2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar plastik kadeh deyince bakındım bıraz Şarap Bardağı Lüks Pembe Ayaklı. - KullanAtMarket lohusa serbeti için cok begendım sızce nasıl?

Canım çok güzelmiş benimkilerde böyle ama alt kısmı siyah gibi ben kese alıp kurdeleyle süslüycem.bende bakmıştım o siteye yaşadığım yerde bulamasaydım ordan alıcaktım ama orda biraz pahalı az alıcaksan olur ben 10 lu paketi 3 liraya aldım mevlüt için 40 tane olucak.bence ambalajcılara da bi bak plastik satan yerlere.

yok böyle saçmalık yaa. Allah korusun senin ağrın sızın olsa gitsen sana genel cerrah mı bakacak. hayet bişi ya. 9 u çok geç olur, sen yarın erkenden ararsın, olmadı git hastaneyi ayağa kaldır. sağlık kadar önemli bişi yok. neyse sıkma canını yarını bekle.

merhaba arkadaşlar artık az kaldı zaman geçiyor... nasılsınız bebeklerin durumu nasıl aşağıya inmeye başlayanlar varmı?zaman yaklaştıkça ya erken olursa dıye endışelenmeye başladım arada karın altında agrı olabılıyor bende sizlerde varmı?

evet sabah erkenden arıcam normelde çok takmazdım da doktor bebişin gelişimi geride 2 hafta bi bakalım ilerleme varmı dediya aklım hep onda 15 günü zor geçirdim zaten bide şimdi doktor yok diyolar hayret bişiii yaa zaten yarında doktor gelmezse eşim antalyaya gidelim diyo hayırlısı artık yada bi özel muayeneye giderim yarın ola hayrola enerjik başladım güne ama nafile

günaydın fıstık annelerrr musmutlu bi gün olsun herkese inşallah. Kontrolümz war bugün iyi haberlerle döneceğim inşallah..
güzel haberlerle dön inş cnm

gerçekten can sıkıcı bir durum.ama bundada vardır bir hayır de üzülme.yarın gidersin cnm

sen de benim gibi hafta sonunu son eksikler için koşturmakla geçirdin demek. biz de 1 den 7 ye kadar vakit nasıl geçmiş anlamadık. sağlıkla güzel günlede kullanın inşallah aldıklarınızı.

eğer ki gelecek olursan benim doktorumu tavsiye ederim. o yoksa bile diğer kadın doğumcu için de iyi diyolar. konyaaltı- olimpos hast. ali kızılateş doktorumun ismi.

eğer ki gelecek olursan benim doktorumu tavsiye ederim. o yoksa bile diğer kadın doğumcu için de iyi diyolar. konyaaltı- olimpos hast. ali kızılateş doktorumun ismi.
aaaa ben onun özeline gitmiştim ama özelinde 2 jkişi bakıyolardı 1 sene oldu ama gerçekten çok iyi bi doktor çok tavsiye etmişlerdi pko hastasıyım bende onun için gitmiştim gelcek olursam burdan msj atarım tatlım sana

olmaz mı. özelikle dün kendimi biraz yorunca akşam karnımın altında bi ağrı oluştu. aşağıya baskı yapmaya başladı. dr. yürüme demişti ama bikereden bişi olmaz dedim. oluyomuş.

kızlar ben park beşik aldım kırışıkları nasıl düzeliyor bilen varmı böyle kötü duruyor

olmaz mı. özelikle dün kendimi biraz yorunca akşam karnımın altında bi ağrı oluştu. aşağıya baskı yapmaya başladı. dr. yürüme demişti ama bikereden bişi olmaz dedim. oluyomuş.

bende bende oluyor sanmıştım sonlara doğru normal herhalde peki doktor neden yürüme dedi sana? bana demedi gerçi demesede yürümek zorlaştı artık

SELAM KIZLAR NASILSINIZ ?

her geçen gün doğuma biraz daha yaklaşıyoruz ama annelerin birçoğu sanırım şubatta doğuracaklar, bizde martı bekleyeceğiz bi şekilde.

Haftasonu randevuuz vardı dr umuzla, en iyi randevumuzda buydu sanırım.bebeğimizin boyu kilosu tam haftasoyla uyumlu gidiyor, 2000 gr ve 43 cm.dr benim göründe çok iyi gördüm seni, çantayıda önüne alınca hiç hamile olduğun belli değil yüzünde şişmemiş haöile gibi değildin dedi, kilon çok iyi filan.ama alıyorum çok dedim.ben sana çok aldın dedim önceki seferlerde çünkü eğer normalsin iyisin deseydim yemeyi abartır bu kilonun üzerine çok çok fazlasını katardın şuan gayet iyisin verdiğim aralıkla doğuma gireceğini düşünüyroum boyunda uzun kurtarıyosun filan dedi, tartıldım geçen ayla bu ay arası 700 gr vardı :)) bu kez tam doğru ölçtü geçen ay evden çıkış halimin 1,5 kilo fazlasını ölçmüştü.oğlumuz babasının küçük versiyonu olmuş :) yanakları tombik tombik :)) nst ye bağlandım ilkkez ve sancı çıkmadı çok iyi dedi, 3 hafta sonra randevumuz var.sonra 10 gün sonra yine gitcem ve doğum tarihimiz belli olcak eşime 5 marttan itibaren buralarda ol demiş.şükür güzel haberlerle geldik.

