2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mrba güzel hamişler herkese sağlıklı günler ara ara girip okuyorum kontrolden geldikçede yazıorum hepimizde bnzer şikayetler var sanırım benimde sağ elimde 2 gündür uyuşma oluo geçmıo bayağı bi bu gün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda haftalık gidioruz artık nst ye bağlandık ilk önce hareket etmedi kuzum hiç git bi dolaş çikolata felan ye gel dedi doktorumuz kocaman bi çikolata yedik bu seferde durmak bilmedi düğmeye basmak için yetişemedim bile seninkinin ortası yok heralde dedi doktor :) sancı felan çıkmadı 36.haftadayım herşey normal dedi normal doğum gözükuo dedi duruşu değişmezse siz ne düşünuosunuz die sordu normal dedim ama olmazsa da yapacak bişe yok sağlıklı sıhhatlı doğsınlarda sezeryanda olur farketmez dedim kilosu 3,200gr olmuş maşşalllahı var 2-3 hafta daha büyük erken gelmez umarım işe de son verdim çok mutluyum heheh sabahları uyuyacamm olleyy :) bizden haberler bu kadar umarım herkes güzel haberlerle gelir kontrollerden

canlar ben geldim iyi haberler getirdim :) doktorumuz tebrik etti beni ne yaptınsa faydası olmuş suyumuz yükselmiş biraz. Bu sefer niyese başından atmak ister gibi bi hali vardı ama iyi haberler alınca çokda umursamadm. Kocisim şehir dışında olduğu için kayınpederim kayinvalidemle gittim dönüşte hadi sana doğum hediyesi alalım dediler takı takmayı çok sevmememe ragmen elmas yüzük beğendi kayinvalidem deneyince Bende bayıldım tabi biraz pahalı oldu ama torunlarına değermis öyle dediler. Süper bi keyifle eve döndüm bide kocacm gelseydi artıkk. Benden haberler böyle şimdi geçmişe bakayım biraz neler kaynamis:)

maşallah tontişe.inş hep böyle güzel haberlerle gelirsin.ben nstye girdiğimde bana düğme falan vermediler bas diye.sadece sola yattım.okadar.heryerde değişikmi oluyor ki.bu hafta sorayı bakalım

aynen cnm bende normalde üşenirim ama şimdi ayağıma kramp girip duruyo kalkamıyorum doğru düzgün ya ama bütün evi dip tepe temizleyesim var :) napalım bende anneme ablama yükleniyorum sağolsunlar herseyıme koşuyolar az kaldı allahtan dediğin gıbı gecıcı bı durum ve sonu çok guzel olucak ıns :)

MAŞALLAH MAŞALLAH.İYİYE DÖNMEN GÜZEL OLMUŞ.SONUNA KADAR ÖYLE GİTSİN İNŞ.KOCİŞİNEDE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN RABBİM

maşallah tontişe.inş hep böyle güzel haberlerle gelirsin.ben nstye girdiğimde bana düğme falan vermediler bas diye.sadece sola yattım.okadar.heryerde değişikmi oluyor ki.bu hafta sorayı bakalım

ben hıç nts ye gırmedım nasıl bısey nasıl bakılıyor? doktor mu uygun gördugunde buna karar verıyor acaba

canin cekiyorsa ic canim. Ben de oyle bi kac seyi yiyorum. Arkadasimin kardesi cok kola icen, sigara icen biriydi. Bebegi sapasaglam ve kilosu da cok iyi.

36 dan sonra ki dogumlar premature olmuyormus ya 36 da gelse de olur yani. Hatta bana kalirsa daha iyi olur.

Catlak varsa da anlamiyorum. Hamile kalmadan once bacaklarimda catlak vardi ama beyaz beyaz cizgi seklindeydi. Oyle bir sey yok su an.

Ne kadar gorgulu insanlarmis onlar oyle. Sanslisin masallah.

benim hastanem de özel ama nst ücretsimiş cnm..

ben hıç nts ye gırmedım nasıl bısey nasıl bakılıyor? doktor mu uygun gördugunde buna karar verıyor acaba

canım bende 3kez nst ye girdim. ama bir gece ağrım olup acile gitmiştim, ilk o zaman girdim nst ye, birşey çıkmadı ama ondan sonra 2kez doktor kontrolüm vardı, ikisinde de nst istedi doktorum, çok şükür herşey normal çıkıyor ama ağrıdan sonra her defasında istemeye başladı yani.

bu arada bende istanbulda özel hastaneye gidiyorum ve nst ücretli. muayene ücreti dışında birde nst için kayt yaptırıp ücret ödüyorum. ayrıca banada basmam için buton felan vermiyorlar, karnıma 2 alet bağlayıp sağa yatırıyorlar. 20dk yatıyorum öyle, bebeğin kalp atışlarını dinliyorum:) sonrada elime bir kağıt veriyorlar, onu da doktor alıyor zaten, onda kalıyor...

