklı günler ara ara girip okuyorum kontrolden geldikçede yazıorum hepimizde bnzer şikayetler var sanırım benimde sağ elimde 2 gündür uyuşma oluo geçmıo bayağı bi bu gün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda haftalık gidioruz artık nst ye bağlandık ilk önce hareket etmedi kuzum hiç git bi dolaş çikolata felan ye gel dedi doktorumuz kocaman bi çikolata yedik bu seferde durmak bilmedi düğmeye basmak için yetişemedim bile seninkinin ortası yok heralde dedi doktor :) sancı felan çıkmadı 36.haftadayım herşey normal dedi normal doğum gözükuo dedi duruşu değişmezse siz ne düşünuosunuz die sordu normal dedim ama olmazsa da yapacak bişe yok sağlıklı sıhhatlı doğsınlarda sezeryanda olur farketmez dedim kilosu 3,200gr olmuş maşşalllahı var 2-3 hafta daha büyük erken gelmez umarım işe de son verdim çok mutluyum heheh sabahları uyuyacamm olleyy :) bizden haberler bu kadar umarım herkes güzel haberlerle gelir kontrollerden