2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

tşkkr ederim canım inş harbi şimdi doğsa yerinde kilosu 4 ü geçer heralde dedi o zaman olmaz heralde normal :) epidural hakkında konuşmadık ya çok önce sormuştum daha erken dedi ben gece mesela geldi sancım siz hemenmi gelıosunuz dedim siz yoksanız doğurmam ben dedim ebelerimiz gece burdalar dedi nst ye alırlar bende o arada gelirşm yetişirim merak etme dedi sezeryan olursa 39dan sonra gün veriorum zaten dedi doğum kanalınada 38 de bakarız dedi çatıdan bahsetti heralde her hafta korkuyla gidiorum zaten bu hafta bakacak die muayeneden çıkınca mutluluktan uçuorum yırttım gene die :) bu haftada yırttık canım anlıycağn

maşallah :)
iyi 38 geçmiş :) ben de geriliyorum. bir de nerde bakacak o ultrasona girdiğimiz koltukta değil herhalde di mi. ortalık yerde yani

büyüyorlar artık nefes almak hareket etmek uyumak hep zorlaştı.. bende 10 kilo aldım şimdiye kadar bakalım hayırlısı... plasenta sahda asagıda ne demek acaba banada sol arka asagıda demıslerdı bir sorun olurmuymuş dedımı bişeyler bana normal doğum rısklı olabılır demıstı bırde fazla kanama belkide... hayırlısı ne ise bekliyoruz artık

maşallah :)
iyi 38 geçmiş :) ben de geriliyorum. bir de nerde bakacak o ultrasona girdiğimiz koltukta değil herhalde di mi. ortalık yerde yani

bana bi baksın ben sana heber veririm canım herkes çatalda bakıomuş ama oda çok kötü ya oraya yatmak bile insanı utandırıo çok kötü bi pozisyon :) bide bugün nst odasında perde felan dikkatimi çekti belki orda bakar inşallah orda bakar ben diorum doğuma kadar bakmasın yaw adamla kakarakikiri kaç aydır muhabbet et yüzyüze iş oraya gelince insan utanır diıorum nasıl olcak bilmıorum ama napcaz mecbur artık :)

kızlar 10 kilo 12 kilo ne ben 15 kilo aldım 34.haftamda

:) senınkıde cok sayılmaz canım ben ılk 4 ay cok bulantı yasadım tiksindim yemeklerden o yuzden fazla alamadım yemeyınce şimdi çok abur cubur istiyor canım ama yemıyorum

Evet canım ya hem hastalık hem uykusuzluk hem hamilelik hiç çekilmiyor ( ıhlamur zararlı değilmi hamilelikte? Nane limon yaptım içtim ama pek işe yaramadı heralde

Ihlamur değil, adacayi zararlı. Kasilmalara, sancıya, dolayısı ile erken doguma sebep olabiliyor diye duymuştum.

canlar çatı muayenesi konuşulmuş. Ben 2hafta önce olmak zorunda kaldım sancı çıktı bebeğin başı aşağıda dendi mecburen çatı kontrolü yaptı. Normalde 37 38 yapılıyormuş evet biraz utanç verici ama can yakan bi tarafı YoK en azından ben öyle düşünüyorum.

slm kızlar size bir sorum olacaktı. Bugun kontrolüm vardı bebiş biraz zayıfmış... bebişin kilo alması için sizce neler yemeliyim?

Kizlar sol tarafimda belimde bebegimin ayagi diye dusunuyorum yumruguda olabilir oyle bir sey var. Ordan gerdiriyor. O gerdirirken karnimin sag tarafi sisiyor. Ayni anda oluyor bu.
Sormak istedigim soru ise bebegimin pozisyonu ne? En son basi asagidaydi. Basi asagida olsa nasil sol ve sagdan hareket edecek?
yan mi duruyor bebegim ???

canım Benimde öyle oluyor hem soldan hem sağdan . Son gittiğimde doktor bağdaş kurmuş oturuyor demişti seninkide öyle olabilir diye düşündüm.

slm kızlar size bir sorum olacaktı. Bugun kontrolüm vardı bebiş biraz zayıfmış... Bebişin kilo alması için sizce neler yemeliyim?

cnm benim bir keresinde zayıf çıkmıştı hergün muz yedim.portakal faydalıymı.bol bol fındık ceviz falan yedim

sUDE CANIM çok geçmiş olsun ya, anne babalara kızıyorum ben insan tembihlemez mi ? şükür iyiymişsiniz şimdide sancın ağrın filan yok dimi ? izne 37. haftada mı ayrılıyosun canım ?

sule2013, canım senin kilonda çok iyi, dr da öyle demiş zaten.şükür çok artmadan geldik buralara ama dediğin gibi o kiloları görmek yinede off dedirtiyor.aışkın değiliz ya, demek eşine küsüyosun yemekleri yemezse :)

sonsy, ben dr a colayı sormuştum günde 1 bardaktan bişey olmaz dedi, nst de bebeğin kalp atışlarını ve sancıyı ölçüyor genelde 32 den sonra aldıklarını duyuyorum ama bazılarında ihtiyaç olmuyo demekki.Derin ismide karıştırmasın kafanı ya, herkes bir olmaz.Sabah bende bi kızın ismini çok beğendim ayyüce... koymazdım ama beğendim..

mimi, oğlunun rüyası bile güzel değil mi ?

ozokun, canım randevudan dönmedin hala ?