papatya, 20 şubatta kuzularına kavuşuyomuşsun :)) doğum tarihlerimiz aynıydı ikizler olunca abi abla olcaklar benim oğluma :)) şükürler olsun geldik sonuna, ocak mı şubatmı deken bak anneleri beklediler yavruların akıllı onlar yaa :)) peki sen ne durumdasın heyecan var mı ?

cemrem, uzun zmandır göremeyince tedirgin olduk.geçmiş olsun hastalanmıştın şimdi nasılsın ?

2013, canım bu hafta son çalışma haftanmıydı ?

belgin, sen ne durumdasın ?

kızlar sizler nasılsınız ? hepinizi ayrı ayrı merak ediyroum.

kızlar selam,

yeni geldim sayılır işe sabah doktora gittim.

dün misafirliğe gitmiştik, 3 yaşında çocukları koşup karnıma 2 yumruğuyla bi vurdu.

ahh diye inledim zaten cocugun yumrugu karnımın içine göçtü resmen 15-20 dakka kaskatı oldum,

hareket etmedi sonra hareket etti yavrum nasıl korkmuştur

gece sancım oldu hep sabah doktora gittim, her şey yolundaydı çok şükür 2200 olmuş kilosuda.

elleri yüzündeydi küstümü acep :26: nst ye gönderdi doktor ona göre işe yollucam seni dedi.

oda normal çıktı. rahat bi nefes aldım..

haftasonu papatyayı gördüm rüyamda doğum yapmıştı onu ziyarerete gidiyoduk bütün kk forumu

hemen bi geçmişi okuyayım öle br haber yok dimi

canım bahsettiğin beşik kraft dondy sanırım,bizde onu almaya karar vermiştik,gittik gördük çok hoşumuza gitti.fakat satıcı kızı daha önceden tanıyoruz bize dediki: ben pek tavsiye etmiyorum,yine de siz bilirsiniz dedi,alıp kullanan annelerden bazı şikayetler gelmiş.bebeği ileri geri sallıyor sağa sola değil,bu durumda bebişin hoşuna gitmiyormuş.mama sandalyesi olarak baktığımızda boyu alçak yemek masası seviyesine yükselmiyor,ileride buda dezavantaj ollacak filan dedi ve bizde almaktan vazgeçtik.
sen yine bir düşün derim çünkü ucuz birşey değil.

Benim hamileligimin ilk haftalrinda dayimin 6 yasindaki oglu karnima vurmustu. Cok sinirlenmistim. Bundan midir nedir bilmem cocuklardan karnimi sakinma geregi duyuyorum. Karnimi tutuyorum.

bende bende oluyor sanmıştım sonlara doğru normal herhalde peki doktor neden yürüme dedi sana? bana demedi gerçi demesede yürümek zorlaştı artık

bebeğin aşağıya doğum kanalına inmiş dedi. en az 2 hafta yat dedi. ama ben çok hareketli olduğum için evde de olsam mutlaka bişeylerle meşgul olup yoruyorum kendimi. dikkat etmek lazım. bu ağrılar da zaten yürümekten kaynaklanıyo diye düşünüyorum. neyseki sürekli olmuyo.

bizler de iyiyz canım. kendimizi yormasak daha iyi olucaz aslında. maşallah bebeğine, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. kilo konusunda dr bana da iyisin diyo, ama tartı öyle söylemiyo. 12 kilo almışım şu ana kadar. hatta beyaz bi montum var, onu giyince hamile olduğum zor anlaşılıyo. göbek de çok fazla çıkmadı bende.hatta eşim kilo almaya başlayınca eşine yaramış falan diyo. eşim de her zamanki gibi yaptığı yemekleri yemesem küsüyo diyo. evet dedim, yesin ama az yesin dedim. ama öyleee.

kızlar 35 haftada muayeneye gidenler var aranızda. nts den bahsetmişsiniz. ama çatı muayenesi olan yok sanıırm. doktorunuz ne zaman yapacağı ile ilgili bişey dedi mi?
ben de 35te gideceğim muayeneye. sadece ntsye mi gireceğim?

bir de ben bu aralar neredeyse her gün bir bardak cola içmeye başladım bişey olur mu acaba:44: canım .çok istiyo tutamıyorum kendimi

kızlar güzel haberler gelmiş sizden çoook mutlu oldum erken doğum haberlerinden korkuyorum 38 haftadan önce gelmesın bebıslerımız ıyıce büyüsünler valla ben çantamızı hazırlamaya bıle cekınıyorum : ) bugun oglumu rüyamda gördüm kızlar o kdr tatlıydıkı sankı gercekmıs gıbı :) inş sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı sizi öpüyorum ve geçmişe bir göz atıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…