Son düzenleme:

iyi haberlerine sevindik cnm..

saol canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim sorunsuz doğuralım :) karnıma 2tane bişe bağlıolar biri bebeğin kalp atışını biride benim kasılmalarımı ölçüomuş elimede bi tuş veriolar hareketlerini hissettikçe basıorum bööle canım walla belki cihaz farklıdır aklımız ermıo daha neler öğrencez bakalım hatta hareket etmedi ben basmadım die kaldırdı dolaştım gerş aldı nstye hareketsiz bi anlamı yok dedi canım :)

Hem evde hem işte toplanmaya başladık. Son 4 gün

SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?
2013, canım bu hafta son çalışma haftanmıydı ?

Candaşım maşallah Meriçimize ve maşallah sana. Doktoru sana ilk başta kızdı ama şimdi ne güzel moral oldu değilmi? Ben 62 ile başladım 76 olmuşum son haftalarda çok almışsın dedi doktor. Amannn takmıyom vallahi Benimde göbüşüm hariç hiç biryerim toparlanmadı. Onun için aynen yemeye devam ediyorum.

Canım Cumartesi doktora gittim. Doktor bebeğin ters durması nedeniyle erken doğum riskin dönmüş bebeklere göre daha fazla, hem bulunduğun yerde doktor yok, hem böyle bir durum var hemde tüp bebek. Ya hemen git yada maksimum 1 hafta dedi. Bizde uçak biletlerini falan değiştirdik. Bu Cuma İstanbula gidiyoruz

Ayyy canım geçmiş olsun. Kızsan karşındaki çocuk ama canın kimbilir nasıl yandı Neyse sonra güzel haberlerini almışsın.

İyiyim tatlım çabuk atlattım hastalığı çok şükür
Anlamadım nasıl bi şi oldu ama bir gece öncesi inim inim inlerine ertesi gün normale döndüm
Elhamdülillah iyiyimmm

Canım hasta olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun. Ama geçmiş zati

Bende günü ne zaman netleşti diye şaşırmıştım. 35 de olur 37 de kuzum senin bıcırıklar anne sözü dinleyecek öyle görünüyor

ohh çok şükür senden güzel haberler Vay vay vay Süper kayınvalide. Güle güle kullan arkadaşım.

bende ilk defa 35te girdim merak edip duruodum güzel bişe kalp atışlarını uzun uzadıya dinleyebilisun bugün bide hıçkırık tuttu tam nstdeyken bebişin çok güzeldi güp güp edio hıçkırdıkça suyun sesi :)

güzelmiş ama bana doktor hala bunu uygulamadı bende 35 teyim bunun bi zamanımı varki acaba bilemedim

Ne kadar gorgulu insanlarmis onlar oyle. Sanslisin masallah.

canım sağolsunlar bu konularda sanslıyım düğün zamanıda böyle herseyımızı aldılar hiç bişeyden kısmıyorlar. ama nede olsa kayınvalıde ıste nıyeyse gelinlere yaranamıyorlar bir iki igneleyici laf yetiyor kayınvalıde demek ıcın :) ama cok cok şükür neler görüp duyuyoruz etraftan. Allah razı olsun onlardan.

ohh çok şükür senden güzel haberler Vay vay vay Süper kayınvalide. Güle güle kullan arkadaşım.

tşk ederım arkadasım evet süper kayınvalıde sagolsunlar. daha guzelleri sizlere olsun inşallah

merhaba arkadaşlarr..güzel anne adayları..son iş haftası :) yaşasın çok mutluyum artık çünkü büyüdük artık ondan sanırım annesini nefes nefese bırakıyooo.şu 4 günde geçsin artık ne yapalım ev hanımı olacazzz.bügün itibariyle 9 kg almışız.inşallah doğumdan sonra çok zorlanmadan gider.bide doktorum son randevu da plasenta sağda altta dedi.ve normal doğuma engel değil dedi.bu söz sana ödev olsun ben sana soracam normal doğum esnasında bir sıkıntı olursa sezeryanda bu bilgi gerekli dedi.hem sana sorumluluk veriyorum bunu unutma dedi.söylediği sekilde de dosyama not düştü :) bakalım ne kadar bilincim açık olacak bu dönemde.inşallah sancı ağrı çekmeden sorunsuz bi şekilde şu günleri geçiririz.

güzel haberlerine ve suyuna çok sevindikk belgin teyzesiiiiii
kayınvalidene de alkışşşşşşşşşşşşşşşş

coladan başkası kesmiyor canım ya. ama bugun içtikten sonra rahatsızlandım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çarpıntım var tansiyonum çıktı.

merveeee nerelerdesin. maşallah yaa bebeğin kilosuna, doğacak kiloda. e doğur sen artık :) iyi murat bey normal doğum diyor. inşallah sağlıkla normal doğumla alırsın bebeğini kucağına. hiç ağrısız doğum hakkında konuştunuz mu? ben de haftaya gidicem 35.haftada izne de ayrılıcam. beni de o gün nst ye alır herhalde. çatı muayenesinden bahsetti mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…