Cemrem, canım çok geçmiş olsun tekrar.şükür ilerlemeden toplamışsınız :)

Edlincim çok saol, inş hepimmizinn yavrularından hep güzel haberler almak dileğimle :)

paptyacım valla öyle oldu duymak istediğim herşeyi duydum :) çok şükür önce 32 yi atlattık bide bakmışsınki 35 i de atlatıp 37 yi görmüşsün ki 35 bile çok iyi ikizler için.inş oralarıda geçirecek kuzularımız :) maşallah suyunda rahim ağzında iyiymiş.allah nazarlardan saklasın.ağrın sızın arttı mı ? demek ölçüm bundan sonra olmayacak. sağlıkla doğsunlarda yeterki, bu arada topiğimizin tek ikiz annesi sen olcan galiba :))) woouuuwww :)) peki sona yaklaşıyoruz diye heyecan var mı bizede tahmini 5 mart vermiş eşime o zmanlarda buralarda ol demiş.

yakari, benim her kontrolümde rahim ağzımı ölçmedi 3. aydan 6 aya kadar ölçtü sanırım.nst yede ilkkez haftasonu girdim.

Kıvırcık, cidden hamilelikte çok zormuş iş yapmak ben annemlerdeyim allahtan .. ama zor cidden yere bile eğilemiyosunki işi nasıl yapcaz dimi ? inş bundan sonra özgür olcaz yavruları kucakladıkmı eski formumuza kavuşcaz her manada.

skrn82, canım ben ektra ücret ödemedim nst için zaten muayenehaneye gidiyorum.

belgincim, şükürler olsun gözümüz aydın kızın çok iyiymiş :) akıllıca büyümüş inş babasınıda bekleyecek.k.validenide ayrıca tebrik ediyorum.ne güzel ya.banada annem trabzon burması aldı bunu k.valideme söylediğimizde tabiki kulp taktı :)) kendinin yapması gerekirken bide laf vurdu aklınca ama ne diyelim oğlumuzun canı saolsun kimseden bişey bekleyerek yapmadık ya bu çocuğu, yinede saolsun künyesini aldı onla teselli olalım :) dayısıda ismini yazdırmış anahtarlık yapmış :) möinik ama anlamlı hediyeler daha cazip zaten benim için.

2013, canım maşallah sanada ya, allahtan dağılmadan kilo almışız çoğumuz.demek dr onay vermedi daha uzun kalmana bencede iyiki vermemiş, ne olur ne olmaz.eşinde ayrı kalmak zor olcak ama olsun herşey kızımız için.heyecanlı mısın ? neti almışsın çok sevindim onun için :)) ayrı kalmıycaz.

candaş canım evet sağolsunlar düşünüp aldılar ama Sonrasında da kendilerini düşünerek enazından soranlara kayinvalidem doğum hediyesi elmas yüzük aldı 2tane dersin artık diyor:) biraz gösteriş yani ama sağolsunlar yinede düşünüp aldılar beni Musmutlu ettiler:)

slm kızlar size bir sorum olacaktı. Bugun kontrolüm vardı bebiş biraz zayıfmış... bebişin kilo alması için sizce neler yemeliyim?
canım portakal suyu, pekmez çok kilo aldırıyomuş bebeğe.sola yatmakta kan akışını artırdığı için beslenmesini hızlandırıyomuş ve birde elevit sanırım.
canım bende dr a sordum sağdamı başı diye yok aşağıda ama sağdan en net görüntüyü alıyorum dedi, ve bende hem sağ hem soldan hareketlerini hissediyroum.tahmini kollarını 2 yana açıyodur ondan hissediyorumdur diye düşündüm.

k.valide işte illa bi yerde belli edecekler :)) güle güle kullan canım.

içerideyse iyi olur canım ya. ben de utanıyorum çok ilgili güler yüzlü espirili bir insan her gittiğimizde hoş sohbet muhabbet :) utanıyorum ben de çok. napalım mecburuz artık

:) senınkıde cok sayılmaz canım ben ılk 4 ay cok bulantı yasadım tiksindim yemeklerden o yuzden fazla alamadım yemeyınce şimdi çok abur cubur istiyor canım ama yemıyorum
ben hiç kusmadım canım ya 1 gr bile vermedim. hep al al iyi tutuyorsun canım kendini ben tutamıyorum canımın çektiğini yiyorum hep. sonuç böyle işte :)

yakınmış kilo alımlarımız ben 36.haftadayım 16 kil0 almışım.doğurana kadar 20 yi bulur heralde
sadece bebek alsa bundan sonra iyi olurdu. en fazla 2 kg alırdık. ama ödem de işin içine girince haftalık kilo alımları artıyor. neyse olsun canım ya veririz sonra hızla...

canım yer değiştiriyor da olabilir doktor bana öyle demişti. ben bi orda bi burda demiştim bu aralar çok hareketillerdir dedi.

iyi o zaman canım ya ben hiç sormamıştım içiyim arada bir isim konusunda da çok içime sinmişti ama sonra o kadını görünce sevincim biraz gölgelendi. ne biliyim istemezdim öyle sosyetik gereksiz bir insanda olmasını. ama yapacak bişey yok her isimden bir sürü kişide çıkabilir yani düşünce şeklimi değiştirmem lazım. eşim de çok beğenmişti bu ismi çünkü. ayrıca kızım doğduktan sonra herhalde kimsenin aklına başka kişiler gelmez . bu genelde doğmadan önce oluyor. bir isim söylüyorsunuz hemen o isimden birilerini söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…